Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi sifaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Oyun alanı, park ve deniz kenarı derken tüm gün sokakta lar ve çok yoruluyorlar. Öğlenleri 3 saat uyuyorlar ve ben uyandiriyorum . Biraksam uyuyacaklar ama o zaman da gun bitiyor. Kendi yaşıtlarıyla değil de 4 yaş 5 yaş abi ve ablaları favorileri. Onların peşindeler. Onlar ne yaparsa onu yapmaya çalışıyorlar
masallah cnm ne hos cikmissiniz oyle:)
cnm oglumda da var tuy seklinde ama oyle cok belirgin degilBişey merak ediyorum kızımı bacagında tüyler fark ettim normalmi daha şimdiden?? Aşırı değil sarımsı ama var birkaç tane siyah yüy bile gördüm :-( bu normal bişeymi sizde nedir durum?
Merhaba hanimlar, sizi her gün okuyan ve kendisi yazmayanlardan im ben. Aslında uzun zaman önce bazi sorunlarim için yazmistim. sizden de cevaplayanlar olmuştu. Ama aranizda güzel bir iletişim vardi ve ben bunun dişinda hissettigimden kendimi yazamamistim bir daha. Ama hep okuyorum sizleri hatta yakından taniyorum bile denebilir. Bugün artik yazmaliyim dedirten sebep ise kendimi çok yorgun, bitkin, uykusuz, çaresiz, beceriksiz, yetersiz, amacsiz hissetmem. Sanirim anneligi beceremiyorum ben. Çok Yoruldum. Cocuguma, kendime, evime, eşime yetemiyorum. Hep birşeyler eksik kaliyor. Hep boylemi devam edecek bilemiyorum. En son oğlum yine hasta,burnu tikali.oksuruyor. balgam var sanirim cikaramiyor.azi dişleri cikiyor, geceleri hic uyuyamiyor. Tabi bende. Calisiyorum birde. Annem bakiyor. Sabahları benden ayrılmak istemiyor. Boynuna sarilip agliyor sürekli hazirlanip evden cikmak bir işkence. Kapinin önünde giyiniyorum çoğu sabah. Neyse çok uzttigimin farkindayim. Karisik da yazdim galiba. Ama bu duygularimi birimleriyle paylaşmaya ihtiyacim var. Bunları dile getirdiğinde hep annelik zor, boyle buyuyecekler vs.. Gibi laflar duyuyorum ama kimse beni anlamiyor gerçekten. Beni anlayacaginizi düşünerek paylaşmak istedim... Birde su burun tıkanıklıgıni geçirmek için mucize bir cozumunuz varsa yazarsaniz sevinirim. Not: Cole mix, hava nemlendirici, soğan demedim olmadi...
Evet canım belirsiz gibi ama yeni fark ettim bazı tüyler bildiğin diyah renk cıkmış ve belli oluyor...hormonlarla alakalı olabilir mi yoksa normalmi bilemedim malum kız cocuklar 8 yaşında adet görmeye başlıyor artık..diğer bebekleri meral ettim bende.cnm oglumda da var tuy seklinde ama oyle cok belirgin degil
Merhaba hanimlar, sizi her gün okuyan ve kendisi yazmayanlardan im ben. Aslında uzun zaman önce bazi sorunlarim için yazmistim. sizden de cevaplayanlar olmuştu. Ama aranizda güzel bir iletişim vardi ve ben bunun dişinda hissettigimden kendimi yazamamistim bir daha. Ama hep okuyorum sizleri hatta yakından taniyorum bile denebilir. Bugün artik yazmaliyim dedirten sebep ise kendimi çok yorgun, bitkin, uykusuz, çaresiz, beceriksiz, yetersiz, amacsiz hissetmem. Sanirim anneligi beceremiyorum ben. Çok Yoruldum. Cocuguma, kendime, evime, eşime yetemiyorum. Hep birşeyler eksik kaliyor. Hep boylemi devam edecek bilemiyorum. En son oğlum yine hasta,burnu tikali.oksuruyor. balgam var sanirim cikaramiyor.azi dişleri cikiyor, geceleri hic uyuyamiyor. Tabi bende. Calisiyorum birde. Annem bakiyor. Sabahları benden ayrılmak istemiyor. Boynuna sarilip agliyor sürekli hazirlanip evden cikmak bir işkence. Kapinin önünde giyiniyorum çoğu sabah. Neyse çok uzttigimin farkindayim. Karisik da yazdim galiba. Ama bu duygularimi birimleriyle paylaşmaya ihtiyacim var. Bunları dile getirdiğinde hep annelik zor, boyle buyuyecekler vs.. Gibi laflar duyuyorum ama kimse beni anlamiyor gerçekten. Beni anlayacaginizi düşünerek paylaşmak istedim... Birde su burun tıkanıklıgıni geçirmek için mucize bir cozumunuz varsa yazarsaniz sevinirim. Not: Cole mix, hava nemlendirici, soğan demedim olmadi...
