- 22 Mart 2011
- 680
- 7
- 118
en azından ekranda görmüşsün buna şükür ama biraz bekle sağlık ocağında sesinide duyarsın (tabii buda cihazın durumuna bağlı)
kızlar ya benim doktorumun ultrasonu biraz eski sanırım kalp atışını duyamadık ama gördük. napcam ben duyamıcakmıyım hiç. sadece kalp atışını duymak için başka doktora nasıl gidiyim tuhaf kaçmaz mı. doktorumu da çook seviyorum bırakamam asla.....
kızlarrrr öğeleden beri yazamadım sizee... bebeğimin kalp atışlarını duydummm anammm ne kadar heyecanlı bi durummuş. dışarıya sesini verdi ay gözlerim doldu ağlıcaktım neredeyse bugün hala onun etkisindeyim
bu yeni gittiğim doktorumdan çok memnunum acayip ilgilendi benimle. artık bu doktora devam ederim. kesemizin yeride güzelmiş bulantı hapı yazdı bi tane, bi güzelde anlattı şunu yemiceksin bunu yiceksin diye.
naneyi maydonozu vs. düşük yaptığını duymadım bunları halk arasında konuşulan şeyler dedi.
kizlar pazartesi gunu olurmu acaba sanki gunler gecmek bilmiyor ne olacagini bilmedigim bi durumdayim cok kotu bi durum
acaba doktorumu yeniden arayip sorsammi neden ikinci kez kan aliyorsunuz diye?
hayırdır ne kanı şekerim
Arkadaşlar, desteğiniz için ne kadar teşekkür etsem az..
Yazdıklarınızı okuyana dek bebeğimle vedalaşmıştım bile içimde.
Şimdi bi umut diyorum belki de gerçekten erkendir...
Ben 6+2 deyim.
Doktor dedi ki Yolk sacı var (ama onu da zor gördü) kese var, embriyo yok.
Pazartesi de olmazsa o gun kurtaj olucam.
Kesenin boyu 19 mm*13 mm ortalama 15 mmye geliyor. dedi.
Ortalama 20 mm ye ulaşınca hala embrıyo yoksa boş gebelık oldugu anlasılırmıs.
Pazartesine dek de 20 mm ye ulaşırmıs kese, o sebeple bekliyoruz..
Burada 5+4 de en kötü 6. haftada herkes kalp atışını duyuyor genellıkle.
Ben 6+2 deyim ve daha embrıyoyu goremedık.
En altta bı beyazlık vardı ama o belkı canlanır, dedi.
Şimdilik boş, dedi..
Şok oldum, kalp atışlarını duyacağız, derken, bebekten olduk.
İlk gebelıklerde olabılıyormuş..
Ben inandım doktora 6. haftayı gecıtıgm ıcın,
ama sızı okuyunca, acaba diyorum..
Offf..
O kadar caresizlık verıcı kı; anlatamam..
((
Hayatımda bir gün kürtaj olacağım hiç aklıma gelmezdi..
((
Çok acıymış..((
kızlar yaa bu aralar acayip nefesim daralıyor.bazen astım hastaları gibi derinn derinnn nefes cekiyorum boğulacak gibi oluyorum yaa havadaki nemden mi oluyor anlamadım ne yapsam bilemedim kii.
bir de 2 gündür cok cabuk acıkıyorum.sahurda yiyorum eşim hala oruc tutuyorum zannediyor az yesem ye biraz daha aclıktan bayılır kalırsın oralarda filan deyip basıyor agzıma ne bulursa. sabah erken kalkıyorum eşim uyurken de yiyorum.2-3 yemek kaşıgı pekmez ve yiyebildiğim kadar yogurdun üstüne bal koyuyorum öyle,sonra ortada meyve filan görürsem onları da götürüyorum.öğlene aclıktan ölüyorum ama midem gurulduyor o arada da bisküvi filan atıstırıyoum.bugün de kuru üzüm getirdim.cok faydalıdır.
