canım merhaba
bende 1 yasin birde meryem suresi okudum allah kabul etsin inşallah bizlere şifalar versin rabbim.
bu arada okuyabilen arkadaşlar mümkünse meryem suresinide okusunlar çünkü meryem suresi çocuğu olmayanlar için çok güzel bir suredir. sizin için bazı ayetlerini alıntıladım .
5- Doğrusu ben, arkamdan gelecek yakınlarım adına korkuya kapıldım, benim karım da bir kısır (kadın)dır. Artık bana Kendi Katından bir yardımcı armağan et.
8- Dedi ki: Rabbim, karım kısır (bir kadın) iken, benim nasıl oğlum olabilir? Ben de yaşlılığın son basamağındayım.
9- (Ona gelen melek:) İşte böyle dedi. Rabbin dedi ki: Bu Benim için kolaydır, daha önce sen hiçbir şey değil iken, seni yaratmıştım.
19- Demişti ki: Ben, yalnızca Rabbinden (gelen) bir elçiyim; sana tertemiz bir erkek çocuk armağan etmek için (buradayım).
doğal olarak sıkışık girdim transfere,heran ortalığı ıslatacağım korkusu ile stres içindeyim.neyse drum.steril olsun diye ktateri yerleştirmeden önce yıkıyor birden bende idrarımın dışarı çıktığı hissi doğdu.kafamı kaldırdım ya ben altıma mı?kaçırıyorum dedim.dr. güldü yok dedi sen öyle hissediyorsun .neyse transfer oldu kurtuldum dedim odaya çıkardılar.hemşire 30 dakika kadar dayan beni çağır sürgü vereyim.ben tabii 1 saat dayandım eşime dedim ki ben utanıyorum hemşireyi çağırmayalım,sürgüyü sen ver dedim.ben yapamam felan dedi ama neyse sürgüyü yerleştirdi...ben tutamıyorum tabii koyverdim gitti,bitmiyor bir türlü birde vücudum ısınmaya başladı ateşim çıktı dedim eşime keşke bu kadar tutmasaydım ne yapacağız şimdi birşey olduysa diye hayıflanıyorum ısıda yükseliyor eyvah dedim.neyse eşim sürgüyü almak için çarşafı bir kaldırdı ben biraz sürgüye geri kalanı yatağa yapmışımo yüzdende idrarın ısısıyla ateşim yükseliyor sandım.sonrası malüm hastabakıcı,hemşire geldi,çarşaflar değişti ben güya hemşireden utanıyordum bir de yataklarını ıslattım çok utandım çook :26::26::26::26:
bugün adetimin 11. günü olup kontrolüm vardı endometrium kalınlığı 9.2 doktor gayet iyi olduğunu söyledi estrofemi 3 e çıkarttık pazartesi progestan fitile başlıyorum Allah nasip kısmet ederse de 23 kasım cumartesi saat 13.30 da transferim gerçekleşecek bu sefer çok iyi hissediyorum kendimi ilk defa bu kez olacağına çok inanıyorum ALLAH'IN izniyle .........
Insallah arkadasım Allah razı olsun..sen de ben de hepimiz de anne olucazz...Kalbimdesin canım ne güzel şeyler yazmışsın..amin diyorum her dilediğine..
Anne olmak nasıl birsey acaba..ya hamile olmak..çok merak ediyorum..
Geçen akşam sinemaya gittik.Avm nin kapısından girerken,x-ray mı ne o kapıdan geçmedim! Çünkü ben hamileyim belki de! Ben nasıl özenirdim o kapıdan geçmeyen hamilelere,bebek arabalı annelere..iste bu bile beni mutlu etti..aptalca gelmez burdaki kimseye o yüzden rahat yazıyorum arabada giderken bile düşünmüştüm..şimdi o cihazdan geçmicem nasıl olcak acaba diye
Of neyse..Bunlar ne ki..daha ne güzellikler var yaşamak istediğim. .istediğimiz..ve yaşayacaklarımız..inşallah kızlar inşallah. ...
