listeyi güncelledim.. en sonda isimleri yazılı olan arkadaşlar bilgilerinizi tekrar yollayın.. sayfaları karıştırdım bulamadımmm
özayus valla bilemedim canım bir kendimi hissedemiyorum zaten....sizde beni tahmin edin
kızlar selam, doktordan yeni geldim Allahıma şükürler olsun herşey yolunda kalp atımını gördüksonraki randuvumuz bayramdan sonra inşallah bir problem olmazsa...p.tesi rutin kan tahlillerim yapılacak mide bulantımla ilgili bir ilaç yazdı çok zorlamadıkça içme dedi bunun dışında herşey yolunda Allahıma binlerce şüküüürrrr
bende hissetmiyorum arada bi kasik agrim oluyor sadecebenım ilk gebelik oldugundan mı acaba seğirme falan hissetmiyorum..
merhaba surmeli benide listeye eklermisin? ilk hamileliğim, satim 19 haziran, doğum 26 mart 2013, yaş 32listeyi güncelledim.. en sonda isimleri yazılı olan arkadaşlar bilgilerinizi tekrar yollayın.. sayfaları karıştırdım bulamadımmm
ölüyorummmmmmm çok sıcak Allahımmm
benim bir oğlum var aksine bende erkek bebeklerde uyumam aslaa.halk arasında denir ya kız yatırır erkek kaldırır.kızda hareketler ağırlaşır erkekte dinç olursun..herkesinki farkılı olur canım bence bu bünyeyle alakalı....kız anneleri siz ne diyorsunuz??
listeyi güncelledim.. en sonda isimleri yazılı olan arkadaşlar bilgilerinizi tekrar yollayın.. sayfaları karıştırdım bulamadımmm
kızlar selam, doktordan yeni geldim Allahıma şükürler olsun herşey yolunda kalp atımını gördüksonraki randuvumuz bayramdan sonra inşallah bir problem olmazsa...p.tesi rutin kan tahlillerim yapılacak mide bulantımla ilgili bir ilaç yazdı çok zorlamadıkça içme dedi bunun dışında herşey yolunda Allahıma binlerce şüküüürrrr
hadi gozun aydin tweety darisi benim gibi bekleyenlerin basina :))kızlar selam, doktordan yeni geldim Allahıma şükürler olsun herşey yolunda kalp atımını gördüksonraki randuvumuz bayramdan sonra inşallah bir problem olmazsa...p.tesi rutin kan tahlillerim yapılacak mide bulantımla ilgili bir ilaç yazdı çok zorlamadıkça içme dedi bunun dışında herşey yolunda Allahıma binlerce şüküüürrrr
Ben kızımda sürekli eksi yemiştim
yanlış bilgiler diyosun yani.sende tersi cıkmıs.
Bende de hiç bulantı yok erkek mi aceba ilk bana erkek gibi gelmişti şimdi de öyle gerci ama bilmiyorum erkek cıkarsa onaylıycam :)
tabi sağlıklı olsunlar yeterki ama bugün aklıma geldi durdu sürekli.
tsemavi güzel yazmışsın da bende bu durmlar karışık her ikisindende var mesela hem tatlı istiyor canım he ekşi kız mı erkek mi şimdi
tsemavi güzel yazmışsın da bende bu durmlar karışık her ikisindende var mesela hem tatlı istiyor canım he ekşi kız mı erkek mi şimdi
İkizdirrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?