626571, member: 42177"]Merhaba hanimlar, sizi her gün okuyan ve kendisi yazmayanlardan im ben. Aslında uzun zaman önce bazi sorunlarim için yazmistim. sizden de cevaplayanlar olmuştu. Ama aranizda güzel bir iletişim vardi ve ben bunun dişinda hissettigimden kendimi yazamamistim bir daha. Ama hep okuyorum sizleri hatta yakından taniyorum bile denebilir. Bugün artik yazmaliyim dedirten sebep ise kendimi çok yorgun, bitkin, uykusuz, çaresiz, beceriksiz, yetersiz, amacsiz hissetmem. Sanirim anneligi beceremiyorum ben. Çok Yoruldum. Cocuguma, kendime, evime, eşime yetemiyorum. Hep birşeyler eksik kaliyor. Hep boylemi devam edecek bilemiyorum. En son oğlum yine hasta,burnu tikali.oksuruyor. balgam var sanirim cikaramiyor.azi dişleri cikiyor, geceleri hic uyuyamiyor. Tabi bende. Calisiyorum birde. Annem bakiyor. Sabahları benden ayrılmak istemiyor. Boynuna sarilip agliyor sürekli hazirlanip evden cikmak bir işkence. Kapinin önünde giyiniyorum çoğu sabah. Neyse çok uzttigimin farkindayim. Karisik da yazdim galiba. Ama bu duygularimi birimleriyle paylaşmaya ihtiyacim var. Bunları dile getirdiğinde hep annelik zor, boyle buyuyecekler vs.. Gibi laflar duyuyorum ama kimse beni anlamiyor gerçekten. Beni anlayacaginizi düşünerek paylaşmak istedim... Birde su burun tıkanıklıgıni geçirmek için mucize bir cozumunuz varsa yazarsaniz sevinirim. Not: Cole mix, hava nemlendirici, soğan demedim olmadi...[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım burun konusunda bende bunları denediğimde kesin sonuç alamadm..yasadığın zorluklar cok normal herkes aynı seyi söylüyor gececek diyor evet biliyoruz gececek ama yaşarken hiç kolay olmuyor bazılarımız için..seni çok iyi anlayan bir dost yada anne yada eş bu durumlarda rahatlatıcı olabiliyor cevreden destek görmeyince getçekten zor...güçlü olmak zorundayız ne olursa olsun ufal bir bebek bize muhtaç. .kendini rahatlatacak bişeyler yapmaya calış kötü enerji doldukça daha kötüyü cagırıyoruz istemeden.
gecmis olsun cnm calisan bi anne icin sanirim daha da zor. bn calismiyorum evdeyim bu sene. aksama kadar bana doymus oluyor aksam babasina sariyor. Ama cocuk seni aksama kadar gormeyince daha da huzursuzluk cikartiyordur aksamlari. senin ilgini cekmek istiyordur. Allah hepmizin yardimcisi olsun ins. biseylerden surekli fedakarlik yapmamiz gerekiyor onlar icin. bu arada burun icin ozel biseyim yok malesefMerhaba hanimlar, sizi her gün okuyan ve kendisi yazmayanlardan im ben. Aslında uzun zaman önce bazi sorunlarim için yazmistim. sizden de cevaplayanlar olmuştu. Ama aranizda güzel bir iletişim vardi ve ben bunun dişinda hissettigimden kendimi yazamamistim bir daha. Ama hep okuyorum sizleri hatta yakından taniyorum bile denebilir. Bugün artik yazmaliyim dedirten sebep ise kendimi çok yorgun, bitkin, uykusuz, çaresiz, beceriksiz, yetersiz, amacsiz hissetmem. Sanirim anneligi beceremiyorum ben. Çok Yoruldum. Cocuguma, kendime, evime, eşime yetemiyorum. Hep birşeyler eksik kaliyor. Hep boylemi devam edecek bilemiyorum. En son oğlum yine hasta,burnu tikali.oksuruyor. balgam var sanirim cikaramiyor.azi dişleri cikiyor, geceleri hic uyuyamiyor. Tabi bende. Calisiyorum birde. Annem bakiyor. Sabahları benden ayrılmak istemiyor. Boynuna sarilip agliyor sürekli hazirlanip evden cikmak bir işkence. Kapinin önünde giyiniyorum çoğu sabah. Neyse çok uzttigimin farkindayim. Karisik da yazdim galiba. Ama bu duygularimi birimleriyle paylaşmaya ihtiyacim var. Bunları dile getirdiğinde hep annelik zor, boyle buyuyecekler vs.. Gibi laflar duyuyorum ama kimse beni anlamiyor gerçekten. Beni anlayacaginizi düşünerek paylaşmak istedim... Birde su burun tıkanıklıgıni geçirmek için mucize bir cozumunuz varsa yazarsaniz sevinirim. Not: Cole mix, hava nemlendirici, soğan demedim olmadi...
