• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
hayırlı haberlerle gel canısıııııııııııııııı:18::18::18:

inşallah canım :26:

eşimde zayıf baya komik olcaz yan yana amo hadi boş verdim gitti karnımda acıkmıştı yemiyodum bişiler yiyeyim bariiiii:56::119:

eşimbiraz normalin biraz üstü veremedi kiloları.biz normal olucaz herhalde:52::52::52:

eşim diyo ben biraz kilo vereyim sende kilo alıcaksın ikimizde aynı kiloda oluruz diyo :27::27::27:

88 kilo eşim, benim bebiş sumo güreşçisi kadar falan olması lazım herhalde aynı kiloda olmak için:27::27::27::27::27::27:

sen kilonun en fazla yakışacağı kategoridesin.eşin için dünyanın en özel en güzel kadınısın.yarınların imzası mimarisi eşsiz eserini dünyaya getireceksin..aç bırakma kendinide bebeğinide.beraber veririz bi doğuralım sağlıkla...rabbim büyük...eskisinden güzel oluruz neticede anneyiz...kalk yemeğini ye keyfine bakkk:16::54:
ballll damlıyo bidenem ağzından valla hem çok haklısın oooozamannnnn 20 dk sonra görüşürük ben bi bebişimi göbüşümü doyurup geleyimn:56::52::46:

yürümek yorulmak fazla ayakta kalmak yasak gülüm bol bol yatcan dedi doktor kanamam geliyo ayakta fazla kalınca dikkat etmezsen düşer bebeğin dedi doktorum progestoron coraspin bide magnezyum vitamini alıyorum ve yeyip yeyip yatıyorum:1:

az ve sık yemek ye canım birden yüklenme.senin işinde zor.
merak ettim düşük riskinde ne kadar süre yatmak lazım.

az ve sık yemek ye canım birden yüklenme.senin işinde zor.
merak ettim düşük riskinde ne kadar süre yatmak lazım.

en az 13 hafta canım o zaman düşük riski%3 e düşüyor.rabbime emanetler gülüm ya inan gidecekse ne yaparsan yap olmuyor..ama kalacaksa zıpla hopla bişey olmaz....

inşallah canım :26:

eşimbiraz normalin biraz üstü veremedi kiloları.biz normal olucaz herhalde:52::52::52:

eşim diyo ben biraz kilo vereyim sende kilo alıcaksın ikimizde aynı kiloda oluruz diyo :27::27::27:

88 kilo eşim, benim bebiş sumo güreşçisi kadar falan olması lazım herhalde aynı kiloda olmak için:27::27::27::27::27::27:

:9::9::9::9::9::52::52::52::52::nazar::nazar::21::21::21::46::46::46::54::54:

en az 13 hafta canım o zaman düşük riski%3 e düşüyor.rabbime emanetler gülüm ya inan gidecekse ne yaparsan yap olmuyor..ama kalacaksa zıpla hopla bişey olmaz....

ilk 3 ay baya uzun zamanmış anne olmak ne kadar zor besle büyüt sonra tanımasın seni,annemin değerini şimdi daha iyi anlıyorum bebiş görününce ilk annemi arayıp söyliyeceğim :16:
bende hamile olduğumu öğrenmeden önce eşya taşımıştım.regli olucamı sandığım için bel kasık ağrısını farketmedim sonra acayip bi halsizlik olmuştu.
Allah kısmet ederse ne yaparsak yapalım düşmez düşeceksede elimizden birşey gelmez hakkımızdan hayırlısı hepimizin canım Allah sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin bize.

annem bana hamileyken dut ağacından düşmüş bana birşey olmamış annemin ayağı çatlamış.abimdeyken ağır ağır şeyler taşımış yine birşey olmamış kader işte kader yaşamak varsa yaşıyorlar:16:

Merhabalar

Hepinize hayırlı ramazanlar öncelikle.Bende Allahın izniyle 2013 mart annesi olacağım.Tahmini doğum 4 mart.7 +3 haftasındayız.İki gün önce ufaklığın pıt pıtlarını duyduk.Umarım sağlıklı hamilelik geçirir ve hayırlısı ile alırız bebekleri kucağımıza.

merhabalar

hepinize hayırlı ramazanlar öncelikle.bende allahın izniyle 2013 mart annesi olacağım.tahmini doğum 4 mart.7 +3 haftasındayız.iki gün önce ufaklığın pıt pıtlarını duyduk.umarım sağlıklı hamilelik geçirir ve hayırlısı ile alırız bebekleri kucağımıza.

hoşgeldin cnm hayırlı olsun.şimdi ben nikini gördükçe nutellaya sarılacam sen çok yaşa emiii:9::9::9:

Merhaba kızçeler :16:nasılsınız nasıl gıdıyor hayat...rabbime şikayet olmasın mıde bulantılarım durmuyor kusmak yok sadece halsızlık uyku hali canım bısı yemek ıstemıyo su ıcıyorum bol bol pazartesı nasıpse dr kontrolune gıdecem babagın gelısımıne bakacak gunumden 2 gun buyukmus bebek buyuk ıhtımalle uzerıne gordum 31 mayıs son adet gunum 2 gun oncesı 29 mayıstı benım dogum gunum eehh fenada kutlamamıstık hani:17:ateslı bır gecenın urunu olabılır erkek olursa adını ATEŞ mi koysak ne:9:

Bugün Dr a gittim bebeğim 3mm ymis. Gecende 5 mm ydi dedim. Dr da kese 5 mm di orda dedi. Sizin kac mm ?

