2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Tatlim bende hamilelik düşünürken folik plus kullandım ama maalesef memleketimde bulamadım ve fobiler kullanıyorum. Eczaneden 8 Tl ye almıştım istanbuldan.

kızlar kesenin boyunu doktor mu söylüyor eger öyleyse benimki unuttu sanırım,benimde aklıma gelmedi gerci.
ultrason fotosunda yazıyor mudur ?

ohh iyi maşallah canım allah hepimizin bebişlerine sağlık versin.bende falik asit solgarınkini kullandım o da 18 liraydı:26: ama düzenli değil tabi zaten hiç bi işim düzenli olmaz benim ama bu günlerde hergün atıyorum

fotoda yazar canım ebnimkinde sağ tarafta altta GS 11.4 MM diye yazıyor.

Ultrason fotosunda yazıyor canım.benim Dr. Demedi.

acıdım valla kendime dün heyecanla aldım ama hiç yazılara bakmadım bi göz attım karısık bişeyler yazıyor ama neyse ya dedim siyah noktaya baktım amanda benim balıkımmm sen büyyücen mi öylee dedim alahım bende anne oluyorum aslında hala tuhafım yani sanki baska biri hamile de ona seviniyorum gibi.değişik yaa

canım her zaman hayırlısını isteriz ya şer gibi görünende senin için hayır vardır mutlaka üzülme Rabbim hiç beklemediğin anda yavruna kavuştursun inş

AMAN ALLAHIM o nasıl bişey ya yuh bide özel hastane olucak yani.iyi yapmışsın şikayet etmekle bravo arkasıını aramışsın tebrikler.

benim tansiyonum çok düşük ve mide bulantım var tutmuyorum.doktorum önermedi.ama tutanlar var.

kızlarrrrr et yemeye korkuyorum pişmez falan çiğ olur diye. ama canıö köfte istiyor sizce? yiyimmi sizler yiyormusunuz?

yok canım o kadar evham yapma lütfen.sonuçta hepimiz her zaman köfte yapıp pişiriyoruz.tabiiki yiceksin.

ohh maşşallah ne kadar çok ilaç kullnıyosun öle.ben 8+6 yım bugün sadece folidace kullanıyorum (folik asit+b12 içeriyor)

tatlım bozma moralini ama herşeyede hazırlıklı ol herşeyde bi hayır vardır öyle düşün üzülmemeye çalış.çok zor elinde değil insanın ama bak okuyoruz duyuyoruz herşey oluyo.her hamillelik aynı olmuyo ki kimimiz 5 haftalıkken gördük keseyi kimimiz 8 de anca öle düşün

12. haftaya kadar diye duymuştum bende canımj

Kızlar benim geceleri çok fazla ateşim oluyor uyuyamıyorum artık . Bunun için yapmam gereken bişey varmı benim gibi olan arkadaşlar varmı ya ben çok merak ediyorum...

bende ayaklarımı yıkayıp yatıyorum her gece genelde :) ateşliyim bende evet hiç olmadığım kadar hemde

canım benimm ( dualarımız seninle olsun.

evet benim doktorumda söylemişti özellikle sıcaklardan olabilir dikkkatli ol bol sıvı al diye.

çok geç kalmadan yaptır bencede,tam zamanını bilmiyorum ama yaptırman işine yarar.
ben gebeliğimi orada tescil ettirdiğim için benim kaydım hemen yapıldı.

kızlar kesenin boyunu doktor mu söylüyor eger öyleyse benimki unuttu sanırım,benimde aklıma gelmedi gerci.
ultrason fotosunda yazıyor mudur ?