Maaşallah çok tatlısınız üçünüz de canım
Tekrardan hoş geldin aramıza..ben de sonradan dahil oldum buraya bazen ben de öyle hissediyor olsam da bırakmadım arada da olsa yazdım.İnşallah daim olur paylaşımların...Merhaba hanimlar, sizi her gün okuyan ve kendisi yazmayanlardan im ben. Aslında uzun zaman önce bazi sorunlarim için yazmistim. sizden de cevaplayanlar olmuştu. Ama aranizda güzel bir iletişim vardi ve ben bunun dişinda hissettigimden kendimi yazamamistim bir daha. Ama hep okuyorum sizleri hatta yakından taniyorum bile denebilir. Bugün artik yazmaliyim dedirten sebep ise kendimi çok yorgun, bitkin, uykusuz, çaresiz, beceriksiz, yetersiz, amacsiz hissetmem. Sanirim anneligi beceremiyorum ben. Çok Yoruldum. Cocuguma, kendime, evime, eşime yetemiyorum. Hep birşeyler eksik kaliyor. Hep boylemi devam edecek bilemiyorum. En son oğlum yine hasta,burnu tikali.oksuruyor. balgam var sanirim cikaramiyor.azi dişleri cikiyor, geceleri hic uyuyamiyor. Tabi bende. Calisiyorum birde. Annem bakiyor. Sabahları benden ayrılmak istemiyor. Boynuna sarilip agliyor sürekli hazirlanip evden cikmak bir işkence. Kapinin önünde giyiniyorum çoğu sabah. Neyse çok uzttigimin farkindayim. Karisik da yazdim galiba. Ama bu duygularimi birimleriyle paylaşmaya ihtiyacim var. Bunları dile getirdiğinde hep annelik zor, boyle buyuyecekler vs.. Gibi laflar duyuyorum ama kimse beni anlamiyor gerçekten. Beni anlayacaginizi düşünerek paylaşmak istedim... Birde su burun tıkanıklıgıni geçirmek için mucize bir cozumunuz varsa yazarsaniz sevinirim. Not: Cole mix, hava nemlendirici, soğan demedim olmadi...
oğlum hasta olunca ben de aynı duygulara kapılıyorum yetemiyormuş gibi hissetmeler vs.
Burun tıkanıklığı için ek önerilerim uyurken başını yüksekte tutmak,peteklerin üzerine ıslak havlu koymak...
