ayy bu eşlerin çektiği ne bende oğlumda aynen senin gibiydim 16. haftaya kadar kafamı kolazetten kaldırmadım 10 haftada 6 kilo werdimm çok ii anlıyorum seni dilerim bu gebeliğinde öyle olmazsınn
bunda kokuya duyarlılığım var ama ilki gibi değil. bundada ilkinde hiç aşermezdim bunda aşeriyorum dün güllaç çekti canım marketleri dolaştım bulamadım bugün yine başka yere gittim buldum 3 paket aldım hemen yaptım . onu dolaba koyar koymaz canım yoğurtlu makarna çekti makarnayı haşlarken canım limonlu sarma çekti canım makarna haşlanırken onu yedim üzerine güllacıda yedim makarnaya sıra gelmedi allahımmmmmmmmmmmmm noluyorrrrrrrrrrrr bana içimde canavarmı varrrrrrrrrrrrr
annişler biz çok sıkıldık iş yerimiz çok sıcak oldu hiç iş yapasımız da yok
öyle tatlı tatlı uykumuz da geldi
eeeee eeeee e hamişimmmm eeeee
doğru ayaklarını yüksekte tut birazda tuzlu suda ovalasan yararlı olurmuki ?
aslında bulantılarım ve baş dönmeler, dışında bende iyi saılırım uyku olayımda azaldı sanki... acaba böle tepkiler azalıcak mı yoksa daha kötü günler mi bekliyor ilk hamileliğim ya hiç bişey bilmiyorum...
o tepkiler biter başkaları başlar. uyku hali olur zaman zaman bakalım ne süprizlerle karşılaşacaz doğuma kadar.
temizlik , oruç ve çocuk birde hamilelik hayatta yok gibi oldum yordunlukdan ...
oruçmu tutuyorsunnnn
ben çok sinirliydim hamileyken herşeyi alıp fırlatasım bağırasım gelirdi oğlum aynen öyle şuan on göre kuzumm dikkat et evham yapma ama stres bebğine geçr..
ben hep sinirliyim hamileykende sinirliydim kızımda sinirli