arkadaslar ben ikili test ücretini soracaktım gittiği hastaneye soranlar, bilenler paylasabilir mi
ben yaptırıp yaptırmamakta kararsızım ama az önce sordum gittiğim hastaneye..196 sgk ile 143
benim bir oğlum var aksine bende erkek bebeklerde uyumam aslaa.halk arasında denir ya kız yatırır erkek kaldırır.kızda hareketler ağırlaşır erkekte dinç olursun..herkesinki farkılı olur canım bence bu bünyeyle alakalı....kız anneleri siz ne diyorsunuz??
saol canım sende olmasan ben ne yapardım bilmiyorum böyle acemi telaşlı anne olarak
kızlar sohbetiniz bol olsun biz bebişimle kuran okumaya gidiyoruz kendinize iyi bakın sonra görüşürüz
hiç bi sağlık güvencen yoksamı 196 gülüm sıtandartmı bunların fiyatları?
hiç bi sağlık güvencen yoksamı 196 gülüm sıtandartmı bunların fiyatları?
bu ikili test ne zama yapılıyo? doktor söylermi ki?
Merhaba divinity benim SAT ımda 12 haziran
20 temmuzda dr gittim sadece kese göründü ama bebek gözükmedi..
2 hafta sonra gelmemi söyledi ve bana 4+4 dedi ama benim hesaplamamda 5+3 gibi çıkıyor.Anlam veremedim açıkçası..
Ama ben yarın eski dr uma gidicem İnşallah yarın bebeği görebilirimm
196 mıyuhhhhhhhhhhhhhhhhhh.çok uçuk be...ben sorup sana dönerim...
banada 11 v3 13 haftada dedi ben 11de gitcektim ama 196yı duyunca dondum kaldımbu ikili test ne zama yapılıyo? doktor söylermi ki?
ben başka dr gitmiycem ultrasonda herşey çok net görünüyordu zaten
acaba oruçla ilgisi varmı büyümemesinin...
sen görürsün inşallah bebeğini cnm haber ver senden güzel haber bekliycem bende umutlanırım o zaman
banada 11 v3 13 haftada dedi ben 11de gitcektim ama 196yı duyunca dondum kaldım
bnm ilk gebeliğimde 6 yada 7 haftalık hamileydim sağ kasığımda seğirme vardı ve zaten o günde dr randevum vardı baktı ve şöyle dedi kesende kasılmalar var ve kesendeki kasılmanın sebebi kan birikmesi demişti ve bu kasılmalar yuvarlak olan kesenin şeklinide bozmuştu 1 hafta ihtiyaç harici hiç kalkmaman gerek dedi haftaya tekrar bakıcam neyse 1 hafta geçti işin ilginç tarafı hiç kanamam olmadı ve tekrar gittiğimde gebeliğime son verildi şimdi bende hafif kasık ağrısı ve seğirme olduğunda korkum 2ye katlanıyor yani her vücutta farklı tepkiler olabilir:26:
ölüyorummmmmmm çok sıcak Allahımmm
benimde yasinler beni bekliyor yarın başlayacağım inşallah bizlerede dua et gülüm...allah kabul etsin...
benim çıktı bol giydiğim halde annem dün büyümüş dedi.seğirmelerimde başladı günde bir defa 5.6 kez seğiriyor sağ kasığım....
listeyi güncelledim.. en sonda isimleri yazılı olan arkadaşlar bilgilerinizi tekrar yollayın.. sayfaları karıştırdım bulamadımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?