hatibulut' cum oncelikle seni çok iyi anlıyorum. İşyerleri bazen cok anlayış sız davranıyor. Bende izin sorunlarını cok yaşadım. Dusunebiliyormusun ben asilamaya giderken bile sabah once işe gittim ordan çıkıp klinige gittim giderken de patronun kızı bana (beş karış suratla,şimdi git ama bir daha olmasın diye azar çekti)bende tüp bebeğe başlamadan 1 ay once yani, işi bıraktım. Pismanlik varmı kesinlikle yok.
O yüzden senin durumunda olan bir çok kişi var.zaten maddi manevi zor bir süreç. Ama rabbim elbet bir çare verir. Sen gönlünü ferah tutup. Alabildigin kadar şartları zorlayip izin al.alamasanda rabbim onu sana yazdiysa zaten öyle yada böyle o zaten seninledir. Hakkinda hayırlı sı olsun.allah gönlünce olanı versin. ...
ben de sonucu yakında alacaklardanım sanırım..önümüzdeki perşembe test günüm:18::18:
nasıl yapacaksam heyecandan :18:
canım bence şöyle yapabilirsin, işten kaçta çıkıyorsun bilmiyorum ama ya iş çıkış saatinde yada birkaç saat erken çıkabilirsen o şekilde yumurta toplama işlemini yaptır, böylece sonrasında eve gider yatarsın. transferden sonra yatmayanlar da keşke yatsaydım diyebiliyo, o yüzden 2-3 gün güzelce dinlensen iyi olur.
canım yumurta toplama işleminde biraz ağrın oluyo yani adet sancısından biraz fazlaca olmuştu benim hadi o gün dayan çalış derim ama transfer sonrası en az 2 gün dinlenmen iyi olur işin nasıl bi iş bilemiyorum ama en iyi ihtimalle oturuyordursun ki o bile sıkıntı olabilir fakat şöyle birşeyde varki rabbim verdikten sonra nasip ettikden sonra hiç yerinden kalkmasanda hertürlü işine gücüne baksanda iş aynı herşey onun elinde bu arada dr bana sadece süpürgeyi yasaklladı diğer gündelik işlerinize 3 günden sonra devam edebilirsiniz dedi arkadaşlar ben daha öncesinde süpürge falan kullanıyordum aklınızda olsun diye söylim dedim .
cnm rabbim şu mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine inş test yapıcaklara güzel sonuçlar nasip eder amiiiinnnnnn ayrıca yasin listesini kim hazırlıyosa benim okuğum 1 yasini eklememiş aşk olsunn
nası yaptım bilmiyorum ama tablo gitti ilk sayfadantablo olarak görünmüyo malesef, bi türlü de geri getiremedim. halbuki sadece bi ekleme yapmak istemiştim....
S.
NNİCK DENEME
SAYISIMERKEZ ADI SEBEP YAŞ SONUÇ :)))) 1 amayaa 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi yumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek32 2 sahra 8482 1.deneme bursa-acıbadem çikolata kisti 3 zumrutline 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi tüp alındı 35 4 hstc 1.deneme eskişehir-acıbadem kist+prolaktin+sperm hareketsizliği 32 5 beren_35_01 6 naneliseker 2.deneme bursa-acıbadem sebepsiz inferlitite 7 cileklimonata 1.deneme ankara başkent üni. hastanesi rezerv azlığı 26 8 muhurgozlum 9 caregiver 1.deneme istanbul sperm hareketi yok 10 cathee 3.deneme ankara pcos 31 11 nurdanur 3.deneme 12 hatibulut 1.deneme ankara başkent hastanesi endometriozis(Çik.Kisti.) 29 13 iden 1.deneme istanbul tüp bebek 25 14 naiadd 1.deneme izmir ege doğumevi pko ve sperm azlığı 26 15 nese77 2.deneme adana başkent hastanesi tüplerde sorun 36 16 ssofya 2.deneme kadıköy acıbadem spermm azlıgı 32 17 phaselis 3.deneme tüpler kapalı 31 18 sumeyyab 1.deneme adana başkent hastanesi sperm azlığı ve pko 19 merve_uk 1.deneme pko 25 20 kodal82 1.DENEME ANKARA ANATOLİA SPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ 31 21 Msruya 1. deneme Gazi Çikolata Kisti 29 22 reyyan2013 2.deneme Ankara Zekai Tahir Sperm Azlığı ve Morfoloji 33 23 artemis-artemis 24 mrvst 1. deneme Başkent Üni. Hulusi Bey 25 NAZARBONCUK35 26 gogii 1. Deneme Morfoloji ve Kist (galiba :)) 27 krizantem00 2.deneme Bursa ART Tüp Bebek rezerv azlığı, sağ tüp tıkalı, ileri hızlı sperm azlığı 28 28 casmile 2.deneme 29 aysenuraydın88 1.deneme emsey hastanesi endometrioma ve tüp