Aklıma da gelmedi değil :) Yine de çok fazla yanılmış sayılmam .Seneler evvel memleketten çıktığımı ve bir Tokatlı ile evli olmadığımı düşünürsek,benden Tokatlı sayılırsın :) Bizden olmuşsundur sen artık .Hatta az aşersem bat bile yaparsın sen bana bolll cevizlisinden :) Beklenen adet tarihi BAT'la karışmasın lütfen,uzunca bir dönem böyle bir beklentimiz de yok evlerden ırak :)))
bu sabah bile yedim ben hurma hergün 1 adet yiyordum ..O zaman bırakayım ben de yemeyi..Doğuma doğru yeriz artık..
Kız erkek fark etmez ama gittikçe meraklanıyorum ben cnm ..Sağlıklı olsun da gerisi boş tabiki.
istanbuldasın heralde cnm ben sivastayım
sivaslı kimse yokmuuuuu
ayrıca tokatlı komşularım o batı bizde biliriz çokta sık yapar yeriz
iyi geceler tekrar
bu sabah bile yedim ben hurma hergün 1 adet yiyordum ..O zaman bırakayım ben de yemeyi..Doğuma doğru yeriz artık..
Kız erkek fark etmez ama gittikçe meraklanıyorum ben cnm ..Sağlıklı olsun da gerisi boş tabiki.
aynen bende kız erkek hiç farketmez hayırlısıyla gelsinde inşallah.. sürekli hayal kuruyorum evinn için poposunda bez ağzında emzik koşuyooo oy annesinin kuzusu.. ben onu bırakıp nasıl çalışcam bilmiyorum
canım ben de ilk bebek de nasıl bırakıp işe gidecem diyordum... 4.5 aylıkken işe başladım ve 8:30-12:30 arası çalıştım... başlarda zordu, dersler bitmek bilmiyordu. ayaklanınca da okula gitsem de biraz dinlensem demeye başladım. koşma olayı çok yorucu çünkü tehlikeli ne varsa seviyor yumurcaklar....
ben bebeğim olunca işten ayrılmayı düşünüyorum ben kendim bakıcam bebeğime ben büyütücem herşeyini görmek isterim benim terbiyemle benim öğrettiklerimle büyüsün isterim...eşimlede hep konuşuyorduk hamile olduğumu öğrenince daha netlik kazandı...annemi ve kayınvalidemi çocuk bakmaları hayatlarını bize endekslemelerini isteyememem.....
bak hemşeri çıktık işte bende çok sevindim valla çok özledim karadenizi.eşim asker benim o yüzden bingöldeyiz işte.haziran ayında karadenizliler hamile kalmış desene :))
canım ben de ilk bebek de nasıl bırakıp işe gidecem diyordum... 4.5 aylıkken işe başladım ve 8:30-12:30 arası çalıştım... başlarda zordu, dersler bitmek bilmiyordu. ayaklanınca da okula gitsem de biraz dinlensem demeye başladım. koşma olayı çok yorucu çünkü tehlikeli ne varsa seviyor yumurcaklar....
kızlar günaydın aramızda antalyada oturan varmı?
ben bebeğim olunca işten ayrılmayı düşünüyorum ben kendim bakıcam bebeğime ben büyütücem herşeyini görmek isterim benim terbiyemle benim öğrettiklerimle büyüsün isterim...eşimlede hep konuşuyorduk hamile olduğumu öğrenince daha netlik kazandı...annemi ve kayınvalidemi çocuk bakmaları hayatlarını bize endekslemelerini isteyememem.....[/QUOTE
çok doğru bir karar vermişsiniz bunu bebişler 1-2 yaşına gelince daha da iyi anlayacaksınız. Benimde kızıma kayınvalidem bakıyor ama içimde bir sızı o benim istediğim değerleri tam vveremediğimi düşünüyorum. O yüzden bir anne eğer şartlar elveriyorsa kesinlikle çalışmamalı. Hem çalışan anne olmak çok zor hem de çalışan annenin çocuğu olmak zor.
oda geliyo aklıma aslında ama benden soğur beni unutur diye korkuyorum başka birşey değil. öğretmensin sanırım senin işin güzelmiş öğlene kadar benimki özel şirket akşam 6ya kadar çalışıcam kayınvalidem bakıcak. hayırlısı bakalım..
ben hamileyken anneanneye/babaanneye baktırmam diye söyleyip duruyordum.. arkadaşlar da görürüz diyorlardı. ne zaman ki işe başlama yaklaştıkça babaannesine yaklaştım. en güzeli bu. aklın kalmıyor. bu konuda şanslıyız. anneanne ve babaanneden başka iyi bakıcı olmaz. için rahat olsun.. şimdi 2. geliyor, kayınvalidemin yanına yardımcı almayı düşünüyorum. kızım 2.5 yaşında olacak, bir de bebek... oooffff ooofffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?