Canım benim yaş 28, sebepsiz infertilite, pazartesi 8 tane idi, 14 ve 16 mm arasında idi yumurtalarım.. Dr um Ahmet Güler, çok memnunum.. İnş bebişlerimize kavuşucaz.. Ben inanıyorum.. Hayırlı olsun inş senin herşeyin süper geçer:)
merhaba hanımlar dün umutla umutsuzluk arasındaki durumum bugün umut yolunda ilerlemeye başladı bu sabah 11 gibi embriyoloğumu arayıp son durumu öğrenecektim ama 11 olmadan aradım daha fazla dayanamadım ve embriyoloğumun o sevinçli sesi beni kendime getirdi o kadar hazırlamıştım ki kendimi olumsuzluğa ikiside gayet güzel bölünmeye başlamışlar ve bugün transfere çağırdılar ikisinide kullanacaklarmış umarım beni umutsuzluktan kurtarmak için söylememiştir böyle bir şeyi cumaya kadar beklememize gerek yok sonuçta iki embriyonuz var ve bugünde olsa cumada olsa bu ikisini kullanıcaz dedi:)) ama yinede içimde acaba soruları var ama moralimi bozmamak adına sorgulayamıyorum bile... sanırım çok kaliteli değiller ki ikisini birden kullanacaklar ama Allahtan umut kesilmez Rabbim ol derse olur dün geceki yakarışlarımı duydu ya inşallah bundan sonrasındada herşey olumlu ilerler lütfen beni dualarınızda unutmayın sanırım saat 3 gibi transferim olacak Allah hepimize yardım etsin hepimizin yüzü güler inşallah.........
merhaba hanımlar dün umutla umutsuzluk arasındaki durumum bugün umut yolunda ilerlemeye başladı bu sabah 11 gibi embriyoloğumu arayıp son durumu öğrenecektim ama 11 olmadan aradım daha fazla dayanamadım ve embriyoloğumun o sevinçli sesi beni kendime getirdi o kadar hazırlamıştım ki kendimi olumsuzluğa ikiside gayet güzel bölünmeye başlamışlar ve bugün transfere çağırdılar ikisinide kullanacaklarmış umarım beni umutsuzluktan kurtarmak için söylememiştir böyle bir şeyi cumaya kadar beklememize gerek yok sonuçta iki embriyonuz var ve bugünde olsa cumada olsa bu ikisini kullanıcaz dedi:)) ama yinede içimde acaba soruları var ama moralimi bozmamak adına sorgulayamıyorum bile... sanırım çok kaliteli değiller ki ikisini birden kullanacaklar ama Allahtan umut kesilmez Rabbim ol derse olur dün geceki yakarışlarımı duydu ya inşallah bundan sonrasındada herşey olumlu ilerler lütfen beni dualarınızda unutmayın sanırım saat 3 gibi transferim olacak Allah hepimize yardım etsin hepimizin yüzü güler inşallah.........
Okumayı sıra ile yapıyorsunuz, sıradan bir arkadaşa meryem suresi okuyabilirim....(çok takip edemiyorum, özelden yazarsanız)
kızlar aranızda sigara kullanan varmı maalesef ben kulanıyorum ama kaç gündür bırakmaya uğraşıyorum ama bırakıcam inşallah
selam millet, evden çıkıcam birazdan.... dualarınızda beni de unutmayın kızlar :)
kızlar kafam çok karışık ve mutsuzu dün tedaviye başladık orgalutran ile ama internette araştırdığım kadarı ile tedaviye önce menogon ,puregon gibi yumurta geliştirici iğnelerle başlanıomuş doktorum yanlış bi tedavi uyguluyo olabilirmi içinizde benim gibi başlayan varmı
selam millet, evden çıkıcam birazdan.... dualarınızda beni de unutmayın kızlar :)
sevgili güzbahar;transferin hayırlı olsuninşaALLAH hayırlı haberlerini alırız. canım yeme içme konusunda çok bilgim yok ALLAH kolaylık versin
benim ilk denemem doktoruma güveniyorum ama genede kafam karıştı şimdi hastaneyi aradım ameliyattaymış doktor çıkınca arıyacak inş internette okuduğum kadarıyla önce yumurta geliştirici iğne vermesi lazımdı bakalım arayınca öğrenicem tabi o arayana kadar ben kendimi yiyip bitirmezsemher doktor farklı ilaçlar,farklı yöntemlerle ilerliyo anladığım kadarıyla..
ama orgalutran adlı iğneyi ben de vuruldum..yumurtalarım çatlamasın diye vurulmuştum.ama öncesinde menogon vuruldum bir hafta..
.yani ne amaçla sana verildi daha tedavinin başında,bir fikrim yok..doktoruna güveniyor musun?
kızlar kafam çok karışık ve mutsuzu dün tedaviye başladık orgalutran ile ama internette araştırdığım kadarı ile tedaviye önce menogon ,puregon gibi yumurta geliştirici iğnelerle başlanıomuş doktorum yanlış bi tedavi uyguluyo olabilirmi içinizde benim gibi başlayan varmı
cnm benim cok sagol iyi dileklerin icin insssss sende 30 kasimda guzel haberler vereceksin bolbol yat dinlen yeme icmeye gelirse ben ayni sekilde devam ettim ozel bisey yapmadim sadece bol su tukettim cnm kabizlik icinde aksamdan bir bardaga iki uctane kayisi koy cnm sabah suyun ve kayisilari tuket cnm inss fayda eder cnm