tıkanıklığı 25 30 llyelizll 1.deneme ankara sperm azlığı 34 31 nur8436 2.deneme sebepsiz infertilite 29 32 mira38 1.deneme Kayseri acıbadem sperm sayısı ve hareketliliği 28 33 iresistble 1.deneme İstanbul Tüp Bebek 34 arwen10_19 1.deneme özel ankara t.b.m sperm sayı+morfoloji 27 35 monicagaller 1.deneme pko+ sperm morfolojisi-sayısı-hareketliliği 31 36 flyingmom 2.deneme Kadıköy Florence Nightingale endometriozis 26 37 guzbahar tek deneme anadolu sağlık merkezi yumurta azlığı sperm problemi 41 38 serenay83 istanbul feminen kadın sağlığı merkezi çikolata kisti 30 39 MaraDespina 1.deneme istanbul umut tüp bebek sağ tüp kapalı ve yumurta tembelliği 29 40 MELEK_84 1.deneme İST.SÜLEYMANİYE KADIN DOĞUM TEKRARLAYAN DÜŞÜK 29 41 zelve 1.deneme Bornova Şifa Hastanesi yumurta rezerv azlığı 42 emha 1.deneme İstanbul cerrahi sperm azlığı 28 43 cmas1 2.deneme ataşehir memorial sebepsiz... 43 44 pers 45 alpgulsun 1.deneme İstanbul Avrupa Şafak hastanesi morfoloji %2 ve hareket sorunu 30 46 psikoyaman 1.deneme izmir tavmergen klinik+ege üni endometriozis+azosperm 28 47 nihan_16 1.deneme bursa art tüp bebek 48 kalinkam 3.deneme eurofertil istanbul. polikistik over 49 ada67 2.deneme maslak acıbademde endometrıozıs 36 3 yaşında bir oğlu var, ikinci için ikinci denemesi 50 didem_brs 1.deneme bursa jineplus azosperm 24 51 alfabe 4.deneme ama 2. transfer Ege Üniversitesi rezerv azlığı, sperm azlığı ne ararsan var 37 52 Ozlem-ahmet 1.deneme bursa jinemed tbm morfoloji+sperm hareketszlği 21 53 fundurtan 1.deneme izmir özel ege tüp bebek merkezi pko+morfoloji 31 54 cicibebe_ 3.deneme bahçeci fulya azosperm 31 55 s_akgun1982 3.deneme Taksim Alman Hastanesi Kan pırtılaşması 31 56 a_gurur 3. deneme izmir eğe doğum hastanesi tüp tıkalı+polikistik over 29 57 bukezolsun 1.deneme sebepsiz infertilite ankara başkent hulusi hoca 58 binnua rezerv azlığı ve çik. kisti 27
Offf benm de cuma ben sanirim test yaptiramicam kalbim dayanmaz
amiin bebekcim sağolasın,hepimize gelsin güzel sonuçlar..
yasin listesini "kalinkam" hazırlıyo..sen onun yazdıklarından alıntı yap da farketsin canım,yoksa görmemiştir..ağzına sağlık allah kabul etsin
hayırlı cumalar kızlar tüp bebek tedavisinde hangi ilaçları kullanıosunuz doktorum bana çatlatma iğnesi hariç 3 ayrı iğne verdi
Nurdanur............1
güzbahar............3
kodal82..............1
caregiven...........1
kalinkam.............1
çileklimonata.....2
nihan..................3
amayaa...............1
llyelizll.............2
allah kabul etsin inşallah....
hayırlı cumalar kızlar tüp bebek tedavisinde hangi ilaçları kullanıosunuz doktorum bana çatlatma iğnesi hariç 3 ayrı iğne verdi
İnşallah sağlıklı hayırlı sonuçlar alırsınkızlar merhaba...bende 7 kasım da yaptırdım transferimi.salı günü test günüm.ama sanırım ben dayanamayım pazar günü falan yaptırabilirm.geçen sefer 9. günde yaptırmıştım ve pozitifti.inşallah bu defa da öyle olur.hepimiz iyi haberlerini okuruz burdan.
evet zaten bir gün vitrindekileri evlatlarıma giydiriceğimin hayalini kurarak millete doğumunda aldığım cicileri bak bunu da kızım olursa kesin alıcam umuduyla günlerimi geçirdim...tabiki umudumu yitirmiyorum kkalbimi bozmuyorum birinin bebeği olunca yine seviniyorum ama zor işte gerçi hayat zor ...hep dua ediyorum rabbim ne verirsen hayırlısını ver evladında hayırlısını ver sağlıklısını ver...inşallah rabbim dualarımı duymuştur 4 senedir bir fiil kalkarken yatarken yürürken konuşurken banyo yaparken ezan okurken ne bilim nefes alırken bile allaha el açıp dua ettim inşallah bu sefer dualarımı kabul eder tabi sizlerinde ...anlıyorum seni:26: ben 2 yıllık evliyim ama milletin çocuk sorgulamasından ben de çok sıkıldım,artık gücüm kalmadı..tüp bebek yöntemi denediğimizden de kimsenin haberi yok,Allah nasip ederse kendiliğinden gelmiş gibi davranıcaz..
