2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar benim geceleri çok fazla ateşim oluyor uyuyamıyorum artık . Bunun için yapmam gereken bişey varmı benim gibi olan arkadaşlar varmı ya ben çok merak ediyorum...

Arkadaşlar, desteğiniz için ne kadar teşekkür etsem az..
Yazdıklarınızı okuyana dek bebeğimle vedalaşmıştım bile içimde.
Şimdi bi umut diyorum belki de gerçekten erkendir...

Ben 6+2 deyim.

Doktor dedi ki Yolk sacı var (ama onu da zor gördü) kese var, embriyo yok.
Pazartesi de olmazsa o gun kurtaj olucam.
Kesenin boyu 19 mm*13 mm ortalama 15 mmye geliyor. dedi.
Ortalama 20 mm ye ulaşınca hala embrıyo yoksa boş gebelık oldugu anlasılırmıs.
Pazartesine dek de 20 mm ye ulaşırmıs kese, o sebeple bekliyoruz..

Burada 5+4 de en kötü 6. haftada herkes kalp atışını duyuyor genellıkle.
Ben 6+2 deyim ve daha embrıyoyu goremedık.
En altta bı beyazlık vardı ama o belkı canlanır, dedi.
Şimdilik boş, dedi..
Şok oldum, kalp atışlarını duyacağız, derken, bebekten olduk.
İlk gebelıklerde olabılıyormuş..
Ben inandım doktora 6. haftayı gecıtıgm ıcın,
ama sızı okuyunca, acaba diyorum..
Offf..
O kadar caresizlık verıcı kı; anlatamam..
((
Hayatımda bir gün kürtaj olacağım hiç aklıma gelmezdi..
((
Çok acıymış.. ((

kızlar yaa bu aralar acayip nefesim daralıyor.bazen astım hastaları gibi derinn derinnn nefes cekiyorum boğulacak gibi oluyorum yaa havadaki nemden mi oluyor anlamadım ne yapsam bilemedim kii.

bir de 2 gündür cok cabuk acıkıyorum.sahurda yiyorum eşim hala oruc tutuyorum zannediyor az yesem ye biraz daha aclıktan bayılır kalırsın oralarda filan deyip basıyor agzıma ne bulursa. sabah erken kalkıyorum eşim uyurken de yiyorum.2-3 yemek kaşıgı pekmez ve yiyebildiğim kadar yogurdun üstüne bal koyuyorum öyle,sonra ortada meyve filan görürsem onları da götürüyorum.öğlene aclıktan ölüyorum ama midem gurulduyor o arada da bisküvi filan atıstırıyoum.bugün de kuru üzüm getirdim.cok faydalıdır.
sizde cok acıkıyor musunuz.ama ben böyle gidersem davul gibi olurum valla bebiği cıkaramam Allah korusun

ins hakkımzda hayrlısı senn ilk gebelık mı canım..ben ocak ayında bebegmn kalbı durdu kurtaj olmak zrnda kaldm ins bu ilk olacak

çok üzüldümm canım,allah bebeğini sana bağışlasın kötü şeyleri düşünmek yok artık allahın izniyle her şey yolunda gidecek inşallah,bende şimdi doktordan geldim allaha şükürler olsun kalbi gümbür gümbür atıyor :))

çok açıkma sorununu bende yaşıyorum malesef.günde 10 kere yiyorum desem yalan olmaz.ağzım hiç boş durmuyo.yemeyince midemde inanılmaz bir kazıntı ve bulantı oluyor.ben davul gibi şişmeye başladım bile.

heyecandan unuttum yazmayı , benimde ilk bebeğim olacak allahın izniyle :)

Kızlar birşey soracağım.geriye doğru yazdıklarınızı okudumda sağlık ocağına kayıt varmış.ben yaptırmadım daha geçmi oldu acaba.haftaya carşamba yaptırsam kaydımı çokmu geç olur acaba.

canım çok geçmiş olsun. benimde 7 hafta oldu ama doktor bugün 6 haftalık gibi duruyo dedi.2 hafta sonraya çağırdı kalp atışı için. dur bi hemen aklına kötüyü getirme. bana sadece 15mm kese var dedi o kadar... hatta yolculuk yAPSAM DEDİM SAKINCASI OLUR MU DEDİM , risk her zaman vardır dedi. gitmek istiyorsan git dedi. ve gitmek zoundayım. 17 saat otobüsle ... çünkü kardeşim evleniyor... büyüsün biraz kesen bak göreceksin canlanacak bebişin...

bana 12.hafta dolmadan dediler sağlık ocağında.

canım yanlıs düşünüyorsun netten biraz arastırma yaparsan normalinde 6 haftalıkken kese görülebiliyor 8.inci haftasında kalp atısı duyuluyor.burdaki arkadaslar biraz sanslılarmıs demekki hemen önyargı yapıp da kendini üzme.bol bol dua edelim inş. Bebişin vardır

aaa bende kayıt yaptırmadım daha bilmiyodummm....

canım benim allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim yüzünü güldürsün......

Son düzenleme:
Kızlar benim geceleri çok fazla ateşim oluyor uyuyamıyorum artık . Bunun için yapmam gereken bişey varmı benim gibi olan arkadaşlar varmı ya ben çok merak ediyorum...

