kızlar sonucumu doktora gösterdim. değerleri çok iyi dedi. ve bana sadece folik plus yazdı. d vitamini, kalsiyum ve folik asit içeriyormuş. 17.5 tl fiyatı. başka da bi ilaç yazmadı. ama doktora folik asiti 1 yıldan fazla kullandığımı söylemeyi unuttum. a eczacı artık ona gerek yok. bu ilaç daha iyi dedi. bakalım içtim bi tane..
kızlar kesenin boyunu doktor mu söylüyor eger öyleyse benimki unuttu sanırım,benimde aklıma gelmedi gerci.
ultrason fotosunda yazıyor mudur ?
kızlar kesenin boyunu doktor mu söylüyor eger öyleyse benimki unuttu sanırım,benimde aklıma gelmedi gerci.
kızlar sonucumu doktora gösterdim. değerleri çok iyi dedi. ve bana sadece folik plus yazdı. d vitamini, kalsiyum ve folik asit içeriyormuş. 17.5 tl fiyatı. başka da bi ilaç yazmadı. ama doktora folik asiti 1 yıldan fazla kullandığımı söylemeyi unuttum. a eczacı artık ona gerek yok. bu ilaç daha iyi dedi. bakalım içtim bi tane..
fotoda yazar canım ebnimkinde sağ tarafta altta GS 11.4 MM diye yazıyor.
Ultrason fotosunda yazıyor canım.benim Dr. Demedi.
sevgili anne adaylari artik aranizda olamayacagim bugun kontrolumuz vardi ne yazik ki bebegimin kalbi durmus en gec cumartesi urtaj olmam lazim bugun olamiyorum kan sulandirici kullandigim icin biraz etkisinin gecmesi gerekiyormuss/bu 5.gebeligim ve dusugum olacak bundan sonrasini dusunur muyum bilmiyorum sanmiyorum da sadece sunu diyebiliyorum isyan etmeden HERSEYDE BIR HAYIR VARDIR.Rabbim sagliksiz ve hayirsiz evlat vermesin/icim parca parca ama sizi daha fazla uzmeyeyim evlatlariniza saglikla hayirla kavusmanizi dilerim hayirli dogumlar..
fotoda yazar canım ebnimkinde sağ tarafta altta GS 11.4 MM diye yazıyor.
slm,
sizin kesede ne zaman göründü acaba?
GÜNAYDIN ŞEKERLER....
SİNİR STRES MUTLULUK HEPSİ BİRBİRİNE KARIŞTI.KADIN DOKTORLARDAN NEFRET ETMEMKTE NE KADAR HAKLIYMIŞIM BİRKEZ DAHA GÖRDÜM...YA YEMİN EDERİM BÖYLE BİRŞEY OLAMAZ...SÖZÜM ONA ÖZEL HASTANE.EŞİMLE SABAH 9 DA GİTTİK.İÇERİDE 3 KADIN.BİRİ RAHİM İÇİN GELMİŞ İKİMİZ HAMİLE.DEDİMKİ PARDON AMA BİLSEYDİM MAHALLYİ TOPLAR GELİRDİM BENİ MUAYENE ETMEDEN ÇIKACAKLAR DEĞİL Mİ BAYANLAR DEDİM HAYIR DEDİ EŞİM NASIL YANİ DEDİ CÜMBÜR CEMAATMİ BAKACAĞIZ DEDİ OLMAZ ÖYLE SAÇMALIK GİREMEZSİN NE HİJYEN OLUR NE SAĞLIKLI MUAYENE DEDİ.DAHA ÖNCEKİ BEBEĞİMDE ÖZEL HASTANEDE OLURDU KONTROLLERİM AMA BÖYLE MA AİLE DEĞİL.KADIN ALT TARAFINI TAMAMEN ÇIKARMIŞ ÇATALA ÇIKMIŞ GÜYA PERDE VAR RÜZGAR ESTİKÇE PERDE AÇILIYOR VE HİÇ RAHATSIZ DEĞİL DURUMDAN.DİĞERİ İÇERDE RAHMİYLE İLGİLİ SIKINTILARII GAYET ALENİ BİR ŞEKİLDE ANLATIYOR EŞİM ŞOKTAAHEMEN HİKMET BEYİ ARADIM PAZARTESİ GEL NE İŞİN VAE SENİN ORALARDA DEDİ.
