Ben uzun süreden beri veriyorum kızıma yarıyor hem kabızlık sorunumuz bitti hemde gaz çıkarıyor içtikten sonra dün bi arkadaş sağlık ocağındaki doktora sormuş kefiri verme demiş ben önermiyorum demiş. Bende kendi doktorumuza sormuştum içiyorsa ver dedi insan ne vereceğini şaşırıyor ya eşimde sonuçta faydasını gördük kimseye bakma ver diyor
son günlerde yazamadım pek bizden haberler...
aptamil toz mama veriyodum ben hala arada da pınarın 1 yaş sonrası sütünü...
milupanın bi ürününde gdo çıkınca iyice soğudum geçen hafta keçi sütüne geçtik biz, ishal yaptı bize yani tam ishal olmasa da kıvamı yumuşadı ve her gaz çıkarışta geldi biraz ve popoda bekleyince öyle pişik oldu yine, her alt açmada sudokremi sürdüm korusun diye ama yine de bikaç gün sonra canı acıyacak kadar pişik oldu trosydi kullanıyoruz geçmese de tam acısı gitti... dün inek sütüne başladık bi günde normale girdi gibi kakası da, umarım yine alerji ve kusma yapmaz çünkü toz mama devam sütü vermek istemiyorum artık... dün dışarda uzun süre kalınca yanıma hem çorba hem meyve hem yoğurt alamadım yoğurtdunu uyumadan önce bebe bisküvisiyle vereyim dedim, sonuna doğru tamamını kustu, inşallah yine inek sütünden değildir, 1 yaş sonrası inek sütüne geçtiğimizde günde 2-3 kere kusuyodu...
eğer devam ederse süt yerine de yoğurt-kefir ver diyo eşim hem daha faydalı diyo, böyle devam ederse sanırım öyle yapıcam çünkü toz mama devam sütü gerçekten kullanmak istemiyorum artık...
gece aç uyudu tabi kusunca ödüm koptu yine sabhlıycaz uyuyamıycak diye ama korktuğum kadar olmadı sık sık uyansa da dalana kadar sonrası iyiyidi, tabi sabah akarşı yine yanımıza geldi bu hafta hep böyle alıştı sanırım, uyanıyo uyutup yatırdığımda uyanıyo yanımıza alıyorum dalıyo uykuya... çok dönüyo sürekli döne döne yatıyo dolayısıyla biz kenara köşeye sıkışıp uyuyamıyoruztekrar yatağına alışsa deliksiz uyusa...
Papatyacım, iletimi aldın mıydı canım?
uzun zamnadır buralara ugrayamıyorum aklıma dustu burası papatya50 senı ne cok merak etmıstım bılıyormusuun ıyı oldugunuza cok sevındım
canım ben de kefire başlayacağım ama henüz mayasını bulamadım
ankara üniversitesi ziraat fakültesinde veriliyormuş maya
almaya gidemedik henüz
doktor hazırlarının pek bir faydası olmadığını, kendimiz yapınca faydalı olacağını söylemişti
benim tüp bebek doktorum tüm hamilelik boyunca bana ot yedirip, kefir içirdi
ve ben tüm hamileliğim boyunca hiç ilaç kullanmadım biliyor musun
ben artık yoğurt yediremiyorum
sadece peynir yiyorlar
gece neredeyse kalkmıyorlar ve süt içmiyorlar
anlayacağın kefir elzem bizim için
canım şimdi okudum
evet doğru canım
çok teşekkür ederim canım
hoş geldin
ama biz de sizlerden haber almak istiyoruz
unutmayın burayı
yazın kızlar :))
şimdi de zeynomun ateşi var
offffffffffffff ya
duş aldırdım ikisini de uyuttum
yorgunum hem de çok
ereni yıkarken Zeyno hep küvete girmeye çalıştı
kenarda su döküp oynuyordu
ciddiye almamıştım
bir de ne göreyim zeynom suya balıklama daldı
hepimizi güldürdü kuzum
uyumadan önce şunu da yazayım dedim
kızım artık küçük cümleler kuruyor
anne gitti, yok
baba gitti yok
kuş uçtu,
düştüm, acıdı, hoppa
:)))))))
şimdi de zeynomun ateşi var
offffffffffffff ya
duş aldırdım ikisini de uyuttum
yorgunum hem de çok
ereni yıkarken Zeyno hep küvete girmeye çalıştı
kenarda su döküp oynuyordu
ciddiye almamıştım
bir de ne göreyim zeynom suya balıklama daldı
hepimizi güldürdü kuzum
canım ben sana kitaplarımı göndermek istiyorum
malum ben edebiyatçı olamadım, edebiyat öğretmeni oldum
kaynak kitaplarımı göndermek istiyorum
sana lazım olursa sen kullanırsın
değilse ihtiyacı olan öğrencilerine verirsin
Ahmet Hamdiler, Fuat Köprülüler, Zeynep Korkmaz, Berna Moran, İnci Enginün......................
