- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
Kizlaarrrr saatler once transferimi oldum. Ama resmen öldüm. Hastaneye gittigimde bekledim epeyce sıra gelmesini. Dayanamiyorum dedim hemsireye altima edicem. Daha cok islem var mi. O da 1 kisi var biraz yapin dedi. Tekrar su icersiniz. Butun mesanemi bosalttim valla. Beklerken yine ictim ama. Ameliyathaneden cagirdilar. Sıkışık misiniz dediler biraz dedim. Onemli degil zayifsiniz zaten dedi. Hazirlandim yattim catala 5 dakka gecti doktor yok 10 dakka gecti yok patlayacagim dedim cok kötüyüm gelmiyormu doktor. Saniyeler bile saat gibi geldi. Embritolog geldi minik kusun resmini getirdi ona bile sevinemedim.Allahim beni bu azaptan kurtar dedim. Patliyorum sandim yeminle. Doktor geldi teknisyen karindan ultrasonla bakti islem olurken ultrasonla bastirdi , doktorum "yahu ne bastiriyorsun kadina cok bastirmayla iyi gozukmez. O kadin ne halde biliyomusun, sen idrara sikisikken bi bastirayim da karnina gor o zaman gününü " dedi. Cok guzel bi yere yerlestirdik dedi. Gordum bende minigimibittiyse tuvaletimi yapayim dedim. Odaya aldilar 5 dakka sonra yap dediler. Gecti mi gecmedi mi nasil gecti o 5 dakka hic bilmiyorum. Daha once surgu de kullanmamistim hic. Nasil kullanilacagini da bilmiyorum once yatagi islatirim diye utandim sonra amaaaannnn dedim saldim gitti valla
Siz siz olun kizlar cok sıkışık gitmeyin. Hafif sıkışık olmak yeterliymis. Ben cektim siz cekmeyin
sevgili kader ortaklarım;mümkün oldukça yazdıklarınızı takip ediyorum.bende içimden geçenleri paylaşmak istedim....yazılanları okuyunca bazen üzülüyorumbazen seviniyorum ALLAH hepimizin dualarını kabul etsin inşaALLAH... inanıyorum, zamanı geldikçe hepimiz anne olacağız sadece sabredip tevekkül etmeliyiz bizler cenneti hak etmiş anneleriz kolay mı öyle 1-2 hafta bile olsa hayatımıza giren yavrulardan ayrı kalmak...anne olmak böyle olsa gerek inşaALLAH rabbim dünya hayatında da bize evlat verir.2014 yılında hepimizin evine cennet kokulular gelsin ve hiç gitmesinler. sizleri seviyorum iyi ki varsınız ... dert ortaklarım özellikle "amayaa" yazılarını okuyunca tebessüm ediyorum eminim ki sen ve bizler birbirimizin umuduyuz.ALLAH C.C kabul etmeyeceği dua için el açtırmazmış.hepimizin sonu böyle olsun inşaALLAH
Kizlaarrrr saatler once transferimi oldum. Ama resmen öldüm. Hastaneye gittigimde bekledim epeyce sıra gelmesini. Dayanamiyorum dedim hemsireye altima edicem. Daha cok islem var mi. O da 1 kisi var biraz yapin dedi. Tekrar su icersiniz. Butun mesanemi bosalttim valla. Beklerken yine ictim ama. Ameliyathaneden cagirdilar. Sıkışık misiniz dediler biraz dedim. Onemli degil zayifsiniz zaten dedi. Hazirlandim yattim catala 5 dakka gecti doktor yok 10 dakka gecti yok patlayacagim dedim cok kötüyüm gelmiyormu doktor. Saniyeler bile saat gibi geldi. Embritolog geldi minik kusun resmini getirdi ona bile sevinemedim.Allahim beni bu azaptan kurtar dedim. Patliyorum sandim yeminle. Doktor geldi teknisyen karindan ultrasonla bakti islem olurken ultrasonla bastirdi , doktorum "yahu ne bastiriyorsun kadina cok bastirmayla iyi gozukmez. O kadin ne halde biliyomusun, sen idrara sikisikken bi bastirayim da karnina gor o zaman gününü " dedi. Cok guzel bi yere yerlestirdik dedi. Gordum bende minigimibittiyse tuvaletimi yapayim dedim. Odaya aldilar 5 dakka sonra yap dediler. Gecti mi gecmedi mi nasil gecti o 5 dakka hic bilmiyorum. Daha once surgu de kullanmamistim hic. Nasil kullanilacagini da bilmiyorum once yatagi islatirim diye utandim sonra amaaaannnn dedim saldim gitti valla
Siz siz olun kizlar cok sıkışık gitmeyin. Hafif sıkışık olmak yeterliymis. Ben cektim siz cekmeyin
cnm allah tamamını erdirsin inş okurken koptum gülmektenallah iyiliğini versin ilk transferinmi bilmiyomuydun okadar sıkışıkolmana gerek yok ben son denememde 4 bardak su içtim öle girdim transfere gerek yok dediler hemşireler sana sölemedilermi ayyy koptum yaaaa iyiki ultrason aletini karnına bastırıken doktorun yüzüne fışkırtmadın ayyyyy öldüm yazarken bile sen çok yaşa emiiiiiiiiiiii
