- 12 Temmuz 2006
- 460
- 144
- 648
inşallah canım :26:
pazartesi gidicem.
beyazlık gördü doktor bebek olabilir dedi ama kalp atışını duymadı.
inşallah canım hakkımızdan hayırlısı olur :26:
gidip biraz uyuyayım yoksa düşünmekten fenalık gelecek görüşürüz canım.
Günaydın kizlar nbd3460 sağol canim
Kayrammmm bugun iyiyim şükür ilaçlarımı içiyorum.
Mide bulantilarim devam ediyor bulantiyi aramıyorum ah yanma olmasa
sıkma canını geç döllenme olabilir bebek biraz geç gelişebilir normal bunlarr.. biraz bekle üstten görsünler derim bence cnmm..
birde doktora giderken çikolata ye neden aç gidiyorsun ?
Günaydın kizlar nbd3460 sağol canim
Kayrammmm bugun iyiyim şükür ilaçlarımı içiyorum.
Mide bulantilarim devam ediyor bulantiyi aramıyorum ah yanma olmasa
bilmiyorumki canım bize bi süpriz yapacak ama iyimi kötümü onu bilmiyorum.benimle aynı tarihtekiler çokdan duydu pıt pıtları:26:
sahurda eşime eşlik ettim çorba içtim azıcık meyva yedim aklıma geldi bıraktım doktor 12 den sonra birşey yeme dedi.idrara sıkışık gel dediği içinde mecbur su içiyorum.
pazartesi aynı sendrom yine olacak hakkımızdan hayırlısı :26:
bilmiyorumki canım bize bi süpriz yapacak ama iyimi kötümü onu bilmiyorum.benimle aynı tarihtekiler çokdan duydu pıt pıtları:26:
sahurda eşime eşlik ettim çorba içtim azıcık meyva yedim aklıma geldi bıraktım doktor 12 den sonra birşey yeme dedi.idrara sıkışık gel dediği içinde mecbur su içiyorum.
pazartesi aynı sendrom yine olacak hakkımızdan hayırlısı :26:
dusunme herseyi oluruna birak hayirlisiysa rabbim nasib edecek bu guzel guinlerde sadece hayirlisini dilemek lazim /MEVLA GORELIM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER.
kalbini ferah tut bebegin de strese girip saklanmasin annesi
stres yapma canım benimde oğlumdayken 8. haftada duymuştuk ancak şimdiden tawsiye bebeğini başka bekbelerle karşılaştırma her bebeğin gelişimi farklı olur inşallah hayırlısıyla duayrsınn kızımız nazlımı olcak ne =)
aynı yorumları yapıyoruz hemşom seninle sürekliiiizaten duyduğu an kesin kız diyeceğim oluru kaçarı yok artık....nazlı bi zilli....
ewet cnm yaaa =) walla nazlı bi bebek olcak kızımızz içime doğduu =)
canım benimkinide tahmin etsene bakalım tutcakmı göğüs uçlarımda kararma yok henüz sol kasığımda çok ağıyo sağda ara ara =)
nasılsın ne yer ne içersin doğum tarihin hamile kaldığın ayıda söle bakalım birr:))))
tatlıda yiyorum turşuda yiyorum dt 19 ağustos 1988
sat 18 haziran bulantım çok hafif sabah oluyo hemen geçiyo ama midem yanıyo arada başım çok dönüyo sırt ağırılarım oluyo iştahım açıldı oğlumda böyle değildim
kızlar meraba bugun 4+6 dayım SOL kasığımdA günde birkaç kez hissetiğim hafif acı bugün cok belirgin korkuyorum elimde değil.birde 4+4 ken bhcg yaptırdım 296 cıktı oda kafamı karıstırdı.of ya hayırlısıyla pıt pıtları bende duyabilseydim
slm anneler:)) ben de de sağ tarafta iki gün ağrı oldu kesikli kesikli hafif hafif. yatıp uzandım geçti. allaha şükür şimdilik bişey yok. dün denize girdim yüzdüm hem de. mide yanmam var ama canm bişey istemiyo...
aynı bensin işte.sağ kasığım benim resmen ağrıyor kesik kesik değil ve belimmmmm...azıcık otursam ağrıyor kötü hemde...ve bende hiçbir şey yemek istemiyorum nasıl olacak bilmiyorum
ben de ekmek ve şekerli bir şey örmek istemiyorum. iştahım kesik. unlu şeyler yememek lazım zaten fazla. dün bi hamile bayan gördüm. nerdeyse 9 aylık. kadın sankhiç kilo almamış gibiydi. bacaklar incecik. bayıldım walla. geçenlerde de geçen yıl tanıştığım bi bayan gördüm. doğum yapmış ama kadın nerdeyse iki katına çıkmış kilodan. çok kötü görüntüsü vardı. beynimin derinliklerine inmiş galiba. onun gibi olcam diye korktuğumdanmıdır nedir yiyemiyorum bişey...ama az evvel ceviz yedim bi kaç tane ve s şişem yanımda.birazdan elma yerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?