2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

İnşallah sağlıklı hayırlı sonuçlar alırsın

evet zaten bir gün vitrindekileri evlatlarıma giydiriceğimin hayalini kurarak millete doğumunda aldığım cicileri bak bunu da kızım olursa kesin alıcam umuduyla günlerimi geçirdim...tabiki umudumu yitirmiyorum kkalbimi bozmuyorum birinin bebeği olunca yine seviniyorum ama zor işte gerçi hayat zor ...hep dua ediyorum rabbim ne verirsen hayırlısını ver evladında hayırlısını ver sağlıklısını ver...inşallah rabbim dualarımı duymuştur 4 senedir bir fiil kalkarken yatarken yürürken konuşurken banyo yaparken ezan okurken ne bilim nefes alırken bile allaha el açıp dua ettim inşallah bu sefer dualarımı kabul eder tabi sizlerinde ...

Ya bak işte ben biliyorum benim gibi hepimizin sorunu var...kimse de demez yani acaba derdin mi var bişeye ihtiyacın mı var diye...all benden de okdr daha niye yapmıyosunuz çocuk??? Ee var bii sebebii demek ki ... Destek ol ..destek olmuyosan sus. Dedikodumu yapma bari... Çookk öylee ağlayarak eve geldiğimi biliyorum..çook ağlayarak annemi aradımı biliyorum anne bi günah mı işledim de allah bana bunları çektiriyor diye...beninle dalga gecenlerin sonu ne olucak acaba ?? Bir gün onlarda cezalnmicak mı??? Buraya yaşadıklarımı yazsam cilt cilt ansiklopedi olur...inan bana..
Hele bide allaha dua et diyenler yok mu öldüresim geliyor...
Ben imansız allahsızmıyım sen nerden biliosun benim dua edip etmediğimi????? Yani davulun sesi uzaktan hoş gelir herkese bizi bir tek bizler anlarız sanırım...
Yine diorum rabbim ellerimizi boş çevirmesin
Ah Arkadaşım hep aynı....."çocuk yapsana,daha ne bekliyosun,olmuyo mu,dua et,doktora git vs vs vs" ben akıl edemiyorum de mi doktoru..ya da dua etmiyo muyum..bunun Allahın elinde olduğunu bilmiyo mu insanlar..neyin havası bu öyleyse..en acısı da kadın kadına yapıyo bunu..hemcinslerimden bazen nefret etmişimdir bu patavatsız gereksiz muhabbetlerinden ötürü..sanane benim yatak hayatımdan,korunmamdan,çocuk doğurmamdan..sen mi bakacan sana nee..dellendim...
Ben mutluyum çok şükür. .evlendim dünya iyisi eşim var.sorunum yok hiç..ve dileğimiz mutlu yuvamız evlatlarla şenlensin,büyütelim onları..ana baba olalım biz de,hakkını vere vere..hepimizin durumu,istegi bu yönde. .Allah bizi şereflendirsin inşallah,o mis kokulu cennet meyveleriyle..
Burda olan olmayan herkesin yuvasını bereketlendirsin kuzularla :KK16:

Son düzenleme:
Ben bir şey soracağım. Yarın sabah 8 de yumurtalarım toplanacak inş. Fakat 2 gündür grip gibiyim üşüttüm sanırım. Narkozda bir tehlike yaratır mı acaba

amayacım bnide ekleyin şu listeye beceremdim:KK17: 4 kere deneme 1 gebelik kaybı yumurta rezevi azlığı şimdi bahçeci umutta 12 ay denicem eşdede sperm azlığı

