2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
gercekten cok iyi geliyor insana. ne guzel yapmissin

merhabalar...
epeydir giremiyorum ben de, nasıl bir yoğunluk, nasıl bir yorgunluk anlatamam
tüm yavrularımızın doğum günü kutlu olsun
nice nice sağlıklı, huzurlu yaşları olsun kuzularımızın

yenikullanıcı
canım elbisemizin bedeni gayet güzel oldu ama tabi ki boy epey uzundu
altına kırmızı ayakkabı giydirdim, üstüne de hırka falan giydirmedim
ikisi de hem mutlu hem de güzel oldular teyzesi
resim atarım buraya en kısa zamanda
resimlerimiz makinede de henüz bilgisayara atamadık

biz park sezonunu açtık
okuldan geliyorum, hemen parka çıkıyoruz,
iki saat sokaktayız yine
öyle tatlı konuşuyorlar ki anlatamam

bugün internetten bir şey alacaktım kayınvalideme
kayınvalidem bana kendi kartını uzatıyor ben de hayır ben alacağım diyorum
oğlum bizi izliyordu ama yanlış yorumladı herhalde olanları
sonra da birden koştu babaannesinin bacağına yapıştı ağlayarak
annemin kartına dokunma diye babaannesini itekliyor
yavrum annesini korumaya çalışıyor

kağıt makası aldım ikizlere
çok heveslendiler ama tam da beceremediler
oğlum daha iyi kesebiliyor ama zorlandıkları için çabuk yoruluyorlar

bugun bizim dogum gunumuz

nice yaşları olsun inşallah...

burda tam düzelmedi hava salgın da var etrafta iyi oldukça çıktık bikaç kere her çocuğun burnu akıyo tırstım biraz,koruyucu ilaç kullandığımızdanmıdı bulaşmadı çok şükür... ama evde çok sıkılıyo dein çok huysuzlaştı bütün gün badiyle geziyo giyinmek istemiyo, öğlen uytmak zorlaştı hatta bugün hiç uyumadı gece uykusu da aynen öyle 1-2 saat uğrraşıyorum zaten geç uyuyodu şimdi geceyarısı oluyo...
maşallah canım ya çok tatlı annesini de korurmuş ...

kağıt makası aldım ikizlere
çok heveslendiler ama tam da beceremediler
oğlum daha iyi kesebiliyor ama zorlandıkları için çabuk yoruluyorlar

ben daha geçen sene tırtıklı değişik bikaç yedek uçları olanlardan almıştım daha hiç vermedim ama geçen hafta doktorr seti almıştım onun içindeki makas pek ilgisini çekmedi gerçek makas çeker mi bilmem biz de deniyelim bi ara...

uzun zamandan sonra yine mesaj yazabiliyorum şükür..hepinize selamlar sevgiler doğum günlerinizi kutlu olsun.geniş bir zamanda yazarım bizdeki durumları..

bzde iki gundur parka cikiyoruz. bugun gittigimizde bi cocuk bisiklete biniyordu. bzmki ittirdi cocugu bisikletine oturdu. ozur diledim annesinden aldim cocugu. biraz dolandi falan ama gozu bisikletteydi zorla bindirdim arabaya nasil agladi gitmicem eve diye. aksam babasi gelince ciktik artik bisiklet aldik geldik. biraz farkli biseydi pek hosuma gitmedi yarin degistircem alabilirsem elinden

son günlede öğle uykusu için normal uyku saatinde başlayıp 1-2 saat mücade verip uyutabiliyodum evelsi güğn tam 2 saat uğraştım dün hiç uyutamadım bugün artık vazgeçmiştim uyutmatacaktım tam uyku saatinde dışarıya markete çıktık arabasında uyuyakaldı eve geldik 1 saat bile uyumadan uyanmış oldu,napıcam ben gündüz uykusuna devam mı etsem ama ben uyutmaya kalkışınca uyumuyo... ya da uyku saatinde kendimizi gezmeye mi atsak uyusun dışarda :)

bu arada makası biz de bugün denedik daha hazır değil uç kısmıyla çok oynuyo ordan açıp kapamaya çalışıyo tehlikeli yani zor da aldım elinden...

Bugun eren de hic uyumadi, zeynebi de okuldan gelince saat 4 gibi uyuttum.simdi uyutnak icin yanlarina yattim, eren mutfaga gitti, karanlik da ortam.uzum yikayip sermistim tezgaha.hepsini dokmus.off allahim ya

Bugun makas kullaniminda daha iyi ve isteklilerdi.kagidi ben tutarsam kesebilitorlar.canim ben kirtasiyeden 3 liralik kagit makaslarindan almistim.yani her tarafi plastik kapli.batacak gibi degil.

Surekli aglayan,mizmizlanan, dedigim dedik, surekli sokak ya da oyun alani isteyen , giyinmeyen, giyindigini cikarmayan vs vs ikizlere bugun oyle sinirlendim ki sinirimden agladim

Mama sandalyesine oturmalari bile problem ya.bizim oturtmamizi kabul etmiyorlar. Sandalyeye cikip oradan mutfak masasinin uzerine cikiyorlar, masadan da mama sandalyelerine geciyorlar. Ve bu islemi kasla goz arasinda yapiyorlar

Bu arada asilarimizi olduk.kizim aglama krizine girdi resmen ama oglum azcik agladi.tabi yine boyumuz cok kisa cikti.hemsire de endokrine goturmemi onerdi.ama simdi sirada oglumun ameliyati var

Bugun makas kullaniminda daha iyi ve isteklilerdi.kagidi ben tutarsam kesebilitorlar.canim ben kirtasiyeden 3 liralik kagit makaslarindan almistim.yani her tarafi plastik kapli.batacak gibi degil.

ben de geçen seneki 23 nisan indirimlerinden almıştım daha canım hatırlamıyorum ne kadrdı ama benimki de ucuzdu :) bikaç başlığı var farklı şekillerde de kesiyo,heryeri plastik kaplı bizim de ama makas deliklerinden tutmuyo makasın uclarından tutup açıp kapıyo kesen kısmından yani,bi ara yine deneriz bu ara muzurluk üzerinde zaten...