inşaALLAH seninde X-RAY cihazlarından geçmeyeceğin günler çok yakınbebeklerin için alışveriş yapacaksın,bizlere bebeğinle ilgili bilgiler vereceksin bizlerde dua edip sevineceğiz güzel günler yakın:
Hadi Allah yardımcın olsun canım..umudun hep olsun böyle,çok güzel..haftaya al o yavruşu ve öyle gel evine...bugün adetimin 11. günü olup kontrolüm vardı endometrium kalınlığı 9.2 doktor gayet iyi olduğunu söyledi estrofemi 3 e çıkarttık pazartesi progestan fitile başlıyorum Allah nasip kısmet ederse de 23 kasım cumartesi saat 13.30 da transferim gerçekleşecek bu sefer çok iyi hissediyorum kendimi ilk defa bu kez olacağına çok inanıyorum ALLAH'IN izniyle .........
müthissin!! Yatagı da ıslattıysan iyi..yıllardır yapmamışsındır,özlemiş misin
Ayy ne güzel anılar bunlar...
Yaa ben sürgü denen şeyi ilk kez gördüm:26: eşimi gönderdim ben dayanamıcam git söyle çare bbulsunlar dedim..baktım elinde sürgüyle geldi. .nasıl yapcamı o da bilmiyodueşime dedim sen git ben yapcam bi sekilde..ve ayakta yaptım :26::26::26: o koca şeyi bacaklarımın arasına almak kolay olmadı tabi..yere sıçradı:26: Allahım kabus gibi!! Egilmeden pecete ile yerleri sildim hafiften..bi baktım eşim perdenin arkasında :26: geldi yerleri gördü..minik su birikintilerini (hepsini silemedim) utandım..dedim onlar bisey degil yanlış anlama heee!!! ayy rezillik..ağlıcam şimdi ne çekmişim yaa !
Dogum günün kutlu olsun bebeekk..bu yaşın anne olduğun yaş olsun inşallah
doğal olarak sıkışık girdim transfere,heran ortalığı ıslatacağım korkusu ile stres içindeyim.neyse drum.steril olsun diye ktateri yerleştirmeden önce yıkıyor birden bende idrarımın dışarı çıktığı hissi doğdu.kafamı kaldırdım ya ben altıma mı?kaçırıyorum dedim.dr. güldü yok dedi sen öyle hissediyorsun .neyse transfer oldu kurtuldum dedim odaya çıkardılar.hemşire 30 dakika kadar dayan beni çağır sürgü vereyim.ben tabii 1 saat dayandım eşime dedim ki ben utanıyorum hemşireyi çağırmayalım,sürgüyü sen ver dedim.ben yapamam felan dedi ama neyse sürgüyü yerleştirdi...ben tutamıyorum tabii koyverdim gitti,bitmiyor bir türlü birde vücudum ısınmaya başladı ateşim çıktı dedim eşime keşke bu kadar tutmasaydım ne yapacağız şimdi birşey olduysa diye hayıflanıyorum ısıda yükseliyor eyvah dedim.neyse eşim sürgüyü almak için çarşafı bir kaldırdı ben biraz sürgüye geri kalanı yatağa yapmışımo yüzdende idrarın ısısıyla ateşim yükseliyor sandım.sonrası malüm hastabakıcı,hemşire geldi,çarşaflar değişti ben güya hemşireden utanıyordum bir de yataklarını ıslattım çok utandım çook :26::26::26::26:
canlarııımmmmmmmmm hepinize çoookkkkkkk tşk ederim sizleri çok seviyorummmm benn yaaaaaaaaaaa bugün sizler mesajlarınızlaaa eşimde süpriziyle beni çokkk mutlu ettiniz allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız akrabalarımdan daha çok destek oldunuz bana rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş amiiiinnnnnnnnn sizleri çokkkk seviyorumm
ÖNÜMÜZDEKİ SENE DOĞUM GÜNÜNÜ BEBİŞİN KUCAĞINDA KUTLARSIN İNŞALLAH CANIM BENİM MUTLU YILLAR..
