• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar ben konuya cvp veremiyorum alıntı ile vermek zorunda kaldım..benim morelim çok bozuk lütfen bana yardımcı olun..bende tüm hamilelik belirtileri yok oldu.göğüslerimde acı dolgunluk hepsi gitti.küçücük kaldılar 2 gündür:43:ben cokk endişeliyim çok korkuyorum içimde cok kötü hisler var.:14:kalp atışları durunca birşey hissedilmiyormuş..birkaç yazı okudum birde göğüs acısı kayboluyor diyince ödm koptu şuan çokk kötüyümm:5:lütfen okuyup geçmeyinn:19:allahıma emanetiz inşallahh sorun yoktur rabbim korsunn

Cnm bende de göğüsler arada rahatlıor ama bulantı vs devam edıyorsa sorun yoktur, diye dusunuyorum..
Yani göğüsler dışında hiç mi belirti yok.
Bulantı, halsızlık, karın bölgesınde gergınlık vs..
Eger hıcbır belırtı yoksa mutlaka acılen doktora gıtmelısın.
Hem ıcın rahatlar hem d emudahale edılmesı gereken bırşeyse sorun halledılmıs olur...
Panık olmadan doktorla ıletısıme gec en kısa zamanda..

Günaydın arkadaşlar,
Benim de belirtilerim azalıyor. Özellikle yorgunluk ve gögüs hassasiyeti. Üstüne yatamıyordum şimdi sıksam da bir şey yok.
Ben hep hamileliğe alışmamıza bağlıyorum bunu. 14. haftada tümü bitecek diyorlar zaten, 1 günde pat diye kesilmeyeceğine göre yavaş yavaş azalıyordur.

Dün iş için İstanbul'a gittim geldim. Yoruldum ilk kez. 2 ay öncesine kadar her hafta perşembe yapardım oysa ki :)

günaydın kızlarrr, sanırım benim belirtilerimin azalmasına çok var tam gaz devam ediyor çünkü... sabahları mide bulantılarım baş dönmelerim hat safhada... göguslerim bir beden büyüdü sanki çok hassas... çok mutsuzum ya yediğim hiç bişeyden zevk almıyorum canım hiç bir şey çekmiyor. sadece kusmamak için yiyorum lütfen vucüdü tepki göstermeyenler şikayet etmesin. öylede çok zor çünkü:17:

günaydın anneler ve bebeleri bursadan herkese selamlar :3::3:
sabah uyanırken bebeğimi gördüm doğmuş,erkek bebek kumral mavi gözlü
ablam yemek yediriyor yeni doğmuş yapma diyorum bende yedirdim diyor birden tıkandı elimi ağzına soktum boğazını temizledim
biranda bir bakıyorum yürüyor anneme nasıl oluyor diyorum bazı çocuklarda olur diyor
ama bişey itiraf edeyim ben o bebeği hiç sevmedim neden böyle hissettim acaba??halbuki normalde ben başkalarının bebeklerine bayılırım rüyamda kucağıma alırken bile zorla aldım sevmiyordum çok garip :17::17:

günaydın tatlı annecikler :54: halsizim bitkinim midem fena bulanıo ama sabahları hiç kusmadım nasıl bi duygu merak ediyorum dermişim :1: Kahvaltı yapmak çok zor geliyor. Dolabı açtığımda hiçbişeye iştahım gitmio hep kıymalı börek yiyesim var. Dünde canım deli gibi menemen çekti bir tencere menemeni oturdum tek başıma yedim :52: :56: Yürüyen margarin olcam yakında :9:

ablam yemek yediriyor yeni doğmuş yapma diyorum bende yedirdim diyor birden tıkandı elimi ağzına soktum boğazını temizledim
biranda bir bakıyorum yürüyor anneme nasıl oluyor diyorum bazı çocuklarda olur diyor
ama bişey itiraf edeyim ben o bebeği hiç sevmedim neden böyle hissettim acaba??halbuki normalde ben başkalarının bebeklerine bayılırım rüyamda kucağıma alırken bile zorla aldım sevmiyordum çok garip :17::17:

