Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İKİNİZİDE TEBRİK EDERİM ARKADAŞLAR DARISI BİZİM BAŞIMIZA YELİZCİM ÜZÜLME CANIM BUNU 1 AY ÖNCE YAŞADIĞIMDA BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM ÖĞRENDİKTEN SONRA FERYAT FİGAN SAÇLARIMI ÇOK SEVERİM HEP UZUNDU GİTTİM O ÜZÜNTÜYLE HEPSİNİ KESTİRDİM SONRA EŞİM AİLEM BENİ SEVEN HERKES BENİ GÖRDÜKÇE ÜZÜLÜYO OZAMAN ALLAHA ŞÜKÜR ETTİM ŞİMDİ DONDURULMUŞLARIMI DENİYCEM KADERİMİZDE VARSA YAŞIYCAZ ARTIK KENDİMİ PARÇALAMANIN YANISIRA SADECE KADERİME RAZI OLMAYA ÇALIŞIYORUM........
Kizlar transferim oldu 3.gün embriyosu 8 hücreli 2 tane embriyo transfer edildi.3 tanede 7 ve 8 hücreli embriyom donduruldu...
Size transferimden bahsedeyim.oyle sıkışıktim ki masaya uzanamadim bile.teknisyen yardım etti.allahim o spekulum tam bir kabus tu.tansiyonum düştü resmen...
yataga aldilar beni ama sıkışık lık beni öldürdü ve 20 dk sonra mecburen sürgü istedim ve ohhhhhhhhhhh dünya varmış. ..
40 dk sonra Klinikten çıktık eve geliyoruz ve yolda çişim geldi ve nasıl ağrılar kramplar giriyor...ve ağlayarak ve utanarak annemin yardimiyla altims koyverdimmmm. ....
ama ne rahatlama anlatamam :)))
Sonra anneme geldim ve yine sıkıştım...allah ım annem oturma klozete bez takalim dedi..kavga gürültü derken koy verdim yine...ayy kızlar ne utandim bugün.meger ne cisliymisim ben...şimdi yatıyorum kuzu gibi...
merhaba kızlar uzun süredir forumu takip ediyorum ama yazma konusunu hep erteledim çünkü biliyorum ki yazmaya başlarsam hepinizin başını şişirebilirim :) şaka bir yana ikinci tüp bebek denememe başladım dün opu işlemim yapıldı ve sadece iki yumurtam toplandı ve bugün umutla telefon beklerken embriyolog aradı ve döllenme işaretini silik gördüğünü yarına kadar takip edeceğini söyledi şimdi umutla umutsuzluk arasında sürünüyorum..... bir yanım hayırlısı ne ise öyle olsun diye başladın bu işe unutma diyor bir yanımda yine mi başa dönücem diyor....... aslında birçoğunuzun yaşadığı ruh halindeyim bilemiyorum neler olacak sanırım bende artık kendimi rahatlatabilmek adına burada sizlerle olucam...
Rabbim olumlu sonuç alanlara sağlıkla kucağına almasını nasip etsiz bizlere de tez zamanda o mutluluğu yaşamayı...
canımm epeyce maceralı olmuş:) hayırlı olsun inşallah ikisi de tutunur:) benim de yarın transferim Allahtan bi aksilik çıkmazsa tabi.embriyolar sağlıklı olursa. :)) Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
kizlar herkese mrb test sonucum cikti cok sukur hamileyim degerim 110
Arkadaşım benimde yumurtalarım az ve orta kaliteydi...burda arkadaşın yazdığı sifa duası var onu okudum(sayfalardan ara)esmailhusnayi okudum.yasin okudum.(dönme yasin okudum)
Ve arkadaşım gerçekten çok faydasını gördüm.
Allah sifa versin. ..
Canım inşallah hayırlısıyla sonuc olursun...hepimizde var bi transfer macerasıKizlar transferim oldu 3.gün embriyosu 8 hücreli 2 tane embriyo transfer edildi.3 tanede 7 ve 8 hücreli embriyom donduruldu...
Size transferimden bahsedeyim.oyle sıkışıktim ki masaya uzanamadim bile.teknisyen yardım etti.allahim o spekulum tam bir kabus tu.tansiyonum düştü resmen...
yataga aldilar beni ama sıkışık lık beni öldürdü ve 20 dk sonra mecburen sürgü istedim ve ohhhhhhhhhhh dünya varmış. ..
40 dk sonra Klinikten çıktık eve geliyoruz ve yolda çişim geldi ve nasıl ağrılar kramplar giriyor...ve ağlayarak ve utanarak annemin yardimiyla altims koyverdimmmm. ....
ama ne rahatlama anlatamam :)))
Sonra anneme geldim ve yine sıkıştım...allah ım annem oturma klozete bez takalim dedi..kavga gürültü derken koy verdim yine...ayy kızlar ne utandim bugün.meger ne cisliymisim ben...şimdi yatıyorum kuzu gibi...
