Kızlar son zamanlarda kendimi çok depresif hissediyordum. Evle iş arasına sıkışmış kalmış gibi. Şubat ayı hastalıkla geçti, arada memeyi bıraktık derken zor geçti zamanlar. Geçen hafta dışarıda daha çok vakit geçirmeye, daha sosyal olmaya karar verdim. Hafta sonları kızıma bir gün eşim bakıyor ben çıkıyorum. Haftada bir akşam da eşimle dışarıda biraz vakit geçirdikten sonra eve geçeceğim. Dün arkadaşlarımla dışarıdaydım nasıl iyi geldi anlatamam. Eve dönünce 2 saat doya doya vakit geçirdik kızımla. Hiç sıkılmadan ve daha sabırlı bir şekilde. Bu pasifliği ve asosyalliği üzerimden atma zamanı geldi artık…
bugun bizim dogum gunumuz
burda tam düzelmedi hava salgın da var etrafta iyi oldukça çıktık bikaç kere her çocuğun burnu akıyo tırstım biraz,koruyucu ilaç kullandığımızdanmıdı bulaşmadı çok şükür... ama evde çok sıkılıyo dein çok huysuzlaştı bütün gün badiyle geziyo giyinmek istemiyo, öğlen uytmak zorlaştı hatta bugün hiç uyumadı gece uykusu da aynen öyle 1-2 saat uğrraşıyorum zaten geç uyuyodu şimdi geceyarısı oluyo...biz park sezonunu açtık
okuldan geliyorum, hemen parka çıkıyoruz,
iki saat sokaktayız yine
öyle tatlı konuşuyorlar ki anlatamam
bugün internetten bir şey alacaktım kayınvalideme
kayınvalidem bana kendi kartını uzatıyor ben de hayır ben alacağım diyorum
oğlum bizi izliyordu ama yanlış yorumladı herhalde olanları
sonra da birden koştu babaannesinin bacağına yapıştı ağlayarak
annemin kartına dokunma diye babaannesini itekliyor
yavrum annesini korumaya çalışıyor
kağıt makası aldım ikizlere
çok heveslendiler ama tam da beceremediler
oğlum daha iyi kesebiliyor ama zorlandıkları için çabuk yoruluyorlar
Bugun makas kullaniminda daha iyi ve isteklilerdi.kagidi ben tutarsam kesebilitorlar.canim ben kirtasiyeden 3 liralik kagit makaslarindan almistim.yani her tarafi plastik kapli.batacak gibi degil.
Surekli aglayan,mizmizlanan, dedigim dedik, surekli sokak ya da oyun alani isteyen , giyinmeyen, giyindigini cikarmayan vs vs ikizlere bugun oyle sinirlendim ki sinirimden agladim
Mama sandalyesine oturmalari bile problem ya.bizim oturtmamizi kabul etmiyorlar. Sandalyeye cikip oradan mutfak masasinin uzerine cikiyorlar, masadan da mama sandalyelerine geciyorlar. Ve bu islemi kasla goz arasinda yapiyorlar
Bu arada asilarimizi olduk.kizim aglama krizine girdi resmen ama oglum azcik agladi.tabi yine boyumuz cok kisa cikti.hemsire de endokrine goturmemi onerdi.ama simdi sirada oglumun ameliyati var
hamza eymen 88 cm 11 kg.ölçüldü ama boyda şüpheliyim evde tekrar ölçeriz dedik kaldı ölçemedik.Bu arada asilarimizi olduk.kizim aglama krizine girdi resmen ama oglum azcik agladi.tabi yine boyumuz cok kisa cikti.hemsire de endokrine goturmemi onerdi.ama simdi sirada oglumun ameliyati var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?