Canım geçmiş olsun. Oğlun hasta olduğu için böyle hissediyorsun bence. Çocukların hastalık dönemi anne için hem psikolojik hem de fiziksel olarak çok yorucu geçiyor. Çocuğun huyu da değişince insan kendini iyice berbat hissediyor. Geçici bir durum olduğunu düşün bence. Oğlun sağlığına kavuşunca şimdi unuttuğun keyifli ve güzel zamanlar tekrar gelecek. Bir de bu kış çok hastalık vardı. Bütün çocuklar hasta oldu. Kendini bu yüzden beceriksiz hissetmene hiç gerek yok. Bak ne güzel önümüz yaz. İşten çıkınca alırsın oğluşunu gezer dolaşırsınız. Enerjisini atar, tekrar mutlu bir çocuk olur hiç merak etme.Merhaba hanimlar, sizi her gün okuyan ve kendisi yazmayanlardan im ben. Aslında uzun zaman önce bazi sorunlarim için yazmistim. sizden de cevaplayanlar olmuştu. Ama aranizda güzel bir iletişim vardi ve ben bunun dişinda hissettigimden kendimi yazamamistim bir daha. Ama hep okuyorum sizleri hatta yakından taniyorum bile denebilir. Bugün artik yazmaliyim dedirten sebep ise kendimi çok yorgun, bitkin, uykusuz, çaresiz, beceriksiz, yetersiz, amacsiz hissetmem. Sanirim anneligi beceremiyorum ben. Çok Yoruldum. Cocuguma, kendime, evime, eşime yetemiyorum. Hep birşeyler eksik kaliyor. Hep boylemi devam edecek bilemiyorum. En son oğlum yine hasta,burnu tikali.oksuruyor. balgam var sanirim cikaramiyor.azi dişleri cikiyor, geceleri hic uyuyamiyor. Tabi bende. Calisiyorum birde. Annem bakiyor. Sabahları benden ayrılmak istemiyor. Boynuna sarilip agliyor sürekli hazirlanip evden cikmak bir işkence. Kapinin önünde giyiniyorum çoğu sabah. Neyse çok uzttigimin farkindayim. Karisik da yazdim galiba. Ama bu duygularimi birimleriyle paylaşmaya ihtiyacim var. Bunları dile getirdiğinde hep annelik zor, boyle buyuyecekler vs.. Gibi laflar duyuyorum ama kimse beni anlamiyor gerçekten. Beni anlayacaginizi düşünerek paylaşmak istedim... Birde su burun tıkanıklıgıni geçirmek için mucize bir cozumunuz varsa yazarsaniz sevinirim. Not: Cole mix, hava nemlendirici, soğan demedim olmadi...
Burun tıkanıklığı için bi tavsiyem yok maalesef.
Evet canım belirsiz gibi ama yeni fark ettim bazı tüyler bildiğin diyah renk cıkmış ve belli oluyor...hormonlarla alakalı olabilir mi yoksa normalmi bilemedim malum kız cocuklar 8 yaşında adet görmeye başlıyor artık..diğer bebekleri meral ettim bende.
Canım keşke imkan olsa da benim kızımın bacaklarını bi görsen. Çok kıllı, hem de siyah siyah kılları. Benim aklıma hiç hormonlarla ilgili bir problem gelmedi. Zaten ben de çok kıllıyımdır. Kızım aynen bana çekmiş. Benim küçük kuzenlerimin de bacakları kolları küçücükken bile kıllıydı. Biz kurt aileyiz galiba..
Şimdiden kızımın teyzesinden ilerde lazer epilasyon için sponsor olması için ısrar ediyorum.:)))))
Maşallah çok güzelsiniz. Allah mutluluğunuzu daim etsin, nazarlardan korusun inşallah.
Kızlar İzmir'e giderken yolculuğumuz zor geçti. Kızım uykusuz olmasına rağmen çok az uyudu ve tam 3 defa kustu. Kendi üstünü baştan aşağı batırdı, babasını saatine kadar batırdı. Dönüş yolculuğu için ise kızıma doktor tavsiyesi ile atarax diye bir şurup verdim. Sakinleştirici etki ve uyku yapıyormuş. Biz de uyku yapmadı, öğlen uykusu kadar uyudu ama oldukça sakindi, hep yattı yuvarlandı, kendi kendine oyalandı durdu ve hiç kusmadı kuzum. Rahat bir yolculuk yaptı.
Tekrar merhaba, benim için yazdiklariniz mutlu etti beni teşekkürler. Benimle ayni hisleri paylaşanlar olduğunu gördükçe biraz daha rahatliyorum. Suçluluk duygun biraz daha azaliyor sanki. Oğlum hala hasta. Günlerdir perişan oldum. Bugün işe de gidemedim. Su anda kucagimda uyuyor. Zaten kaç gündür yapisik ikiz gibiyuz.Kollarimda derman kalmadi. Bizim çocuk drumuz pek ilaç vermez hatta nerdeyse hic vermez. Bende sağlık ocagina goturdum. Tam 5 çeşit ilaç verdi. Hic birini vermedim. Çocuk Dr. Umuzu aradik. Bitkisel bir oksuruk surubu verdi. Zorla iciriyorum ama yeterli gelmedi galiba. Gecmrzse cumartesi getirin dedi. Goturecegiz sanirim. İlk defa bu kadar uzun surdu hastaligi. Bende çok yıprandim. İnşallah cabuk iyileşir.
