• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
benimki de öyle canım ya güya bana iş yapıyor ama ardını toplamaktan bi hal oluyorum şimdilik iyiyim yine 1 ay sonra okul açılıyor hem iş hem ev hemde hamilelik nasıl olacak bilmiyorum o zaman insafa gelir heralde :31: :9: :9:

aslında bulantılarım ve baş dönmeler, dışında bende iyi saılırım uyku olayımda azaldı sanki... acaba böle tepkiler azalıcak mı yoksa daha kötü günler mi bekliyor ilk hamileliğim ya hiç bişey bilmiyorum...

saol gülüm ya bende öyle yapıyorum yükseğe kaldırıyorum ama indirdiğim an dökülüyo ağrıdan ayaklarım bide bi yorgunluk var ki aldı başını gidiyo yerimden kıpırdayasım gelmiyo göz kapaklarım ağırlaşıyo sürekli hamile olduğumdan beri ilk defa kendimi bu kadar kötü hissediyorum:18::43:

zaman zaman oluyo demekki
bende uyku hali hep mevcut
çabucak yoruluyorum :1::1::1:

canım benimde gecen hafta ayaklarım çok şişiyodu öyle ki bi ayağım 4 ayak gibi oluyodu ve ağrıyodu basamıyodum ama geçti dr bana havalardan dedi yükseğe uzak ayaklarımı ben 4-5 gun öyle yaptım
saol gülüm ya bende öyle yapıyorum yükseğe kaldırıyorum ama indirdiğim an dökülüyo ağrıdan ayaklarım bide bi yorgunluk var ki aldı başını gidiyo yerimden kıpırdayasım gelmiyo göz kapaklarım ağırlaşıyo sürekli hamile olduğumdan beri ilk defa kendimi bu kadar kötü hissediyorum:18::43:

zaman zaman oluyo demekki
bende uyku hali hep mevcut
çabucak yoruluyorum :1::1::1:
bende öyle gülüm ama unuttum bak şimdi bu kötü halimin arasında ilk defa güzel bişey oldu bebeşimmmmmm seğirdiiiii:nazar::emir_bebek::nazar: ilk defa hissettim şükürler olsunnn:52:

Yine cok ilerlemis gecmisi okuyamaiyorum su an:)) ama biri ban bi sey desin ya. isim biraz stresli ve ben kendime ne kadar kizsamda surekli stress yapiorum ve korkuyorum bebgime zarar veriyorum diye. tabi bunu dusunurken o da ayri bir stress kaynagi oluyor:( off yaaaaaaaaa

Yine cok ilerlemis gecmisi okuyamaiyorum su an:)) ama biri ban bi sey desin ya. isim biraz stresli ve ben kendime ne kadar kizsamda surekli stress yapiorum ve korkuyorum bebgime zarar veriyorum diye. tabi bunu dusunurken o da ayri bir stress kaynagi oluyor:( off yaaaaaaaaa

tatlım stres bebeğine zarar wermez sadece kişilik olarak oda stresli bir bebek olur bu kadar takma kafanaa..

evet dogru dioysun anasi gibi gamli baykus olup cikacak o da. yazik yavruma isteeeeeee, vall bazen kendimi cekemiyorum:)

ben çok sinirliydim hamileyken herşeyi alıp fırlatasım bağırasım gelirdi oğlum aynen öyle şuan on göre kuzumm dikkat et evham yapma ama stres bebğine geçr..