:1: demekki senin bebişin kara üzüm gibi olucak. Rüya işte annesi gerçek olsa sevilmezmi o melek :emir_bebek: doğsalarda her yerlerini öpsek yesek :16:

günaydın tatlı annecikler :54: halsizim bitkinim midem fena bulanıo ama sabahları hiç kusmadım nasıl bi duygu merak ediyorum dermişim :1: Kahvaltı yapmak çok zor geliyor. Dolabı açtığımda hiçbişeye iştahım gitmio hep kıymalı börek yiyesim var. Dünde canım deli gibi menemen çekti bir tencere menemeni oturdum tek başıma yedim :52: :56: Yürüyen margarin olcam yakında :9:

canım gunaydın sanada :) bnde aynı senın gıbıyım bulantım yok bı tek ama bnde ne zaman dolabı acsam ya borek ya hamurısı cekıo canım normal kahvaltı gecmıo bogazımdan iş yerıne hazırlayıp getırıorum yok almıo mıdem resmen ama koy onuma bı tepsı borek nasıl yerım bellı degıl :)

Yeni doğunca yürüyen çocuğu sevmemek normaldir bence :)

Ben de kocamın beni aldattığını gördüm. çok ağladım çok üzüldüm bebeği aldırmaya karar verdim. Sonra uyandım. Kocam da uyandı, ona söyledim. Sarıldı etti, sonraki rüyaydı aramız iyiydi, hatta bayağı iyi :)

canım gunaydın sanada :) bnde aynı senın gıbıyım bulantım yok bı tek ama bnde ne zaman dolabı acsam ya borek ya hamurısı cekıo canım normal kahvaltı gecmıo bogazımdan iş yerıne hazırlayıp getırıorum yok almıo mıdem resmen ama koy onuma bı tepsı borek nasıl yerım bellı degıl :)

hahaha :1: aynen bende bi tepsi börek olsun gözüm kapalı yerim eskiden bukadar börek düşkünü değildim ayrıca :50: bu yaramazlar annelerinin şişko olmasını istiyor yoksa bol yeşillik yememizi isterlerdi :49: Tatlı şeylerle pek aram yok çok şükür pasta delisi olan ben görmeye tahammül edemiyorum çikolata dondurma bana kötü geliyor. Dün akşam yürüyüş yapalım dedik herkes dondurma aldı bende ezik kalmiyim diye eskiden nefret ettiğim halde sadece limonlu dondurma aldım. Ekşi ekşi yedim yoksa hayatta yiyemiyorum. Bebişim sevdiğim herşeyden soğuttu beni :50: ama olsun onun için herşeye değer :nazar: :49:

gunaydın sevgii annişler nasılsınız bakalım diycem de geçmişe baktım bi iyiyiz bir kötü :) benim sabah erken saatlerde uyku arasında hafif bi bulantım oluyo uykuya yenik düşüyorum geçiyo :)) uyanıncada canım pek bişey istemiyor bende ofiste yapıyorum kahvaltımı ama kahvaltıdan 1 saat sonra fln baslıyo içim bulanmaya çıkartıcak gibi hiç olmadı ama sanki biri miğdemi alıp çeviriyi çeviriyo çeviriyo bırakıyo öyle bulanıyo içim :1: birde gün içinde arada bas dönmelerim oluyo ve bunun dısında ben kokuya çok hassasım sabun bile keskin keskin kokuyo :( en kötüsüde bu sıcaklarda Rabbimin gücüne gitmesin insanlarn ter kokusunu 100 mt öteden alıyorum resmen :(((( bu koku beni benden alıcak gibi :17:

herkese günaydınlaaarrrrr.... gününüz bereketli olsun cumanız hayırlı olsun. hepinize bereket huzur getirsin bu güzel güüünnn.... :)

