İkizdirrrrr
ye ekşiyi doğur AYŞE yi
ya tatlıyı doğur HAKKI yı
:)
ömrünüz benden cok olacak.benden önce davrandınız
hehe allah iyiliğini versin ben yazıcaktım sürmeli abam yazmıs ikizdir diye.
aslında halk arasında ye tatlıyı cıkar hakkıyı ye ekşiyi cıkar ayseyi derler bunu yazan yanlıs yazmıs da bulantı durumu dikkatimi cekti bende daha bişey yok belki de sonradan başlıycaktır demi.
bulantısız geçireceksin o zaman canım kiminin hiç olmaz bulantısı
ayyyy bi imreniyorum ki bulantısı olmayanlara
tsemavi beraber yaşayalım şekerim dünya büyük
İkizdirrrrr
ayy inş. ablacım ya zaten hep kolay bi hamilelik olsun isterdim şükürler olsun rabbime hep gönlüme göre veriyor.1. yılımda olsun dedim oldu şükür bi de doğum kolay olursa daha ne isteyim Allahtan tabi sağlıklı ve hayırlı bebişi hep istiyoruz da.
Allah razı olsun ablacım inş. beraber yaşarız.
BAHAR616 duy duyy dünya büyükmüş şekerim
neyse senle de beraber yaşayalım
MErhaba Kızlar..
2 gündür denetimim vardı sonunda atlattım..Bebebği unuttum 2 gündür ..O da hiç belli etmiyo kendini sağolsun uslu uslu duruyo..
Yalnız dün dediler ki sezeryan olursa 10-15 gün önce alırlar , bu durumda bnm şubat annesi olma durumum var kızlar:)))
ayy inş. ablacım ya zaten hep kolay bi hamilelik olsun isterdim şükürler olsun rabbime hep gönlüme göre veriyor.1. yılımda olsun dedim oldu şükür bi de doğum kolay olursa daha ne isteyim Allahtan tabi sağlıklı ve hayırlı bebişi hep istiyoruz da.
Allah razı olsun ablacım inş. beraber yaşarız.
BAHAR616 duy duyy dünya büyükmüş şekerim
neyse senle de beraber yaşayalım
hoşgeldin canımmmm.hadi gözünaydın olsun inş.
ekrandan mı izledin yoksa duydun mu duyuluyor mu artık ?
Allahım tamamına erdirsin canım.. bide ben atlataydım bulantıları
canım bilgilerini yazsana
ya gülüm orası öylede muayenede 42 tl alıyorlar ve adı özel hastane.devlete giderdim 5 kişi gireceksek.kendimi belediyenin toplu sünnetinde sandım yemin ederim.neye uğradığımı şaşırdım.başkalarının eşleri açılan rahimler karınlar.neresi etik neresi vicdanlı...aynı alet silinmeden kaç karına kaç rahime giriyor.tövbe dahada gitmem.elemeyi düşünüyordum bu kadını eledimde...pazartesi kendi doktoruma gideceğim....darısı sizlere canımm inşallahh.ama şikayetimide ettim...
evet monitörden izledim ses için bayramdan sonrayı bekle dedi bu arada havalar çok sıcak olduğundan günde 2 tane madensuyu iç ihmal etme dedi ama kesinlikle meyvesiz...
liste kacinci sayfada acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?