2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canim ben 32 yasindayim, ilk bebegimiz, SAT 8 Haziran ve muhtemel dogum 15 Mart.. Kese ve kalp atislarini gorduk.. Yurtdisindayiz

cok güzell bi supriz olmusss canim keske bende yapabilseydim ama hemen diyiverdim tutamadim icimde coskuyu

tesekkürler canim ben ve tüm kalp atisini duyamayan bütün anne adaylari ,biran evvel pit pit attiklarini duyup listeye ekletiriz insALLAH
aminnn

sürmelicim hu hu bende istanbuldan katılıyorum bilgilerimi daha önce vermiştim eklemişdin bir tek şehri söylememişim sana canım

gözün aydın canım :)

ozpolat tmm canım

db55 şekerrr nerelerdesinnn:44:

sürmelicim merhaba beni de listeye ekler misin,

sat 11 haziran,doğum tarihi 18 mart,ilk bebek,kalp atışlarını duydum allaha şükür,istanbulda oturuyorum
çook teşekkür ederim :)

sürmelicim merhaba beni de listeye ekler misin,

sat 11 haziran,doğum tarihi 18 mart,ilk bebek,kalp atışlarını duydum allaha şükür,istanbulda oturuyorum
çook teşekkür ederim :)

yaşşş??:44:

surmeli bilgilerimi tekrar yaziyorum 3 defa yazdirdin bana:)))

yas 29 ilk bebis sat 8 haziran 15 mart dogum, yurtdisi kese gorduk simdilik.

kizlar ben hic durmadan yiyorum biraz sadece batma var,
sizdede beyaz akinti oluyormu bu normalmi acaba?
bu arada galiba 9 ay boyunca herseyi sorun yapacagiz gibime geliyor

kizlar ben hic durmadan yiyorum biraz sadece batma var,
sizdede beyaz akinti oluyormu bu normalmi acaba?
bu arada galiba 9 ay boyunca herseyi sorun yapacagiz gibime geliyor

bende tam tersi iştahsızlık var, ağzımın tadı yok.. ara ara kasık ağrısı oluyo
ikimizin aynı zamanda olacak inşallah pazartesi seninde kontrolün vardı dimi ben gelince
hemen yazıcam :)

bende tam tersi iştahsızlık var, ağzımın tadı yok.. ara ara kasık ağrısı oluyo
ikimizin aynı zamanda olacak inşallah pazartesi seninde kontrolün vardı dimi ben gelince
hemen yazıcam :)

evt canim ikimizin sat tarihi ayni
pazartsi benden daha kan alacaklar ve degerime bakacaklar sonra ultrasyona girme tarihini belirleyecekler ama eger gec gune tarih atarlarsa baska doktora gidecegim

sürmeli benide ekler misin
yaş:26,Aydın da yaşıyorum,sat 21 haziran,doğum tarihi 29 Mart, Allah nasip ederse ilk çocuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…