Siz ikinizde kopardınız beni yaaAllah iyiliğinizi versin benim transferim yapıldığı gün yatıyorum odada transfer bekleyen oda dolusu insan vardı.hemşire kapıyı araladı kim çok sıkışık kimi alayım dedi oda inledi valla beeenn diye
cnmlarım bugün benim doğum günüm eşim şimdi eve geldi bana süpriz yaptı unuttu sandım çok mutlu oldum yaaaa sizlerle paylaşmak istedim
cnmlarım bugün benim doğum günüm eşim şimdi eve geldi bana süpriz yaptı unuttu sandım çok mutlu oldum yaaaa sizlerle paylaşmak istedim
doğum günün kutlu olsun nice yıllara
nice bebişli yıllara
Kıyamam sanaolsun be arkadaşm vardır bundada bi hikmet ben 14 yıllık evliyim 4 kere tüp denedim bende kaybttim bebeğimi ama hep şükrettim rabbimin bi bildiği var dedim en son 9 ayda yaptım oda düştü napim peki isyanmı edeyim asla bundada var bi hayır 12 ayda tekrar denicem rabbim vercek inş bize bu mutluluğu tatdırcak ama vakti zamanı geldiğinde allah çekemeyeciği yükü vermezmiş kuluna bi gün bizde ANNE OLUCAZ ALLAHIMIN İZNİYLE oldumu güzel insan güzel düşün güzel olsun
canım hayırlı olsunn hooşşgeldiinnn aramızaaaa bu hafta nerdeyse hepimiz allahın izniyle sonuçç alıcaz...ben de start vermek için adet olmayı bekliyordum,
o zaman topiğe yazarım dedim...
adetim bugün sabah geldi, şaşırdım erken geldi...
yarın sabah doktora gideceğim, heycanlandım ya
inş hayırlısıyla başlamak nasip olur...
kim beklemede, kim sonuç almaya en yakın aceba??
Canımmmm bebekkkkkk doğummm gününn kutluu olsunnn yenii yaşınn sana çiffterrr çiffterrr bebeklerrr getirrsinn inşallahhhcnmlarım bugün benim doğum günüm eşim şimdi eve geldi bana süpriz yaptı unuttu sandım çok mutlu oldum yaaaa sizlerle paylaşmak istedim
Hahahahah ayNıı şeyleri yaşadımmm en büyük korkummm kendimmii tutamayıppp doktorunn suratınaa doğruu tuvaletimii yapmaktıı :)))) ama transfere başlarken o demir bi alet takıolar yaaa asıll fenaaa o :))) doktor ve ekiptekiler bacaklarımı tutup kendimi masaya bırakmamı istiyolardı ama benim popo bi metre havadaaa :)))) titrer vaziyetteee :))) heuu allahımm inşallah ilerdee gülerek hatırlarızzz buunlarıııayy gülüyorum ama birebir aynı seyleri yaşadım 1buçuk saat geç aldılar beni..o sırada 4-5 kez wc ye gittim..bu sırada eşim de tut dayanabilirsin abartma diye beni deli etti ona kızdım.kızdıkca ttuvaletegittim sonra masaya aldılar..aldılar da ne oldu tam 25dk doktoru bekledim!!
Transferin o duygusal büyüsüne filan kapılamadım yaniii
Çok güldüm sana da arkadaşım..ilginç bi tecrübe oldu bizler için
Kalbimdesin canım ne güzel şeyler yazmışsın..amin diyorum her dilediğine..sevgili kader ortaklarım;mümkün oldukça yazdıklarınızı takip ediyorum.bende içimden geçenleri paylaşmak istedim....yazılanları okuyunca bazen üzülüoyorumbazen seviniyorum ALLAH hepimizin dualarını kabul etsin inşaALLAH... inanıyorum, zamanı geldikçe hepimiz anne olacağız sadece sabredip tevekkül etmeliyiz bizler cenneti hak etmiş anneleriz kolay mı öyle 1-2 hafta bile olsa hayatımıza giren yavrulardan ayrı kalmak...anne olmak böyle olsa gerek inşaALLAH rabbim dünya hayatında da bize evlat verir.2014 yılında hepimizin evine cennet kokulular gelsin ve hiç gitmesinler. sizleri seviyorum iyi ki varsınız ... dert ortaklarım özellikle "amayaa" yazılarını okuyunca tebessüm ediyorum eminim ki sen ve bizler birbirimizin umuduyuz.ALLAH C.C kabul etmeyeceği dua için el açtırmazmış.hepimizin sonu böyle olsun inşaALLAH
Sormaa..doktor,kızım kalçanı rahat bırak diyo da e bırakırsam sen pişman olursun dedim içimdenHahahahah ayNıı şeyleri yaşadımmm en büyük korkummm kendimmii tutamayıppp doktorunn suratınaa doğruu tuvaletimii yapmaktıı :)))) ama transfere başlarken o demir bi alet takıolar yaaa asıll fenaaa o :))) doktor ve ekiptekiler bacaklarımı tutup kendimi masaya bırakmamı istiyolardı ama benim popo bi metre havadaaa :)))) titrer vaziyetteee :))) heuu allahımm inşallah ilerdee gülerek hatırlarızzz buunlarııı