hahaha :1: aynen bende bi tepsi börek olsun gözüm kapalı yerim eskiden bukadar börek düşkünü değildim ayrıca :50: bu yaramazlar annelerinin şişko olmasını istiyor yoksa bol yeşillik yememizi isterlerdi :49: Tatlı şeylerle pek aram yok çok şükür pasta delisi olan ben görmeye tahammül edemiyorum çikolata dondurma bana kötü geliyor. Dün akşam yürüyüş yapalım dedik herkes dondurma aldı bende ezik kalmiyim diye eskiden nefret ettiğim halde sadece limonlu dondurma aldım. Ekşi ekşi yedim yoksa hayatta yiyemiyorum. Bebişim sevdiğim herşeyden soğuttu beni :50: ama olsun onun için herşeye değer :nazar: :49:

oooo maşallah mşallah... benim canm pek öyle şeyler istemiyor. varsa yoksa patates. patatesci bir veled dünyaya gelecek sanırım :) akupunktura gidiyorum ben doktor takip ediyor kilomu. ben de dert etmeyin zorlasanız da kilo alamam dedim. bahane ile kilo alırım diyordum ama şimdilik bir değişiklik yok

günaydın kızlar
su gorumce meselesıne bende ortagım
benımde 40 yasında evdekalmıs bır gorumcem var
eltımın 2 cocuguvar
eltımle gorusmuoruzkımsegorusmuo bı ben degıl
bu gorumcem yegenlerınıcok sevıyor aman lafda hep:24: hava olsun maksat. onların karnı doyunca oda doyarmıs :36: halalık gıbı bırduygu olamaz dıyor dun ..:33:yıne hala olacakmıs teyze olmamıs hıc ıstemezmısde.benımdebırkız kardesım var..teyze anne yarısıdır bı kere hala kım yaa..hala hala dondurmayı yala :9::9::9: uyuz ya.bende bu hamılelık gergınlıgı ıle one dese takılıom artık batıo bana.kaynanam yazlıkda oda gelır kısa.bızde bayrama gıdıcekmısız gorumce gıtmez oraya.bızgıderken bızle gelcekmıs.erken gıt yok.bende buna kılım arabada tıkıs tıkıs gıtmek zorundamıyım ben senle ya.calısmıo etmıo..ıste bende bunlara kıl oluorum.:47::47:neyse bebegım sen anana cek teyzene cek inşaalllaaahhh :49::49:

günaydın annişkolar benimde dolabı açtığımda kahvaltı yapasım yok öle boş boş bakıyorum sonra kapatıyorum canım patates kızartması istedi 1 tabak kızarttım onu yiyorum şimdide sabah sabah :)))

günaydın kızlarrr, sanırım benim belirtilerimin azalmasına çok var tam gaz devam ediyor çünkü... sabahları mide bulantılarım baş dönmelerim hat safhada... göguslerim bir beden büyüdü sanki çok hassas... çok mutsuzum ya yediğim hiç bişeyden zevk almıyorum canım hiç bir şey çekmiyor. sadece kusmamak için yiyorum lütfen vucüdü tepki göstermeyenler şikayet etmesin. öylede çok zor çünkü:17:

günaydın canım nasılsın, nasıl geçiyor hamileliğin

canım benim yaa seninki ağır geciyor kıyamam.mide bulantın için istersen doktordan hap iste.
benimki şükür iyi gidiyor dün hiç şikayetim olmadı sadece 2 gün bi bulantı oldu o da cok asırı değildi zaten.
ama iştahsızlık var cok acıkıyorum ama canım bişey istemiyor.sanki yesem afedersin cıkarıcakmısım gibi hissediyorum cesaret edemiyorum onun için yemeye, midem sırtıma yapısıyor resmen.bu arada bende 2 gün önce acayip şişkinlik vardı ama nasıl anlatamam gören 4 aylık zannederdi o derece göğüslerimin altından şişiyordu ve cok gergindi onlarda indi zaten gazmıs o günler cıkmıyorudu ohh cıktılarda rahatladım valla :52:

Bence bunalmamalısın... ne var ne kadar güzel yaaa annen bebeği olarak gördüğü senden bir bebek bekliyor ... tamam biraz sıkılabilirsin bu kadar ilgiden böyle duygularının yoğun oldu bir dönemde ama bence çooook güzelll sende ileride annen gibi olacaksın unutma şekerim...

teşekkürler canım. benim gibi olanları da görünce rahatladım :)

:34:

Back