2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben sormadim cnm
ama icimde cok korku var acaba icimdemi buyuyormu,kalp atislarini duyacakmiyim
acaba bos gebelikmi cok sorular var aklimda hayirisi ile bi pazartesi olsaydi

aynen hemde nasıl var ya kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama yok..
elim hep karnımda
inşallah canım bi sorun çıkmaz saat kaçta randevun benim
sabah 09:40 ayyy çok heyecanlıyım

aynen hemde nasıl var ya kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama yok..
elim hep karnımda
inşallah canım bi sorun çıkmaz saat kaçta randevun benim
sabah 09:40 ayyy çok heyecanlıyım

ayni bende kafayi dagitmaya calisiyorum ama artik alisveris bile tad vermiyor..
benimde randevum buranin 8 .30unda senle ayni saate denk geliyor aramizda yani türkiyenin 9.30unda
insALLAH hayirli haberlerle geliriz buraya

Yarın sabah 9 buçukda randevum var çok heyecanlıyım saatler geçmek bilmiyor inşaallah bende kalp atışlarını görürüm ve hastaneden mutlu ayrılım

Yarın sabah 9 buçukda randevum var çok heyecanlıyım saatler geçmek bilmiyor inşaallah bende kalp atışlarını görürüm ve hastaneden mutlu ayrılım

çok az kaldı canım sende allahın izniyle bebişinin kalp atışlarını gümbür gümbür duyacaksın :) çok mutlu olup bizimle paylaşacaksın inşallah

kizlar ben hic durmadan yiyorum biraz sadece batma var,
sizdede beyaz akinti oluyormu bu normalmi acaba?
bu arada galiba 9 ay boyunca herseyi sorun yapacagiz gibime geliyor

bende hamileligimi ogrenmeden baslamistim yemeye, ta ki 7.haftaya kadar, bulantilar bi basladi bende istah mistah kalmadi, ama esim nefis bir aci sos getirmisti dun, baktim hic katki maddesi yok, amanin doldurdum yemege, agzimin yanmasindan midemin bulantisini anlayamadim, iyi oldu:))))

ben sormadim cnm
ama icimde cok korku var acaba icimdemi buyuyormu,kalp atislarini duyacakmiyim
acaba bos gebelikmi cok sorular var aklimda hayirisi ile bi pazartesi olsaydi

tabiki icinde minicik, ben hamileligime degilde bebegime konsantre olmaya calisiyorum boyle stres yapinca, hemen dogdugunu hayal ediyorum, kucagima aliyorum, giydiriyorum, oyyy yerim ben onu:)))

inşaallah bende sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum

insallah canim, guzel haberlerini bekliyoruz

yarin nehirasinin de kontrolu vardi galiba, nehirasi canim, insallah senden de guzel haberler bekliyoruz, Rabbim Sen bizlere hep mujdeler nasib et, amin.

insALLAH canim hayirlisi ile kucagimiza aliriz ,bende bazen ayaga felan kalkdikca batmalarim oldukca cok seviniyorum bebegim benimle diye umarimda öyledir,
ben yemekden iyice sisdim bide gabizlik var,ne görsem yiyesim var am abugün biraz corbanin kokusundan midem bulandi

merhaba kızlar bende ikinci bebeğime hamileğim.Nasipse allahın izniyle ben de mart annesi olucam.Aranıza katılabilir miyim? :)

merhaba kızlar bende ikinci bebeğime hamileğim.Nasipse allahın izniyle ben de mart annesi olucam.Aranıza katılabilir miyim? :)

hoşgeldin canım,sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini :)

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin tabikide ne demekyaşını satını muhtemel doğum tarihini nerde yaşadığını sürmeliye mesaj olarak at listeye eklesin canım mart anneleri olarak çoğalıyoruz ne güzel

teşekkürler ediyorum hepinize.Ve ilginize.Hepimiz için güzel bir hamilelik dönemi olur inşallah.Kazasız belasız sağlıklarla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…