• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merhaba kızlar bende ikinci bebeğime hamileğim.Nasipse allahın izniyle ben de mart annesi olucam.Aranıza katılabilir miyim? :)

Hoş geldin şeker:kkk:

2. Hamilelikte insan daha tecrübeli oluyor. Benimde 2. Meleğim Gelicek allahımın izniyle.:49:

Bende şimdiye kadar 2 defa konturole gittim kızlar.İlkine 9 temmuzda gitmiştim o gün sadece keseyi görebilmiştim.ikinci gidişim 18 temmuzdu o günde bebişi görebildik ve kalp atışı görüldü.FAkat daha duyamadık.Bakalım bi dahaki gidişimde inşallah duyucaz kalp atışınıda.Bu arada 6 yaşında bir oğlum var.Ellerinizden öper oda okadar çok sevinio ki kardeşi olcak diye.Allah hepimizin yavrularını bağışlasın inşallah.

Hoş geldin şeker:kkk:

2. Hamilelikte insan daha tecrübeli oluyor. Benimde 2. Meleğim Gelicek allahımın izniyle.:49:

Hoşbuldum canım.aynen daha tecrübeli ve daha bilinçliyim sanki. :D İlk bebeklerimiz ne yazık ki bizim deneme tahtamız galiba :D

slm kızlarrr nasılsnzzzz ?
surmeli cnm topgimizin sevgli sahibi :16::16::16:
bizim kesmemiz goruldu musait olnca listeye eklersen sevnrm bnm adım var listede zaten ...

Evet biraz oyle oldular. Yeni gelen arkideşler kuzumu uyutuyumda
Listeyi guncelliyecegim.

Akşamları karnım geriliyor sanki off kabuğuma sığmıyorum :19:Allahım yardim etsinnn:16:

Kizlar 41 Yasin okuyalım mı bebeklerimize iyi olurrrr.????

Son düzenleme:
Evet biraz oyle oldular. Yeni gelen arkideşler kuzeni uyutuyumda
Listeyi guncelliyecegim.

Akşamları karnım geriliyor sanki off kabuğuma sığmıyorum :19:Allahım yardim etsinnn:16:

Kizlar 41 Yasin okuyalım mı bebeklerimize iyi olurrrr.????
bunun için Kuran bilmek şartmı:17: türkçesi ile okunursa seve-seve okurum :31::nazar::38::38::38:

maşallah çoğalmaya devam ediyoruz :49::46::nazar::emir_bebek:

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz tebrikler bu arada :49::3::16:

bilmiyordum canım :17: olur tabiki ben haber bekliyorum o zaman sizden :34:
editör değilken takıldığım topiklerde dua paylaşımları yasak diye çokkk uyarı almıştık :17::9: tecrübeliyiim ve editörlükten bu yana tüm kuralları ezberledim :15::16: okurum diyenleri bi toparlayalım sonra özelle ulaşırız birbirimize :46::29::38:

Back