EŞİM BEBEĞİMİN KALBİNE HEMEN BAKIN ALETİ SİLİN EŞİM MİKROP KAPMASIN PAZAR ALANI GİBİ BURASI DEDİ.BAKTI AA BURDA DEDİ.KALBİ ATIYOR BAYA OLMUŞ KALP ATIŞI BAŞLAYALI NEDEN GELMEDİN DEDİ ÇOK İSABETLİ BİR KARAR VERMİŞİM DEDİM,AÇIKLAMA İSTEMİYORUZ YETERLİ DEDİ EŞİM.KAN VE İDRAR TAHLİLİ YAPACAKTI YAZDI EŞİM DEDİKİ ONUDA BÖLE 85 KİŞİ OLARAKMI VERİYORUZ YOKSA SADECE EŞİMİN KANIMI OLACAK DEDİ ALAYMI EDİYORSUNUZ DEDİ KADIN EŞİME EŞİMDE ANLAYIŞINIZA HAYRAN KALDIM DEDİ YAPTIĞINIZ ETİK DEĞİL VE HAMİLELERİN SAĞLIKLARINI CİDDİYE ALMIYORSUNUZ DEDİ.ŞİKAYET EDECEĞİM DEDİ.KONUŞMAYA ÇALIŞSADA NBOŞ...ORADAN ÇIKIP SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE GİDİP ŞİKAYETTE BULUNDUK,ASKERİ HASTANEDENDE ARACI KOYDUK İNŞALLAH HAMİLELERİ RİSKE EDEMEYECEKLER BİR DAHA.DAHA ÖNCEDE KADIN DOKTORUN BİRİYLE KÖTÜ AMA KORKUNÇ BİR ANIM OLMUŞTU BEBEĞİMLE İLGİLİ.YEMİNLİYDİM.KAFAMDAKİ O TABUYU YIKAYIM DEDİM AMA BİRKEZ DAHA HAKLI ÇIKMAKTAN NEFRET ETTİM.ELBETTE HEPSİ AYNI DEĞİLDİR AMA TÖVBELER OLSUN BİR DAha SAĞLIĞIN HERHANGİ BİR KISMINDA ASLA AMA ASLA KADIN DOKTORA GİTMEYECEĞİM....
YAVRUM SATIYLA UYUMLU,SOLUCANIM BENİM.DİNLEMEK İSTEMEDİM KESEM İYİ AMNİYON SIVIM İYİ...PAZARTESİ CANIM DOKTORUMA GİDİNCE DETAYLARI YAZARIM..ŞİMDİ HEM ÇOK SİNİRLİ HEM ÇOK MUTLUYUM....DARISI BEKLEYEN HERKESE...KALP ATIŞIMIZ BAŞLAYALI 1 HAFTA OLMUŞ MEĞER BOŞUNA KORKUP GİTMEMİŞİM....
slm arkadaslar ,bende nasipde mart annesi olacagim kizlar insALLAH
bendende sali gunu doktor kan almisti ,bugün sonucunu ögrenmek icin aradim
hamileymisim , ama pazartesi yine kan alacaklarmis sonra ultrasyon randevusu vereceklermis sizce bu normalmi
bide ben oruc tutuyorum sizlerden tutan varmi..
kızlarrrrr et yemeye korkuyorum pişmez falan çiğ olur diye. ama canıö köfte istiyor sizce? yiyimmi sizler yiyormusunuz?
günaydın kızlar çoktandır giremiyodumm annemlerdeydik net yoktu dün doktora gittik şükürler olsun ki bebişimin kalp seslerini duyduk gördük ağlıcaktım o an sevinçten 3 gün geriden geliyodu gelişimi ama tamamlamış bebiş gelişimini artık 8 mart doğum tarihi bu günde kan verdim tam kan sayımı yapıldı inşallah sonuçlar güzel çıkarcrl de 1.24cm doktor iyi dedi ama bebişin neresi başı neresi gövdesi belli değil sizlerin nasıl kızlar bide omg3 ve elevit verdi içinde 19 tane vitamin varmış folbiol + magnorm + coraspirin + progestoran kullanıyorum beynim fırıldak gibi dönüyo doktora dedim döner balkona çıkma çamaşır serme dedi varmı gülüşlerim içinizde bu kadar ilaç kullananlar
Arkadaşlar, kötü bir haberim var..
