• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Selam kizlar. Ben surekli yiyorum. Yemek yemedigim zaman midem cok asiri bulaniyor yani resmen usutmus gibi. Yedikten sonra azicik kalkiyor yine. Ama ac kaldigim zamanki gibi diil. Bir de et, sebze, balik yiyemiyorum isimlerini bile duisununce midem kalkiyor. Dondurmadan bile midemm bulaniyor. Ama mutluyum. Cunku bu 4. Gebeligim fakat insallah bu sefer kucagima alacagim Allahin izniyle:). Bide hersey igrenc kokuyor:)) yumos bile

kayracııımmmm.. bana da bir tahmin lütfen...
yaş 37. sat 30-mayıs. 2. gebelik... sadece arada kasık ağrım var...

konyalıyım ve konyada oturuyorum canım..sende mi konyadasın??hayırlı sağlıklı versin rabbim....nutelladan dolayımı erkek dedin:9::9::9::9::9:

Ben de Konyanın bir ilçesinin kasabasında öğretmenim. yani konyada sayılırım. kayracım forum konyalılar günü yapsak mı yaa Alaaddinde toplanıp??

aa süpermiş.nurda konyada..üç kişi oldukkkk..hayırlısı be gülümm.....bana gelirsin yerizzz:9:alırım bir şişedee

ben de varım ben de 4 olduk 4 :)))

kayracııımmmm.. bana da bir tahmin lütfen...
yaş 37. sat 30-mayıs. 2. gebelik... sadece arada kasık ağrım var...

Kayracım bir tahmin de ben istiyorum: sat 10 haziran, yaş 27, ilk gebelik. şuanlar sadece sağ kaıkta ağrı var o da ara ara. bir de çok hafif mide bulantısı. ama çok hafif. her istediğimi de yiyebiliyorum şimdilik :)

bir sorum olacak ayrıca yaa. bu kullandığınız simgeleri nasıl kullanıyorsunuz? ileti yazarken forum bünyesinde ben göremiyorum :(( eklediğiniz smileyler çok hoşuma gidiyor ama :)

merhaba arkadaşlar bende 7+2 yim şuan son sat tarihim 31 mayıs
muhtemel doğum tarihi 7 yada 8 mart
herkese güzel hamilelikler diliyorum
burda birbirimizden çok şey öğreniriz inş
bursalı olan varmı aramızda?

canım miden bulanıyormu .ben hic öğürmüyorum ama.sadece garip bir tokluk hissi oluyo.hele geceleri uyutmuyo beni ya. bu şikayetlerden yuzunden cok mutsuzum.hıc halım yok. evi ... göturuyor valla.

merhabalar sağlıklı hamillelikler diliyorum
benimde kusmam öğürmem yok ama sabahları çok bulantım oluyo hatta öğle oldu daha geçmedi
hiçbir yediğimden tatalamıyorum yemek zorunda olduğum için yiyiorum resmen.ama sonra geçiyo düzeliyorum

merhaba arkadaşlar bende 7+2 yim şuan son sat tarihim 31 mayıs
muhtemel doğum tarihi 7 yada 8 mart
herkese güzel hamilelikler diliyorum
burda birbirimizden çok şey öğreniriz inş
bursalı olan varmı aramızda?

aramıza hoş geldin... Sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim.. aramızda bursa'dan arkadaşlar var, bir de benim gibi Bursa'da okuyanlar var....

merhabalar sağlıklı hamillelikler diliyorum
benimde kusmam öğürmem yok ama sabahları çok bulantım oluyo hatta öğle oldu daha geçmedi
hiçbir yediğimden tatalamıyorum yemek zorunda olduğum için yiyiorum resmen.ama sonra geçiyo düzeliyorum

geciyorsa ıyı gecmiyor benım.tum gun hazımsızım.sanırım pragestan da yapıyo sabah aksam fitil koyuyorum.bemix c vıtamını ıcıyorum kokusu iğrenc.zaten bu aylarda bebek bizden yemıyormus.o yuzden cok yedıklerıme vıtamın yonunden onem vermıyorum.tum gunu cubuk krakerle gecırıyorum.

aramıza hoş geldin... Sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim.. aramızda bursa'dan arkadaşlar var, bir de benim gibi Bursa'da okuyanlar var....

teşekkür ederim canım hoşbulduk hepimiz inş.bursada mı okuyosun?nerde

geciyorsa ıyı gecmiyor benım.tum gun hazımsızım.sanırım pragestan da yapıyo sabah aksam fitil koyuyorum.bemix c vıtamını ıcıyorum kokusu iğrenc.zaten bu aylarda bebek bizden yemıyormus.o yuzden cok yedıklerıme vıtamın yonunden onem vermıyorum.tum gunu cubuk krakerle gecırıyorum.

pragestan nedir? benim doktorum bana folik asitten başka bişey vermedi henüz.Meyvelerden alıyorum şuanlık vitaminimi.bidaha gidişimde ne olur bilmem

Ben de Konyanın bir ilçesinin kasabasında öğretmenim. yani konyada sayılırım. kayracım forum konyalılar günü yapsak mı yaa Alaaddinde toplanıp??

ben de varım ben de 4 olduk 4 :)))

Kayracım bir tahmin de ben istiyorum: sat 10 haziran, yaş 27, ilk gebelik. şuanlar sadece sağ kaıkta ağrı var o da ara ara. bir de çok hafif mide bulantısı. ama çok hafif. her istediğimi de yiyebiliyorum şimdilik :)

bir sorum olacak ayrıca yaa. bu kullandığınız simgeleri nasıl kullanıyorsunuz? ileti yazarken forum bünyesinde ben göremiyorum :(( eklediğiniz smileyler çok hoşuma gidiyor ama :)
canımmm sendemi konyadasın ay ne güzel yaa konyadan aynı anneler =) bende ilçesinde oturuyorum konyanın çok mutlu oldum=)
canım benim ya....çok fazla konuştuklarımıdirek tahmin ediyorum ve daha hiç yanılmadım.diğerlerinide klasik cinsiyet tahmin oyunlarıyla.senin kızın olacak gör bak demişti dersin...aslında 3.bebeğim ama yaşayan 2.olacak.ilk oğlumu 7.ay erken doğumla malesef kaybettim.rabbim onun ömrünü şimdikilere versin....
inşallah canımmm yaaaaaaaa nasıl sewindirdin beniii =) :16: :16: :16: :16:
amin canım Rabbim onun ömrünü şimdikilere wersin inşallah kötü bir dönem omuştur senin için Rabbim birdaha yaşatmasınnn canımmm sağlıcakla al bebişini kucağınaaa oğlunu yazacaktım oğlun olcağı kesinmiş gibi içimden geldii =)
:16:

canımmm sendemi konyadasın ay ne güzel yaa konyadan aynı anneler =) bende ilçesinde oturuyorum konyanın çok mutlu oldum=)

inşallah canımmm yaaaaaaaa nasıl sewindirdin beniii =) :16: :16: :16: :16:
amin canım Rabbim onun ömrünü şimdikilere wersin inşallah kötü bir dönem omuştur senin için Rabbim birdaha yaşatmasınnn canımmm sağlıcakla al bebişini kucağınaaa oğlunu yazacaktım oğlun olcağı kesinmiş gibi içimden geldii =)
:16:

sana özel mesaj attım ama gelmedi:(( 100 mesajım olması gerekiyormuş :(((

Back