Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin canım. Nasılsın? Neler yapıyorsun? Kızın nasıl?Arkadaslar mrb nasılsınız ben çooook uzun süre oldu yazmıyorum ama arada okuyordum yazdıklarınızı.
ALLAH KOLAYLIK VERSIN CNM. SUTTEN KESILINCE ACISINI CIKARTIYORDUR INS UZUN SURMEZ.Kızlar 3 hafta önce kızımı sütten kestim. Kızım bunalımda, davranışları inanılmaz değişti. Sanırım 2 yaş sendromuyla birleşti evde bana terör estiriyor. Küçük bir ergenle aynı evi paylaşıyorum
Biz bu ara sanki kitaplarla aramiza mesafe koyduk.pek ilgilerini cekmiyor kitap.http://www.fonyayincilik.com/KULTUR...=&type=catalog&searchalpha=&searchprice=&tp=2
facede üye olduğum bi grupta paylaşıldı alsam mı almasam mı derken dayanamadım aldım sizinle de paylaşayım, kalın kapaklı hikaye kitapları 3 tlye inmiş ve 25tl üzerine kargo bedava...
Hos geldin :)Arkadaslar mrb nasılsınız ben çooook uzun süre oldu yazmıyorum ama arada okuyordum yazdıklarınızı.
Kızlar 3 hafta önce kızımı sütten kestim. Kızım bunalımda, davranışları inanılmaz değişti. Sanırım 2 yaş sendromuyla birleşti evde bana terör estiriyor. Küçük bir ergenle aynı evi paylaşıyorum
Biz bu ara sanki kitaplarla aramiza mesafe koyduk.pek ilgilerini cekmiyor kitap.
siz gulu gule okuyun canim, derin hala isiriyor mu kitaplarini?
Hos geldin :)
Yenikullanici canim cslkids de mayoral de % 60 net indirim var, gordun mu? Ben erene bir tane mont aldim.ay cok begendim.hem dedigin gibi kaliplari normal, onumuzdeki sene icin aldim 4 yas. Ama cok buyuk ilmadi.iki yil giysin diye dusundum:)
Aksam otururken kızımın burnu kanadı biraz,durduk yere..ben cok telaş yaptım ama olabilir diye kendimi sakinleştrdim derken az önce uyuturken gene kanadı biraz..cok korktum varmı başına gelen??
Geçmiş olsun canım bir şey yoktur inşallah. Biz de bu aralar biraz hastayız. Bu arada renkleri öğrendik. kıymızı, şayı,mami (mavi), yişil,buncu (turuncu),pembe ..renkleriyle istiyor bazı şeyleri. şekilleri öğreniyor üçgen kare yuvarlak falan.. bol bol da çocuk şarkıları söylüyoruz, bazıları anlaşılmasa da.. her bişeyden haberimiz var ama hala çiğnemiyoruz. Bir de tuvalet eğitimi veren var mı?Yenikulllanıcı bende hemn arasyırdım bıraz rahatladım ama hemen bir saat sonra tekrar kanayınca korktum..biraz ksn geldi bikac saniye.... aka aka kanamadı...doktora kontrole gidicez zaten o zaman söylicem..
oglumda hem resnkleri hem sekilleri ogrendi. gordugu her seyin rengini soyluyor:) ben nasip olursa pazartesi dr kontrolunden sonra baslamayi dusunuyorum. internetten alistirma kilodu siparis verdim onlari bekliyorumGeçmiş olsun canım bir şey yoktur inşallah. Biz de bu aralar biraz hastayız. Bu arada renkleri öğrendik. kıymızı, şayı,mami (mavi), yişil,buncu (turuncu),pembe ..renkleriyle istiyor bazı şeyleri. şekilleri öğreniyor üçgen kare yuvarlak falan.. bol bol da çocuk şarkıları söylüyoruz, bazıları anlaşılmasa da.. her bişeyden haberimiz var ama hala çiğnemiyoruz. Bir de tuvalet eğitimi veren var mı?
maşallah canım biz de baya bişeyler söylemeye başladık benim anlayabildiğim tercüme edersem başkalarının da anlayabildiği dilden cümlelerimiz de var yarım yamalak,sayı da sayıyoruz şarkılara büyük ölçüde dili döndüğünce eşlik ediyo ama renkleri ne ben öğrettim ne de o kendi kendine öğrendi :) biraz söylemeye başlıyayım bakayım ben de... bizim gibi çiğnemeyen bi siz varsınız galiba,benimki işine geleni işine geldiği kadar çiğniyo canım ama yemek meyve asla... tuvalet eğitimine de hiç hazırmış gibi gelmiyo bana daha,bizim de ev için lazımlığımız yok daha ama dışarıda kullanmak için potette miz hediye geldi,inşallah çok gecikmeden kullanmak nasip olur...Geçmiş olsun canım bir şey yoktur inşallah. Biz de bu aralar biraz hastayız. Bu arada renkleri öğrendik. kıymızı, şayı,mami (mavi), yişil,buncu (turuncu),pembe ..renkleriyle istiyor bazı şeyleri. şekilleri öğreniyor üçgen kare yuvarlak falan.. bol bol da çocuk şarkıları söylüyoruz, bazıları anlaşılmasa da.. her bişeyden haberimiz var ama hala çiğnemiyoruz. Bir de tuvalet eğitimi veren var mı?
bu arada az önce 1000. mesajımı yazmışım
maşallah canım size de,bizim alıştırma külotlarımız da varishal olduğunda tavsiye etmişlerdi almıştık ama daha hazır değiliz ...oglumda hem resnkleri hem sekilleri ogrendi. gordugu her seyin rengini soyluyor:) ben nasip olursa pazartesi dr kontrolunden sonra baslamayi dusunuyorum. internetten alistirma kilodu siparis verdim onlari bekliyorum
canı istediğinde blenderdan geçmeyenleri de yiyor. Az önce topitop büyüklüğünde 5-6 tane köfte yedi. Sadece her birini 4-5 parçaya ayırmıştım. Şimdi de muz yiyor. Ekmek ister eline veririm, parça parça onu yer. Zannımca yumuşatıp yutuyor. Havuç (aboç ) ister eline veririm ama dişleyip atar. Yani bizimki de canının isteğine göre işte :)maşallah canım biz de baya bişeyler söylemeye başladık benim anlayabildiğim tercüme edersem başkalarının da anlayabildiği dilden cümlelerimiz de var yarım yamalak,sayı da sayıyoruz şarkılara büyük ölçüde dili döndüğünce eşlik ediyo ama renkleri ne ben öğrettim ne de o kendi kendine öğrendi :) biraz söylemeye başlıyayım bakayım ben de... bizim gibi çiğnemeyen bi siz varsınız galiba,benimki işine geleni işine geldiği kadar çiğniyo canım ama yemek meyve asla... tuvalet eğitimine de hiç hazırmış gibi gelmiyo bana daha,bizim de ev için lazımlığımız yok daha ama dışarıda kullanmak için potette miz hediye geldi,inşallah çok gecikmeden kullanmak nasip olur...
Allah hayırlı yaşlar versin canım. daha nice yaş günlerini görürsün inşallah.bugun bizim dogum gunumuz