2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

hanımlarrr kimse yokmu? yarın transferim var sabahı zor edecem en iyisi bol bol dua etmek,okumak.

serenay canm nasılsın özelden mesj atamıyorum sana mesaj kutun dolu haberin olsun :)
bi gelişme varmı test falan yapmayı düşünüyomusun belirtin varmı merak ettim

Canim mesaj kutumu kontrol etmedim simdi bakip temizlerim:) yarin sabah idrar testi yapicam belirtim yok sadece belime adet sancisi gibi bir sanci giriyo arada surekli tuvalete gidip bakiyorum adetmi oldum diye:) herseyin hayirlisi insallah rabbim bana bu ilk denemem de anne olmayi nasip eder ve tabi bu ugurda emek veren isteyen butun herkese.yarin sabah sonucu yazarim burdan.sen napican??

1 Yasin-i Şerif,1 Meryem suresi..Allah kabul etsin inşallah..

Sagol canim benim.tabiki umudumuzu kirmak yok.senin durumuna düsmemek icin fazla kimseye söylemedim sadece aileler biliyor.tüp bebek isini bilmedikleri halde hala doktor ismi söyleyenler var falanca kisininde olmuyomus falanca doktora gitmis cocugu olmus.randevu alalim falan filan.zor tutuyorum kendini kalplerini kirmamak icin.Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek vakti zamani gelince.

Okumayı sıra ile yapıyorsunuz, sıradan bir arkadaşa meryem suresi okuyabilirim....(çok takip edemiyorum, özelden yazarsanız)

2 yasin'i şetif de benden.Allah kabul etsin.

Kızlar herkese hayırlı geceler sonucu olumsuz olan arkadaşlar Rabbim gerçekten hakkımızda hayirlisiyla vericektir inşallah bizede ben 4 kere yaşadım o acıyı 5.ye başladık içim kıpır kıpır Allah unutturuyor yaşadığımız acıları bu arada izmirde tüp bebek yaptiran varmı? BİRDE SORUM OLUCAK TRANSFERDEN SONRA BEN HEP 12 GÜN BEKLEDIM ÇOĞU ARKADAŞ HAFTASINA KAN TAHLILI YAPMIS SIZCE NE YAPMALIYIM ??

cnm hadi hayirli ugurlu olsun insss benden sana tavsiye su icme isini abartma cnm inss hersey yolunda gitsin cnm

canım tşkler ,bende kara kara su işini ne yapacam diye düşünüyordum,tavsiyene uyacam fazla su içmeyecem,inşAllah herşey yolunda gider

AMİN CANIM İNŞ. ben sabırla cuma günü beklemeyi düüşünüyorum..:)

Son düzenleme:
Son 7gun. Bir hafta sonra bugün kanimi vermis olacagim insallah.
Ve nihayet evimdeyim. 8bucuk saatlik yolculuktan sonra eve gelmek. Kendi yataginda uyumak gibisi yok.
Uzun yolculuktan sonra belim ve kasiklarim agridi tabi. Dinleniyorum simdi.
Bu arada ne hissediyorsun derseniz hic bi sey hissetmiyorum kizlar. Bazen acaba olmayacakta Allahim simdiden sabrini mi veriyor diyorum! O kadar. Ya da kendimi cok kaptirmak mi istemiyorum bilmiyorum iste. Hakkimizda hayirlisi. Guzel haberler alacagimiz mutlu bir gun olsunnnnn..

Günaydın canim.benden senin gibi evimi şimdi den özledim valla. ..daha 2.gun sağolsun annem iyi ilgileniyorlar ama evimde daha rahat olurdum galiba. ..hakkimizda hayırlı olsun inşallah. ..pozitif sonuçlar alalım,neşe dolalim...

canım merhaba bende izmirdeyim sen daha önce de izmirde mi yaptırdın ve hangi merkezlerde yaptırdın ? bence tahlil içinde bekle dr'un verdiği tarihe kadar daha önceden yaptırdığında kesin bir sonuç alamıyorsun ve eğer olumsuz görürsen ister istemez canını sıkıyorsun , tutunacaksa bile boşuna stres yapıp kaybedebilrsin bebeğini Allah korusun.. en güzeli dualarla ve sabırla beklemek. Allah güzel haberler almanı , bebeğini önce karnında sonra kollarında sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım :))

merhaba kızlarrr

yaşım 25 istanbulda oturuyorum

bende ALLAH izin verirse adetimle tedaviye başlayacağım
bekliyorum kendilerini hiç bu kadar gelsin istememiştim 2. tüp bebek tedavim olucak
ilkinde orta kalite 5. gün 2tane embriyolarım oldu tutunmadı
genetik testi yaptırdık sorun yok şükür ama biraz pıhtılaşma çıktı bende
drum bu ay injür uyguladı bana inşallah herşey güzel olur hepimiz için

olumsuz sonuç alanlar çok zor biliyorum ama ALLAH ım güç kuvvet versin inş bidahaki denemede + sonuç almak nasip olur
pozitif sonuç alanlarıda çook tebrik ediyorum

RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın

aminn hakkında hayırlısı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…