• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
surmeliii beni fark edene kadar yazicam buraya:)))) beni de ekler misin listeyeeee

tatlim sen bu ismi degistir, canim salata cekti simdi, soyle bol limonlu sirkeli, bu sirke de hamileliklerime mahsustur, yoksa gormeye bile dayanam, hamileykende doldururum sirkeyi salataya kimse yiyemez, bu ne boyle bogamiz yandi diye:9:bu arada hos geldin canim, hayirli olsun bebisin insallah:49:

"3 kişilik aile olacağız :49::nazar::emir_bebek:"

"ben geliyorum babacığım :3: odamı hazırlayın "

"aşk meyvemiz yolda" aklıma gelenler bunlar :52::52::52::52::16::16::16::16::16:

hepsi de güzel.
aşk meyvemiz yolda değişik olur yuppiii
onu da okuyunca anlarmı aceba :)

tsemavi "nice senelere annecim babacim" aayyy cok güzel bi supriz olcak eşinee:16:

Son düzenleme:
kızlar acil fikrinize ihtiyacım var.bugün servisle gidicem pastaneye gidip pastanın siparişini vericem.ordaki kızlar pazar alıcaksanız cumartesi sipariş vermeniz lazım filan dediler ama sahibini tanıyorum.hem parasını da bugün verrim.
kalpli çikolatalı yaptırcam.orda kalpli ama pembeli frambuazmı neyliyse artık ondan vardı.
üstüne de ne yazdırsam yaaa
eşim daha bilmiyor bebeği 5 gündür bekliyorum bugünü saymazsam yarında bekliycem pazar sürprizzzzzzz.
ama pasta yazısına karar veremedim.

bir sen bir ben bir BEBEK (bebeği alta büyük yazdırsam) sacma mı olur sizce
daha güzel yazı aklına gelen var mı ?

babacigim'li bisey yazdir bence, duygusal olsun:1:

cok saol canım bilgi verdiğin için.tüh boşa gitti elmalılarım.

bugün de sadesini alırım artık apım.

ayyyy canım böyle bişey hiç aklıma gelmemişti.güzel olur demiii

canım bence sade ve etkili olur hemen eşinin mutluluk gözyaşları beliriverir....
ben eşime süpriz yapamadım çünkü beraber öğrendik..ama ailelerimize çok güzel bir süpriz yaptık..belki daha haber vermeyenlere ilham olur....annemler ve kayınvalidemler başka şehirdeler..beyaz filede minik bebek patiği aldık içine yapay inci ve nazara boncukları koydum üstünü de süsledim sonra ufak bir not: canım anneannecim,dedecim ve yakışıklı dayılarım sizi çook ama çok seviyorum. yakında geliyorum:))) diyee ...kargoyla gönderdik ..paketi alınca oturup ağlamışlar sevinçten..çok mutlu oldular.. hem de kalıcı bir hatıra oldu hemen duvara asmışlar:))))

sürmeli listeye el attığında yaşımı 29 a indirirmisin :3::54::54::54: halaaa doğum günüm gelmeden 30 yapmışım kendimi :15::9::9::9::9:

tamamdır şifacım değiştrdim..

birgül senide ekledim:34::16:

tatlim sen bu ismi degistir, canim salata cekti simdi, soyle bol limonlu sirkeli, bu sirke de hamileliklerime mahsustur, yoksa gormeye bile dayanam, hamileykende doldururum sirkeyi salataya kimse yiyemez, bu ne boyle bogamiz yandi diye:9:bu arada hos geldin canim, hayirli olsun bebisin insallah:49:

Tesekkur ederim ozayus. ne guzel iste ceksin canin salata bol bol yesillik tabi guzelce yikayip bol bol ye.sirkeyle yika bi de madem cok da seviyomussun ohh afiyet olsun. ben sirkeli yiyemem de bol limonlu bayilirim.

Back