slm kızlar transferin 9uncu gününe girmek üzereyim üstüme bi ağırlık çöktü ağlamak istiyorum sürekli... moral bulmak için yazdıklarınızı okuyorum ...sizin transfer günü hikayelerini okudum tek tek hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.. çok güzel :):)
çok duygusalım bugün yaaa hem deli gibi sonucu öğrenmekk istiyorum hemde hiç öğrenmek bile istemiyorum dayanamam gibi geliyo hep...bende bu güne geliş hikayemi anlatmak istiyorum sıkılmassanız...
eşimle üniversitede tanıştık deli gibi seviyoruz birbirimizi çok uzun bekledik evlenmek için..o adana da ben taaa ankrada nasıl olucak diye aileler önce istemedi baktılar vazgeçmiyruz sonunda kabul ettiler ama yaş oldu 29 ...eşimin ailesi hiçbişeye yardım edemedi bütün herşeyimizi kendimiz aldık düğün yaptık eşya aldık herşey taksitle çalışmam lazım kirada da oturuyoruz ..bilirsiniz özelde çalışıyorum işim iyi ama çocuk yaparsam çalışamam benide idare etmesler diye çocuk istemedim eşim hep istedi ben de borçlar bitsin borçlar bitsin diyip durdum.
napim hamile kalırsam çalışamam diee borçları ödeyemeyiz sandım..neyse sonra toparladık kendimizi başladık bebek düşünmeye 1-3-5 ay olmuyo yok bişi dr gittim herşey normal bende bişi yok ..eşim gitti hemen meğer varikosel varmış sperm sayısı 2milyon ve hareketsiz biranda şaşırdık napıca napıcaz kimseyede anlatamıyoruz ..bilirsiniz erkekler kendilerinin sorunu olduğunu kimsenin bilmesini istemesler ..sakladık herkesten sonra fıtık ameliyetı olucak diyerek varikosel ameliyatını hemen oldu...tabi beklememiz lazım ...bekledik bekledik sürekli tahliller çok şükür herşey iyi gidiyo sprem sayısı çıktı 20milyona ama yine olmuyor ben yine gidiyorum ama doktor bana hiç aşılama maşılama demedi çünkü triodim çıktı ve TSH ım çok yüksekti önce tedavi olmalısın dedi
ben hemen ilaçlara başladım biyopsi yaptırdım çok şükür nodüller temiz neyse bu arada hala devam ediyoruz normal yolla hamile kalmak için ama yok işte yokk eşim ben bidaha gidiyim dedi kendi kendie GİTTİ VE AMAN ALLAHIM ŞOK ŞOK sperm sayısı 0,1 azosprem dediler YIKILDIM SANKİ...eşimin doktoru bu birden bire düşmesi çok garip dedi beyin MR ı istedi dedik ne alaka ya beyinle...
işte ozman yıkıldım demiştim ya hayır işte bu sefer yıkıldık yıkılmak bu olmalıydı heralde diğerleri hiç bişi...çünkü doktor şüphesinde haklıydı eşimin hipotalamus beyin bölgesinde ur tespit edildi...meğer hormonları yöneten bölgeymiş bu ur hormonlarını çalıştırmıyor ve sperm üretimini durdurmuş flannn filann bişilerr ama kızlar hiç bişiye üzülmemek gerektiği anlamaya başladım bu sefer ..çünkü doktor çok büyük olmadığını ilaça tedavi olunabileceğini ama sabretmemiz gerektiğini söyledi....allahımm dedim çok şükür ameliyat oucak kadar büyümemişti...allahım ne oluyodu nie herşey üst üste gelmişti ki yinede sabırlı oldum... ALLAH KORUSUN DAHA KÖTÜ SONUÇLAR OLABİLİRDİ FARK EDİLMESEYDİ..İŞTE OZMAN ANLADIM HANİ HER ŞERDE Bİ HAYIR VARDIR DERLER YA ...işte ozman anladım bunu...çünkü eğer bizim bi çocuğumuz olsaydı eşim asla doktora gitmesdi hormonlarına nie baktırsın ki çocuk olsa.. bu çok sinsi bişimiş ancak çok büyüdüğü zaman hatta gözü kör edecek duruma gelince falan anlaşılabiliyomuş tabi böle durum erkekler için aslında bu hipatalmus kadınlarda görülen bi hastalık ama kadınlar tabi her hastaneye gidince bi hormon bakıldığı için tespit edilmesi kolay ama erkekler de tespit edilmesi zor çook şükür eşimin doktorunun hemen akıl etmesiyle tespit edildi veee 1 sene çok ağır bi ilaç tdavisi oldu ..bir senenin sonudan girdiği MR DAN temiz sonucunu aldığımızda sevincimizi anlatamam çocuk için bişiler yapabilirdik artık buarada hiç korunmuyoruz ama artık ek tedaviyle olucak bellii doktor aşılama şansınız çok düşük dedi hemen tüp bebek yapalım dedik işte....gerisi malum burdayız ....ama dedim ya yaş oldu 34 buseferde yinede çok şükür diyoruz çok şükür "eşim beni boşa ben cocuk veremem bile dedi bana" düşünün bende dedim bana önce sen lazımsın ÖNCE SEN ÖNCE SAĞLIK ..ondan sonra allah büyük elbet bizimde bebğimiz olucak ...inşalahh bu ilk denememizde rabbim izin verirse yuvamızı şenlendirmek istiyoruz ..
böyle işte dedim ya çok duyguslım bugün anlatmak geldi içimden ...iii geceler kızlar umarım pazartesiden sonra çoğumuzun sonucu çıkacak rabbim hepimizin yüzünü güldürsün