2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Merhaba canlar lucrinin yedinci guju bgn ama bgn adet olmam lzmdi gecikti cok geciktirirmi daha gonalfe baslicaz artik hulusi hocayla

cnm benim cok sagol iyi dileklerin icin insssss sende 30 kasimda guzel haberler vereceksin bolbol yat dinlen yeme icmeye gelirse ben ayni sekilde devam ettim ozel bisey yapmadim sadece bol su tukettim cnm kabizlik icinde aksamdan bir bardaga iki uctane kayisi koy cnm sabah suyun ve kayisilari tuket cnm inss fayda eder cnm

O GÜN O Haberi alınca 27 yaşındayım ilk defa içimden ateşler yanıyo gibiydi çok ağladım belkide daha önce hiçbirşey için okadar gözyaşı dökmemiştim 2 saat ağladıktan sonra kuaföre gittim hep ağlıyorum hem saçlarımı kestiriyorum kendimi cezalandırıyo gibiydim daha sonra eşimi aradım gel yürüyelim dedim biliyodum ki oda acı çekiyodu ben ağlıyordum oysa tepki vermiyodu daha 3 saat öncesine kadar kapıda heyecanla bekliyorduk elimi tutdu yol boyunca yürüdük ve bana inanıyorum olcak diyodu ailem yanımdaydı ve artık o noktada anladımki ben anne olmak isterken annem benim için ağlıyordu babam benim için uyumuyordu kardeşim gözyaşı döküyordu ve eşim yanımdaydı ben mutlu olayım diye ellerinden geleni yapıyorlardı ben de onları üzmemeliydim güçlü olup denemeliydim.........
QUOTE=krizantem00;32730736]arkadaşım aynı şeyi ben de yaptırdım yıllardır uzun olan saçlarımı gittim kısacık kestirdim o bunalımda düşün kıyamazdım azıcık kestirmeye bende dondurulmuşlarla yola devam buna şükür[/QUOTE]

Malesef negatif :'( iki güzel habere 2 olumsuz haber yeliz ve ben.hayirlisi diye dua ettim hep demekki hayirli degilmis

nihancım çok üzüldüm seninde mutlu haberini almak için girdim okuyodum ki allahım yardımcın olsun
evet bende hep hayırlısı neyse o diye dua etmiştim bu bizim böle olması gerekiyomuş demekki ..umudumuzu kırmak yok

umarım seni de benim gibi üzmüyolardır millete laf anlatmaktan hasta oldum yemin ederim kendime üzülmüyom da sırf millete laf anlatıyom diye üzülmekten ağlamaktan canım çıktı ..biri gelir ben sana o hastaneye gitme demedim mi biri gelir benim doktorumun verdiği ilacı sana vermediler ondan mı oldu der biri gelir ayakta çok mu gezindin der vs vs kendimi gidip biyerden atacam o olacak haaa

burdan bana iyi dileklerini gönderen bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim ..rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün
hamile olanlara sağlıkla kucaklrına almayı nasip etsin ..tedavisi sürenlerede güzell sağlıklı yumoşlar nasip etsin rabbim..

canım arkadaşım yaşadıkların zor,güçlü olmaya çalış moralini bozma herşey istediğimiz zaman olmuyor malesef olsaydı tüp bebek tedavisine bile ihtiyaç olmadan kendiliğinden olurdu.sanki bizim elimizdeymiş gibi davranan ayarı bozuk insanlar...aaaaahhhhh o insanlar yok mu sakın isyan etme canım basit ve duygusuz sözler sahiplerine ait bize bu derdi veren ALLAH,dermanını verecek olanda da O.mükafatını düşünüp sabredeceğiz güzel günler yakındır inşaALLAH ne yazmak istersen veya sana kırıcı söz söyleyenlere söylemek istediklerin varsa gıyabında buraya yaz bana yaz rahatla ben dinlerim canım seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam...

Elbet bizde biliriz lafı en inceden dokundurup, içini acıtmasını. Lakin kıyılıyoruz ama, kıyamıyoruz sevdiklerimize işte… (Mevlana hz.)

