- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
Ah Arkadaşım hep aynı....."çocuk yapsana,daha ne bekliyosun,olmuyo mu,dua et,doktora git vs vs vs" ben akıl edemiyorum de mi doktoru..ya da dua etmiyo muyum..bunun Allahın elinde olduğunu bilmiyo mu insanlar..neyin havası bu öyleyse..en acısı da kadın kadına yapıyo bunu..hemcinslerimden bazen nefret etmişimdir bu patavatsız gereksiz muhabbetlerinden ötürü..sanane benim yatak hayatımdan,korunmamdan,çocuk doğurmamdan..sen mi bakacan sana nee..dellendim...İnşallah sağlıklı hayırlı sonuçlar alırsın
evet zaten bir gün vitrindekileri evlatlarıma giydiriceğimin hayalini kurarak millete doğumunda aldığım cicileri bak bunu da kızım olursa kesin alıcam umuduyla günlerimi geçirdim...tabiki umudumu yitirmiyorum kkalbimi bozmuyorum birinin bebeği olunca yine seviniyorum ama zor işte gerçi hayat zor ...hep dua ediyorum rabbim ne verirsen hayırlısını ver evladında hayırlısını ver sağlıklısını ver...inşallah rabbim dualarımı duymuştur 4 senedir bir fiil kalkarken yatarken yürürken konuşurken banyo yaparken ezan okurken ne bilim nefes alırken bile allaha el açıp dua ettim inşallah bu sefer dualarımı kabul eder tabi sizlerinde ...
Ya bak işte ben biliyorum benim gibi hepimizin sorunu var...kimse de demez yani acaba derdin mi var bişeye ihtiyacın mı var diye...all benden de okdr daha niye yapmıyosunuz çocuk??? Ee var bii sebebii demek ki ... Destek ol ..destek olmuyosan sus. Dedikodumu yapma bari... Çookk öylee ağlayarak eve geldiğimi biliyorum..çook ağlayarak annemi aradımı biliyorum anne bi günah mı işledim de allah bana bunları çektiriyor diye...beninle dalga gecenlerin sonu ne olucak acaba ?? Bir gün onlarda cezalnmicak mı??? Buraya yaşadıklarımı yazsam cilt cilt ansiklopedi olur...inan bana..
Hele bide allaha dua et diyenler yok mu öldüresim geliyor...
Ben imansız allahsızmıyım sen nerden biliosun benim dua edip etmediğimi????? Yani davulun sesi uzaktan hoş gelir herkese bizi bir tek bizler anlarız sanırım...
Yine diorum rabbim ellerimizi boş çevirmesin
Ben mutluyum çok şükür. .evlendim dünya iyisi eşim var.sorunum yok hiç..ve dileğimiz mutlu yuvamız evlatlarla şenlensin,büyütelim onları..ana baba olalım biz de,hakkını vere vere..hepimizin durumu,istegi bu yönde. .Allah bizi şereflendirsin inşallah,o mis kokulu cennet meyveleriyle..
Burda olan olmayan herkesin yuvasını bereketlendirsin kuzularla
Son düzenleme: