cok güzell bi supriz olmusss canim keske bende yapabilseydim ama hemen diyiverdim tutamadim icimde coskuyucanım bence sade ve etkili olur hemen eşinin mutluluk gözyaşları beliriverir....
ben eşime süpriz yapamadım çünkü beraber öğrendik..ama ailelerimize çok güzel bir süpriz yaptık..belki daha haber vermeyenlere ilham olur....annemler ve kayınvalidemler başka şehirdeler..beyaz filede minik bebek patiği aldık içine yapay inci ve nazara boncukları koydum üstünü de süsledim sonra ufak bir not: canım anneannecim,dedecim ve yakışıklı dayılarım sizi çook ama çok seviyorum. yakında geliyorum:))) diyee ...kargoyla gönderdik ..paketi alınca oturup ağlamışlar sevinçten..çok mutlu oldular.. hem de kalıcı bir hatıra oldu hemen duvara asmışlar:))))
aminnntesekkürler canim ben ve tüm kalp atisini duyamayan bütün anne adaylari ,biran evvel pit pit attiklarini duyup listeye ekletiriz insALLAH
ellerine sağlık tatlımmmtamamdır şifacım değiştrdim..
birgül senide ekledim
azracığım tebrik ederim bebişini görmüşsüncok güzell bi supriz olmusss canim keske bende yapabilseydim ama hemen diyiverdim tutamadim icimde coskuyu
aminnn
cok güzell bi supriz olmusss canim keske bende yapabilseydim ama hemen diyiverdim tutamadim icimde coskuyu
aminnn
canim ne yaptin bende sana bakiyordum kalp atisini duydunmu bebegin?
kızlar selam, doktordan yeni geldim Allahıma şükürler olsun herşey yolunda kalp atımını gördüksonraki randuvumuz bayramdan sonra inşallah bir problem olmazsa...p.tesi rutin kan tahlillerim yapılacak mide bulantımla ilgili bir ilaç yazdı çok zorlamadıkça içme dedi bunun dışında herşey yolunda Allahıma binlerce şüküüürrrr
sürmelicim merhaba beni de listeye ekler misin,
sat 11 haziran,doğum tarihi 18 mart,ilk bebek,kalp atışlarını duydum allaha şükür,istanbulda oturuyorum
çook teşekkür ederim :)
yanıyommmmmmmmmmmmmm
zor günleri atlatmıssın gecmiş olsun.sezeryan mı istiyosun bi de şubat annesi olmayı galiba .
Allah gönlüne göre versin
yaşşş??:44:
kizlar ben hic durmadan yiyorum biraz sadece batma var,
sizdede beyaz akinti oluyormu bu normalmi acaba?
bu arada galiba 9 ay boyunca herseyi sorun yapacagiz gibime geliyor
bende tam tersi iştahsızlık var, ağzımın tadı yok.. ara ara kasık ağrısı oluyo
ikimizin aynı zamanda olacak inşallah pazartesi seninde kontrolün vardı dimi ben gelince
hemen yazıcam :)
evt canim ikimizin sat tarihi ayni
pazartsi benden daha kan alacaklar ve degerime bakacaklar sonra ultrasyona girme tarihini belirleyecekler ama eger gec gune tarih atarlarsa baska doktora gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?