2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bende hic bulanti yok ama sol kasigimda batmalar oluyo hem ondan hem ondan belirti var o zaman nasil olucak

bulantısız geçireceksin o zaman canım kiminin hiç olmaz bulantısı

ayyyy bi imreniyorum ki bulantısı olmayanlara

tsemavi beraber yaşayalım şekerim dünya büyük

Benim bulantılarım çoktu sabahları ama çok şükür 3 gündür pek biley yok
hatta korktum önceleri neden yok şimdi diye
ama 2 ayı bitirince olmayabiliyomuş belki ondandır ne dersiniz kızlar?

bulantısız geçireceksin o zaman canım kiminin hiç olmaz bulantısı

ayyyy bi imreniyorum ki bulantısı olmayanlara

tsemavi beraber yaşayalım şekerim dünya büyük

ayy inş. ablacım ya zaten hep kolay bi hamilelik olsun isterdim şükürler olsun rabbime hep gönlüme göre veriyor.1. yılımda olsun dedim oldu şükür bi de doğum kolay olursa daha ne isteyim Allahtan tabi sağlıklı ve hayırlı bebişi hep istiyoruz da.
Allah razı olsun ablacım inş. beraber yaşarız.

BAHAR616 duy duyy dünya büyükmüş şekerim
neyse senle de beraber yaşayalım

yok be canım doktor tek dedi bende ondan şüpheleniyordum benim çocukta mı var bir gariplik anlamadım ben ekşiyi deli gibi severim hamileliğe has değil tatlı krizim de tuttardı hamile olduğumdan beri hep ekşi istiyordu şimdi tatlı da yiyesim geliyor halbuki ilk günler tatlı göresim yoktu :44:

merhaba
ben burcu 24 yaşındayım
ilk bebeğime hamileyim
sat 08 haziran
muhtemel doğum tar 16 mart
keseyi gördük rabbime binlerce şükür :))
istanbulda oturuyorum ...

Son düzenleme:
MErhaba Kızlar..

2 gündür denetimim vardı sonunda atlattım..Bebebği unuttum 2 gündür ..O da hiç belli etmiyo kendini sağolsun uslu uslu duruyo..

Yalnız dün dediler ki sezeryan olursa 10-15 gün önce alırlar , bu durumda bnm şubat annesi olma durumum var kızlar:)))

şaka yaptım canım ya :26:

tabiki beraber yaşayalım

zaten öyle ömürr uzasaydı ooooooooooooooo benim ömrüm 200 seneyi geçer

zor günleri atlatmıssın gecmiş olsun.sezeryan mı istiyosun bi de şubat annesi olmayı galiba .

Allah gönlüne göre versin

Allahım tamamına erdirsin canım.. bide ben atlataydım bulantıları

canım bilgilerini yazsana

hoşgeldin canımmmm.hadi gözünaydın olsun inş.
ekrandan mı izledin yoksa duydun mu duyuluyor mu artık ?

evet monitörden izledim ses için bayramdan sonrayı bekle dedi bu arada havalar çok sıcak olduğundan günde 2 tane madensuyu iç ihmal etme dedi ama kesinlikle meyvesiz...

Allahım tamamına erdirsin canım.. bide ben atlataydım bulantıları

canım bilgilerini yazsana

aminnn inş. hepimizinkini kucagımıza almayı nasip etsin rabbim.

yazmıstım ama görmedin sanırım

yaş 23 istanbulda yasıyorum ilk bebeğim kesiyi gördük sat 15 haziran 22 martta da bekliyorum yawrucagı

canım yaa çok üzüldüm talihsizlik olmuş...büyük konuşmayayım ama hemcinsim olmasına rağmen ben bayan doktor tercih etmiyorum..eeee sen hikmet beye gidecektin hatta randevu almıştın??valla ben dün gittim çoooooook memnun kaldım çok ilgili biri..ona devam etmeyi düşünüyorum...canını sıkma moral bozmaya değmez...

surmeliii beni fark edene kadar yazicam buraya:)))) beni de ekler misin listeyeeee

evet monitörden izledim ses için bayramdan sonrayı bekle dedi bu arada havalar çok sıcak olduğundan günde 2 tane madensuyu iç ihmal etme dedi ama kesinlikle meyvesiz...

neden meyvesiz yaaaaaa.ben dün aldım hatta sadelerine de baktım ama elmalısını seviyorum ondan aldım.zararımı oluyor ki ? bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…