2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Gunaydin kizlar. Sabah sabah basinami vurdu demeyin ama sadece merakimdan soruyorum eslerinizle iliski durumunuz nasil devam ediyormusunuz? Özel oldu biraz kusura baKmayin. Dr bize sorun yok iliski yasak degil dedi ama yinede bisey olurmu die uzak duruyoruz .

günaydın bende su an 7 haftalıgım.ama karnım cok siş.yemek sonrası cok aşırı hazımsızlık yaşıyorum.miğdem bulanmıyor ama bır yudum su bile içemeyecek kadar midem dolu gibi hissediyorum.açım ama yıyemiyorum.geceleri bu yuzden uyuyamıyorum.benimle aynı sikayetleri çeken varmı kızlar.niye böyle oluyor nefes bile almakta zorlanıyorum yemekten sonra.doktorum bunların normal oldugunu soyluyor.

sewe sewe hele sen bi cinsiyeti öğren =)

sol kasık kız diye biliyorum canımm =)
benbde kız istiyorum yaaaaaaaaaaaa

inşallah kalbimize göre olur

ben doktora ilk kontrolde sordum bebeği görmeden birşey diyemem dedi bende kendimi zorlamadan 1-1,5 haftada 1 kez

banada yasak demedi ama ben ilk üç ay pek sokulmuyorum korkuyorum ne bileyim işte.sağolsun eşimde anlayışlıdır bu konuda....

kızlar selam,
sabah doktora gittim yine göremedi bebeği alttanda baktı küçük olabilir göremiyorum dedi.
detaylı ultrason içinde hafta sonu dışarıdan doktor geliyor diye pazartesi gel bide öyle baktıralım dedi.

sinirlerim bozuk hala niye görünmüyo:26:

canım dur bakalım bi kesede sorun yok değil mi???belki geç döllenmedir canım hemen üzülme....olabiliyor canım ya...

SÜRMELİİİİİİİİİİİİİ nasılsın şekerim??bulantı devam mı???

çok geçmiş olsun canım.. acil şifalar dilerim...

günaydın cnm,
bende aynı senin gibi çalışıyorum ve hiç halim yok çok zorlanıyorum doğum iznini gelince benim duyduğum kadarıyla sadece devlet memurları için özel sektör yokmuş.

canım dur bakalım bi kesede sorun yok değil mi???belki geç döllenmedir canım hemen üzülme....olabiliyor canım ya...

kesede sorun yok.doktor bağırsaklar çok hareketli kalp atışlarını duyamamıyorum dedi.diğer cihaz daha detaylı gösteriyormuş.uykusuzum bide aç karnına sabah sabah suda içiyorum fenalık geliyo üzerinede net birşey öğrenmeyince sinirim bozuluyo.

hakkımızdan hayırlısı :26:

gunaydin guzel anne adaylari:)insallah iyisinizdir.oruclu olanlara kolayliklar ve sihhat diliyorum.
mideleriniz nasil benim sikayetim siskinlik gibi bir his ama anlayamiyorum bulanmiyor ama ne yesem agzimda gibi kasiklarim agriyor .progetan kullaniyorum sanirim ondan.

Günaydın kızlar ve mercimekler...
Ben bebişime mercimek diyorum da...
Nasılsınız? Bulantısı ve ağrısı olanlar, inşallah bugün ve sonrasında bulantı ve ağrı çekmezsiniz. Sizleri duydukça halime şükrediyorum çünkü ani hareket edersem ben de sadece kasık ağrısı oluyor. Normal hayatıma devam ediyorum...
Dün akşam düşündüm ve benim mercimek doğar doğmaz SU KAYDIRAĞIIIII diye arayacak kesin... çünkü dün en az 20 kere kaydım...
Sizler de umarım ağrısız, bulantısız bir hamilelik geçirin diye dua ediyorum.....

tekrar kontrolun ne zaman canim insallah o gun kalp atislarini gumbur gumbur gorursun

canımsın sıkıntı yapma o zaman.kese bozuk olsa anlarımda..saklanmıştır senin küçük nehirin..görürsün canım korkma......

sıkma canını geç döllenme olabilir bebek biraz geç gelişebilir normal bunlarr.. biraz bekle üstten görsünler derim bence cnmm..
birde doktora giderken çikolata ye neden aç gidiyorsun ?

tekrar kontrolun ne zaman canim insallah o gun kalp atislarini gumbur gumbur gorursun

inşallah canım :26:
pazartesi gidicem.

canımsın sıkıntı yapma o zaman.kese bozuk olsa anlarımda..saklanmıştır senin küçük nehirin..görürsün canım korkma......

beyazlık gördü doktor bebek olabilir dedi ama kalp atışını duymadı.
inşallah canım hakkımızdan hayırlısı olur :26:

gidip biraz uyuyayım yoksa düşünmekten fenalık gelecek görüşürüz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…