2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
yine sağ kasığım ve belim ağrıyor artı başım.zar zor kahvaltı yaptım midemdeki bulantılarım tam gaz.uyumuyorum.artık düzene girsin istiyorum ya.13.haftalar gelsin rahatlayalım istiyorum

kayra42 ben de tahmin istiyorum bulantim yok ama feci midem yaniyor şiş gibi hazımsızlık sankı ekşime gibi.sol tarafımda bıraz fazla olmak kaydıyla agrım var.herhangı bır yıyecege ıstek duymuyorum ama sanırım yumurtadan tiksindim.kokulara karsı cok hassaslastım herseyın kokusunu duyuyorum yalnız kendı vucud kokumu hıssedıyorum olmaz dıyeceksınız ama gercekten bebek gıbı kokmaya basladım :)esım sen anne gıbı kokuyorsun dıyor nasıl dıyorum cok guzel dıyor:)

kayracım eğer evdeysen yat dinlen. gerçekten rahatlıyosun. yemeyi de dert etme çünkü senin depondan kullanır bebiş...

ayy inşallah canım yaaa nasıl istiyorum bir kızım olsunn :)

ilk bebişinmi canım senin ?

diğer topikleri gezdim geldim...20.haftaları geçenlere bayıldım hareketler hiissediliyor maşallah cinsiyetler öğrenilmiş hazırlıklar tam gaz...allah sağlıkla kavuştursun tüm anneleri inş.olmayanlarada en kısa zamanda anneliği nasib etsin....

inşallah canım.adetim 4 gun gecınce 296 cıktı

muhtemelen senin geç döllenme olmuş.benim 5.gün kan testim 4221 di.mol gebelik falan dediler ne korkuttular.allah bilir alacaksa da elden bişey gelmez.15 gün sonra bebişinin sesini duyarsın inşallah....

ayy inşallah canım yaaa nasıl istiyorum bir kızım olsunn :)

ilk bebişinmi canım senin ?

canım benim ya....çok fazla konuştuklarımıdirek tahmin ediyorum ve daha hiç yanılmadım.diğerlerinide klasik cinsiyet tahmin oyunlarıyla.senin kızın olacak gör bak demişti dersin...aslında 3.bebeğim ama yaşayan 2.olacak.ilk oğlumu 7.ay erken doğumla malesef kaybettim.rabbim onun ömrünü şimdikilere versin....

kayracım eğer evdeysen yat dinlen. gerçekten rahatlıyosun. yemeyi de dert etme çünkü senin depondan kullanır bebiş...

yok gülüm dert etmiyorum da yatmam mümkün değil benim sıpam izin vermiyor.oyun bebesi sürekli oyun oynuyoruz arada sıkı bir tekme atıyor karnıma.iyiki var nasıl geçiyor anlamıyorum.okul açılacak yine yavrumu bırakıp okula gideceğim.zaman yaklaştıkça ayar oluyorum yemin ederim...
sağ kasığım hiç geçmiyor gülüm ya yatarkende ağrıyor otururkende.

muhtemelen kız bebeğin.ama sadece ilk tahmin bu paylaşımımız arttıkça tahminimde kuvvetlenir.yaşını hamile kaldığın ayı söylermisin???

Keşke Bana da Yazsaydınız Tahmininizi..

muhtemelen kız bebeğin.ama sadece ilk tahmin bu paylaşımımız arttıkça tahminimde kuvvetlenir.yaşını hamile kaldığın ayı söylermisin???

canım 33 yasındayım 25 mayısta sat.aslında 5.gebelıgım ama saglıklı dogumum yok ne yazık kı.hayırlısıyla bu ılk olacak ınsallah.

Keşke Bana da Yazsaydınız Tahmininizi..

geldim ama sizi bulamadım hemde kaç gün üst üste geldimmmmm.......yoktunuz bir ara ocak annelerine geldim yetişemedim.allah sağlıkla kavuştursun yakışmış kız bebek anneliği daha bi güzel göründü nikiniz...

canım son adet tarıhım 25 mayıs yasım 33 saglıklı ılk bebegım olacak Allahın ıznıyle.ısmı bıle kondu kabede dayısı erkek dusunerek ertugrul dıye dua etmıs ama cınsıyet konusunda hıc tercıhımız yok sadece saglıklı hayırlı evlat ıstıyoruz ınsallah

canım 33 yasındayım 25 mayısta sat.aslında 5.gebelıgım ama saglıklı dogumum yok ne yazık kı.hayırlısıyla bu ılk olacak ınsallah.

kız çıkıyorr tahmin,mde kız yönünde bakalım hayırlısı.gönlündeki neyse o olsun inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…