2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Diger topiklere bakiyorum kendi cevremden biliyorum hep bir his var "olacagini hissettim, ruya gordum,ya da tutmadigini hissettim" gibi seyler ..ben hicbir sey hissedemiyorum.Bugun 3cu hem deli gibi merak ediyorum hem de o gun gelecek diye cok korkuyorum.Off yaa nasil bir heyecan,nasil bir bekleyis ve nasil bir surec..Bambaska duygular hicbisiye benzemiyor tarifi imkansiz yasayan bilir derler ya tam da o cinsten.Allah'im nolur bu topikteki herkes test gunu mutluluktan cossun:)) (Allahim isteyen herkese nasip etsin)

Amin amin amin arkadaşım :)

Bu gece beni de çok güldürdünüz transfer hikayeleri bombaydı. Benim yarın yumurtalar toplanacak bende kısmet olurda transfer evresine gelirsem anlatırım. :) herkese iyi geceler. Dualarınızı beklerim yarın için :)

canım benim 4 kere fersh 1 kerede dondurulmuş embriyo transferi oldu hiç birinde özel bir şey hissetmedim. 4 ünde hamile kaldım dondurulmuşta negatif gördüm.o yüzden belirti arayıp moralini bozma inşaALLAH yavruların tutunur inşaALLAH kaderinde anne olmak vardır.stres yapmadan bu aşamaya kadar gelmiş olmanın mutluluğunu yaşa bundan sonrası ALLAH KERİM duana gönülden aaaamiiiinn

canım yarın inşaALLAH güzel kaliteli yumurtaların toplanır ve hemen döllenirler,bekletmeden annelerine gelirler

Yaaaa inanamazsınızzz o kadar çook gülldüm ki anlatamam size :))) demek ki dertlerimizin dışında çok eğlendiğimiz yerlerde varmışş topiğimiz şenlendi resmen bugün :))) ne cevherler ne hikayelerimizz varmışş meğersemm :))))
Sürgü dedikçe gülüyorum hayatımda ilk kez yaptım 2 kere yarım saat arayla hemşireye ben siz varken yapamam dedim :) kadıncağız garip garip suratıma bakıyo anneme anne yatağa işicemmmm yapamıyorumm diyişlerim hey allahımm neler yaşadık :))) k. Doğum doktorunu hiç sevmeyen ben her muayene çok özür dilerim diyerek başlayıp gözüm kapalı masadan kalkışımm iğne fobim ollduğu halde hatim indirirek iğne oluşlarım opu ya giderken sanki doğuma gidiyomuşum gibi annemin ellerinden tutyp ağlayışım :)) transfer günü bebeğimii almaya geldimm diyişim ve en acı tarafı o transferden önce yıkama işlemi :))) şimdi hergün karnımdan olmam gereken kan sulandırıcı iğnemm ...karnımmm mosmorrrrrrr çok canım yanıyor 9 ay hergün gene olucam ama ona da razıyımm bi tek sorun fobim var kendim yapamıyorumm :))) anneme de yaptıramıorum :)))
Görüyosunuz dimi bir evlat sahibi olabilmek için nelerle uğraşıyoruz bizzz cennetliğizzzz cennetlikk :)))) hepinizin yazdıgını teker teker okudum gülümseyerek bebeğime de okudum bana sımsıkı tutunsunn diyeee :)) yüzüm okadar çok gülüyo ki kızlar sizinn sayenizdeee hepinizi canı gönülldenn seviyorummmmmm ....
||yeliz|| senin durumunuda okudum arkadasımm hayat zor diyorum ya benim hikayemi anlatmaya kalksam cilt cilt ansiklopedi olur ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİMİZE GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ HEPİMİZZZZ

Şimdi elim karnımda minikk tomurcuğuma bana tutunması içinn konuşarak uyucamm hadii sizde öyle yapınn kızlarrr ben ona anlatıyorum ve söz veriyorum ona hiçç offf demiceme :))) sizi seviyorummm

Canim inşallah saglikla tutunsun tomurcugun sana bise sorcam transferden sonra her gün vurulmak zorunda mi o kan sulandirici iğne ben ohss olmystum hastanede yattim 3 tane vurdular mosmordu kollarim hersey minikler icin Allahim yardim etsin hepimize

saol canım ne güzel kapatmışşsın sanki geceyi rahat rahat gidip yatağıma yatıcam ...DUALARIMI ETTİM KENDİM VE HEPİMİZ İÇİN İNANIN SİZİN İÇİN VE BURDA OLMAYAN BİZİM GİBİ TEDAVİ OLAN HERKESE ALLAHIMM MÜBAREK GÜNLERİN YÜZÜHÜRMETİNE HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLAT NASİP ETSİN ....ii gecelerr

sevgili arkadaşlar hepimiz iyi bir hafta sonu geçiririz inşaALLAH.(anneme gidiyorum selam vermeden duramadım)bugün bizi vuslatımıza yakınlaştıran günlerin ilki olsun hepimizin sonuböyle olsun

inşaALLAH sorunsuz bir şekilde OPU yu atlatırsın.ALLAH C.C yar ve yardımcın olsun