Nihancımm çok zor biliyorumm ama üzme kendini rabbim en kısa zamanda en hayırlısını versin inşallahMalesef negatif :'( iki güzel habere 2 olumsuz haber yeliz ve ben.hayirlisi diye dua ettim hep demekki hayirli degilmis
Ennn kısa zamanda inşallah hayırlıı sonuçlar alırsın canım bebeklerin hayırlı olsunnMerhaba arkadaslar
Benim de bugun transferim yapildi.3 embriyom vardi 1 tanesi transfer edildi diger 2 si donduruldu. Transfer isleminde yeterince sıkışık girmedigimden dolayi şırıngayla idrar cıkısından su enjekte ettiler :) sıkışık olmak cidden zormus. Ama gerisi kolay kisa suren bir islem. Islem bittikten sonra ki ilk idrari yaparken bende surguye iserken yatagi mahvettim :) ama gorevli hanim gayet guleryuzlu ve anlayisliydi sag olsun sal gitsin dedi :) yarim saat yatip ciktik merkezden sonra araba surup eve geldim valla. Artik tutunmayi beklicez :)) cogu gitti azi kaldi :)
Bende de öyle oldu canınmm korkkmaKızlar size bir sorum var
benim tedavim geçen hafta puregon 200le başladı, dün kontrole gittiğimde 5 yumurta olduğu için dozu 275 e çıkardı
bu durumda olan var mı aranızda? kaç yumurta olması lazım bu dozlarla sizce
merhaba kızlar uzun süredir forumu takip ediyorum ama yazma konusunu hep erteledim çünkü biliyorum ki yazmaya başlarsam hepinizin başını şişirebilirim :) şaka bir yana ikinci tüp bebek denememe başladım dün opu işlemim yapıldı ve sadece iki yumurtam toplandı ve bugün umutla telefon beklerken embriyolog aradı ve döllenme işaretini silik gördüğünü yarına kadar takip edeceğini söyledi şimdi umutla umutsuzluk arasında sürünüyorum..... bir yanım hayırlısı ne ise öyle olsun diye başladın bu işe unutma diyor bir yanımda yine mi başa dönücem diyor....... aslında birçoğunuzun yaşadığı ruh halindeyim bilemiyorum neler olacak sanırım bende artık kendimi rahatlatabilmek adına burada sizlerle olucam...
Rabbim olumlu sonuç alanlara sağlıkla kucağına almasını nasip etsiz bizlere de tez zamanda o mutluluğu yaşamayı...
OPU dan sonra olabilir lekelenmeler endişelenme tranferin ççok iyi geçer inşalah allah yardımcın olsun...
AYYYYYYYYY İÇİM RAHATLADI SABAH YAZIYI GÖRÜNCE HİÇ BİŞİ DİYEMEMİŞTİM ŞİMDİ SEVİNDİM CANIM RABBİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN...
bence ısrar et özeldeysen doktor esnek olabiliyolar iki tane koysunlar :) tabi tek de olsa çift de olsa tutunsun sana sıkı sıkıı öenmli olan bu :)
YAAAAA ÇOK SEVİNDİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNAŞAHHHHHH DEĞER BAYA YÜKSEK İKİZMİ YOKSA :) :) :)
BENİMDE BUGÜN 10 GÜNÜM GİDİCEKTİM AMA EŞİM GÖNDERMEDİ YA MERAKTAN ÖLÜCEM YARIN GİDERİM KENDİMDE DE O GÜCÜ BULAMIYORUM AMA GİDİCEM SANIRIM...
Malesef negatif :'( iki güzel habere 2 olumsuz haber yeliz ve ben.hayirlisi diye dua ettim hep demekki hayirli degilmis
Bütün arkadaslarima cok tesekkür ederim.sagolun iyiki varsiniz kızlar.
hayirli olsun cnm inss 2tane transfer edildi cnm yastan oturu dr gorusursen belki ikisini de transfer edebilir cnm cunku burdan cok okudum inss senin tedavinde olumlu sonuclansin cnmneşecim benimde önümüzdeki ay dondurulmuş embriyo transferim olacak Allah ın izniyle inş. 2 tanevar
senin kaç tane transfer edildi dondurulmuş.
yaş 28 1 tanemi transfer edilir
tskler hadi insss cnm cumartesi senin icin bayram gibi gecsin insssArkadaşlar çooookkkk sevindim anlatamam yaaaa Allahım bana da bu güzel duyguyu yaşatsın inş cumartesi günü :18::18:
Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşaalllaaahhhh
Yelizcim bir o kadar da seni okuyunca üzüldüm bende 2 kez bu durumu yaşadım 1 kezde dondurulmuşları transfer için gittiğimde çözülme iyi olmadı. yani üç kez kabim buruştu resmen Bu son olsun son kez bu haberi almış ol inşaallah. herşey yoluna girecek umutsuzluğun içinde kaybolma sakın. Allah yardımcın olsun
kizlar hepinize tunaydinlar transferi olanlara hayirli ugurlu olsun inss tedavideki arkadaslarinda innnsss hersey yolunda gitsinnnnnkızzzzlarrrr 2 gündür doğru düzgün girmiyodum ayyy hamileler gözleriniz aydınnnnnn maşalllahhhhhhhh darısı başımıza çok sevindim allah tamamını erdirsin dikkat edin yatın kalkmayın sakın fazla [/QUOTE. sagol arkadasim iyi dileklerin icin inssss hepinize darisi olsun cnm
cnm ben 6 gun yikanmadim ama tabi bu kisiye gore degisir icin nasil rahat edecekse oyle davran cnm
cnm ben 3. gun gittim estrofem folikasit bide jelle devam ediyorsun ve halada suan kullaniyorum dondurulmus tedavisi cok rahat cnm stressiz geciyor insss seninde bebisin sana sikisiki tutunsun cnm