Mrb cnm hamilesin galiba Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin bende baskentte baslıcam bu ay drun kimdi

Canım benim yaş 28, sebepsiz infertilite, pazartesi 8 tane idi, 14 ve 16 mm arasında idi yumurtalarım.. Dr um Ahmet Güler, çok memnunum.. İnş bebişlerimize kavuşucaz.. Ben inanıyorum.. Hayırlı olsun inş senin herşeyin süper geçer:)

Herkese iyi aksamlar. ..transferin ilk gününde nasildiniz?neler yaptiniz ve ağrı sızı varmiydi. ..

Malesef negatif :'( iki güzel habere 2 olumsuz haber yeliz ve ben.hayirlisi diye dua ettim hep demekki hayirli degilmis

(((( inşallah tez vakitte kavuştursun seni Rabbim meleğine....

Canım test tarihim 30 Kasım. ...inşallah tutunurr bebelerim bana. ..
inşallah canım benimmmm

Sagol canim.amin ins.Allah kimseyi bu yolda eglendirmesin.2 tane 6. Gün dondurulmusum var canim.kismetse onlarla yola devam edicem.
bak buna çok sevindim işte....

hayırlı olsun canım inşallahhhh döllenirler ve seninle kalırlarr :))))

inşallah güzel haberlerini alırız canım bu defaaaa

çok sağol canımcım. korkuyorummmmmm

amin canım inşallah... tabi takdir edersinizki bi süre girip liste güncellemesi yapamıcam... artık özelden mesaj atarsınız bana. çünkü ben hepinizin sonucunu merakla bekliyorum.

ama yaaaa :85: bi duygusala bağlarsam toparlayamazsınız haaaa

aman ya,ne ağlıyon kızım söyle açıkca. yada kimseye bi şey söyleme, duymamış gibi davran. umursamamayı öğrenmek zorundayız galiba. birazcık bencil olmayı öğrenmemiz gerek. önce kendimizi düşünmemiz gerek birazcık. ben ikincisine başladığımı kimseye söylememiştim bu yüzden.... hatta kv me daha dün akşam açıkladık ilkini de. Allah razı olsun ki canımı sıkacak ne bi kelimesi oldu nede mimiği.... :))) takdir-i ilahi, üzülme kızım dedi olsa da kabulümuz olmasa da... çok rahatladım açıkcası.... gerçi tabi başka türlü düşünüyosa da hemen yüzüme dermiydi bilmiyorum. ama öyle düşünmek istemiyorum.

Son düzenleme:

canım hep aynı şeyleri yaşıyoruz inan ben tedaviye tekrar başladım diye seviniyorum sora yine olmassa milete ne anlatacam diyeüzülüyorum bu yüzden altı yıl bekledim

Hayırlı aksamlar kızlarr
Tarlusal adet söktürücü kullanan var mı aranızda kac güne adet olnuyo bunu kullanınca :44::44:

sevgili amayaa korkma canım,biz öyle en küçük esintide alabora olacak yapıda değiliz.öyle olsaydık Rabbim bize bu dertleri vermezdi bize tufan,boran vııızzz gelir.sen güçlüsün ALLAH 'IN izniyle yarın ki ameliyatı atlatıp son hız bebeğin için koşmaya devam edeceksin

ben transsferden sonra hastanede 5 saat boyunca yattım ilk gün birşey yoktu ama 2-3 gün sonra belim çok ağrıyodu vede kasılmalar meydana geliyodu sürekli iç çamaşırım ıslak tı bu ıslaklıklar sonuç öğrenceme yakın arttı ve sarı akıntı oldu belimin ağrısıda devam ediyodu sol kasığım sürekli kram giriyodu vede çok iştahım artmıştı bu süreçte sürekli yiyordum ananas kayısı aldım 10 gün boyunca yedim kabızlık yaşamadım birde karnım şişlik vardı aynı hastalancak gibi çok şişti. sonuçtata nasip değilmiş..
Herkese iyi aksamlar. ..transferin ilk gününde nasildiniz?neler yaptiniz ve ağrı sızı varmiydi. ..

