2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
en azından ekranda görmüşsün buna şükür ama biraz bekle sağlık ocağında sesinide duyarsın (tabii buda cihazın durumuna bağlı)

haklısın canım bide bu açıdan bakmak lazım. hayır özel hastahane sonuçta neden eski cihaz ? neyse kalp atışını gördüm ya bunada şükür. Allahım herkese nasip etsin

Benimde burda ilk gittiğim doktorun ultrason cihazı eksi herhalde aynı sen gibi bende duyamamıştım sadece görmüştük.
hatta sormuştum duyamazmıyız diye dedi cihazın özelliği olsa duyarız ee ben napcam her ay hiç duyamıcammı dedim.hastanede bi tane tam teşekküllü ultrason varmış randevuyla duyabilirmişim.
böle olmaz diyip yol yakınken hastane değiştirdim bende canım.kalp atışı bu sonuçta gerçe biz duymasakta olur ama yinede insan özeniyo
şimdi benim gittiğim hastanede 1 1,5 senelik o yüzden cihazlar falan son teknoloji memnunum çok o yüzden

kizlarr böyle gunler gecermi hayirlisi ile bi pazartesi olsaydi..
yada doktorumu arayip sorsammiki neden ikinci kez kan aliyorsunuz diye ?

ayyy ne güzel ne güzellll hemen hemen aynı galiba satlarımız bizde pazartesi gideceğiz rabbim görmeyide kalbini duymayıda nasip etsin inşallah bizede yazını okuyunca bile deli gibi heyecanlandım

kizlar pazartesi gunu olurmu acaba sanki gunler gecmek bilmiyor ne olacagini bilmedigim bi durumdayim cok kotu bi durum
acaba doktorumu yeniden arayip sorsammi neden ikinci kez kan aliyorsunuz diye?

hayırdır ne kanı şekerim

bende böyle ilk defa oluyor bu ikinci hamileleigim
sali gunu benden kan almislardi ,bide alttan bakti doktorum keseyi daha gorememisti
bugun aradim kan sonucunu ögrenmeye kandada hamile oldugum belli oldu
ama pazartesi gunu tekrardan alacagiz sonra ona göre ultrascal randevusu verecegiz dediler sence bu normalmi?

Allah allah ya çok şaşrıdım şuan bu yazılanlara.. bak ben 4 haftalıkken gittim sadece kese göründü ve minicikti zar zor gördü... içinde varmıydı yokmuydu bilmiyorduk bilemeyizde görünmez ki çünkü... 2 hafta dişimi sıktım ve kalp atışlarını duydum ama 6. haftada duymayanlar bile var. yani 7 veya 8. haftada duyanlarda var. çook normal aslında yaşadıkların. doktorun biraz kafada var sanırım. hemen değiştir. ben ilk doktorum benimle ilgiilenmedi tersledi diye değiştirmiştim. bugün gittiğim doktora bayıldm. herşeyimle ilgilendi bilgilendirdi. kilo mu ölçtü. çok iyiydi herşey. yani hiç üzülmene değmez arkadaşım...

kızzz aynı benim ilk haftaki hallerim yalnız şu 4-5 gündür iştahım kapandı oda mide bulantılarım hat safhada. yemek yiyemiyorum. makarna pilav hamur işinde uzak durda fazla kilo alma bare meyve sebze ye zararı olmaz inşallah

canım eeğerki yanlış tahmin etmiyorsam şöyle... panik olmana gerek yok... ilk yapılan kan testi sadece hamileliğine bakıldıı.

şimdi normal kan testi yapılacak demirine kan değerlerine vs. bakılacak. kanın düşük mü bir sorun var mı diye ilaç verecek vitamin verecek. aynısı benden istediler. ve eminim herkesten istemişlerdir.

ben normalde özel hastanede muayene oldum fakat istediği kan tahlilleri mi idrar ve kan grubumu sağlık ocağında beleşe yaptırdım. bence sende öyle yapabilirsin...

canim ben almanyadayim burda hicbirseye zaten para ödemiyoruz umarim öyledir dedigin gibidir ama kadin degerin yükseldigine bakacagiz dediler

acaba simdi cokmu düsükki ,acaba icimdemi bebegim diye kendi kendime sorun yapiyorum kafayi yemek üzereyim

hımm anladım super o zaman.. ya bazı doktorlar bakıyorlar bende ilk zamanlar benim değerimin yükselip yükselmediğine neden bakmadılar diye panik oluyodum. herkeste bakılmıyormuş işte, kaç çıktı hamilelik sonucun benim 166 çıktı. senin kaçtı?

begümcüm doktorum mükemmel bi insan o yüzden başka yere gitmek istemiyorum. eşimde hastahaneyi biraz pahalı bulduğu için beni soğutmaya çalışıyor bak utrason cihazı eski diyor sürekli. illa medilife daha iyi falan diyo bende o doktoru sevmedim. onunda ultrasonu yepyeni şaşırdım kaldım. neyse 2. muayeneme de gidiyim de kafamda netleşsin.

canımm belki geç döllenmedir ve kan değerin çok düşüktür bunu tedkik etmek için ikinci kan testini istemişlerdir die düşünüyorum. sen güzel yüreğini ferah tut miniminnacık canıda sıkıntıya sokma şimdiden hayırlısıyla güzel haberler alalım pazartesi günü

canım bu kadar tedirgin olmana gerek yok
bhcg değerinin ne kadar yükseldiğine bakacaklar...
banada baktılar hem de kaç kere arka arkaya..
bi problem olduğunda değil bu ,her zman yapılan rutin işlem:13:

canım drla iletişim alınan elektrikte önemli elbette kalp atışlarını duymak gibisi yoktur tuhaf bir duygu ama drundan vazgeçmek istemiyorsan ve kalp atışlarını duymak istiyorsan sırf bunun için bi kere baska bi dr gidebilirsin die düşünüyorum

onu söylemediler canim,sadece pazarteside yeniden kan alacagiz degerin yükseldigine bakip ona göre ultrasyon randevusu verecegiz dediler ,
umarim degerim yükselir

canım bu kadar tedirgin olmana gerek yok
bhcg değerinin ne kadar yükseldiğine bakacaklar...
banada baktılar hem de kaç kere arka arkaya..
bi problem olduğunda değil bu ,her zman yapılan rutin işlem:13:

ben hamile olacagimi hic beklemiyordum 2seneyi geckindir istiyorduk ama bi anda hamile oldugumu grenince neye ugradigimi sasirdim simdide ,herseye sabirsizlaniyorum
bazen icim icime sigmiyor cok guzel bir duygu ALLAHim isteyen herkese nasip etsin insALLAH

tamam korkcak bişi yokki yeterli Betahcg değerine ulaştımı diye bakacaktır ki ultrasonda görsün rahat ol bence yokki bir problem

emin ol seni çok iyi anlıyorumm

benim kan değerimde hiç betahgc diye bişey yok. başkalarınınkinde vardı o değerama doktor benden istememiş. nden olabilir acaba?? 6 hafta görünüyo diyemi ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…