• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
son zamanlarda biz de artık çoğu zaman yanyana yatarak uyuyoruz,uyuyamazsa kendi ayağıma yatıyo sallamamı istiyo... kendi istedi yanımda yatıp uyumayı ayağımdan kalkıp, yorganı tamamen örtücek şekilde çekiyo arada ninni mırıldanıyo bazen öyle uyuyakalıyo bazen bi süre sonra sıkılıp yüzünü açıyo devam ediyo ve uyuyakalıyo, bazen uyuyamamışsa sallanmak istiyo... çok hoşuma gidiyo ama yanyana uyumamız bu bile insanın hoşuna gidiyo...
Ne güzel kendi kendine bırakacak sallanmayı. Yan yana uyumak güzel bişey. Ben de seviyorum ama alışmasından korktuğumdan uykuya dalmadan hemen yatağına koyuyorum. Çoğunlukla reddetmeden yatıyor yatağında.

Annem iki haftalığına sivas’a gitti, tekrar gelecek inşallah. Biz de izmir’den babaanneyi getirdik. Kızım resmen bunalımda. Babaannesine hiç alışamadı. Ben eve gidip de kızım yatana kadar yapışık ikiz gibi geziyoruz. Anlatamam durumumuzu. İki saniye gözünden kaybolsam panikleyip ağlamaklı oluyor. Ayrılık kaygısı dedikleri bu olsa gerek. Güzel kızım için anlayış ve sabır lazım bana bu günlerde.

Merhaba kızlar laptop yeğenimdeydi birkaç gündür o yüzden yazamadım şimdi de onlardan yazıyorum.
Metrocum sana bir sorum var memeden ayrıldıktan sonra kesintisiz uyuyor mu Sare ? Biz hala emerkenki gibi en az 3-4 kere dikiliyoruz ayağa..hele ki dün gece sayamadım kaç kez mırıldandı kalktı..sanırım azı dişi de geliyor olabilir..

Papatyacım yeni odanız hayırlı olsun inşallah kısa zamanda yeni düzene alışırlar.geçen gece ben de uyku sersemi bir ara Hamzayı yanımda yatırmışım farkedince yerine koydum ama koyana dek hiç kalkmadı.

2.çocuk isteyen benden başka kim vardı aramızda?2 aydır denemedeyiz ama hormonlarım hala düzene girmedi inşallah birkaç aya girer zayıflamaya başladım çünkü ilk ayın cirosu 5 kg. :)

Canım kızım ilk 2-3 hafta kalktı. Su istedi, süt istedi. Derken kendi kendine unuttu. Hasta olmadığı sürece artık geceleri uyanmıyor. ( Gerçi dün gece doğru düzgün uyutmadı o ayrı konu…L ben de hastayım zaten hiç dinlenemedim. Şimdi sürünüyorum iş yerinde…)

İkinci çocuğu ben de düşünüyorum. 9 aydır hamile kalmadım. Süt vermem korudu mu bilmiyorum. Sütü bırakalı da iki ay oldu. Bikaç ay sonra doktora giderim herhalde.

Çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim. Ha gayret…
yanliz degilmisim demek:) kizlar bz de araliktan beri dusunuoduk 2. yi. sanirim suan hamileyim. gunume 3 gun var ama sabah erken gebelik testi yaptim ikinci cizgi var. 10 gun sonrada tukiyeye biletimiz vardi nasil olcak bilmiorum artik:(

kızımın saçlaını kestirmeme konusunda ısrarlıydım.
ama bir türlü doğru düzgün uzamadı, yani tüyden saça bir türlü geçemedi. ben de dün gittim kestirdim kızımın saçlarını, epey de kısa oldu. önce garip geldi ama şimdi gözümüz alıştı. güzel oldu.

yarın Antalya ya gidiyoruz kızlar. 5 gün kalacağız nasipse ama bize bir valiz çocuklara iki valiz hazırladım, hala da şunu da alsam mı bunu da alsam mı deyip duruyorum.

bide kıskançlık had safhada
beni birbirlerinden kıskanıyorlar.
kızım geldi yanıma
anne: dizine yatacağım diyor, eren ise: annemin kucağında ben varım, sen babaanneye git diyor
tabi ardından kıyamet kopuyor.

