ben seni üzecek ne yaptım tatlım yaaa :26:
sorun yok güzelimm......yorma kendini:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben seni üzecek ne yaptım tatlım yaaa :26:
çok teşekkür ederim özpolatcığım darısı yeğenlerimin cici fotolarınaşifacım hu hu maşallah bebişini gördüm ne güzel büyümüşmüş
ama olmaz tatlım küstürmüşüm seni söyle lütfensorun yok güzelimm......yorma kendini:)))
geçmiş olsun tatlım bence normal gibiKızlar yaklaşık 1 saattir beni zorlayan adet sancısı gibi bir sancim var..kötüyum...böyle olan var mi
merhaba kızlar bende ikinci bebeğime hamileğim.Nasipse allahın izniyle ben de mart annesi olucam.Aranıza katılabilir miyim? :)
Inşallah normaldir...geçmiş olsun tatlım bence normal gibi
Hoşbuldum canım.aynen daha tecrübeli ve daha bilinçliyim sanki. İlk bebeklerimiz ne yazık ki bizim deneme tahtamız galiba
çok teşekkür ederim özpolatcığım darısı yeğenlerimin cici fotolarına
ama olmaz tatlım küstürmüşüm seni söyle lütfen
Evet biraz oyle oldular. Yeni gelen arkideşler kuzumu uyutuyumda
Listeyi guncelliyecegim.
Akşamları karnım geriliyor sanki off kabuğuma sığmıyorum Allahım yardim etsinnn
Kizlar 41 Yasin okuyalım mı bebeklerimize iyi olurrrr.????
Kızlar yaklaşık 1 saattir beni zorlayan adet sancısı gibi bir sancim var..kötüyum...böyle olan var mi
katilim cok olursa kizlar baslatalim 41 yasini.. diger hanimlar ne diyecek bakalim
bu arada ismini eklemedigim varsa parmak kaldirsiiiiiin
araya-taraya ancak buldum canım benim ayy şok oldum yaaaa çok iyi yapmışsınız şikayet etmekle :13: ama olsun herşeye rağmen bebeğinin en güzel haberlerini aldık ya maşallah beklediğine fazlasıyla değdi bencede kendi dr undan şaşma aynen bende kadın doğum dr ve diş dr unu erkek dr seçerim ohh maşallah yaa yeğenimizn haberleri süper daim olsun inşallah sağlıkla-keyifleGÜNAYDIN ŞEKERLER....
SİNİR STRES MUTLULUK HEPSİ BİRBİRİNE KARIŞTI.KADIN DOKTORLARDAN NEFRET ETMEMKTE NE KADAR HAKLIYMIŞIM BİRKEZ DAHA GÖRDÜM...YA YEMİN EDERİM BÖYLE BİRŞEY OLAMAZ...SÖZÜM ONA ÖZEL HASTANE.EŞİMLE SABAH 9 DA GİTTİK.İÇERİDE 3 KADIN.BİRİ RAHİM İÇİN GELMİŞ İKİMİZ HAMİLE.DEDİMKİ PARDON AMA BİLSEYDİM MAHALLYİ TOPLAR GELİRDİM BENİ MUAYENE ETMEDEN ÇIKACAKLAR DEĞİL Mİ BAYANLAR DEDİM HAYIR DEDİ EŞİM NASIL YANİ DEDİ CÜMBÜR CEMAATMİ BAKACAĞIZ DEDİ OLMAZ ÖYLE SAÇMALIK GİREMEZSİN NE HİJYEN OLUR NE SAĞLIKLI MUAYENE DEDİ.DAHA ÖNCEKİ BEBEĞİMDE ÖZEL HASTANEDE OLURDU KONTROLLERİM AMA BÖYLE MA AİLE DEĞİL.KADIN ALT TARAFINI TAMAMEN ÇIKARMIŞ ÇATALA ÇIKMIŞ GÜYA PERDE VAR RÜZGAR ESTİKÇE PERDE AÇILIYOR VE HİÇ RAHATSIZ DEĞİL DURUMDAN.DİĞERİ İÇERDE RAHMİYLE İLGİLİ SIKINTILARII GAYET ALENİ BİR ŞEKİLDE ANLATIYOR EŞİM ŞOKTAAHEMEN HİKMET BEYİ ARADIM PAZARTESİ GEL NE İŞİN VAE SENİN ORALARDA DEDİ.