Allah hepimize,içinde sana da hayırlı evlat nasip etsin..bu tedavin olumlu sonuç versin inşallah..
Ama eğer olmazsa sakın yıkılma arkadaşım..evet zor gelmişsin bu aşamaya,ama dünyanın sonu olmıcaktır..yine denersiniz..bak ne hikayeler duyuyoruz,okuyoruz..herkesin dediği tek bir cümle var.."sakın vazgeçmeyin!" bizler de vazgeçmeyelim kolay kolay..bu cümleler dile kolay cümleler.inan zorlanarak yazıyorum..belki günler sonra burda negatif sonuçlar alacak olanlarımız vardır,ben ya da başkası..buna da hazırlıklı olmak lazım..ama inanıyoruzki Allah büyük,ona zor değil.."ol" dese yeter..yeterki desin..zamanımız gelmiş olsun..
kalbini bozma,inancını kaybetme..olumlu düşünelim hadi..
sen de anne olacaksın ve vitrindeki cicileri alacaksın evlatlarına,her dilediğini alacaksın,çok da güzel giydireceksin bebeklerini,bi hayal etsene
çevre konusunda bende seninle aşşağı yukarı aynı şeyleri yaşadım anlayabiliyorum seni benimde yaşım 34 yaşıtlarımın çocukları okula başladı benden küçük kuzenlerim hepsi doğurdu ve ben hepsini kendi çocuğum gibi sevdim ...kıskandığımı düşünenler oluyo gerçekten onlar zavallılar ...bide yap artık cocuk nie yapmıyosun ..korunursan işte bölee sonradan olmaz ne yaşadığımı nerden biliyosun ki gerçekten zavallılarrr boşverrrrrrrrrrr ben boşvermeyi öğrendim kimin ne dediği önemli değil önce sağlık eşimle benim için hepimiz için önce sağlık olmalı ...
rabbim yardımcın olsun bebeğini kucağına tez zamanda alırsın inşalahh hepimiz alırız
hayırlı cumalar ayşenur,hemen cevap vereyim kendi adıma
çatlatma iğnesi hariç kullandığım iğne adları
menogon(yumurta geliştirme)
orgalutran (yumurtalar çatlamasın diye)
prengly,decapeptly(transfer sonrası günaşırı)
diye iğneler......
şuanda sadece progestan fitil ve estrofem hap kullanıyorum..başka da bişe kalmadı canım
Kizlar yazilanlari surekli okuyorum ama tarihleri takip edemiyorum en yakin sonuc alacak kimler var?B
Ben bugun aldım sonucumu,3.gün embriyosu 2 adet embriyo betahcg 304.Bu 3.tüp bebeğim ilki 5.gün embriyosuydu beta hcg 71.di.değer,m katlanarak devam etmişti.Ama 18.gün kaybettim. Belki kan sulandırıcı iğne kullanmadığımız için olmuştur dedi saolsun doktorum .Kısmet değilmiş.2.side 3.Gün embriyosuydu beta hcg 1076 idi.12 hafta redüksiyonla kaybettim.Bu sefer inşaalah sağlıcakla kucağıma almak nasip olur.Allah herkesin muradını verir.
canım gözün aydın kucağına almayınasib etsin rabbim ilk güzel haber senden her halde
listeye adı eklensin isteyen arkadaşlar, bakın bugün ilk sayfadaki tüm liste silindi hepsini yeniden yazdım. tabloyu tamamen sildim yanlışlıkla.... çünkü bir yerden alıntılayıp ordan kopyalayıp ilk sayfayı açıp ona yapıştırıp ekledikten sonra yeniden alıntıladıklarımı silmem gerekiyor. işte son silmeyi yaparken tabloda gitti.... onu da sildim diğer yazıları sileyim derken. bu şekilde yapamıyorum. bana ÖZEL MESAJ atın LÜTFEN. sayfaların arasına benide ekleyin yazınca olmuyo, kusuruma bakmayın.... 58 kişiyi yeniden yazmak hiç kolay değil çünkü, ve bu riski bi daha göze alamam.
ÖZEL MESAJ olark tüm bilgilerinizi gönderin ekleyeyim, hemde memnuniyetle...anlayışınız için teşekkürler
Benim ignelerimi esim yapıyo ben kendime yapamıyorum kıyamıyorumoff desene süzgeç misali olucam benim ilk denemem iğnedende çok korkuyorum sanırım tüp bebek sayesinde iğne korkumuda yenicem ya benimde ilaçlarım aynı seninle adetimi bekliyorum orgalutranı bulamıyorum ama 15-20 eczaneye sordum yok