kızlar sanırım biz çişimize hazırız
niye böyle düşünüyorum
altlarını bezleyip yatırıyorum sabaha kupkuru yapıyorlar, bir kere bile çiş yapmıyorlar.
kakaları gelince de anne kakamı yapıyorum diyorlar
yani onarı lazımlığa götürecek zamanım var
anne çişimi yaptım diyorlar, bakıyorum yapmışlar
ama zaman olarak kendime okulların kapanmasını seçtim, evde olurum, yaz mevsimi olur
inşallah kolayca aşarız bu durumu
hem de bez parasından kurtuluruz
bezler de hem pahalandı hem de sayılarını azalttılar pisler
zira biz 4+ kullanıyorduk prima aktif bebeğin
içinde 78 tane vardı yeni paketlerde ise 58 tane var
diyorum ki çocuklarımın bez parasıyla bireysel emeklilik yaptırıyorum onlara :)

oda dilekleriniz için teşekkürler kızlar
kızım hiç itirazsız ve problemsiz kendi yatağında yatıyor
ama oğlum saat 4 gibi uyanıp salona gidiyor ve orada beni göremeyince ağlıyor
sese uyanıp yatağa gidiyorum yerinde yok ağlama sesine gidiyorum hemen salonda bağırıyor kuzum
alıp yerine getiriyorum yanına yatıp uyutuyorum, tabi bu da iki kere oldu
korkmasın diye salonu da aydınlatacak bir gece lambası taktık evin koridoruna, komik oldu tabi
ama her şey onlar için
ilk gece ben paranoyak gibi hiç uyuyamadım ama sonraki gecelerde ben de daha iyiydim

oda dilekleriniz için teşekkürler kızlar
kızım hiç itirazsız ve problemsiz kendi yatağında yatıyor
ama oğlum saat 4 gibi uyanıp salona gidiyor ve orada beni göremeyince ağlıyor
sese uyanıp yatağa gidiyorum yerinde yok ağlama sesine gidiyorum hemen salonda bağırıyor kuzum
alıp yerine getiriyorum yanına yatıp uyutuyorum, tabi bu da iki kere oldu
korkmasın diye salonu da aydınlatacak bir gece lambası taktık evin koridoruna, komik oldu tabi
ama her şey onlar için
ilk gece ben paranoyak gibi hiç uyuyamadım ama sonraki gecelerde ben de daha iyiydim

sweet ne güzel haber bu
allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
saol cnm darisi tum isteyenlere ins.

kızlar sanırım biz çişimize hazırız
niye böyle düşünüyorum
altlarını bezleyip yatırıyorum sabaha kupkuru yapıyorlar, bir kere bile çiş yapmıyorlar.
kakaları gelince de anne kakamı yapıyorum diyorlar
yani onarı lazımlığa götürecek zamanım var
anne çişimi yaptım diyorlar, bakıyorum yapmışlar
ama zaman olarak kendime okulların kapanmasını seçtim, evde olurum, yaz mevsimi olur
inşallah kolayca aşarız bu durumu
hem de bez parasından kurtuluruz
bezler de hem pahalandı hem de sayılarını azalttılar pisler
zira biz 4+ kullanıyorduk prima aktif bebeğin
içinde 78 tane vardı yeni paketlerde ise 58 tane var
diyorum ki çocuklarımın bez parasıyla bireysel emeklilik yaptırıyorum onlara :)
ya gercekten bezlere verdimiz paralarla neler neler yapilir:) hele sende 2 kati:))

yanliz degilmisim demek:) kizlar bz de araliktan beri dusunuoduk 2. yi. sanirim suan hamileyim. gunume 3 gun var ama sabah erken gebelik testi yaptim ikinci cizgi var. 10 gun sonrada tukiyeye biletimiz vardi nasil olcak bilmiorum artik:KK43:

Canım hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel bir haber. Türkiye yolculuğunu hiç kafana takma bence. Daha çok yeniymiş, sıkıntı yaratacağını sanmam. Ben kızıma hamile olduğumu öğrendim ertesi gün 2 haftalık akdeniz tatiline başladık. Kıyı boyunca dolaştık, kaç km yol yaptık, hiç sıkıntı olmadı çok şükür.

Sen türkiye’de nereye geliyorsun? Bir de merak ettim Halid amerikada doğdu dimi? Yanına birisi geldi mi destek için?

yarın Antalya ya gidiyoruz kızlar. 5 gün kalacağız nasipse ama bize bir valiz çocuklara iki valiz hazırladım, hala da şunu da alsam mı bunu da alsam mı deyip duruyorum.
Biz de yarın sabah İzmire yolcuyuz. Bikaç günlüğüne gidip gelicez. Yol her zamanki gibi geriyor beni. İşyerinden bir arkadaş Cin Ali’nin serisini verdi. Daha hiç açmadım, yolda açmayı düşünüyorum. İnşallah bir süre oyalanır kızım. Bir de daha önce yazmadım galiba, maalesef kızım araba koltuğunu kullanmıyor. Her yere kucağımda gelip gidiyor. Koltuğu çıkardık zaten. Sizinkiler oturuyor mu koltuğa?

