Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
%85 kız....:)))))aslında bilirsin erken bulantılar kız bebektir derler ama asla inanmıyorum.benimde belim ağrıyor....iştahım çok kapalı bilmiyorum nasıl olacak....turşu girdiyse işin içine kesin kızdır asla kurtuluşu yok....
daha çok erken canım pıt pıtlar için.sabırlı ol.15 güne duyarsın inşallahhhh...adetin kaç gün geçince 296 çıkmıştı??
inşallah canım.adetim 4 gun gecınce 296 cıktı
ayy inşallah canım yaaa nasıl istiyorum bir kızım olsunn :)
ilk bebişinmi canım senin ?
kayracım eğer evdeysen yat dinlen. gerçekten rahatlıyosun. yemeyi de dert etme çünkü senin depondan kullanır bebiş...
kayra42 ben de tahmin istiyorum bulantim yok ama feci midem yaniyor şiş gibi hazımsızlık sankı ekşime gibi.sol tarafımda bıraz fazla olmak kaydıyla agrım var.herhangı bır yıyecege ıstek duymuyorum ama sanırım yumurtadan tiksindim.kokulara karsı cok hassaslastım herseyın kokusunu duyuyorum yalnız kendı vucud kokumu hıssedıyorum olmaz dıyeceksınız ama gercekten bebek gıbı kokmaya basladım :)esım sen anne gıbı kokuyorsun dıyor nasıl dıyorum cok guzel dıyor:)
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz.rabbim tamamına erdirsin.maşşalllah çok bereketli bir topik olacağız.hamişler çok ikiz bebeişler çok...ve erkekkkkkkkkkkkk çokkkkkkkkkkkk...zamanı gelince tek tek diyeceğim:))
geçenlerde makarakukara mı niki tam aklıma gelmedi o arkadaş uğramış beni sormuş tahmin için yazısını okur okumaz kız dedim yok belirtiler erkek gibi dediler iyi bakalım dedim bugün öğrenmiş kızı olacakmış:))))ocak annelerini okuyunca tahmin ediyorum kendimce sonra girip bakıyorum hakikaten tahmin ettiğim gibi:):))bir kendimi tahmin edemiyorum ya...
muhtemelen kız bebeğin.ama sadece ilk tahmin bu paylaşımımız arttıkça tahminimde kuvvetlenir.yaşını hamile kaldığın ayı söylermisin???
Keşke Bana da Yazsaydınız Tahmininizi..
muhtemelen kız bebeğin.ama sadece ilk tahmin bu paylaşımımız arttıkça tahminimde kuvvetlenir.yaşını hamile kaldığın ayı söylermisin???
canım 33 yasındayım 25 mayısta sat.aslında 5.gebelıgım ama saglıklı dogumum yok ne yazık kı.hayırlısıyla bu ılk olacak ınsallah.
kız çıkıyorr tahmin,mde kız yönünde bakalım hayırlısı.gönlündeki neyse o olsun inşallahhhhh
canım benim kinde ne çıkıyor:) 25 yaş sat da 11 haziran 2.gebeliğim ilkinde sorun vardı son verdiler..
erkek canımmmmmmmmmmm.....