3. hamileliğim hiç bana böyle testler wermedi hiç bir doktor 350 ye özelde doğum yaptırıyorlar bırakın testi kraliçeler gibi :9::9::9:
başka bi hastaneye git canım yarın bebeğiniz olcak sağlık için paraya acınmaz ama o parayla bebişine ne ciciler alırsın

banada kızımda okadar çok test vermedi en fazla ödediğim test 4 boyutlu 200tl onun dışında hiç 800 tl ödemedim 950 ye doğum yaptım

ayy bu eşlerin çektiği ne bende oğlumda aynen senin gibiydim 16. haftaya kadar kafamı kolazetten kaldırmadım 10 haftada 6 kilo werdimm çok ii anlıyorum seni dilerim bu gebeliğinde öyle olmazsınn

bunda kokuya duyarlılığım var ama ilki gibi değil. bundada ilkinde hiç aşermezdim bunda aşeriyorum dün güllaç çekti canım marketleri dolaştım bulamadım bugün yine başka yere gittim buldum 3 paket aldım hemen yaptım . onu dolaba koyar koymaz canım yoğurtlu makarna çekti makarnayı haşlarken canım limonlu sarma çekti canım makarna haşlanırken onu yedim üzerine güllacıda yedim makarnaya sıra gelmedi allahımmmmmmmmmmmmm noluyorrrrrrrrrrrr bana içimde canavarmı varrrrrrrrrrrrr:1:

annişler biz çok sıkıldık iş yerimiz çok sıcak oldu hiç iş yapasımız da yok :( öyle tatlı tatlı uykumuz da geldi :1:

eeeee eeeee e hamişimmmm eeeee:1:

kızlarrr yaa ben ayaklarımın ağrısından duramıtorum kıvırıyorum olmuyo uzatıyorum almuyo ayağa kalkcak dermanım yok gecede kalkamamışım nasıl uyuduysam eşim de aç oruç tuttu midem karışıyo fena oldum ben yaaa:37::43::43::43:
doğru ayaklarını yüksekte tut birazda tuzlu suda ovalasan yararlı olurmuki ?

aslında bulantılarım ve baş dönmeler, dışında bende iyi saılırım uyku olayımda azaldı sanki... acaba böle tepkiler azalıcak mı yoksa daha kötü günler mi bekliyor ilk hamileliğim ya hiç bişey bilmiyorum...
o tepkiler biter başkaları başlar. uyku hali olur zaman zaman bakalım ne süprizlerle karşılaşacaz doğuma kadar.

temizlik , oruç ve çocuk birde hamilelik hayatta yok gibi oldum yordunlukdan ...

oruçmu tutuyorsunnnn:53:

ben çok sinirliydim hamileyken herşeyi alıp fırlatasım bağırasım gelirdi oğlum aynen öyle şuan on göre kuzumm dikkat et evham yapma ama stres bebğine geçr..

ben hep sinirliyim hamileykende sinirliydim kızımda sinirli :52:

ben internette araştırdım eğer hamileyken oruç tutuluken(sıvı alınmıyor ya ) enfeksiyon kapma olasılığı yüksekmiş. arkadaşımda din hocasından dinlemiş sevap işleyim derken günah işlemeyin demiş. canlıya zulüm etmeyin demiş. oyüzden ben korkumdan tutmadım

temizlik , oruç ve çocuk birde hamilelik hayatta yok gibi oldum yordunlukdan ...

anammm oruç tutabiliyo musun maşallah ya :nazar::nazar::nazar: ya ben ilk günlerde başladım tutmaya sonra baya kötü oldum tutamadım kötü derken gerçekten kötüydüm baygınlık geçiriyodum yataktan kalkamadım. bırakmak zorunda kaldım kansızlığımda sınırın altındaydı, ama hep vicdan azabı içim rahat değil:14::14::14: şimdi birde tutabilenleri duyunca ne diyim bünyem çok sağlam bebişim bizzlere de dua et açarken

ben internette araştırdım eğer hamileyken oruç tutuluken(sıvı alınmıyor ya ) enfeksiyon kapma olasılığı yüksekmiş. arkadaşımda din hocasından dinlemiş sevap işleyim derken günah işlemeyin demiş. canlıya zulüm etmeyin demiş. oyüzden ben korkumdan tutmadım

tabiki öyle eğer doktor izin vermese yavrumuzdan önemli değil tabiki ama bu sıvı olayı 3 aydan sonra çok önemli birde düşük riski olanlar için ben öyle biliyorum

Back