Kızlar bir güzel haber de benden… biz de 2 senedir İzmir’e tayin istiyorduk ama kabul edilmiyordu. Artık umudumuzu yitirmiştik ki eşimin tayin talebini kabul ettiler. Benimkini reddetmişlerdi şimdi eş durumundan tekrar talep edeceğim. Birkaç aya gideriz diye düşünüyoruz. Sare için çok iyi olacağını düşünüyorum. Sırf o yüzden istedim diyebilirim. Yoksa burada işimden çok memnunum aslında. Bakalım günler ne gösterecek.

Biz de yarın sabah İzmire yolcuyuz. Bikaç günlüğüne gidip gelicez. Yol her zamanki gibi geriyor beni. İşyerinden bir arkadaş Cin Ali’nin serisini verdi. Daha hiç açmadım, yolda açmayı düşünüyorum. İnşallah bir süre oyalanır kızım. Bir de daha önce yazmadım galiba, maalesef kızım araba koltuğunu kullanmıyor. Her yere kucağımda gelip gidiyor. Koltuğu çıkardık zaten. Sizinkiler oturuyor mu koltuğa?
Evet canım biz hep araba koltuğu ile yolculuk yapıyoruz
Önce biraz direndiler ama hiç itirazları yok şimdilik

Canım hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel bir haber. Türkiye yolculuğunu hiç kafana takma bence. Daha çok yeniymiş, sıkıntı yaratacağını sanmam. Ben kızıma hamile olduğumu öğrendim ertesi gün 2 haftalık akdeniz tatiline başladık. Kıyı boyunca dolaştık, kaç km yol yaptık, hiç sıkıntı olmadı çok şükür.

Sen türkiye’de nereye geliyorsun? Bir de merak ettim Halid amerikada doğdu dimi? Yanına birisi geldi mi destek için?
saol cnm. aktarmali izmire iniyorum cnm. esim aydinli esimin ailesi aliyor beni. halid burda dogdu annem geldi doguma saolsun sonra kvdem geldi. yalniz kalmadim 4-5 ay. ii oldu

Kızlar bir güzel haber de benden… biz de 2 senedir İzmir’e tayin istiyorduk ama kabul edilmiyordu. Artık umudumuzu yitirmiştik ki eşimin tayin talebini kabul ettiler. Benimkini reddetmişlerdi şimdi eş durumundan tekrar talep edeceğim. Birkaç aya gideriz diye düşünüyoruz. Sare için çok iyi olacağını düşünüyorum. Sırf o yüzden istedim diyebilirim. Yoksa burada işimden çok memnunum aslında. Bakalım günler ne gösterecek.
hayirli olsun sizinde:)

Canım kızım ilk 2-3 hafta kalktı. Su istedi, süt istedi. Derken kendi kendine unuttu. Hasta olmadığı sürece artık geceleri uyanmıyor. ( Gerçi dün gece doğru düzgün uyutmadı o ayrı konu…L ben de hastayım zaten hiç dinlenemedim. Şimdi sürünüyorum iş yerinde…)

İkinci çocuğu ben de düşünüyorum. 9 aydır hamile kalmadım. Süt vermem korudu mu bilmiyorum. Sütü bırakalı da iki ay oldu. Bikaç ay sonra doktora giderim herhalde.

Çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim. Ha gayret…

Bizim 3 hafta henüz dolmadı inşallah biz de bırakırız gece kalkmayı..geçmiş olsun bu arada iyi misin şimdi ?
Hormonlar 3 ayda ancak kendine geliyormuş dr.um öyle dedi inşallah en kısa zamanda alırız haberini..
yanliz degilmisim demek:) kizlar bz de araliktan beri dusunuoduk 2. yi. sanirim suan hamileyim. gunume 3 gun var ama sabah erken gebelik testi yaptim ikinci cizgi var. 10 gun sonrada tukiyeye biletimiz vardi nasil olcak bilmiorum artik:KK43:
Canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza...
İyi tatiller canım ne mutlu size...
İyi yolculuklar size de canım...
Hayırlısı olsun canım

Biz de pek yeni bir haber yok monoton devam ediyor hayatımız...

Merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu gene yoktum nasılsınız hepiniz iyimisiniz? ? Bizde 2 yaş sendromu tam gaz devam bütün gün inanılmaz yorulmaya başladım.malesef hala gece uykusu düzelmedi cok uyanıyor ve bemi istiyor tekrar uyumak için kendisi uyumuyor..

Bişey merak ediyorum kızımı bacagında tüyler fark ettim normalmi daha şimdiden?? Aşırı değil sarımsı ama var birkaç tane siyah yüy bile gördüm :-( bu normal bişeymi sizde nedir durum?

Back
X