S.
N
NİCKDENEME
SAYISI
MERKEZ ADISEBEPYAŞSONUÇ :))))
1amayaa2.denemebursa-soranus tüp bebek merkeziyumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek
32
2sahra 84821.denemebursa-acıbademçikolata kisti
3zumrutline2.denemebursa-soranus tüp bebek merkezitüp alındı35
4hstc1.denemeeskişehir-acıbademkist+prolaktin+sperm hareketsizliği32
5beren_35_01
6naneliseker2.denemebursa-acıbademsebepsiz inferlitite
7cileklimonata1.denemeankara başkent üni. hastanesirezerv azlığı26
8muhurgozlum
9caregiver1.denemeistanbulsperm hareketi yok
10cathee3.denemeankarapcos31
11nurdanur3.deneme
12hatibulut1.denemeankara başkent hastanesiendometriozis(Çik.Kisti.)29
13iden1.denemeistanbul tüp bebek25
14naiadd1.denemeizmir ege doğumevipko ve sperm azlığı26
15nese772.denemeadana başkent hastanesitüplerde sorun36
16ssofya2.denemekadıköy acıbademspermm azlıgı32
17phaselis3.denemetüpler kapalı31
18sumeyyab1.denemeadana başkent hastanesisperm azlığı ve pko
19merve_uk1.denemepko25
20kodal821.DENEMEANKARA ANATOLİASPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ31
21Msruya1. denemeGaziÇikolata Kisti29
22reyyan20132.denemeAnkara Zekai TahirSperm Azlığı ve Morfoloji33
23artemis-artemis
24mrvst1. denemeBaşkent Üni. Hulusi Bey
25NAZARBONCUK35
26gogii1. DenemeMorfoloji ve Kist (galiba :))
27krizantem002.denemeBursa ART Tüp Bebekrezerv azlığı, sağ tüp tıkalı, ileri hızlı sperm azlığı28
28casmile2.deneme
29aysenuraydın881.denemeemsey hastanesiendometrioma ve tüp tıkanıklığı25
30llyelizll1.denemeankarasperm azlığı34
31nur84362.denemesebepsiz infertilite29
32mira381.denemeKayseri acıbademsperm sayısı ve hareketliliği28
33iresistble1.denemeİstanbul Tüp Bebek
34arwen10_191.denemeözel ankara t.b.msperm sayı+morfoloji27
35monicagaller1.deneme pko+ sperm morfolojisi-sayısı-hareketliliği31
36flyingmom2.denemeKadıköy Florence Nightingaleendometriozis26
37guzbahartek denemeanadolu sağlık merkeziyumurta azlığı sperm problemi41
38serenay83istanbul feminen kadın sağlığı merkeziçikolata kisti30
39MaraDespina1.denemeistanbul umut tüp bebeksağ tüp kapalı ve yumurta tembelliği29
40MELEK_841.denemeİST.SÜLEYMANİYE KADIN DOĞUMTEKRARLAYAN DÜŞÜK29
41zelve1.denemeBornova Şifa Hastanesiyumurta rezerv azlığı
42emha1.denemeİstanbul cerrahisperm azlığı28
43cmas12.denemeataşehir memorialsebepsiz...43
44pers
45alpgulsun1.denemeİstanbul Avrupa Şafak hastanesimorfoloji %2 ve hareket sorunu30
46psikoyaman1.denemeizmir tavmergen klinik+ege üniendometriozis+azosperm28
47nihan_161.denemebursa art tüp bebek
48kalinkam3.denemeeurofertil istanbul.polikistik over
49ada672.denememaslak acıbademdeendometrıozıs363 yaşında bir oğlu var, ikinci için ikinci denemesi
50didem_brs1.denemebursa jineplusazosperm24
51alfabe4.deneme ama 2. transferEge Üniversitesirezerv azlığı, sperm azlığı ne ararsan var37
52Ozlem-ahmet1.denemebursa jinemed tbmmorfoloji+sperm hareketszlği21
53fundurtan1.denemeizmir özel ege tüp bebek merkezipko+morfoloji31
54cicibebe_3.denemebahçeci fulyaazosperm31
55s_akgun19823.denemeTaksim Alman HastanesiKan pırtılaşması31
56a_gurur3. denemeizmir eğe doğum hastanesitüp tıkalı+polikistik over29
57bukezolsun1.denemesebepsiz infertiliteankara başkent hulusi hoca
58binnuarezerv azlığı ve çik. kisti27
59bebek-345.denemebahçeci umutrezerv ve sperm azlığı
[/QUOTE]