Surekli aglayan,mizmizlanan, dedigim dedik, surekli sokak ya da oyun alani isteyen , giyinmeyen, giyindigini cikarmayan vs vs ikizlere bugun oyle sinirlendim ki sinirimden agladim

ay canım bi de 2 tane var sende onlardan Allah kolaylık versin ben de bi bakıyorum ciddi ciddi bağırıyorum bi bakıyorum ağlıyorum bi ileri iki geri iş yapıyorum b,şeye yetişemiyorum aman duruyo oynuyo deyip bişey yapmaya kalkışsam bi bakıyorum gelmiş yanıma hiii naptiiiin diyo taklidimi yapıyo çağırıyo göreyim diye bi muzurluk yapılıyo hadi onu düzelt sil topla bi işe kalkışmamak daha iyi,bi de ben hiiiç bişey yapmazsam duruyo kendi başına bi işe kalkışsam ya kucağımda olmak istiyo ya bi muzurluk yapıyo anlamıyorum niye yapıyo bunu bugün yine yemek yapayım derken zeytinyağı şişesini devirdi mutfak halısına sildim üstüne basmasın diye uğraşıyorum yemek yaparken inadına oraya gidiyo çıplak ayaklarla,bunalıyorum gerçekten ben de...

Mama sandalyesine oturmalari bile problem ya.bizim oturtmamizi kabul etmiyorlar. Sandalyeye cikip oradan mutfak masasinin uzerine cikiyorlar, masadan da mama sandalyelerine geciyorlar. Ve bu islemi kasla goz arasinda yapiyorlar

ay onu yaparken ben de gördüm derini bi kere çok korktum çünkü mama sandalyesinin tepsisi öyle sağlam bişey değil düşecek diye ödüm koptu,mama sandalyesinde yemek yedikten sonra izlerken çizgi filmi kalır biraz ben de bi işime bakarım ama hep de ödüm kopuyo bu olaydan çünkü kalkıyo çıkıyo içinden tepsiye basıyo oturuyo... derin çok meraklı zaten hep bişeylerin üstüne çıksın süreklisalondaki masanın üstünde,kendi masasını ya da sandalyesini önüne taşıyo çıkıyotepinip duruyo üzerinde bi de arkasında tv asılı ona vuruyo bi de tepesinde sarkan taşlı avize onu çekeliyo nerden baksan muzurluk yani,alsam ağlıyobağırıyo ama bırakıyorum yine çıkıyo çıkabileceği herşeyi kapasam bi yere bu sefer ağlama krizleri... havalar düzelsin iyice bol bol sokağa atalım kendimizi evde böyle vakit geçmez....

Bu arada asilarimizi olduk.kizim aglama krizine girdi resmen ama oglum azcik agladi.tabi yine boyumuz cok kisa cikti.hemsire de endokrine goturmemi onerdi.ama simdi sirada oglumun ameliyati var

biz daha olmadık canım geçmiş olsun size, 2 yaşta tahliller falan da yaptırıyolar kan tahlili falan yaptırıcak mısın ben yaptırıcam sanırım... canım onlar ikiz sonuçta yine de normal sınırlar içinde ve düzenli artıştaysa problem midir ki,baktın mı persentiline gurmebebekte vardı...

resimlerine bayıldım yine maşallah hem çokgüzel hem çok tatlılar...

Biz memeyi hala bırakamadık azaltarak bıraktırmayı denedim ama daha çok bağlandı hele ki bazen aşkla bakıp memmemm diyor bitiriyor beni gittiği yere kadar gidecek artık herhalde 1-2 ay daha devam ederiz.Yememiz fena değil ama maalesef seçici özellikle kahvaltımız 2-3 çeşitten başka değil ama hergün olmasa da yumurtasını muz ve cicibebeyle yedirmeye devam ediyorum.
2 yaş sendromu gerçekten 2.yaşla daha bir belirginleşti sizlerin yazdığı kadar olmasa da hamza da da var inatlaşmalar...

Ben spora başladım 2dir gidiyorum yarın da gideceğim haftada 3 gün 1-1,5 saat kadar aletli çalışma yapıyorum.aynı zamanda tekrardan karatay diyetine başladım.şuanda 75 kg.yum hedefim 60..inşallah irademe sahip olabilirim..

hamza eymen 88 cm 11 kg.ölçüldü ama boyda şüpheliyim evde tekrar ölçeriz dedik kaldı ölçemedik.
boy işi genetik diyorlar canım ama yine de bir ara gidersiniz madem.

biz mama sandalyesi ve türevi şeyleri ortadan kaldıralı çok oldu.Allahtan evde çok kullanılmayan küçük bir odamız var oraya tıkıştırırdım herşeyi..ama bazen arkamızdan giriyor oraya ve tutturuyor almak için özellikle misafir geldiğinde filan sehpa çıkartttığımda küçük olana göz koyuyor onu alıp üzarine çıkıp tehlikeli işlere kalkışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…