• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
yenikullanıcı
maşallah yavruma
panço harika olmuş gerçekten
aslında ben abiye olmasın, uzun kollu olsun, şık olsun derken hiçbir şey bulamadım
bu tarz bir elbisemiz var, ama üzerine hırka giymemiz gerekiyor, kolsuz çünkü
dediğin yerlere baktım , bu markayı da biliyorum çünkü bizim krem kolsuz elbisemiz de bu marka :))

canım gerçekten bu sezonda zor öyle hem kollu hem şık bişey genelde şık elbiseleri kış sezonunda da kısa kollu yapıyolar zaten,indirimler de çoktan başlayınca hep tek tük bedenler kalmış...

yenikullanıcı
canım mayarolun kalıpları nasıl
bu elbiseleri buldum ama bazısında 3 yaş var
kızıma çok mu büyük gelir ki
hangisi güzel sizce kızlar?

aslında büyük olsa seneye de giydirebilirim bir yerlere giderken ya da bayramda falan ama

http://www.cslkids.com/2-Yas-92cm-Mayoral-Cocuk-elbise,PR-26083.html
http://www.cslkids.com/2-9-Yas-Mayoral-Cocuk-Elbise-Denim-Gupurlu,PR-26644.html
http://www.cslkids.com/2-9-Yas-Mayoral-Cocuk-Elbise-Cicekli,PR-32972.html

canım mayoralın kalıpları ne küçük ne büyük normal, Derin normalde 3-4 yaş 104 cm giyiyo, mayoralın o kemerli krem elbisesinde 3 yaş giydirdim tamı tamına oldu yani 1-2 ay sonra olmayabilir gibi,4 yaşını alıcaktım alsaydım yaza doğru düğünlerde de giyer diye,kalıpları küçük değil ama Derin normalde de böyle giyiyo... ama paminanın kalıpları çok küçük 2 yaş kesinlikle alma düşünürsen...
o pançoyu da cslkidsden almıştım ben de yazdan daha burda da paylaşmıştım 2 yaş o da...
attığın linklerdeki elbiselerden gipürlü kot elbiseyi geçen yaz sonundan beri bakıyorum ben bize göre bedenini bulamadım onu kaçırma al derim :) kemerli krem elbise de çok şık bu sezon başından beri beğeniyorum onu da bayramlık diye bakmıştım almamıştım doğumgünü için de bunu alınca kaldı bence doğumgünü için o daha şık olabilir onu da al derim 3 büyük durursa yaza da giyer yani öyle kalın bişey değil zaten...

krem çiçekli olanından aldım:))
kırmızı rugan ayakkabılarımız da var
o yüzden güzel bir kırmızı hırka arıyorum şimdi de
3 yaş aldım mecburen, kesin benim kızımı yutar ama
evde olacağız biz de ailecek, o yüzden yaza denk gelen ramazan bayramında da giydiririm diye düşündüm kıyafetini

siz de güzel günlerde giyin inşallah elbisenizi
doğum günü hazırlığı için ne düşünüyorsun canım?

ben bu sene resimlerinden oluşan bir klip hazırlayacağım, burada yayınlayabilirsem yayınlarım
pastamızı yaptıracağım yere de karar verdim
ama onun haricinde pek bir şeyimiz yok
zamanımız da fazla kalmadı, haftaya pazar doğum günümüz bizim

krem çiçekli olanından aldım:))
kırmızı rugan ayakkabılarımız da var
o yüzden güzel bir kırmızı hırka arıyorum şimdi de
3 yaş aldım mecburen, kesin benim kızımı yutar ama
evde olacağız biz de ailecek, o yüzden yaza denk gelen ramazan bayramında da giydiririm diye düşündüm kıyafetini

siz de güzel günlerde giyin inşallah elbisenizi
doğum günü hazırlığı için ne düşünüyorsun canım?

ben bu sene resimlerinden oluşan bir klip hazırlayacağım, burada yayınlayabilirsem yayınlarım
pastamızı yaptıracağım yere de karar verdim
ama onun haricinde pek bir şeyimiz yok
zamanımız da fazla kalmadı, haftaya pazar doğum günümüz bizim

çok güzel o iyi yapmışsın canım bence de büyük olsun çabuk büyüyolar ve bu tarz şeyleri zaten sık giymiyolar bikere 2 kere giyip kalıveriyolar yaza da giyer dediğin gibi... ben onun altına kemeriyle aynı olsun diye gold ayakabı alıcaktım canım giydirdim güzelde durdu ama madem kırmızı var hiç alma bence de kırmızı hırkayla süper olur yaza zaten ayak numarası büyür o zaman o renk düşünürsün...