Türklük bilimi Araştırmaları
Türk edebiyatı tarihi seti...............
sözlüklerim
gecmıs olsun canım..kızımda teslendi aksam..sadece dusmu aldırdın?kac dercede ilac fitil veriyorsun?
Canım yaaaa, oğlum çok geç uyudu, bu saatten sonra yapılan işten hayır gelmez, bizim kızlar n'aptı acaba, bi bakınayım derkennnnnnnn
Gözlerim fal taşı gibi açıldı
Aynı cümleyi tersten kurmak istiyorum ama az eksikle.
Ben edebiyat öğretmeni olamadım. Çok istedimdi.
Hiç bir şey de olamadım.
Hakikatin ta kendisi.
Her kitap/ en alakasız olanlar bile/ bir gün muhakkak işe yarar.
Eğer kesin kararlıysan bende olmayanları kütüphaneme eklerim, olanları ihtiyacı olan öğrenciler kesinlikle var, onlara iletirim.
Yalnız kitaplara muhakkak adını yaz ve tarih at.
Bazen elime 1950'li yılların tarihi atılmış kitaplar geçiyor ya da yazarlarından imzalı ya da kenarına not düşülmüş yazılar.
Onları düşünüyorum. Kim bilir hangi hislerle kaleme alınmış.
Yılların, duyguların o belli belirsiz hüzmelerden gelip avucuma konması..
Hele yazarlarından imzalı kitapları görünce ahde vefasızlığa kızıyorum, kızıyorum, kızıyorum.
Bi tuhaf oluyorum.
Bu arada ben de yazacaktım. Benim oğluş sadece "baba ve meme, mama" kelimelerini net söylüyor.
Bir şey isterse, ya da bütün duygularını "mi" ile ifade ediyor.
Arada anlaşılmaz sesler de çıkarıyor.
Henüz yolun çoook başındayız biz.
Maşallah dillenen dilbazlarımıza :)
canım ben fitil kullanmıyorum,
ateş olunca hemen ılık duş aldırıyorum
ateş de 38.5 i geçince colpol ve dolven i dönüşümlü veriyorum
sık ateslenıyorlarmı?doktora göturuyormusun?her ateste doktora gıtmek ıstemıyorum ben..dün aksam ateslendi kızım gece öyle gectı sabah düşmüş o yuzden doktora göturmedım...gene cıkarsa mı götursem yoksa bırkac gün takipmi etsem bilemedim
canım ben fitil kullanmıyorum,
ateş olunca hemen ılık duş aldırıyorum
ateş de 38.5 i geçince colpol ve dolven i dönüşümlü veriyorum
canım çoğunda imza ve tarih var zaten
hem de NİĞDE 2000 yazmışım
bazen elime alıyorum da bir garip oluyorum
ama sağlam iki büyük koli kitabım var
o yüzden şöyle bir kendimi toparlayayım, göndereyim canım
hepiniz güle güle kullanın
romanlarının hepsi orijinal, onlar eren ile zeynebin :))))))))))
babamız da çok okur
onunkiler siyasi benimkiler edebi
güzel bir karışımımız var
bu arada OrhanKemal 'e sardım bu ara
Eskici ve Oğulları
bir kitap bu kadar mı çeker insanı kendine
öğrencilerime performans kitabı olarak
eskici ve oğullarını, vukut var, ve fakir Baykurt okuttum
cemo'ya bayıldılar
masallah cnm nazar degmesin. dun doktora goturmustuk oglumu. 4-6 arasi kelime soylemesi gerekir demisti bu yasta. yasitlarina gore cok cok iyi demisti doktor 20 ye yakin kelime soyluyo deyince . cumle kurdugunu duysa ne der bilmiorum masallh gercektenuyumadan önce şunu da yazayım dedim
kızım artık küçük cümleler kuruyor
anne gitti, yok
baba gitti yok
kuş uçtu,
düştüm, acıdı, hoppa
:)))))))
masallah cnm nazar degmesin. dun doktora goturmustuk oglumu. 4-6 arasi kelime soylemesi gerekir demisti bu yasta. yasitlarina gore cok cok iyi demisti doktor 20 ye yakin kelime soyluyo deyince . cumle kurdugunu duysa ne der bilmiorum masallh gercekten
Kızlar ilaçları özellikle dilvin ve calpolu nerde saklıyorsunuz kimisi buzdolabına koyun diyor kimisi koymayın diyor benim bazısı dolapta bazısı dışarda
Hergün ne pişirsen derdi çok kötü ya adını biri koysa hemen yapacam. Bundan sonra günlük bebeklerimize ne pişirdiğimizi yazalım mı belki değişik tariflerde öğreniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?