Benimki boş gebelik olabilirmiş..((
Bugün 6 hafta 2 gunluk; ultrasonla baktı;
kese var, yolk var, emvriyo yok..
Salı tekrar bakacak eger yoksa kürtaj.
İnanamıyorum, şoktayım, çok mutsuzum..(((((((((((((((((((((((((((((
Herkese merhaba arkadaşlar..Doktordan biraz evvel gelmeme rağmen sormayı unuttuğum bir soruyu sizlere danışmak istedim.9.haftamı yarıladım.Folik asit kullanımı kaçıncı haftaya kadar devam etmeli acaba bileniniz var mı ? Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama,8.haftadan sonra artık bırakabilirsiniz çünkü gerek kalmamıştır gibi bir cümle okumuştum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Kızlar benim geceleri çok fazla ateşim oluyor uyuyamıyorum artık . Bunun için yapmam gereken bişey varmı benim gibi olan arkadaşlar varmı ya ben çok merak ediyorum...
Arkadaşlar, desteğiniz için ne kadar teşekkür etsem az..
Yazdıklarınızı okuyana dek bebeğimle vedalaşmıştım bile içimde.
Şimdi bi umut diyorum belki de gerçekten erkendir...
Ben 6+2 deyim.
Doktor dedi ki Yolk sacı var (ama onu da zor gördü) kese var, embriyo yok.
Pazartesi de olmazsa o gun kurtaj olucam.
Kesenin boyu 19 mm*13 mm ortalama 15 mmye geliyor. dedi.
Ortalama 20 mm ye ulaşınca hala embrıyo yoksa boş gebelık oldugu anlasılırmıs.
Pazartesine dek de 20 mm ye ulaşırmıs kese, o sebeple bekliyoruz..
Burada 5+4 de en kötü 6. haftada herkes kalp atışını duyuyor genellıkle.
Ben 6+2 deyim ve daha embrıyoyu goremedık.
En altta bı beyazlık vardı ama o belkı canlanır, dedi.
Şimdilik boş, dedi..
Şok oldum, kalp atışlarını duyacağız, derken, bebekten olduk.
İlk gebelıklerde olabılıyormuş..
Ben inandım doktora 6. haftayı gecıtıgm ıcın,
ama sızı okuyunca, acaba diyorum..
Offf..
O kadar caresizlık verıcı kı; anlatamam..
((
Hayatımda bir gün kürtaj olacağım hiç aklıma gelmezdi..
((
Çok acıymış..((
kızlar yaa bu aralar acayip nefesim daralıyor.bazen astım hastaları gibi derinn derinnn nefes cekiyorum boğulacak gibi oluyorum yaa havadaki nemden mi oluyor anlamadım ne yapsam bilemedim kii.
bir de 2 gündür cok cabuk acıkıyorum.sahurda yiyorum eşim hala oruc tutuyorum zannediyor az yesem ye biraz daha aclıktan bayılır kalırsın oralarda filan deyip basıyor agzıma ne bulursa. sabah erken kalkıyorum eşim uyurken de yiyorum.2-3 yemek kaşıgı pekmez ve yiyebildiğim kadar yogurdun üstüne bal koyuyorum öyle,sonra ortada meyve filan görürsem onları da götürüyorum.öğlene aclıktan ölüyorum ama midem gurulduyor o arada da bisküvi filan atıstırıyoum.bugün de kuru üzüm getirdim.cok faydalıdır.
sizde cok acıkıyor musunuz.ama ben böyle gidersem davul gibi olurum valla bebiği cıkaramam Allah korusun
Kızlar birşey soracağım.geriye doğru yazdıklarınızı okudumda sağlık ocağına kayıt varmış.ben yaptırmadım daha geçmi oldu acaba.haftaya carşamba yaptırsam kaydımı çokmu geç olur acaba.