ALLAH C.C en kötü gününün böyle doğum günün tadında geçmesini nasip etsin.canım ya, bizler birbirimizi tanımadan hem yaratandan ötürü seviyoruz hem de aynı kaderi paylaştığımız için.muhakkakki akrabalarımızın yeri başkadır ama bizi bir tek biz anlarız ve birbirimize bütün kalbimizle içtenlikle dua ederiz... inşaALLAH duası kabul olanlardan oluruz..
sevgili kader ortaklarım;mümkün oldukça yazdıklarınızı takip ediyorum.bende içimden geçenleri paylaşmak istedim....yazılanları okuyunca bazen üzülüyorumbazen seviniyorum ALLAH hepimizin dualarını kabul etsin inşaALLAH... inanıyorum, zamanı geldikçe hepimiz anne olacağız sadece sabredip tevekkül etmeliyiz bizler cenneti hak etmiş anneleriz kolay mı öyle 1-2 hafta bile olsa hayatımıza giren yavrulardan ayrı kalmak...anne olmak böyle olsa gerek inşaALLAH rabbim dünya hayatında da bize evlat verir.2014 yılında hepimizin evine cennet kokulular gelsin ve hiç gitmesinler. sizleri seviyorum iyi ki varsınız ... dert ortaklarım özellikle "amayaa" yazılarını okuyunca tebessüm ediyorum eminim ki sen ve bizler birbirimizin umuduyuz.ALLAH C.C kabul etmeyeceği dua için el açtırmazmış.hepimizin sonu böyle olsun inşaALLAH
anammmmm hepiiiiii böööörttttdeyyyy tuuuu yuuuuuuu o zamancnmlarım bugün benim doğum günüm eşim şimdi eve geldi bana süpriz yaptı unuttu sandım çok mutlu oldum yaaaa sizlerle paylaşmak istedim
bugün adetimin 11. günü olup kontrolüm vardı endometrium kalınlığı 9.2 doktor gayet iyi olduğunu söyledi estrofemi 3 e çıkarttık pazartesi progestan fitile başlıyorum Allah nasip kısmet ederse de 23 kasım cumartesi saat 13.30 da transferim gerçekleşecek bu sefer çok iyi hissediyorum kendimi ilk defa bu kez olacağına çok inanıyorum ALLAH'IN izniyle .........
slm kızlar transferin 9uncu gününe girmek üzereyim üstüme bi ağırlık çöktü ağlamak istiyorum sürekli... moral bulmak için yazdıklarınızı okuyorum ...sizin transfer günü hikayelerini okudum tek tek hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.. çok güzel :):)
çok duygusalım bugün yaaa hem deli gibi sonucu öğrenmekk istiyorum hemde hiç öğrenmek bile istemiyorum dayanamam gibi geliyo hep...bende bu güne geliş hikayemi anlatmak istiyorum sıkılmassanız...
eşimle üniversitede tanıştık deli gibi seviyoruz birbirimizi çok uzun bekledik evlenmek için..o adana da ben taaa ankrada nasıl olucak diye aileler önce istemedi baktılar vazgeçmiyruz sonunda kabul ettiler ama yaş oldu 29 ...eşimin ailesi hiçbişeye yardım edemedi bütün herşeyimizi kendimiz aldık düğün yaptık eşya aldık herşey taksitle çalışmam lazım kirada da oturuyoruz ..bilirsiniz özelde çalışıyorum işim iyi ama çocuk yaparsam çalışamam benide idare etmesler diye çocuk istemedim eşim hep istedi ben de borçlar bitsin borçlar bitsin diyip durdum.napim hamile kalırsam çalışamam diee borçları ödeyemeyiz sandım..neyse sonra toparladık kendimizi başladık bebek düşünmeye 1-3-5 ay olmuyo yok bişi dr gittim herşey normal bende bişi yok ..eşim gitti hemen meğer varikosel varmış sperm sayısı 2milyon ve hareketsiz biranda şaşırdık napıca napıcaz kimseyede anlatamıyoruz ..bilirsiniz erkekler kendilerinin sorunu olduğunu kimsenin bilmesini istemesler ..sakladık herkesten sonra fıtık ameliyetı olucak diyerek varikosel ameliyatını hemen oldu...tabi beklememiz lazım ...bekledik bekledik sürekli tahliller çok şükür herşey iyi gidiyo sprem sayısı çıktı 20milyona ama yine olmuyor ben yine gidiyorum ama doktor bana hiç aşılama maşılama demedi çünkü triodim çıktı ve TSH ım çok yüksekti önce tedavi olmalısın dedi
ben hemen ilaçlara başladım biyopsi yaptırdım çok şükür nodüller temiz neyse bu arada hala devam ediyoruz normal yolla hamile kalmak için ama yok işte yokk eşim ben bidaha gidiyim dedi kendi kendie GİTTİ VE AMAN ALLAHIM ŞOK ŞOK sperm sayısı 0,1 azosprem dediler YIKILDIM SANKİ...eşimin doktoru bu birden bire düşmesi çok garip dedi beyin MR ı istedi dedik ne alaka ya beyinle...