sizde cok acıkıyor musunuz.ama ben böyle gidersem davul gibi olurum valla bebiği cıkaramam Allah korusun
bende böyle ilk defa oluyor bu ikinci hamileleigim
sali gunu benden kan almislardi ,bide alttan bakti doktorum keseyi daha gorememisti
bugun aradim kan sonucunu ögrenmeye kandada hamile oldugum belli oldu
ama pazartesi gunu tekrardan alacagiz sonra ona göre ultrascal randevusu verecegiz dediler sence bu normalmi?
canım eeğerki yanlış tahmin etmiyorsam şöyle... panik olmana gerek yok... ilk yapılan kan testi sadece hamileliğine bakıldıı.
şimdi normal kan testi yapılacak demirine kan değerlerine vs. bakılacak. kanın düşük mü bir sorun var mı diye ilaç verecek vitamin verecek. aynısı benden istediler. ve eminim herkesten istemişlerdir.
ben normalde özel hastanede muayene oldum fakat istediği kan tahlilleri mi idrar ve kan grubumu sağlık ocağında beleşe yaptırdım. bence sende öyle yapabilirsin...
canim ben almanyadayim burda hicbirseye zaten para ödemiyoruz umarim öyledir dedigin gibidir ama kadin degerin yükseldigine bakacagiz dediler
acaba simdi cokmu düsükki ,acaba icimdemi bebegim diye kendi kendime sorun yapiyorum kafayi yemek üzereyim
Benimde burda ilk gittiğim doktorun ultrason cihazı eksi herhalde aynı sen gibi bende duyamamıştım sadece görmüştük.
hatta sormuştum duyamazmıyız diye dedi cihazın özelliği olsa duyarız ee ben napcam her ay hiç duyamıcammı dedim.hastanede bi tane tam teşekküllü ultrason varmış randevuyla duyabilirmişim.
böle olmaz diyip yol yakınken hastane değiştirdim bende canım.kalp atışı bu sonuçta gerçe biz duymasakta olur ama yinede insan özeniyo
şimdi benim gittiğim hastanede 1 1,5 senelik o yüzden cihazlar falan son teknoloji memnunum çok o yüzden
canim ben almanyadayim burda hicbirseye zaten para ödemiyoruz umarim öyledir dedigin gibidir ama kadin degerin yükseldigine bakacagiz dediler
acaba simdi cokmu düsükki ,acaba icimdemi bebegim diye kendi kendime sorun yapiyorum kafayi yemek üzereyim
kızlar ya benim doktorumun ultrasonu biraz eski sanırım kalp atışını duyamadık ama gördük. napcam ben duyamıcakmıyım hiç. sadece kalp atışını duymak için başka doktora nasıl gidiyim tuhaf kaçmaz mı. doktorumu da çook seviyorum bırakamam asla.....
hımm anladım super o zaman.. ya bazı doktorlar bakıyorlar bende ilk zamanlar benim değerimin yükselip yükselmediğine neden bakmadılar diye panik oluyodum. herkeste bakılmıyormuş işte, kaç çıktı hamilelik sonucun benim 166 çıktı. senin kaçtı?
canım bu kadar tedirgin olmana gerek yok
bhcg değerinin ne kadar yükseldiğine bakacaklar...
banada baktılar hem de kaç kere arka arkaya..
bi problem olduğunda değil bu ,her zman yapılan rutin işlem:13:
bende böyle ilk defa oluyor bu ikinci hamileleigim
sali gunu benden kan almislardi ,bide alttan bakti doktorum keseyi daha gorememisti
bugun aradim kan sonucunu ögrenmeye kandada hamile oldugum belli oldu
ama pazartesi gunu tekrardan alacagiz sonra ona göre ultrascal randevusu verecegiz dediler sence bu normalmi?
ben hamile olacagimi hic beklemiyordum 2seneyi geckindir istiyorduk ama bi anda hamile oldugumu grenince neye ugradigimi sasirdim simdide ,herseye sabirsizlaniyorum
bazen icim icime sigmiyor cok guzel bir duygu ALLAHim isteyen herkese nasip etsin insALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?