kendi kıyafetim ve kızımın kıyafeti haricinde bi hazırlığımız yok ama bakıyorum sürekli bişeyler,geçen sene dışarıda branch vermiştik biz kalabalıktık 35 kişi falandık galiba,bu sene evde kutluycaz geniş aileyle annemler abimler kayınvalidemler ve görümcemler o kadar olucaz bizim ev için bu kadarı bile kalabalık sayılır....
özel bişey afiş falan banner ıvır zıvır bişeyler yapmıycam sanırım bu sene boşa masraf zaten evdeyiz zaten bizbizeyiz ve küçük evde kalabalık gelir gözeherşey... ama kızımın elbisesini gördün lacivert benim de lacivert :) onun önünde kurdelede pembe ve beyaz var ya pembe-beyaz bi masa hazırlarım,şeker hamurlu kurabiyeler sunum kovalarında,pembeli beyazlı cupcake sargılarını ve çubuklarını hazır alırım içine kek olur standa dizerim yine... benim servis tabaklarım da gümüş rengi zaten... beyaz masa örtüsü...pembe-beyaz-gümüş ve azıcık da siyah balon alırım metalik renkli olanlardan kurdelelerle bağlayıp kurdelaları aşağı sarkıtarak tavana balonları çift taraflı bantla yapıştırmayı düşünüyorum tam masanın üzerini kaplayacak şekilde,pembeli beyazlı sade bi pasta yaptırırım yine şeker hamurlu üzerine pembe 2 yaş mumu... gelenler hem yakınlar hemde az kişi diye hediye olarak onlara çerçeve almak istiyorum beyaz ya da gümüş rengi,pembe tüle bağlayıp süsleyip vermek istiyorum tabiiçine Derin in resmini koyup... başkaca da bişey yapmam heralde,aklımda Derinin resimlerinden slayt yapmak var benim de,tam da tv duvarda bizim masamız d aönünde yani her resim çekiminde arka fonda afiş gibi olur,ya da sabit tek bi görüntü mü kullansam diyorum afiş gibi hazırlayıp alttan seçtiğim şarkılar çalsa... bizim doğumgümüz 6 mart aslında ama annemler umreye gidiyo diye biraz erken kutlarız tam tarih belli değil... sen de paylaş canım hazırlıklarını...

he bi d egeçen sene gümüş rengi züerine pembe taşlı tacı vardı Derin in elbisesi pembeydi, bu sene sadece gümüşrengi atç alıcam prensesime,sen de al canım mutlaka doğumgünü prensesi ayrılsın diğer çocuklardan,hatta erkekler için de var Eren e de al...

Canim benim kiz bi acayip.prenses taclarindan almayi cok istiyorum ama takmayacagindan eminim cunku gecen gun zaraya gittim, elbisrler tek fiyat olmus.30 lira.iki tane elbise aldim, biri kadife kislik biri de yazlik ve bayilarak aldim geldim.yegenimin dogum gunune giderken giydirmek icin cikarttim, kendinden gecti, nasil agliyor, nasil tepiniyor anlatamam.sevmedim, begenmedim giymeyecegim dedi ve giydiremedim. Ben de o sinirle götürdüm iade ettim. Cicekli sac bantlarindan aldım yine o gun icin takmadi onu da. Bu elbiseden de korkmuyor degilim, giymeyebilir yine. Ne guzel kafanda planlamissin her seyi. Bol bol resim atarim insallah

Ikisinin oldugu ve guzel ciktiklari bir fotoğrafta (ki
asla ayni karede duzgun bir fotoğraf cekemiyorum) buzdolabi icin bir magnet yaptirnayi dusunuyorim ben de

Canim benim kiz bi acayip.prenses taclarindan almayi cok istiyorum ama takmayacagindan eminim cunku gecen gun zaraya gittim, elbisrler tek fiyat olmus.30 lira.iki tane elbise aldim, biri kadife kislik biri de yazlik ve bayilarak aldim geldim.yegenimin dogum gunune giderken giydirmek icin cikarttim, kendinden gecti, nasil agliyor, nasil tepiniyor anlatamam.sevmedim, begenmedim giymeyecegim dedi ve giydiremedim. Ben de o sinirle götürdüm iade ettim. Cicekli sac bantlarindan aldım yine o gun icin takmadi onu da. Bu elbiseden de korkmuyor degilim, giymeyebilir yine. Ne guzel kafanda planlamissin her seyi. Bol bol resim atarim insallah

Derin de istemediği bişeyi asla giymiyo, kıkar kıkar (ç leri söyleyemiyo bu arada :) )diye çekiştirip duruyo susmuyo çıkarana kadar... bu elbiseyi deneyerek aldık testten geçti şimdilik,taç uzun süre kafasında tutmasa da bi müddet tutuyo sadece resim çekerken takarım o kadarlık tutar sanırım ... zaradan sadece pantolon aldım ben bu sene canım başka pek bişey bulamadım...