EŞİM BEBEĞİMİN KALBİNE HEMEN BAKIN ALETİ SİLİN EŞİM MİKROP KAPMASIN PAZAR ALANI GİBİ BURASI DEDİ.BAKTI AA BURDA DEDİ.KALBİ ATIYOR BAYA OLMUŞ KALP ATIŞI BAŞLAYALI NEDEN GELMEDİN DEDİ ÇOK İSABETLİ BİR KARAR VERMİŞİM DEDİM,AÇIKLAMA İSTEMİYORUZ YETERLİ DEDİ EŞİM.KAN VE İDRAR TAHLİLİ YAPACAKTI YAZDI EŞİM DEDİKİ ONUDA BÖLE 85 KİŞİ OLARAKMI VERİYORUZ YOKSA SADECE EŞİMİN KANIMI OLACAK DEDİ ALAYMI EDİYORSUNUZ DEDİ KADIN EŞİME EŞİMDE ANLAYIŞINIZA HAYRAN KALDIM DEDİ YAPTIĞINIZ ETİK DEĞİL VE HAMİLELERİN SAĞLIKLARINI CİDDİYE ALMIYORSUNUZ DEDİ.ŞİKAYET EDECEĞİM DEDİ.KONUŞMAYA ÇALIŞSADA NBOŞ...ORADAN ÇIKIP SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE GİDİP ŞİKAYETTE BULUNDUK,ASKERİ HASTANEDENDE ARACI KOYDUK İNŞALLAH HAMİLELERİ RİSKE EDEMEYECEKLER BİR DAHA.DAHA ÖNCEDE KADIN DOKTORUN BİRİYLE KÖTÜ AMA KORKUNÇ BİR ANIM OLMUŞTU BEBEĞİMLE İLGİLİ.YEMİNLİYDİM.KAFAMDAKİ O TABUYU YIKAYIM DEDİM AMA BİRKEZ DAHA HAKLI ÇIKMAKTAN NEFRET ETTİM.ELBETTE HEPSİ AYNI DEĞİLDİR AMA TÖVBELER OLSUN BİR DAha SAĞLIĞIN HERHANGİ BİR KISMINDA ASLA AMA ASLA KADIN DOKTORA GİTMEYECEĞİM....
YAVRUM SATIYLA UYUMLU,SOLUCANIM BENİM.DİNLEMEK İSTEMEDİM KESEM İYİ AMNİYON SIVIM İYİ...PAZARTESİ CANIM DOKTORUMA GİDİNCE DETAYLARI YAZARIM..ŞİMDİ HEM ÇOK SİNİRLİ HEM ÇOK MUTLUYUM....DARISI BEKLEYEN HERKESE...KALP ATIŞIMIZ BAŞLAYALI 1 HAFTA OLMUŞ MEĞER BOŞUNA KORKUP GİTMEMİŞİM....
evet sayımız netleşsin de şifa olsun dualarımız inşallahkatilim cok olursa kizlar baslatalim 41 yasini.. diger hanimlar ne diyecek bakalim
güle-güle canım iyi geceler bende yatıcammkiizlar ben yatiyorum, iyi geceler
şimdilik 4 kişi oldukbende okurum canımmmmm....
katilim cok olursa kizlar baslatalim 41 yasini.. diger hanimlar ne diyecek bakalim
valla anlayacak başka şansı yok :13:
babacigim'li bisey yazdir bence, duygusal olsun
canım bence sade ve etkili olur hemen eşinin mutluluk gözyaşları beliriverir....
ben eşime süpriz yapamadım çünkü beraber öğrendik..ama ailelerimize çok güzel bir süpriz yaptık..belki daha haber vermeyenlere ilham olur....annemler ve kayınvalidemler başka şehirdeler..beyaz filede minik bebek patiği aldık içine yapay inci ve nazara boncukları koydum üstünü de süsledim sonra ufak bir not: canım anneannecim,dedecim ve yakışıklı dayılarım sizi çook ama çok seviyorum. yakında geliyorum:))) diyee ...kargoyla gönderdik ..paketi alınca oturup ağlamışlar sevinçten..çok mutlu oldular.. hem de kalıcı bir hatıra oldu hemen duvara asmışlar:))))
şubat annesi olmayı istemiyorummmmmmm...Bebişim üşümesinnnnnn..
Evet biraz oyle oldular. Yeni gelen arkideşler kuzumu uyutuyumda
Listeyi guncelliyecegim.
Akşamları karnım geriliyor sanki off kabuğuma sığmıyorum Allahım yardim etsinnn
Kizlar 41 Yasin okuyalım mı bebeklerimize iyi olurrrr.????