Ben size bişey söleyip çıkayım annem bekliyor gebertecek valla beni.....mart annelerinin yüzde 70 i erkek doğuracak.demedi demeyin........

Kızlar 6 haftaliK bebegin ortalama boyu 5-6 mm ymiş. Benimki 3 mm. Yeterli mı beslenemiyorum yoksa genetik mı ?:44:

sebze yiyemiyorum meyvede...sadece kaymak ve nutella birde zeytin o kadrrr:43::43::43::43::43::43::43:

meyva sebzeye bayılırım.
kaymak nutella yemiyorum ben uzun zamandır bi yararıda yok zaten.
zeytin bayılırım ama istediğim zeytini her yerde bulamıyorum.

Merhabalar

Hepinize hayırlı ramazanlar öncelikle.Bende Allahın izniyle 2013 mart annesi olacağım.Tahmini doğum 4 mart.7 +3 haftasındayız.İki gün önce ufaklığın pıt pıtlarını duyduk.Umarım sağlıklı hamilelik geçirir ve hayırlısı ile alırız bebekleri kucağımıza.
hoşgeldin canım.
bende yarın doktora gidicem inşallah bende duyarım :16:

Merhaba kızçeler :16:nasılsınız nasıl gıdıyor hayat...rabbime şikayet olmasın mıde bulantılarım durmuyor kusmak yok sadece halsızlık uyku hali canım bısı yemek ıstemıyo su ıcıyorum bol bol pazartesı nasıpse dr kontrolune gıdecem babagın gelısımıne bakacak gunumden 2 gun buyukmus bebek buyuk ıhtımalle uzerıne gordum 31 mayıs son adet gunum 2 gun oncesı 29 mayıstı benım dogum gunum eehh fenada kutlamamıstık hani:17:ateslı bır gecenın urunu olabılır erkek olursa adını ATEŞ mi koysak ne:9:
ateş ismini ondanmı koyuyorlarmış :52::52::52::52:
hayırlısı olsun canım:16:

Bugün Dr a gittim bebeğim 3mm ymis. Gecende 5 mm ydi dedim. Dr da kese 5 mm di orda dedi. Sizin kac mm ?

ayy çok küçükmüş :52::52::52:
benimkide bi görünseydi :26:

db55 :49:

canımmm ilk 3 ay bebek beslendiğinden almaz zaten sen yemesen bile bebek senin depolardan sağlar ama yinede beslenmene dikkat et aç bırakma kendini inşAllah hayırlısıyla gelişir bebeğin ve sizlerde bizlerde herkes sağlıcakla hayırla bebeklerimizi kucağımıza alırız aminnnn :nazar::emir_bebek::16::16::16:

hoşgeldin canım hayılı olsun..

gözün aydın...kan ilacının zamanı var canım ileride mutlaka veriri.1 kaşıkta pekmez iç iyi gelir...
saol cnm teşekkür ederim
daha göremedim kısmetse 1 hafta sonra görecem
Bende de kansizlik vardi her sabah bir tatli kasigi uzum pekmezi 1 tatli kasigi da keciboynuzu pekmezi yiyorum kan degerlerim artti bu sayede oneririrm
evet keçi boynuzu pekmezim var dolapta kocik için almıştık kime niyet kime kısmet :)
kızlarrrrrrrr:43: gebelikte şimdiye kadar kaç kilo aldımız ben yrın 8. haftama gircem 55 kiloyla hamile kaldım veeeeeeeeeeeee bugün 57.9 çıktımmmmmm çokkkkkkk kötüüüüüü:111: psikolojimmmm bozuldu benimmmm:53:
cnm ben ilk hamileliğimde toplamda 12 kg almıştım
ilk 4 ayda kilo alınmaz hatta verildiği bile oluyor
seninki şişliktir şimdiden kafaya takma ...baktın şişlik değil kilo alıyorsun o zaman dikkat edersin
ben bu sefer çok dikkat edecem alacağım en az kiloyu almak istiyorum
zaten zar zor 1 senede 12 kg verdim

Ben size bişey söleyip çıkayım annem bekliyor gebertecek valla beni.....mart annelerinin yüzde 70 i erkek doğuracak.demedi demeyin........

hayırlısı olsun eli ayağı düzgün olsun... benimkide içime erkek doğuyor ...sağlıklı olsunlar inşallah hepsinede ihtiyacımız var:55:

Back