Ikisinin oldugu ve guzel ciktiklari bir fotoğrafta (ki
asla ayni karede duzgun bir fotoğraf cekemiyorum) buzdolabi icin bir magnet yaptirnayi dusunuyorim ben de

fotomontaj lazım onlara :)

dun aksam iki arkadas ve cocuklari bizdeydi. bzmki en kucuk pek aralarina almak istemiolar tabi. kaciolar ondan. oda peslerinde kosturuyor. 3 bucuk yasinda olan olum gelmesin diye oglumun odasinin kapisini kapatmis. bzmkide disarda elini kistirmis. sesi duyunca nasil kostum bilmiorum. parmagi kapanin arasinda gorunce aklim cikcakti resmen. bagirdim ona ama inanin ne dedigimi bilmiorum o halde. sonradan uzuldum ayip oldu misafirlere ama oglumun parmagini kapida gorunce hic bisey dusunemedim gercekten. elh iyi pek bisey olmamis

canım şu taçlara baksana bence tam size göre....
belki resim çekimlerinde azıcık tutarlar kafalarında...
http://www.partipazar.com/pinfo.asp?pid=2830
http://www.partipazar.com/pinfo.asp?pid=199

bu da bizim için seçtiğim
http://www.partipazar.com/pinfo.asp?pid=3096
Canim gercekten cok guzeller, ben de baktim bu tarz seylere ama kizim muthis inat.sevmedim dedi mi is orada bitiyor.elbisemiz kargoya verilmiş yarin gelir herhalde.
dun aksam iki arkadas ve cocuklari bizdeydi. bzmki en kucuk pek aralarina almak istemiolar tabi. kaciolar ondan. oda peslerinde kosturuyor. 3 bucuk yasinda olan olum gelmesin diye oglumun odasinin kapisini kapatmis. bzmkide disarda elini kistirmis. sesi duyunca nasil kostum bilmiorum. parmagi kapanin arasinda gorunce aklim cikcakti resmen. bagirdim ona ama inanin ne dedigimi bilmiorum o halde. sonradan uzuldum ayip oldu misafirlere ama oglumun parmagini kapida gorunce hic bisey dusunemedim gercekten. elh iyi pek bisey olmamis
insan yavrusunun cani yansin istemiyor degil mi.cok gecmis olsun , neyseki bir seyi yokmus. canim sen kresten aldin mi oğlunu?

geçmiş olsun canım,neyse iyiymiş ne söylediysen de unutulmuştur yapıcak bişey yok :)

Canim gercekten cok guzeller, ben de baktim bu tarz seylere ama kizim muthis inat.sevmedim dedi mi is orada bitiyor.elbisemiz kargoya verilmiş yarin gelir herhalde.

bizim kargolar da verilmiş canım yarın bizim de hazırlıklar tamamlanıyo gibi tacını balonları mumu falan aynı yerden vermiştim geliyolar... barmardan da kurabiye malzemelerini peçetesi kurdelalar muffin kalıplarıydı o tarz şeyleri verdim onlar da geliyo, bugün şeker kavanozlarımı da aldım,işin zor kısmı evin temizlenmesi ve yiyeceklerin hazırlanması kaldı :)

insan yavrusunun cani yansin istemiyor degil mi.cok gecmis olsun , neyseki bir seyi yokmus. canim sen kresten aldin mi oğlunu?
evet cnm aldim. bu yil calismiyorum ben evdeyiz ana ogul:)

20150225_203338.jpg
Iskender ile ilk tanisma :))

keçelerle uğraşıyorum ki hiç becerikli bir insan da değilimdir, yani elim bu işlere hiç yatkın değilim
ama kendim yapmak istedim, uğraşmak istedim
ama magnetin ortasına koyacak hala bir resmimiz yok,
yarın güzel bir fotoğraf ortaya çıkarmak için mesai harcayacağım

keçelerle uğraşıyorum ki hiç becerikli bir insan da değilimdir, yani elim bu işlere hiç yatkın değilim
ama kendim yapmak istedim, uğraşmak istedim
ama magnetin ortasına koyacak hala bir resmimiz yok,
yarın güzel bir fotoğraf ortaya çıkarmak için mesai harcayacağım

eline sağlık canım,ben bişeyle uğraşmadım bak bu şişelerden aldım cam su şişesi pembe kapaklı sargı yapıp kapak altına da kurdele bağlayıp hediye vericem... resim olayı zor dün bahçeye indik biz de giyinip süslenip rsim çekmeye bahçede günışığında dah güzel çıkıyo diye,peşinde bi saat koştura koştura işe yarayabilecek 2-3 poz alabildim,sen ikisini bi araya getirip kaça saatte kaç poz çıkarırsın bilemem kolay gelsin :)

Yenikullanici mesaj kutuna bakar misin

baktımcanım yeni gördüm cvpladım,bakarsın...
bu arada doğumgünüz bugündü değil mi, hep birlikte nice nice uzun yıllar sağlıkla huzurla doğumgünleri olsun mutlu sağlıklı yaşlar dilerim canım,iyi ki doğmuşlar iyi ki 2 kardeş olmuşlar...

Back