2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

merhaba kızlar uzun süredir forumu takip ediyorum ama yazma konusunu hep erteledim çünkü biliyorum ki yazmaya başlarsam hepinizin başını şişirebilirim :) şaka bir yana ikinci tüp bebek denememe başladım dün opu işlemim yapıldı ve sadece iki yumurtam toplandı ve bugün umutla telefon beklerken embriyolog aradı ve döllenme işaretini silik gördüğünü yarına kadar takip edeceğini söyledi şimdi umutla umutsuzluk arasında sürünüyorum..... bir yanım hayırlısı ne ise öyle olsun diye başladın bu işe unutma diyor bir yanımda yine mi başa dönücem diyor....... aslında birçoğunuzun yaşadığı ruh halindeyim bilemiyorum neler olacak sanırım bende artık kendimi rahatlatabilmek adına burada sizlerle olucam...
Rabbim olumlu sonuç alanlara sağlıkla kucağına almasını nasip etsiz bizlere de tez zamanda o mutluluğu yaşamayı...

arkadaşım aynı şeyi ben de yaptırdım yıllardır uzun olan saçlarımı gittim kısacık kestirdim o bunalımda düşün kıyamazdım azıcık kestirmeye bende dondurulmuşlarla yola devam buna şükür

canımm epeyce maceralı olmuş:) hayırlı olsun inşallah ikisi de tutunur:) benim de yarın transferim Allahtan bi aksilik çıkmazsa tabi.embriyolar sağlıklı olursa. :)) Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

Arkadaşım benimde yumurtalarım az ve orta kaliteydi...burda arkadaşın yazdığı sifa duası var onu okudum(sayfalardan ara)esmailhusnayi okudum.yasin okudum.(dönme yasin okudum)
Ve arkadaşım gerçekten çok faydasını gördüm.
Allah sifa versin. ..

Allah yardımcın olsun. Bol bol dua et...

çok teşekkür ederim canım zaten duadan başka birşey yapamıyorum meryem suresi okuyorum bol bol esmaül hüsna ama senin dediğin şifa duasınıda bulucam şimdi Rabbim nasip ederse hiç bir şey engel olamaz elbette hayırlısı bakalım peki sen sonuç aldın mı? yeni olduğum için pek bir bilgim yok sizlerle ilgili kusura bakma ondan soruyorum sonucunun olumlu yada olumsuz olduğunu...

Canım inşallah hayırlısıyla sonuc olursun...hepimizde var bi transfer macerası
Malesef negatif :'( iki güzel habere 2 olumsuz haber yeliz ve ben.hayirlisi diye dua ettim hep demekki hayirli degilmis
Nihancımm çok zor biliyorumm ama üzme kendini rabbim en kısa zamanda en hayırlısını versin inşallah
Ennn kısa zamanda inşallah hayırlıı sonuçlar alırsın canım bebeklerin hayırlı olsunn

Bende de öyle oldu canınmm korkkma

Canım 707 ya varis çek dua et...

Merhaba hanımlar Antalyadan selamlar, öncelikle rabbim hepimize tez zamanda yavrularımıza kavuştursun,41 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim eşimin ilk evliliğnden çocukları var,şimdiye kadar ne eşimde bir sorun nede bende bir sorun çıktı ikimizde normalmişiz:) ama şimdiye kadar malesef gebeliğim olmadı ve ilk tüp bebek deneyimim oluyor yarın Allah nasip ederse Antalya Tüp Bebek merkezinde transferim olacak,toplamda 8 yumuoşum vardı ama çatlatma iğnesini geç vurdurduğum için 3 yumurtam erken çatlamış 3 yumurtam boş ve 2 yumurtam kaliteli çıktı ve dölleniyorlar şimdi,15 gün içerisinde yaklaşık 5buçuk milyar paramız gitti ama olsun yeterki çocuğum olsun razıyım giden para olsun,Hanımlar bol bol dua biliyorsunuz yer gök duadır,yasin-meryem ve fetih sürlerini okuyorum ve çevremdekilere de okutuyorum,rabbim inşallah kabul eder.

yelizcim özelden yaptırmıyorum doktor birden fazla transfer edemeyiz dedi hayırlısı olsun...sen hangi aşamadasın ? ne zaman belli olacak inşallah?