Canım güldürdün beni..yani herkes bişey diyor insanın kafadı karışıyor..yediklerimiz doğal olmayınca ondanmı acaba hormonlar da sorun var diye düşündüm bebeek olunca..bizede sponsor gerekecek sanırımCanım keşke imkan olsa da benim kızımın bacaklarını bi görsen. Çok kıllı, hem de siyah siyah kılları. Benim aklıma hiç hormon lgili bir problem gelmedi. Zaten ben de çok kıllıyımdır. Kızım aynen bana çekmiş. Benim küçük kuzenlerimin de bacakları kolları küçücükken bile kıllıydı. Biz kurt aileyiz galiba..
Şimdiden kızımın teyzesinden ilerde lazer epilasyon için sponsor olması için ısrar ediyorum.:)))))
Bizde de vardı o sorun canım arabada kusuyor yazdan beri bi yere gitmedik bu yüzden..uzun yol için bir ilaç düşünüyorum ama kısa mesafelerde ne yapmalı acaba? İlacın yan etkisi varmı uyuşma gibiKızlar İzmir'e giderken yolculuğumuz zor geçti. Kızım uykusuz olmasına rağmen çok az uyudu ve tam 3 defa kustu. Kendi üstünü baştan aşağı batırdı, babasını saatine kadar batırdı. Dönüş yolculuğu için ise kızıma doktor tavsiyesi ile atarax diye bir şurup verdim. Sakinleştirici etki ve uyku yapıyormuş. Biz de uyku yapmadı, öğlen uykusu kadar uyudu ama oldukça sakindi, hep yattı yuvarlandı, kendi kendine oyalandı durdu ve hiç kusmadı kuzum. Rahat bir yolculuk yaptı.
iyi bari gelirken rahat etmissiniz:)Kızlar İzmir'e giderken yolculuğumuz zor geçti. Kızım uykusuz olmasına rağmen çok az uyudu ve tam 3 defa kustu. Kendi üstünü baştan aşağı batırdı, babasını saatine kadar batırdı. Dönüş yolculuğu için ise kızıma doktor tavsiyesi ile atarax diye bir şurup verdim. Sakinleştirici etki ve uyku yapıyormuş. Biz de uyku yapmadı, öğlen uykusu kadar uyudu ama oldukça sakindi, hep yattı yuvarlandı, kendi kendine oyalandı durdu ve hiç kusmadı kuzum. Rahat bir yolculuk yaptı.
kizlar size bisey soracagim. gecenlerde bahsetmistim oglum tam cikacagimiz zaman evden cikmak istemiyor kalicam ben diyor. ben de iyi maden sen kal ben gidiyorum diyorum hep. sonra hazirlanip geliyor beni giderken gorunce. gecende de parktan gitmek istemiyordu. karin agrim cok vardi dinlemiyor kaciyor. pesinden kosmaya da halim yoktu inanin. aldim bisikleti arabaya gittim. icine bindim. gidecegimi dusunup aglayarak geldi bindi arabaya. iste bu sekilde cocuk etkileniyomudur sizce psikolojik olarak. annem beni birakabilir korkusuna kapilirmiki?
Cabin oncelikle bebegin hayirli ugurlu olsun. O takvimi gormek Beni mutlu etti,kizlar size bisey soracagim. gecenlerde bahsetmistim oglum tam cikacagimiz zaman evden cikmak istemiyor kalicam ben diyor. ben de iyi maden sen kal ben gidiyorum diyorum hep. sonra hazirlanip geliyor beni giderken gorunce. gecende de parktan gitmek istemiyordu. karin agrim cok vardi dinlemiyor kaciyor. pesinden kosmaya da halim yoktu inanin. aldim bisikleti arabaya gittim. icine bindim. gidecegimi dusunup aglayarak geldi bindi arabaya. iste bu sekilde cocuk etkileniyomudur sizce psikolojik olarak. annem beni birakabilir korkusuna kapilirmiki?
Bence erkilenmiyorlardir canim neden dersen
O dediklerini benimkiler de yapiyor parkta parkta sokakta daha fazla kalabilmek icin. 've onlari ne kadar cok sevdigimizin farkindalar.birakip gitmeyecegimizi bence biliyorlar