benim sat 14 haziran ,16 temmuzda kanda öğrendim sonra da 22 temmuzda gördüm keseyi ilk defa,6,7 mm idi.
slm sizinle allah kısmet ederse doğum tarihimiz aynı gözüküyor. sat 15 haziran benimde
kızlar ya benim doktorumun ultrasonu biraz eski sanırım kalp atışını duyamadık ama gördük. napcam ben duyamıcakmıyım hiç. sadece kalp atışını duymak için başka doktora nasıl gidiyim tuhaf kaçmaz mı. doktorumu da çook seviyorum bırakamam asla.....
slm sizinle allah kısmet ederse doğum tarihimiz aynı gözüküyor. sat 15 haziran benimde
sonuna kadar böyle beraber sağlıklı bir şekilde gideriz ve bebeklerimizi kucaklarmıza alırız inşallah.
acıdım valla kendime dün heyecanla aldım ama hiç yazılara bakmadım bi göz attım karısık bişeyler yazıyor ama neyse ya dedim siyah noktaya baktım amanda benim balıkımmm sen büyyücen mi öylee dedimalahım bende anne oluyorum aslında hala tuhafım yani sanki baska biri hamile de ona seviniyorum gibi.değişik yaa
GÜNAYDIN ŞEKERLER....
SİNİR STRES MUTLULUK HEPSİ BİRBİRİNE KARIŞTI.KADIN DOKTORLARDAN NEFRET ETMEMKTE NE KADAR HAKLIYMIŞIM BİRKEZ DAHA GÖRDÜM...YA YEMİN EDERİM BÖYLE BİRŞEY OLAMAZ...SÖZÜM ONA ÖZEL HASTANE.EŞİMLE SABAH 9 DA GİTTİK.İÇERİDE 3 KADIN.BİRİ RAHİM İÇİN GELMİŞ İKİMİZ HAMİLE.DEDİMKİ PARDON AMA BİLSEYDİM MAHALLYİ TOPLAR GELİRDİM BENİ MUAYENE ETMEDEN ÇIKACAKLAR DEĞİL Mİ BAYANLAR DEDİM HAYIR DEDİ EŞİM NASIL YANİ DEDİ CÜMBÜR CEMAATMİ BAKACAĞIZ DEDİ OLMAZ ÖYLE SAÇMALIK GİREMEZSİN NE HİJYEN OLUR NE SAĞLIKLI MUAYENE DEDİ.DAHA ÖNCEKİ BEBEĞİMDE ÖZEL HASTANEDE OLURDU KONTROLLERİM AMA BÖYLE MA AİLE DEĞİL.KADIN ALT TARAFINI TAMAMEN ÇIKARMIŞ ÇATALA ÇIKMIŞ GÜYA PERDE VAR RÜZGAR ESTİKÇE PERDE AÇILIYOR VE HİÇ RAHATSIZ DEĞİL DURUMDAN.DİĞERİ İÇERDE RAHMİYLE İLGİLİ SIKINTILARII GAYET ALENİ BİR ŞEKİLDE ANLATIYOR EŞİM ŞOKTAAHEMEN HİKMET BEYİ ARADIM PAZARTESİ GEL NE İŞİN VAE SENİN ORALARDA DEDİ.