Yelizzzz sabah sabah aglattin beni beee. Bizde de varikosel ve morfoloji bozuklugu var.ameliyat olmadik. Ben internetten ameliyat goruntulerini izledim dayanamadim. Sonucta dusukte olsa organini kaybetme ihtimali varmis. Bi de doktorlar olsa iyi olur bi sıkıntı vermiyorsa olmasin demislerdi. Biraktik oylece. Esim bastan beri herkesin cocugu olmak zorunda degil. Takma kafana bukadar der.Hakkimizda hayirliysa olsun. Hayirli degilse olmasin der. Bende kizarim hayirli degilse olmasin deme diye. Allahim hayirlisiyla nasip etsin derim. Ayni sey aslinda ama biri olumsuzluk iceriyo iste. SAGLIK YELIZCIM ALLAHIM SAGLIKLI OMURLER NASIP ETSIN HEPIMIZE. KISMETIMIZDE DE VARSA OLSUN INSALLAH. esine de gecmis olsun canim. Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.

Minik su birikintileri ha aahahahah öldüm gulmekten. Okadar cok yaptim ki bende surguden tasti sandım sıktım sonra kendimi. Dolmus valla tepelemesine. Esim utaniyo ben bunu ne yapicam lavaboya mi doksem nereye cikarsam diye. Amaannn dedi sur yatagin altina adi ustunde surgu. Görürler ayip olur vs vs amaaaaannn dedim baslatma ayip olmasina oyle yarim saat falan bekliyemedim dakkasinda yapacaktim ama 5 dakka bekle dediler dunya varmis dedim. Yarim saat dimlen kalk dediler. Ara ara hemsire geldi yarim saat oldu mu diye surekli yok olmadi yok olmadi diye gecistirdim. Yan taraftaki benden sonra gelen hasta da giyinip cikinca utandim ciktim bende ameliyathanenin isigini kapatip butun hemsireler teknisyenler cikmis terliklerini de kapinin onune birakmislardi. Eyvah dedim hastane kapandi. 1 kat asagi indim muayeneler son hiziyla devam ediyor. Sonrasinda da otelde dinlenmece

günaydın hanımlar ne güzel hikayeler bunlar bir kısmını okudum kendim yaşadığımı düşündüm hemen bakalım ben nelerle karşılaşacağım. ben birşeyler sormak istiyorum.
aranızda uzun protokol ile tedavi tüp bebek yaptıran var mı birde
birde transfer sırasında hiç zorlanmadınız mı ben sulu ultrasonda çok zorlandım transferde bu şekilde mi geçer acaba diye düşünüyorum

günaydınnnn canlarım bugün yine herkez formunda mrvst sanada çok güldüm allah iyi etsn seni emi terliklerini kapı önüne koydurcak kadar yattın yani oyyyyy ben nörim nerelere gideyim koptum sabah sabah ......... aslında bende bişe itiraf edeyim ben çok üşüyen bi insanım ayaklarım az üşüsün hemen karnım ağrır bağırsaklarımda gaz oluşur 9 ayda tüp denedim neyse transfere giyorum hastaneye geldik 4 bardak su içtim falan biraz sıkışnca girdim ameliyat haneye yattım masaya dr bekliyoz gelmiyo bi türlü benim bacaklar açık tabi dondum titriyorum zangır zangır anam karnım şişti osurasım geldi kendimi sıkıyorum pisikolog yanımda elimi tutuyo ona dedimki alev hanım valla ben osurucam kendimi tıtamıyorum yoksa patlıcam kadın sal gitsin dedi ağbi ben bi başladım ama nasıl egzosu bozuk motor gibi ben osurmaya başlayınca hemşireler bana bi dönüş yaptı anlatamam ne oluyo diye o sıra tamda doktor geldi ben hala osuruyorum doktor şöle bi cevapla bittiyse başlayım dedi ama bi utandım yerin dibine girdim trasfer oldum çıktım ama ben hala kıpkırmızı dr anlayışlıydı allah razı olsun ama oldu napim tutamadım kızlar kendimi yaaa

günaydın cayazcım sen hep böle gül oldumu yüzünden gülücükler eksik olmasın pozitif olki bebişin sana sımsıkı tutunsun

2 Yasin-i Şerif de benden Allah kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…