işte ozman yıkıldım demiştim ya hayır işte bu sefer yıkıldık yıkılmak bu olmalıydı heralde diğerleri hiç bişi...çünkü doktor şüphesinde haklıydı eşimin hipotalamus beyin bölgesinde ur tespit edildi...meğer hormonları yöneten bölgeymiş bu ur hormonlarını çalıştırmıyor ve sperm üretimini durdurmuş flannn filann bişilerr ama kızlar hiç bişiye üzülmemek gerektiği anlamaya başladım bu sefer ..çünkü doktor çok büyük olmadığını ilaça tedavi olunabileceğini ama sabretmemiz gerektiğini söyledi....allahımm dedim çok şükür ameliyat oucak kadar büyümemişti...allahım ne oluyodu nie herşey üst üste gelmişti ki yinede sabırlı oldum... ALLAH KORUSUN DAHA KÖTÜ SONUÇLAR OLABİLİRDİ FARK EDİLMESEYDİ..İŞTE OZMAN ANLADIM HANİ HER ŞERDE Bİ HAYIR VARDIR DERLER YA ...işte ozman anladım bunu...çünkü eğer bizim bi çocuğumuz olsaydı eşim asla doktora gitmesdi hormonlarına nie baktırsın ki çocuk olsa.. bu çok sinsi bişimiş ancak çok büyüdüğü zaman hatta gözü kör edecek duruma gelince falan anlaşılabiliyomuş tabi böle durum erkekler için aslında bu hipatalmus kadınlarda görülen bi hastalık ama kadınlar tabi her hastaneye gidince bi hormon bakıldığı için tespit edilmesi kolay ama erkekler de tespit edilmesi zor çook şükür eşimin doktorunun hemen akıl etmesiyle tespit edildi veee 1 sene çok ağır bi ilaç tdavisi oldu ..bir senenin sonudan girdiği MR DAN temiz sonucunu aldığımızda sevincimizi anlatamam çocuk için bişiler yapabilirdik artık buarada hiç korunmuyoruz ama artık ek tedaviyle olucak bellii doktor aşılama şansınız çok düşük dedi hemen tüp bebek yapalım dedik işte....gerisi malum burdayız ....ama dedim ya yaş oldu 34 buseferde yinede çok şükür diyoruz çok şükür "eşim beni boşa ben cocuk veremem bile dedi bana" düşünün bende dedim bana önce sen lazımsın ÖNCE SEN ÖNCE SAĞLIK ..ondan sonra allah büyük elbet bizimde bebğimiz olucak ...inşalahh bu ilk denememizde rabbim izin verirse yuvamızı şenlendirmek istiyoruz ..
