• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar 3 hafta önce kızımı sütten kestim. Kızım bunalımda, davranışları inanılmaz değişti. Sanırım 2 yaş sendromuyla birleşti evde bana terör estiriyor. Küçük bir ergenle aynı evi paylaşıyorum:cry:

Kızlar 3 hafta önce kızımı sütten kestim. Kızım bunalımda, davranışları inanılmaz değişti. Sanırım 2 yaş sendromuyla birleşti evde bana terör estiriyor. Küçük bir ergenle aynı evi paylaşıyorum:cry:
ALLAH KOLAYLIK VERSIN CNM. SUTTEN KESILINCE ACISINI CIKARTIYORDUR INS UZUN SURMEZ.

http://www.fonyayincilik.com/KULTUR...=&type=catalog&searchalpha=&searchprice=&tp=2

facede üye olduğum bi grupta paylaşıldı alsam mı almasam mı derken dayanamadım aldım sizinle de paylaşayım, kalın kapaklı hikaye kitapları 3 tlye inmiş ve 25tl üzerine kargo bedava...
Biz bu ara sanki kitaplarla aramiza mesafe koyduk.pek ilgilerini cekmiyor kitap.
siz gulu gule okuyun canim, derin hala isiriyor mu kitaplarini?
Arkadaslar mrb nasılsınız ben çooook uzun süre oldu yazmıyorum ama arada okuyordum yazdıklarınızı.
Hos geldin :)

Yenikullanici canim cslkids de mayoral de % 60 net indirim var, gordun mu? Ben erene bir tane mont aldim.ay cok begendim.hem dedigin gibi kaliplari normal, onumuzdeki sene icin aldim 4 yas. Ama cok buyuk ilmadi.iki yil giysin diye dusundum:)

Aksam otururken kızımın burnu kanadı biraz,durduk yere..ben cok telaş yaptım ama olabilir diye kendimi sakinleştrdim derken az önce uyuturken gene kanadı biraz..cok korktum varmı başına gelen??

bi minik ergen de bende var canım, sana 2 kere kolay gelsin bu süreçte...

Biz bu ara sanki kitaplarla aramiza mesafe koyduk.pek ilgilerini cekmiyor kitap.
siz gulu gule okuyun canim, derin hala isiriyor mu kitaplarini?

Hos geldin :)

aa çoktandır buraktık çook seviyoruz kitaplarımızı bol bol okutuyo kendisi de okuyo,yeni kitaplarımız da geldi çok güzel görünüyolar birini okuduk bugün sadece güzeldi içeriği de,bugün doğumgünümüzü erken kutladık telaşımız vardı yoksa hepsine bi gözatardım...

Yenikullanici canim cslkids de mayoral de % 60 net indirim var, gordun mu? Ben erene bir tane mont aldim.ay cok begendim.hem dedigin gibi kaliplari normal, onumuzdeki sene icin aldim 4 yas. Ama cok buyuk ilmadi.iki yil giysin diye dusundum:)

bana da msjı gelmişti canım daha önce pançosunu ordan almıştım,ben seneye de giysin diye bi kaban almıştım mayoral indirimlerinden önce,aslında mayoralda da çok beğendiğim modeller vardı... güzel günlerde giysin canım,elbiseniznasıl oldu...

Aksam otururken kızımın burnu kanadı biraz,durduk yere..ben cok telaş yaptım ama olabilir diye kendimi sakinleştrdim derken az önce uyuturken gene kanadı biraz..cok korktum varmı başına gelen??

canım çok korkulacak bişey yoktur sıkma canını en yakın zamanda gösterirsin doktora tabi,ama yıllar önce benim böyle sebepsizce ara ara kanamaya başlamıştı bi kaç tekrarladıktan sonra gitmiştim doktora burun içindeki damarlarım yüzeye yakınmış çatlama yapıyomuş yakma diye bi işlem yapmışlardı bikaç saniyelik çatlayan yeri nerdeyse acısız bişekilde yakmışlardı bidaha da olmadı hiç...

Yenikulllanıcı bende hemn arasyırdım bıraz rahatladım ama hemen bir saat sonra tekrar kanayınca korktum..biraz ksn geldi bikac saniye.... aka aka kanamadı...doktora kontrole gidicez zaten o zaman söylicem..

Yenikulllanıcı bende hemn arasyırdım bıraz rahatladım ama hemen bir saat sonra tekrar kanayınca korktum..biraz ksn geldi bikac saniye.... aka aka kanamadı...doktora kontrole gidicez zaten o zaman söylicem..
Geçmiş olsun canım bir şey yoktur inşallah. Biz de bu aralar biraz hastayız. Bu arada renkleri öğrendik. kıymızı, şayı,mami (mavi), yişil,buncu (turuncu),pembe ..renkleriyle istiyor bazı şeyleri. şekilleri öğreniyor üçgen kare yuvarlak falan.. bol bol da çocuk şarkıları söylüyoruz, bazıları anlaşılmasa da.. her bişeyden haberimiz var ama hala çiğnemiyoruz. Bir de tuvalet eğitimi veren var mı?