BENDE DE ÖYLE CANIM YA BİRDE EKŞİ HİÇ YİYEMİYORUM YANİ ŞÖYLE MESELA CACIK İNANILMAZ TUZLU GELDİ SEMİZ YEMEĞİNDEN İKİ ÜÇ ÇATAL ALDIM SANKİ LİMON SUYU İÇİYORUM ÖYLE GELİYO HEP TATLAR SULU YEMEK YİYEMİYCEM BEN BU GİDİLŞE NE YAPICAM BİLMİYORUM

CANIM ÜZÜLME MORALİNİ VE İNANCINI YÜKSEK TUT ELİMİZİN ALTINDA NET GİBİ Bİ BİLGİ KAYNAĞI VAR ARAŞTIR İÇİN DAHA RAHAT EDECEKTİR. HEPİMZİ DUACIYIZ BEBEKLERİMİZE RABBİM GÜZEL HABERLERLE GETİRECEK İNŞALLAH SENİ PAZARTESİ GÜNÜ..

doktoruna danışta magnorm yani magnezyum vitamini kullan tatlım iyi gelcek bak

ARADIM CNM DRUMU HAVALAR ÇOK SICAK BİRDE MASABASI İŞ VEYA SÜREKLİ AYAKTA DURMAK ZORUNDA OLDUĞUN Bİ İŞN VARSA YAPAR DEDİ EĞER İÇİN RAHAT ETMEZSE GEL DEDİ AMA BEN İZİN ALMAK İSTEMEDİM Bİ SAKINCASI YOKSA PAZARTESİ GELEYİM O ZAMAN DEDİM TAMAM DEDİ ODA HERŞEY PAZARTESİNE KALDI.. BİRDE ŞİMDİ GİDİP DAHA KÜÇÜK DER YİNE GÖREMEZSEM DİE PAZARTESİNİ BEKLEMEK İSTEDİM

kızlar sonucumu doktora gösterdim. değerleri çok iyi dedi. ve bana sadece folik plus yazdı. d vitamini, kalsiyum ve folik asit içeriyormuş. 17.5 tl fiyatı. başka da bi ilaç yazmadı. ama doktora folik asiti 1 yıldan fazla kullandığımı söylemeyi unuttum. a eczacı artık ona gerek yok. bu ilaç daha iyi dedi. bakalım içtim bi tane..

hayırlı olsun canım çok sevindim güzel hbrlerine darısı basımıza inşallah

sen böyle söyleyince bende korkttum araştırdım dr bana da aynısını söylemişti.bende aynı durumda olabilirim.içimi bir korku kapladı.bende de kese var ama içi boş dedi benimde kesenin 16 mm boyu.bana da salı gel dedi.benimde boş gebelik sanırım (

selam
kötü şeyler düşünme bende bugün doktora gittim 6+5 olduğum halde kese var ama kalp atışı falan yok beyaz minicik bi nokta gördü 2 hafta sonra gel dedi. Hiç öyle boş gebeliktir kürtajdır lafını etmedi. Her doktor farklı istersen bir de yarın başka bi doktora git içini rahatlat.

cnm senle satımız aynı galiba:) bende cumartesi gidicem kontrole bakalım duyabilcekmiyiz pıt pıtları

Cok gecmis olsun canım. Canım biz Tam 6 haftalikken keseyi zar zor gördük . 7+5 te ise kalp atışını gördük. Benimki tam gec döllenme ve usg de 6+5 olarak gösterdi. Yani seninde gec döllenme olabilir bence. Benim bu ikinci bebeğim. İlkinde 5+5 te kalp atışını duymuştuk. Bu sipa biraz tembel olacak sanırım. Tatlim hakkında hayirlisi canım ama ne bileyim farklı bı doktora gitsen. Bende tatilde oldugum icin başka bir doktora gidiyorum ama adam usgyi tam olarak kullanamıyor. Önceki Dr.um hemen keseyi tespit ediyordu. Umarım tatlim haftaya bebeği görürsünüz

Merhaba kızlar,moralinizi bozmayın lütfen ya doktor var doktorcuk var,bazılarının sinir bozmada üstlerine yok.Pazar günü karından ultrasonla keseyi görmüştüm 6,7 mm idi.Bugün hergün iğne vurulmaya gittiğim poliklinikteki kadın doğum doktoruna gittim,beyaz renk akıntım ve kasıklarımda hafif ağrı vardı bir sorayım dedim.Aslında bu belirtilerin normal olduğunu biliyorum ama kaşındım heralde ben ne bileyim ömrümden 10 yıl gideceğini.Ultrasonla baktı dedi ki kese görünmüyor.Dünya başıma yıkıldı.Şuralarda birşeyler var gibi ama bilemiyorum diyor bi de hay Allahım kalkıp kadını boğazlayacaktım.Sonra orada birşey işaretledi dedi ki bu heralde kese ama küçülmüş 4,8mm olmuş.o an yaşadıklarımı anlatamam.Neyse kalktım pazar günü gittiğim doktora gittim hemen.O baktı ve gördü 11,4 mm olmuş gebelik devam ediyor dedi,Yolk sac belirmeye başlamış ama daha embriyoyu görmek için erken dedi.Herşey yolunda hiç merak etme kendini koru,yorma dedi.Ohh rahatladım.Sizler de bozmayın lütfen moralinizi.Bebeklerinizi üzmeyin.Rahat rahat uyuyup çabuk çabuk büyüsünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…