2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım öncelikle teşekkr ederm cevabın için.senin tüp bebek ne oldu peki.bende aşılamada işe geldim sonra aşılamaya gittim.şartları zorlamam gerek.maddi açıdan işe ihtiyacım var bebek olana kadar o yüzden bırakamam ((

yedide çıkıyorum canım ben.yumurta toplamayı 5 gibi yaptırsam dediğin gibi eve gider dinlenirim.öbür işlem için mecbur 3 gün izin al diyor burdaki arkadaşlarım.dua edin ne olur

canım teşekkr ederim.evet 3 gün izin almalıyım haklısınız.sekreterlik yapıyorum devamlı oturuyorum yani :))) ben zaten sonuç alana kadar ev işi yapmicam eşim yapsın azcık yani :)

amiin bebekcim sağolasın,hepimize gelsin güzel sonuçlar..

yasin listesini "kalinkam" hazırlıyo..sen onun yazdıklarından alıntı yap da farketsin canım,yoksa görmemiştir..ağzına sağlık allah kabul etsin

amayacım bnide ekleyin şu listeye beceremdim 4 kere deneme 1 gebelik kaybı yumurta rezevi azlığı şimdi bahçeci umutta 12 ay denicem eşdede sperm azlığı

hayırlı cumalar kızlar tüp bebek tedavisinde hangi ilaçları kullanıosunuz doktorum bana çatlatma iğnesi hariç 3 ayrı iğne verdi

hayırlı cumalar kızlar tüp bebek tedavisinde hangi ilaçları kullanıosunuz doktorum bana çatlatma iğnesi hariç 3 ayrı iğne verdi

hayırlı cumalar ayşenur,hemen cevap vereyim kendi adıma
çatlatma iğnesi hariç kullandığım iğne adları
menogon(yumurta geliştirme)
orgalutran (yumurtalar çatlamasın diye)
prengly,decapeptly(transfer sonrası günaşırı)
diye iğneler......
şuanda sadece progestan fitil ve estrofem hap kullanıyorum..başka da bişe kalmadı canım

Merka ediyorum normal kontrole gittikten kaç gün sonra dondurulmuşları transfer ediyolar ? Kaç gün sonra belli oluyor ?

kalinkamcım bendende 1 yasin eklersen sevinirim arkadaşm allah kabul etsin yine okur yazarım inş

İnşallah sağlıklı hayırlı sonuçlar alırsın
evet zaten bir gün vitrindekileri evlatlarıma giydiriceğimin hayalini kurarak millete doğumunda aldığım cicileri bak bunu da kızım olursa kesin alıcam umuduyla günlerimi geçirdim...tabiki umudumu yitirmiyorum kkalbimi bozmuyorum birinin bebeği olunca yine seviniyorum ama zor işte gerçi hayat zor ...hep dua ediyorum rabbim ne verirsen hayırlısını ver evladında hayırlısını ver sağlıklısını ver...inşallah rabbim dualarımı duymuştur 4 senedir bir fiil kalkarken yatarken yürürken konuşurken banyo yaparken ezan okurken ne bilim nefes alırken bile allaha el açıp dua ettim inşallah bu sefer dualarımı kabul eder tabi sizlerinde ...

Ya bak işte ben biliyorum benim gibi hepimizin sorunu var...kimse de demez yani acaba derdin mi var bişeye ihtiyacın mı var diye...all benden de okdr daha niye yapmıyosunuz çocuk??? Ee var bii sebebii demek ki ... Destek ol ..destek olmuyosan sus. Dedikodumu yapma bari... Çookk öylee ağlayarak eve geldiğimi biliyorum..çook ağlayarak annemi aradımı biliyorum anne bi günah mı işledim de allah bana bunları çektiriyor diye...beninle dalga gecenlerin sonu ne olucak acaba ?? Bir gün onlarda cezalnmicak mı??? Buraya yaşadıklarımı yazsam cilt cilt ansiklopedi olur...inan bana..
Hele bide allaha dua et diyenler yok mu öldüresim geliyor...
Ben imansız allahsızmıyım sen nerden biliosun benim dua edip etmediğimi????? Yani davulun sesi uzaktan hoş gelir herkese bizi bir tek bizler anlarız sanırım...
Yine diorum rabbim ellerimizi boş çevirmesin

off desene süzgeç misali olucam benim ilk denemem iğnedende çok korkuyorum sanırım tüp bebek sayesinde iğne korkumuda yenicem ya benimde ilaçlarım aynı seninle adetimi bekliyorum orgalutranı bulamıyorum ama 15-20 eczaneye sordum yok

listeye adı eklensin isteyen arkadaşlar, bakın bugün ilk sayfadaki tüm liste silindi hepsini yeniden yazdım. tabloyu tamamen sildim yanlışlıkla.... çünkü bir yerden alıntılayıp ordan kopyalayıp ilk sayfayı açıp ona yapıştırıp ekledikten sonra yeniden alıntıladıklarımı silmem gerekiyor. işte son silmeyi yaparken tabloda gitti.... onu da sildim diğer yazıları sileyim derken. bu şekilde yapamıyorum. bana ÖZEL MESAJ atın LÜTFEN. sayfaların arasına benide ekleyin yazınca olmuyo, kusuruma bakmayın.... 58 kişiyi yeniden yazmak hiç kolay değil çünkü, ve bu riski bi daha göze alamam.

ÖZEL MESAJ olark tüm bilgilerinizi gönderin ekleyeyim, hemde memnuniyetle... anlayışınız için teşekkürler

Amayaa canım bana öncelik msg atabilirmisin ben cep tel den giriyorum ve herşeyiyapamıyorum telefondan

Benim ignelerimi esim yapıyo ben kendime yapamıyorum kıyamıyorum
Orgalutranı ben kolay buldum canım ama..hastane yakınında bi eczaneydi..
Endişe etme igneler can yakmıyo alışıyosun.bu arada onu unutmuşum. Transfer sonrası kan sulandırıcı ignelere başladım her akşam,fraxiparine adında..göbeğim ve kalçam delik deşik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…