EŞİM BEBEĞİMİN KALBİNE HEMEN BAKIN ALETİ SİLİN EŞİM MİKROP KAPMASIN PAZAR ALANI GİBİ BURASI DEDİ.BAKTI AA BURDA DEDİ.KALBİ ATIYOR BAYA OLMUŞ KALP ATIŞI BAŞLAYALI NEDEN GELMEDİN DEDİ ÇOK İSABETLİ BİR KARAR VERMİŞİM DEDİM,AÇIKLAMA İSTEMİYORUZ YETERLİ DEDİ EŞİM.KAN VE İDRAR TAHLİLİ YAPACAKTI YAZDI EŞİM DEDİKİ ONUDA BÖLE 85 KİŞİ OLARAKMI VERİYORUZ YOKSA SADECE EŞİMİN KANIMI OLACAK DEDİ ALAYMI EDİYORSUNUZ DEDİ KADIN EŞİME EŞİMDE ANLAYIŞINIZA HAYRAN KALDIM DEDİ YAPTIĞINIZ ETİK DEĞİL VE HAMİLELERİN SAĞLIKLARINI CİDDİYE ALMIYORSUNUZ DEDİ.ŞİKAYET EDECEĞİM DEDİ.KONUŞMAYA ÇALIŞSADA NBOŞ...ORADAN ÇIKIP SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE GİDİP ŞİKAYETTE BULUNDUK,ASKERİ HASTANEDENDE ARACI KOYDUK İNŞALLAH HAMİLELERİ RİSKE EDEMEYECEKLER BİR DAHA.DAHA ÖNCEDE KADIN DOKTORUN BİRİYLE KÖTÜ AMA KORKUNÇ BİR ANIM OLMUŞTU BEBEĞİMLE İLGİLİ.YEMİNLİYDİM.KAFAMDAKİ O TABUYU YIKAYIM DEDİM AMA BİRKEZ DAHA HAKLI ÇIKMAKTAN NEFRET ETTİM.ELBETTE HEPSİ AYNI DEĞİLDİR AMA TÖVBELER OLSUN BİR DAha SAĞLIĞIN HERHANGİ BİR KISMINDA ASLA AMA ASLA KADIN DOKTORA GİTMEYECEĞİM....
YAVRUM SATIYLA UYUMLU,SOLUCANIM BENİM.DİNLEMEK İSTEMEDİM KESEM İYİ AMNİYON SIVIM İYİ...PAZARTESİ CANIM DOKTORUMA GİDİNCE DETAYLARI YAZARIM..ŞİMDİ HEM ÇOK SİNİRLİ HEM ÇOK MUTLUYUM....DARISI BEKLEYEN HERKESE...KALP ATIŞIMIZ BAŞLAYALI 1 HAFTA OLMUŞ MEĞER BOŞUNA KORKUP GİTMEMİŞİM....
canımmm seni o kadar iyi anlıyorum kii...acımı tekrar yaşattın bana...en azindan ben elimden geleni sonuna kadar yaptim Rabbim hayir gorseydi verirdi zaten nasib degilmis(
tabiki yiyebilirsin kendin iyice pişir sonrada afiyetle ye ohhhhh....kızlarrrrr et yemeye korkuyorum pişmez falan çiğ olur diye. ama canıö köfte istiyor sizce? yiyimmi sizler yiyormusunuz?
aynen benimde öyle,ayak bileklerim baldırlarım,karnım ellerim resmen büyüdü.eğer bu ödemse bende tuzlu yememkiyaaa ben bişey sorucam yine benim ayak bileklerim davul gibi oluyo normal miki daha şimdiden bide tuz yemem ben normaldede tuz sevmem hani tuz şişiriyo desem değil
Allah Allah yolk kesesi bebğin olduğunu gösterir yhaa..Arkadaşlar, kötü bir haberim var..
Benimki boş gebelik olabilirmiş..((
Bugün 6 hafta 2 gunluk; ultrasonla baktı;
kese var, yolk var, emvriyo yok..
Salı tekrar bakacak eger yoksa kürtaj.
İnanamıyorum, şoktayım, çok mutsuzum..(((((((((((((((((((((((((((((
kızlarrrr öğeleden beri yazamadım sizee... bebeğimin kalp atışlarını duydummm anammm ne kadar heyecanlı bi durummuş. dışarıya sesini verdi ay gözlerim doldu ağlıcaktım neredeyse bugün hala onun etkisindeyim
bu yeni gittiğim doktorumdan çok memnunum acayip ilgilendi benimle. artık bu doktora devam ederim. kesemizin yeride güzelmiş bulantı hapı yazdı bi tane, bi güzelde anlattı şunu yemiceksin bunu yiceksin diye.
naneyi maydonozu vs. düşük yaptığını duymadım bunları halk arasında konuşulan şeyler dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?