2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sağol canim iyi dileklerin için. Evet bekliyorum artık hayirlisiyla...öpüyorum

canım ne diyeyim bilmiyorum çok üzüldüm keşke bu haberleri almasak ama vakti zamanı gelmemiş demek ki böyle düşünelim.
Allahım tez zamanda yüzünü güldürsün seninde bizimde..

Sagolun arkadaslar iyiki varsiniz.Allah herkesin hakkinda hayirlisini nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar,
elimde tedaviden kalan puregon iğne bulunmakta. ihtiyacı olan varsa özelden iletişime geçebilirler.

Canım test tarihim 30 Kasım. ...inşallah tutunurr bebelerim bana. ..
insssss cnm benim

Malesef negatif :'( iki güzel habere 2 olumsuz haber yeliz ve ben.hayirlisi diye dua ettim hep demekki hayirli degilmis
cnm uzuldum ne diyecegimi bilemedim insss rabbim en kisa surede bebisini sana gondersin cnm dondurulmusu varmiydi cnm

insssss cnm benim

cnm uzuldum ne diyecegimi bilemedim insss rabbim en kisa surede bebisini sana gondersin cnm dondurulmusu varmiydi cnm

Sagol canim.amin ins.Allah kimseyi bu yolda eglendirmesin.2 tane 6. Gün dondurulmusum var canim.kismetse onlarla yola devam edicem.

Sagol canim.amin ins.Allah kimseyi bu yolda eglendirmesin.2 tane 6. Gün dondurulmusum var canim.kismetse onlarla yola devam edicem.

aaa çok sevindim cnm dondurulmusunun olmasina innnnssss onlar senin yuzunu guldurecek cnm ben inaniyorum ama acele etme cnm en az iki ay dinlen biraz inss ondan sonra hersey yoluna girer..

Canim hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsun lar sana test tarihimiz aynı Allahim can versin mucizelerimize bende de tek embriyo var bu yatmak ne zormus kalkiyorum azar isitiyorum annemden :)

Merhaba arkadaslar
Benim de bugun transferim yapildi.3 embriyom vardi 1 tanesi transfer edildi diger 2 si donduruldu. Transfer isleminde yeterince sıkışık girmedigimden dolayi şırıngayla idrar cıkısından su enjekte ettiler :) sıkışık olmak cidden zormus. Ama gerisi kolay kisa suren bir islem. Islem bittikten sonra ki ilk idrari yaparken bende surguye iserken yatagi mahvettim :) ama gorevli hanim gayet guleryuzlu ve anlayisliydi sag olsun sal gitsin dedi :) yarim saat yatip ciktik merkezden sonra araba surup eve geldim valla. Artik tutunmayi beklicez :)) cogu gitti azi kaldi :)

Hoş geldin aramiza hayırlı olsun cnm Allahin izni ile tutunsun bebegin :)

hosgeldin cnm hayirli olsun tedavin

Kızlar yazmıyorum ama hepinizi takip ediyorum, aklımda ve kalbimdesiniz Hamiş arkadaslarımızı tebrik ediyorum. Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah. Darısı başımıza. Yelizcim senin üzüntünü de paylaşıyorum , üzül ama nolur cabuk gel üstesinden, umudunu içinde sakla ki Rabbim de yanında olsun. Geçen gün haberlerde 29 yaşında pırıl pırıl bi anne gordum, 4 yıl içinde 9 tüp bebek denemesi yapmış, ama oğluşu kucagında gülümsüyordu, hiç vazgecmedim dıyodu. İnsallah Rabbim bizi o kadar bekletmez ama yolun sonunda ışık oldugunu düşünmek bile insanı rahatlatıyo

kızlar herkese selam

bugün ben de başladım tedaviye hayırlısı ile inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün. bugün adet 2. günü gittim bazı testler yaptılar sonucuna göre doktorum uygun buldu başlayalım dedi. puregon 175ml vurulcam ctesiye kadar ctesi kontrol var bakalım.

daha önce yazmıştım ama baya zaman oldu sorunumuz eşimde varikoselden dolayı sperm hareket sorunu var bende de küçük endometriyumlar var yani çikolata kisti. hakkımızda hayırlısı inşallahh.

Kızlar size bir sorum var
benim tedavim geçen hafta puregon 200le başladı, dün kontrole gittiğimde 5 yumurta olduğu için dozu 275 e çıkardı
bu durumda olan var mı aranızda? kaç yumurta olması lazım bu dozlarla sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…