Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hanımlarrr kimse yokmu? yarın transferim var sabahı zor edecem en iyisi bol bol dua etmek,okumak.
serenay canm nasılsın özelden mesj atamıyorum sana mesaj kutun dolu haberin olsun :)
bi gelişme varmı test falan yapmayı düşünüyomusun belirtin varmı merak ettim
hanımlarrr kimse yokmu? yarın transferim var sabahı zor edecem en iyisi bol bol dua etmek,okumak.
1 Yasin-i Şerif,1 Meryem suresi..Allah kabul etsin inşallah..--------------YASİN'İ ŞERİF-----------
sahra8482..............2
eyll75....................2
mrvst....................1
nihan_16................2
güzbahar................4
-------------Meryem suresi---------
melek-84..........1
güzbahar..........26
-------Amme suresİ-----
cayaz.........2
.........................fetih suresi...........
güzbahar............27
ALLAH KABUL ETSİN ARKADAŞLAR...
nihancım çok üzüldüm seninde mutlu haberini almak için girdim okuyodum ki allahım yardımcın olsun
evet bende hep hayırlısı neyse o diye dua etmiştim bu bizim böle olması gerekiyomuş demekki ..umudumuzu kırmak yok
umarım seni de benim gibi üzmüyolardır millete laf anlatmaktan hasta oldum yemin ederim kendime üzülmüyom da sırf millete laf anlatıyom diye üzülmekten ağlamaktan canım çıktı ..biri gelir ben sana o hastaneye gitme demedim mi biri gelir benim doktorumun verdiği ilacı sana vermediler ondan mı oldu der biri gelir ayakta çok mu gezindin der vs vs kendimi gidip biyerden atacam o olacak haaa
--------------YASİN'İ ŞERİF-----------
sahra8482..............2
eyll75....................2
mrvst....................1
nihan_16................2
güzbahar................4
-------------Meryem suresi---------
melek-84..........1
güzbahar..........26
-------Amme suresİ-----
cayaz.........2
.........................fetih suresi...........
güzbahar............27
ALLAH KABUL ETSİN ARKADAŞLAR...
canım tşkler,İnşAllah dediğin gibi bir çırpıda geçer,her gün yazarım sizlere burdancanım hayırlı olsun transferin inşaLLAH günler bir çırpıda geçer bize mutlu haberlerini verirsin
hayırlı olur inşallah Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın da güzel haberlerini alalım.
cnm hadi hayirli ugurlu olsun insss benden sana tavsiye su icme isini abartma cnm inss hersey yolunda gitsin cnm
canim mesaj kutumu kontrol etmedim simdi bakip temizlerim:) yarin sabah idrar testi yapicam belirtim yok sadece belime adet sancisi gibi bir sanci giriyo arada surekli tuvalete gidip bakiyorum adetmi oldum diye:) herseyin hayirlisi insallah rabbim bana bu ilk denemem de anne olmayi nasip eder ve tabi bu ugurda emek veren isteyen butun herkese.yarin sabah sonucu yazarim burdan.sen napican??
Son 7gun. Bir hafta sonra bugün kanimi vermis olacagim insallah.
Ve nihayet evimdeyim. 8bucuk saatlik yolculuktan sonra eve gelmek. Kendi yataginda uyumak gibisi yok.
Uzun yolculuktan sonra belim ve kasiklarim agridi tabi. Dinleniyorum simdi.
Bu arada ne hissediyorsun derseniz hic bi sey hissetmiyorum kizlar. Bazen acaba olmayacakta Allahim simdiden sabrini mi veriyor diyorum! O kadar. Ya da kendimi cok kaptirmak mi istemiyorum bilmiyorum iste. Hakkimizda hayirlisi. Guzel haberler alacagimiz mutlu bir gun olsunnnnn..
Kızlar herkese hayırlı geceler sonucu olumsuz olan arkadaşlar Rabbim gerçekten hakkımızda hayirlisiyla vericektir inşallah bizede ben 4 kere yaşadım o acıyı 5.ye başladık içim kıpır kıpır Allah unutturuyor yaşadığımız acıları bu arada izmirde tüp bebek yaptiran varmı? BİRDE SORUM OLUCAK TRANSFERDEN SONRA BEN HEP 12 GÜN BEKLEDIM ÇOĞU ARKADAŞ HAFTASINA KAN TAHLILI YAPMIS SIZCE NE YAPMALIYIM ??
son 7gun. Bir hafta sonra bugün kanimi vermis olacagim insallah.
Ve nihayet evimdeyim. 8bucuk saatlik yolculuktan sonra eve gelmek. Kendi yataginda uyumak gibisi yok.
Uzun yolculuktan sonra belim ve kasiklarim agridi tabi. Dinleniyorum simdi.
Bu arada ne hissediyorsun derseniz hic bi sey hissetmiyorum kizlar. Bazen acaba olmayacakta allahim simdiden sabrini mi veriyor diyorum! O kadar. Ya da kendimi cok kaptirmak mi istemiyorum bilmiyorum iste. Hakkimizda hayirlisi. Guzel haberler alacagimiz mutlu bir gun olsunnnnn..