böyle işte dedim ya çok duyguslım bugün anlatmak geldi içimden ...iii geceler kızlar umarım pazartesiden sonra çoğumuzun sonucu çıkacak rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
canım benim bende onu diyorum, bak diğer topiktebi arkadaş söylemişti ben de çok beğenmiştim burada da tekrarlıyayım... insan beyni çok enteresan malum, ve hala açıklanamayan bi tomar özelliği var. şöyle bi şey bulmuşlar beyin -sa, -se gibi ihtimal cümlelerini emir gibi algılanıp yerine getirmeye çalışırmış... bir örnekle açıklamak gerekirse, örneğin topuklu ayakkabı giydiniz ve aklınızda sürekli ya takılırsam, düşersem, komik duruma düşersem gibi cümleler fink atıyo... bu durumda siz daha dikkatli olmaya çabaladığınızı düşünürken bi anda takılıveriyosunuz ve düşüyosunuz... sonra da diyosunuz ki "aklıma gelen başıma geldi" oysaki beyin "takılırSAm" "düşerSEm" diye düşündüğünüz sıralarda, hiç farkına varmasanız bile böyle düşündüğünüzü, beyin bunu algıladığında yerine getirmek için var gücüyle çalışıyor... artık "iyi düşün iyi olsun" mu dersin, "evrene pozitif mesaj göndermek" mi, "iyi dualar etmek" mi bilemem sonuç şu,ya tutmazSA diye düşünmek yerine tutunCA diye düşünmek daha güzel ve iyi olacaktır....
hem "Anneye Tutunmak Hayata Tutunmaktır" (Betoka'ya sevgiler...)
ha dersen ki çok umutlanırsam ve tutmazSA yıkılmaz mıyım? ağzına acı biber sürerim-SA, -SE yok; -CA, -CE var daha önce de dedim %100 diye bir şey yok elbet, pozitif olmayada bilir.... ama yılmak da yıkılmak da yok, hiç bir şey yapamazsak bol bol dua ederiz :) doktorlar da ilaçlar da vesile, Rabbim "Ol!" dedikten sonra imkansız mı var.....
cnm allah tamamını erdirsin inş okurken koptum gülmektenallah iyiliğini versin ilk transferinmi bilmiyomuydun okadar sıkışıkolmana gerek yok ben son denememde 4 bardak su içtim öle girdim transfere gerek yok dediler hemşireler sana sölemedilermi ayyy koptum yaaaa iyiki ultrason aletini karnına bastırıken doktorun yüzüne fışkırtmadın ayyyyy öldüm yazarken bile sen çok yaşa emiiiiiiiiiiii
cnmlarım bugün benim doğum günüm eşim şimdi eve geldi bana süpriz yaptı unuttu sandım çok mutlu oldum yaaaa sizlerle paylaşmak istedim
ben yatağı ıslattığımı anlayınca zaten çok stresliydim başladım ağlamaya eşime dedim niye doğru düzgün yerleştirmedin bak rezil oldum nasıl diyeceğiz, yaa dedi niye üzülüyorsun onlar alışkındır böyle durumlara boşver dedi ama hakikaten çok utandım en komik olan ise idrar sıcak ya bana temas ettikçe benim ateşim çıkıyor diye panik yapmam
canlarııımmmmmmmmm hepinize çoookkkkkkk tşk ederim sizleri çok seviyorummmm benn yaaaaaaaaaaa bugün sizler mesajlarınızlaaa eşimde süpriziyle beni çokkk mutlu ettiniz allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız akrabalarımdan daha çok destek oldunuz bana rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş amiiiinnnnnnnnn sizleri çokkkk seviyorumm
--------------YASİN'İ ŞERİF-----------
Nurdanur............ 1
güzbahar............ 3
kodal82............. .1
caregiven........... 1
kalinkam............. 2
çileklimonata..... 2
nihan..................3
amayaa...............1
llyelizll............. 2
bebek_34........... 1
melek-84........... 1
sahra8482.......... 2
cayaz................ 1
-------------Meryem suresi---------
melek-84..........1
-------Amme suresİ-----
cayaz.........2
arkadaşlar ağzınıza yüreğinize sağlık Allah hep bir yürekten okuduğumuz okumaya çalıştığımız dualarımızı kabul etsin inşallah eksiklerimizi noksanlıklarımızı affeylesin tamamlasın hepimize bu güzel ayetler sureler hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sevgi ve dua ile :)))))))
cnmlarım bugün benim doğum günüm eşim şimdi eve geldi bana süpriz yaptı unuttu sandım çok mutlu oldum yaaaa sizlerle paylaşmak istedim