Geçmiş olsun canım bir şey yoktur inşallah. Biz de bu aralar biraz hastayız. Bu arada renkleri öğrendik. kıymızı, şayı,mami (mavi), yişil,buncu (turuncu),pembe ..renkleriyle istiyor bazı şeyleri. şekilleri öğreniyor üçgen kare yuvarlak falan.. bol bol da çocuk şarkıları söylüyoruz, bazıları anlaşılmasa da.. her bişeyden haberimiz var ama hala çiğnemiyoruz. Bir de tuvalet eğitimi veren var mı?
oglumda hem resnkleri hem sekilleri ogrendi. gordugu her seyin rengini soyluyor:) ben nasip olursa pazartesi dr kontrolunden sonra baslamayi dusunuyorum. internetten alistirma kilodu siparis verdim onlari bekliyorum

maşallah canım biz de baya bişeyler söylemeye başladık benim anlayabildiğim tercüme edersem başkalarının da anlayabildiği dilden cümlelerimiz de var yarım yamalak,sayı da sayıyoruz şarkılara büyük ölçüde dili döndüğünce eşlik ediyo ama renkleri ne ben öğrettim ne de o kendi kendine öğrendi :) biraz söylemeye başlıyayım bakayım ben de... bizim gibi çiğnemeyen bi siz varsınız galiba,benimki işine geleni işine geldiği kadar çiğniyo canım ama yemek meyve asla... tuvalet eğitimine de hiç hazırmış gibi gelmiyo bana daha,bizim de ev için lazımlığımız yok daha ama dışarıda kullanmak için potette miz hediye geldi,inşallah çok gecikmeden kullanmak nasip olur...
bu arada az önce 1000. mesajımı yazmışım :KK70:

daha sık yaz canım :)

oglumda hem resnkleri hem sekilleri ogrendi. gordugu her seyin rengini soyluyor:) ben nasip olursa pazartesi dr kontrolunden sonra baslamayi dusunuyorum. internetten alistirma kilodu siparis verdim onlari bekliyorum
maşallah canım size de,bizim alıştırma külotlarımız da varishal olduğunda tavsiye etmişlerdi almıştık ama daha hazır değiliz ...

daha önce burada paylaştığım 3tllik kalın sert kapaklı hikaye kitaplarımız bikaç gün önce geldi yazamadım gayet güzeller tavsiye ederim bilginize...

maşallah canım biz de baya bişeyler söylemeye başladık benim anlayabildiğim tercüme edersem başkalarının da anlayabildiği dilden cümlelerimiz de var yarım yamalak,sayı da sayıyoruz şarkılara büyük ölçüde dili döndüğünce eşlik ediyo ama renkleri ne ben öğrettim ne de o kendi kendine öğrendi :) biraz söylemeye başlıyayım bakayım ben de... bizim gibi çiğnemeyen bi siz varsınız galiba,benimki işine geleni işine geldiği kadar çiğniyo canım ama yemek meyve asla... tuvalet eğitimine de hiç hazırmış gibi gelmiyo bana daha,bizim de ev için lazımlığımız yok daha ama dışarıda kullanmak için potette miz hediye geldi,inşallah çok gecikmeden kullanmak nasip olur...
canı istediğinde blenderdan geçmeyenleri de yiyor. Az önce topitop büyüklüğünde 5-6 tane köfte yedi. Sadece her birini 4-5 parçaya ayırmıştım. Şimdi de muz yiyor. Ekmek ister eline veririm, parça parça onu yer. Zannımca yumuşatıp yutuyor. Havuç (aboç :D ) ister eline veririm ama dişleyip atar. Yani bizimki de canının isteğine göre işte :)

ben %100 doğal bir krem buldum. Cildiye doktorum önerdi LR adında firmanın kremlerini aldım kullandım denemekte fayda var diyerekten resmen catlaklarımdan kurtulmak üzereyim şimdide sıkılaştıcı selulıt giderici aldım onunla daha iyi olur dediler 4 gözle bekliyoorum eski halimi :))) banada bir çok kez lazer olmalısın başka caresi yok krem geçirmez çatlayacaksan zaten çatlarsın istedğini kullan dediler ah keşke akıllarına uymasaydım aptallık etim.

Kızlar son zamanlarda kendimi çok depresif hissediyordum. Evle iş arasına sıkışmış kalmış gibi. Şubat ayı hastalıkla geçti, arada memeyi bıraktık derken zor geçti zamanlar. Geçen hafta dışarıda daha çok vakit geçirmeye, daha sosyal olmaya karar verdim. Hafta sonları kızıma bir gün eşim bakıyor ben çıkıyorum. Haftada bir akşam da eşimle dışarıda biraz vakit geçirdikten sonra eve geçeceğim. Dün arkadaşlarımla dışarıdaydım nasıl iyi geldi anlatamam. Eve dönünce 2 saat doya doya vakit geçirdik kızımla. Hiç sıkılmadan ve daha sabırlı bir şekilde. Bu pasifliği ve asosyalliği üzerimden atma zamanı geldi artık…

Back