2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
neden meyvesiz yaaaaaa.ben dün aldım hatta sadelerine de baktım ama elmalısını seviyorum ondan aldım.zararımı oluyor ki ? bilen var mı?

bende sürekli limonlusunu içiyordum yalnız dün içindekiler bölümünü okudum, içeriğe göre hazır meyva sularından farksız sanırım ondan çok katkı var içinde çoooookkk (((

ben bi yemekhaneyi dolaşıp geleyim.bisküvim bitti de

merhaba surmeli benide listeye eklermisin? ilk hamileliğim, satim 19 haziran, doğum 26 mart 2013, yaş 32 kesemizi gorduk

güncelledim kızlar bakın bakalım listede eksik varsa hemencik yazınnn çünküüüü listeyi kopyaladım masaüstünde duruyor ne olur ne olmaz

kızlar acil fikrinize ihtiyacım var.bugün servisle gidicem pastaneye gidip pastanın siparişini vericem.ordaki kızlar pazar alıcaksanız cumartesi sipariş vermeniz lazım filan dediler ama sahibini tanıyorum.hem parasını da bugün verrim.
kalpli çikolatalı yaptırcam.orda kalpli ama pembeli frambuazmı neyliyse artık ondan vardı.
üstüne de ne yazdırsam yaaa
eşim daha bilmiyor bebeği 5 gündür bekliyorum bugünü saymazsam yarında bekliycem pazar sürprizzzzzzz.
ama pasta yazısına karar veremedim.

bir sen bir ben bir BEBEK (bebeği alta büyük yazdırsam) sacma mı olur sizce
daha güzel yazı aklına gelen var mı ?

merhaba surmeli benide listeye eklermisin? ilk hamileliğim, satim 19 haziran, doğum 26 mart 2013, yaş 32 kesemizi gorduk

canım sat tarihimiz aynı benim de 19 haziran ama ben hesaplıyorum 27 mart diye çıkıyorrr doğum tarihi...zaten kesin değil tahmini:)))??bakalım ne zaman doğacak hayırlısıyla....

bence babacım seni çooook seviyorum yazdır:))))

bende sürekli limonlusunu içiyordum yalnız dün içindekiler bölümünü okudum, içeriğe göre hazır meyva sularından farksız sanırım ondan çok katkı var içinde çoooookkk (((

cok saol canım bilgi verdiğin için.tüh boşa gitti elmalılarım.

meyvelinin zararı varmı bilmiyorum ama meyvesizin sadenin yararı var her gün içilmesi iyidir....

bugün de sadesini alırım artık apım.

bence babacım seni çooook seviyorum yazdır:))))

ayyyy canım böyle bişey hiç aklıma gelmemişti.güzel olur demiii

güncelledim kızlar bakın bakalım listede eksik varsa hemencik yazınnn çünküüüü listeyi kopyaladım masaüstünde duruyor ne olur ne olmaz

cok güzel olmus canim eline sağlik sehir olarak istanbul yazmayi unutmusum onuda eklersen tamamdir

yalniz bu kalp atisi sanki dogru gibi, ama burda yazili olanin tam tersi tabi eger 140tan fazla ise erkek, az ise kiz oluyor, benim kizlarda hep 120lerdeydi, erkek annelerine hep sormusumdur yuksek soylerler, sizce??

Benim bulantılarım çoktu sabahları ama çok şükür 3 gündür pek biley yok
hatta korktum önceleri neden yok şimdi diye
ama 2 ayı bitirince olmayabiliyomuş belki ondandır ne dersiniz kızlar?

benimde bu hafta gecen haftaya gore daha iyi, bisey yer yemez koca bi dalga gibi vuruyo tabi ama gecen haftalara gore daha iyi, benim ilk kizimda da 7-8. haftalarda surunmustum resmen, 9-10 da hafiflemis, sonrada sadece sabah bulantisi olarak kalmisti, bence normal Allah'in izniyle

iyiki doğdun babacığımm yaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…