Son düzenleme:
İNSANLARI ANLAMIYORUM ÇOCUK OLAYINDA OLMUYOMU ? DOĞAN BÜYÜYO ? GEÇ KALMAYIN BAKIN TÜP BEBEK DİYE BİRŞEY VAR ? SANKİ BİZ APTALIZ HERKESE YAZILI AÇIKLAMAMI YAPCAZ KENDİ DERDİMİZ KENDİMİZE YETİYO ARTIK ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ ZATEN CANIMIZ YANIYO BIRAKIN BAŞKALARININ NAPTIĞINI BİR GÜN ALLAH NASİP EDERDE BU DUYGUYU YAŞARSAM İADEYİ ZİYARETLERİM OLUCAK BAZI İNSANLARA RABBİM SANA YALVARIYORUM İYİ KULLARININ HÜRMETİNE BU DUYGUYU YAŞAMAK İSTEYEN HERKESE NASİP ET BİZİ ELDEN EKSİK ETME O CENNET KOKUSUNU BİZEDE ALDIR YARABBİM BU GÜNLERİ TEBESSÜMLE HATIRLAYIP GÜLELİM İÇİMDEKİ ŞU CÜMLEYİ BEN SENİ ÇOK BEKLEDİM DEMEYİ NASİP ET

Hayırlı aksamlar kızlarr
Tarlusal adet söktürücü kullanan var mı aranızda kac güne adet olnuyo bunu kullanınca :44::44:

iyi akşamlar canım ben o ilacı hiç kullanmadım hep farlutal kullandım ilaç bitince 4-5 gün içinde adet oluyordum

amin canım ama bunu gelde insanlara anlat çünkü onlar haşa ol diyor ya hemen hamile kalıyorlar çocuk doğuruyorlar ve genelide hiç ilgilenmez çocuklarıyla sadece bize akıl versinler amaçları ve işleri bu.. o yüzden herşeyi onlar biliyor.sabır bir erdemdir biz sabırla sıkıntı ile yoğrulduk boynumuzu eğip ALLAH 'IM BİZİ YARATAN SENSİN DEDİK SEN OL DERSEN OLUR dedik ve diyoruz da ALLAH C.C sevdiği kuluna dert verirmiş sevdiği kulunu yalvartırmış.bu kadar çabalamamıza rağmen olmuyorsa bunda da bir hayır vardır diyeceğiz ve vuslat ahirette diyeceğiz.bekleyeceğiz cenneeet kokulu yavrularımızı kimimiz zaten şimdiden gönderdik bekliyorlar anne babalarını

canım benim transferin oldu demek hayırlı uğurlu olsun duaların içinde Allah senden binlerce kez razı olsun transfer sonra yeme içme konusunda bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim öncelikle bol bol meyve yeşil yapraklı sebze,kırmızı et(haşlanmış olması çok daha sağlıklı)haşlanmış yumurta günde 1 ceviz kabız olmamak için ben çok komposto içtim çok şükür hiç öle sıkıntım olmadı annem özellikle kuru kayısı kompostosu yaptı çok güzel oluyo kesinlikle kabızlık falan yaşamazsın hergün 1 bardak iç,süt ürünlerini peynir yoğurtda dahil kesinlikle pastorize olmuş olanlardan ye iç bunlar yememiz gerekenler şunlardanda uzak durmak lazım özellikle gebeliğin ilk 3 ayı dahil nane maydonoz hurma (ananas transfer öncesi yenmeli içindeki zengin vitaminlerden dolayı AMA uterus kasılmalarına yol açtığı için transfer sonrası uzak durulmalı) ben bunlara ikinci transfermde çok dikkat ettim ve tutunma oldu ama kimyasal gebelik oldu nihayetinde rahim gebeliği kabul etti demekki işe yaradı bide kafanı rahat bırak canım çok düşünmemeye çalış herşeyin olacağına varacağını Allah bizim için ne dilerse hakkımızda hayırlısı o olduğunu aklından çıkartma inşallah 30 kasım burada hep beraber bayram yaparız sevincini paylaşırız aramızda 5 gün olucak kısmetse benim test tarihide 5 aralık olucak ALLAH NASİP KISMET EDERSE İNŞALLAH DUALARDA BULUŞAK DİLEĞİ İLE HAYIRLI AKŞAMLAR....

--------------YASİN'İ ŞERİF-----------

sahra8482..............2
eyll75....................2
mrvst....................1
nihan_16................2
güzbahar................4

-------------Meryem suresi---------
melek-84..........1
güzbahar..........26

-------Amme suresİ-----
cayaz.........2

.........................fetih suresi...........

güzbahar............27

ALLAH KABUL ETSİN ARKADAŞLAR...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…