- 22 Eylül 2011
- 5.046
- 3.801
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gittim canım. Harika bir yer. Ama ruzgarlidir her daim, kulaklarını koruyabilecegin bir şapka al yanına mutlaka. Rüzgarı insanı yakar, güneş kremini al yanına. Ama orası arabadan ziyade yürüyerek gezilebilecek bir mekan, o yüzden oglunla sana yorucu olabilir . Bir de arkadaşım ne şekilde olursa olsun mekan değişikliği çok iyi geliyor insana. Sana şimdiden iyi eğlenceler. Ohhh misKızlar Cuma günü kısmetse haftasonunun da dahil olacağı mini bir geziye çıkacağız abim arabasıyla götürecek.İlk durak Çanakkale Şehitliği..Daha evvelden aranızda giden varsa tecrübelerinizi bilmek isterim..oğlumla nasıl olacak bakalım orası..
sonrasında da Trakya'ya geçeceğiz...
Ben gittim canım. Harika bir yer. Ama ruzgarlidir her daim, kulaklarını koruyabilecegin bir şapka al yanına mutlaka. Rüzgarı insanı yakar, güneş kremini al yanına. Ama orası arabadan ziyade yürüyerek gezilebilecek bir mekan, o yüzden oglunla sana yorucu olabilir . Bir de arkadaşım ne şekilde olursa olsun mekan değişikliği çok iyi geliyor insana. Sana şimdiden iyi eğlenceler. Ohhh mis
Ay yavrum benim
İşte oturduğu nadir anlardan..ancak dayısının arabasıu :)
Ne guzel iste eglenmis pasa:)Dün piknik sezonunu açtık ve oğlum bir dk.olsun oturmadı desem yeridir..ben de babası da hep peşindeydik çünkü tehlikeli yerlere gidiyor bazı yerlerde camlar vardı onları merak ediyor..nedense yolu bir tutturdu mu hep ileri gidiyor hiç sağ-sol yok durdur durdurabilirsen..hiç oyuncakmış yemekmiş işi olmadı arada meyve kek filan yedirdim zorla..ne heyecanla gitmiştim ama benden çok oğlum eğlendi..varsın olsun napayım :)
Yok yok buralardayim:) turkiyedeyiz artik. Cok sersemim yaa bi de cok agrim var dra gidemedim daha. Yatiyorum genelde. Sagolsun babaanne ve dede ilgilenio halidleSweet85 arkadaşım sakin başka topiklere takılıp buraları ihmal etme olur mu. 2015 aralık anneleri falan
Ay yavrum benim
bu baya sarisinmis. Herhalde topigimizin en sarisi. Masallah, oturmus ama keyfi de yerinde görünüyor
Masallah Pek tatli. Allah bagislasin.[/QUOTE]ceylin1907, post: 40701307, member: 321613"]
İşte oturduğu nadir anlardan..ancak dayısının arabasında oturdu :)
Ne guzel iste eglenmis pasa:)
Yok yok buralardayim:) turkiyedeyiz artik. Cok sersemim yaa bi de cok agrim var dra gidemedim daha. Yatiyorum genelde. Sagolsun babaanne ve dede ilgilenio halidle
Bn de yeni hamileyim cnm hayirli olsun sanada.bn de ayni seyi hissediyorum ama oglumun yalnizlik cektigini biliorum ins cok guzel olucak:)İkinci bebeğime hamile olduğumu öğrendim bugün kızlar..
Çok çok çok mutluyum-
-Ama korkuda var.
Acaba çok mu erken ikinci için? Kızımın hayatını kaçırır mışım gibi hissediyorum.
Masallah derin hanima:)kızlar ne güzel resimler paylaşılmış bunlar da bizim son günlerdeki hallerimiz...
ara ara paylaşın nolur...
Bn de yeni hamileyim cnm hayirli olsun sanada.bn de ayni seyi hissediyorum ama oglumun yalnizlik cektigini biliorum ins cok guzel olucak:)
Cnm ilk ogrenince bn de oyleydim. Nasil olucak ne yapicam ikisiyle yetisemem falan diye dusunup duruyodum. Ustunden biraz gecince alismaya basladim. Ocak mi senin dogum yoksa aralik sonumu?Bir türlü kurtulamıyorum.. Sanki onu boşlayacakmışım gibi geliyor.