Arkadaşlar çooookkkk sevindim anlatamam yaaaa Allahım bana da bu güzel duyguyu yaşatsın inş cumartesi günü :18::18:
Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşaalllaaahhhh

Yelizcim bir o kadar da seni okuyunca üzüldüm bende 2 kez bu durumu yaşadım 1 kezde dondurulmuşları transfer için gittiğimde çözülme iyi olmadı. yani üç kez kabim buruştu resmen Bu son olsun son kez bu haberi almış ol inşaallah. herşey yoluna girecek umutsuzluğun içinde kaybolma sakın. Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
sevgili test için gün sayan, opusu olup embriyologdan haber bekleyen, ve içinde tarif edilemez duygularla anne olma yolunda olan canım arkadaşlarım inşaALLAH herşey gönlümüzce olur,Rabbim dualarımızı kabul eder içimizin yangınları söner kalbimiz ferahlar bugün yine transfer hikayeleri müthişti ALLAH her günümüzü şenlendirsin birbirimizin güzel haberlerini alalım.negatif
sonuç alan canım arkadaşlarım en kısa zamanda ruhen ve bedenen toparlanırsınız inşaALLAH siz kendinizi ne kadar çabuk toparlarsanız bizde sizinle toparlanırız beraber ağlarız beraber güleriz biz aynı yolun yolcularıyız bu yolun sonu anne olmaktır ALLAH'ın izniylehepinizi seviyorumamayaa seninde ameliyatın iyi geçer inşaALLAH çabuk iyileş buralar sensiz eksik kalır ona göre gözümüz forumda kalmasın

neşecim benimde önümüzdeki ay dondurulmuş embriyo transferim olacak Allah ın izniyle inş. 2 tanevar
senin kaç tane transfer edildi dondurulmuş.
yaş 28 1 tanemi transfer edilir
hayirli olsun cnm inss 2tane transfer edildi cnm yastan oturu dr gorusursen belki ikisini de transfer edebilir cnm cunku burdan cok okudum inss senin tedavinde olumlu sonuclansin cnm

tskler hadi insss cnm cumartesi senin icin bayram gibi gecsin insss

kızlar hepinize selamlar,,, yelizcim, nihancım sizlerle ağladım arkadaşlarım, allah yardımcınız olsun inşallah dondurulmuşlarınızla bebekleriniz olur inşallah.. Allah ol deyince olacak biz sadece anımızı bakliyoruz...

Cayazcım ve neşecim sizlerede çok sevindim darısı başımıza inşallahy... aman yatmaya devam edin bebeişlerimize iyi bakın.... birsürü teyzeleri olacak bu bebişlerin ne şanslılar değil mi... bu arada hamişlerin duası kabul olur bizim içinde bol bol dua edin ne olur...

Kodalcım ve sahracım sizin bebişlerde sımsıkı tutunsunlar size inşallah ve tabii ki benimkiler de bana...

Dün transfer için hastaneye gittiğimde embriyolog müjde verdi... hatırlarsanız 3 yumurtam vardı. 2si olgundu biri döllendi demişti. ama sonra diğeride döllenmiş çok şükür 2 bebişi de transfer ettik bizde... Allah bebişlerimiz korusun onlara can versin inşallah... besmeleyle yerleştirdik allah besmeleyle doğurmayı nasip etsin inşallah...30 kasım benim de test tarihim bu arada...

Amayacımm ameliyatın inşallah çok güzel geçer...en yakın zamanda güzel haberlerinin alırız ve tez zamanda bebişine kavuşursun..

kızlar çok yazamıyorum... bende zaten kronik kabızlık vardı şimdi çatlıyorum... hem ben yatamıyorumda oturuyorum hep... hepiniz için ismini zikretmediği herkes içinde,, tedavisi olan, opu bekleyen, transfer olacak herkese hep dua ediyorum... allah bebişlerimize kavuştursun diye.

Kalinkam 4 yasin, 4 fetih ve 3 meryem süresini de lşsteye eklermisin canım... dualarımdasınız... dualarınız bekliyorum ne olur...

birde şimdi ne yememiz lazım ne yapalım bir bilen yazarsa çok sevinirim... öpüyorum kocaman....

sevgili güzbahar;transferin hayırlı olsun inşaALLAH hayırlı haberlerini alırız.canım yeme içme konusunda çok bilgim yok ALLAH kolaylık versin

serenay canm nasılsın özelden mesj atamıyorum sana mesaj kutun dolu haberin olsun :)
bi gelişme varmı test falan yapmayı düşünüyomusun belirtin varmı merak ettim

en azından umudum oldu darısı başıma.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…