evet canım kaç haftalık olduğu ve boyutu yazar fotoda

kızlar bende yemeğe gittim geldim biraz işlerimi hallettim ofiste bilgisayar başına geçene kadar ne çok ilerlemiş sayfalar oku oku bitmedi ne güzel :)

kızlarrrr öğeleden beri yazamadım sizee... bebeğimin kalp atışlarını duydummm anammm ne kadar heyecanlı bi durummuş. dışarıya sesini verdi ay gözlerim doldu ağlıcaktım neredeyse bugün hala onun etkisindeyim

bu yeni gittiğim doktorumdan çok memnunum acayip ilgilendi benimle. artık bu doktora devam ederim. kesemizin yeride güzelmiş bulantı hapı yazdı bi tane, bi güzelde anlattı şunu yemiceksin bunu yiceksin diye.

naneyi maydonozu vs. düşük yaptığını duymadım bunları halk arasında konuşulan şeyler dedi.

kötü şeyler yaşayan arkadaşlar

şu mübarek günlerde bol bol dua inş hepimiz için..

herşey güzel olacak moralinizi bozmayın kızlar

kızlar ya benim doktorumun ultrasonu biraz eski sanırım kalp atışını duyamadık ama gördük. napcam ben duyamıcakmıyım hiç. sadece kalp atışını duymak için başka doktora nasıl gidiyim tuhaf kaçmaz mı. doktorumu da çook seviyorum bırakamam asla.....

en azından ekranda görmüşsün buna şükür ama biraz bekle sağlık ocağında sesinide duyarsın (tabii buda cihazın durumuna bağlı)

slm sizinle allah kısmet ederse doğum tarihimiz aynı gözüküyor. sat 15 haziran benimde

sonuna kadar böyle beraber sağlıklı bir şekilde gideriz ve bebeklerimizi kucaklarmıza alırız inşallah.

benimki de 22 sinde gelicek inş. takip edelim birbirimizi :) netin hesaplattıgı dogruymus.dün 5+5 tim ya doktor da öyle söyledi.

Bende senin gibiyim ikinci hamileliğim ama hala inanamadım. Herhalde hareketlerini hissettiğim zamn derim insallah ben hamileyim diye

hangi hastane hangi dr bu yhaaaaaaaaaa
sakıncası yoksa burdan söylermisin kayram,değilse özelden gönder çok merak ettim bi hata edip gitmeyeyimmm
bu arada bu sinie harbinde araya kaynamasın bebişide görmüşsün çok mutlu oldummm canım benim yhaaaaa

en azindan ben elimden geleni sonuna kadar yaptim Rabbim hayir gorseydi verirdi zaten nasib degilmis(
canımmm seni o kadar iyi anlıyorum kii...acımı tekrar yaşattın bana...
ama ne gelrise YÜCE ALLAH tan.. tevekkülümüzle ona layık bi kul olduğumuzu gösterelim inşallah..
okuduğum kadarıyla bunu yapabilecek bir insansın...
sen güçlü bir ANNESİN... bunlarda geçecek ve sen hakettiğini alacaksın canımm...

kızlarrrrr et yemeye korkuyorum pişmez falan çiğ olur diye. ama canıö köfte istiyor sizce? yiyimmi sizler yiyormusunuz?
tabiki yiyebilirsin kendin iyice pişir sonrada afiyetle ye ohhhhh....
benim severek yediğim ender şeylerden şu anda et

yaaa ben bişey sorucam yine benim ayak bileklerim davul gibi oluyo normal miki daha şimdiden bide tuz yemem ben normaldede tuz sevmem hani tuz şişiriyo desem değil
aynen benimde öyle,ayak bileklerim baldırlarım,karnım ellerim resmen büyüdü.eğer bu ödemse bende tuzlu yememki
çok değiştim çokkk hamilelik vücuduma ters tepti galiba

Allah Allah yolk kesesi bebğin olduğunu gösterir yhaa..
hatta yolkun ne işe yaradığı bilinmiyor şu anda,ve yolkun bebğe dair kanıt olduğunu kabul ediyorlar:44:
hayret yha kestirip atmak ne kadra kolay bu insanlara.
inşallah bi dahaki kontrolunde görürsün canım bebişi merak etme...

tebrikler canım ALLAH tamamına erdirsinn inşallahhh.
darısı diğer arkaşlara olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…