Son düzenleme:
S.
N
NİCKDENEME
SAYISI
MERKEZ ADISEBEPYAŞSONUÇ :))))
1amayaa2.denemebursa-soranus tüp bebek merkeziyumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek
32
2sahra 84821.denemebursa-acıbademçikolata kisti
3zumrutline2.denemebursa-soranus tüp bebek merkezitüp alındı35
4hstc1.denemeeskişehir-acıbademkist+prolaktin+sperm hareketsizliği32
5beren_35_01
6naneliseker2.denemebursa-acıbademsebepsiz inferlitite
7cileklimonata1.denemeankara başkent üni. hastanesirezerv azlığı26
8muhurgozlum
9caregiver1.denemeistanbulsperm hareketi yok
10cathee3.denemeankarapcos31
11nurdanur3.deneme
12hatibulut1.denemeankara başkent hastanesiendometriozis(Çik.Kisti.)29
13iden1.denemeistanbul tüp bebek25
14naiadd1.denemeizmir ege doğumevipko ve sperm azlığı26
15nese772.denemeadana başkent hastanesitüplerde sorun36
16ssofya2.denemekadıköy acıbademspermm azlıgı32
17phaselis3.denemetüpler kapalı31
18sumeyyab1.denemeadana başkent hastanesisperm azlığı ve pko
19merve_uk1.denemepko25
20kodal821.DENEMEANKARA ANATOLİASPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ31
21Msruya1. denemeGaziÇikolata Kisti29
22reyyan20132.denemeAnkara Zekai TahirSperm Azlığı ve Morfoloji33
23artemis-artemis
24mrvst1. denemeBaşkent Üni. Hulusi Bey
25NAZARBONCUK35
26gogii1. DenemeMorfoloji ve Kist (galiba :))
27krizantem002.denemeBursa ART Tüp Bebekrezerv azlığı, sağ tüp tıkalı, ileri hızlı sperm azlığı28
28casmile2.deneme
29aysenuraydın881.denemeemsey hastanesiendometrioma ve tüp tıkanıklığı25
30llyelizll1.denemeankarasperm azlığı34
31nur84362.denemesebepsiz infertilite29
32mira381.denemeKayseri acıbademsperm sayısı ve hareketliliği28
33iresistble1.denemeİstanbul Tüp Bebek
34arwen10_191.denemeözel ankara t.b.msperm sayı+morfoloji27
35monicagaller1.deneme pko+ sperm morfolojisi-sayısı-hareketliliği31
36flyingmom2.denemeKadıköy Florence Nightingaleendometriozis26
37guzbahartek denemeanadolu sağlık merkeziyumurta azlığı sperm problemi41
38serenay83istanbul feminen kadın sağlığı merkeziçikolata kisti30
39MaraDespina1.denemeistanbul umut tüp bebeksağ tüp kapalı ve yumurta tembelliği29
40MELEK_841.denemeİST.SÜLEYMANİYE KADIN DOĞUMTEKRARLAYAN DÜŞÜK29
41zelve1.denemeBornova Şifa Hastanesiyumurta rezerv azlığı
42emha1.denemeİstanbul cerrahisperm azlığı28
43cmas12.denemeataşehir memorialsebepsiz...43
44pers
45alpgulsun1.denemeİstanbul Avrupa Şafak hastanesimorfoloji %2 ve hareket sorunu30
46psikoyaman1.denemeizmir tavmergen klinik+ege üniendometriozis+azosperm28
47nihan_161.denemebursa art tüp bebek
48kalinkam3.denemeeurofertil istanbul.polikistik over
49ada672.denememaslak acıbademdeendometrıozıs363 yaşında bir oğlu var, ikinci için ikinci denemesi
50didem_brs1.denemebursa jineplusazosperm24
51alfabe4.deneme ama 2. transferEge Üniversitesirezerv azlığı, sperm azlığı ne ararsan var37
52Ozlem-ahmet1.denemebursa jinemed tbmmorfoloji+sperm hareketszlği21
53fundurtan1.denemeizmir özel ege tüp bebek merkezipko+morfoloji31
54cicibebe_3.denemebahçeci fulyaazosperm31
55s_akgun19823.denemeTaksim Alman HastanesiKan pırtılaşması31
56a_gurur3. denemeizmir eğe doğum hastanesitüp tıkalı+polikistik over29
57bukezolsun1.denemesebepsiz infertiliteankara başkent hulusi hoca
58binnuarezerv azlığı ve çik. kisti27
59bebek-345.denemebahçeci umut
[TD]/TD]rezerv ve sperm azlığı
[TD]
[/QUOTE]
tşk cnm ya ben baya beceriksiz çıktım bu konuda beceremdimde :KK17:

Kizlar yazilanlari surekli okuyorum ama tarihleri takip edemiyorum en yakin sonuc alacak kimler var?B

Ben bugun aldım sonucumu,3.gün embriyosu 2 adet embriyo betahcg 304.Bu 3.tüp bebeğim ilki 5.gün embriyosuydu beta hcg 71.di.değer,m katlanarak devam etmişti.Ama 18.gün kaybettim. Belki kan sulandırıcı iğne kullanmadığımız için olmuştur dedi saolsun doktorum .Kısmet değilmiş.2.side 3.Gün embriyosuydu beta hcg 1076 idi.12 hafta redüksiyonla kaybettim.Bu sefer inşaalah sağlıcakla kucağıma almak nasip olur.Allah herkesin muradını verir.

Ben bir şey soracağım. Yarın sabah 8 de yumurtalarım toplanacak inş. Fakat 2 gündür grip gibiyim üşüttüm sanırım. Narkozda bir tehlike yaratır mı acaba

Binnua geçmiş olsun. ..benimde yarın yumurta toplama gerçekleşecek. ..bana aksam ılık bir dus al dediler ve 12 den sonra yemek yasak.ayrica yarın sadece atletle kalacağız galiba.guzelcr rahat rahat giyin bugun ıhlamur iç güzelce. Allah yardimcimiz olsun.narkozu bur tehlike yaratacağını sanmam. ..

hayırlı cumalar ayşenur,hemen cevap vereyim kendi adıma :KK9:
çatlatma iğnesi hariç kullandığım iğne adları
menogon(yumurta geliştirme)
orgalutran (yumurtalar çatlamasın diye)
prengly,decapeptly(transfer sonrası günaşırı)
diye iğneler......
şuanda sadece progestan fitil ve estrofem hap kullanıyorum..başka da bişe kalmadı canım

1.DENEMEDE 5 gun klomen uc gun cetrotide ve managon sonra catlatma ignesi.36 saat sonra transfer. Transfer den sonra estroferm ve progynex

2.deneme: bes gun klomen ama ucuncu gunden itibare arti 3 gun menagon.....kisaca bugun adetimden itibaren 8.gun yarin dr.a gorunecegim...devaminda ne olur bilmiyorum. ...

Kızlar dayanamadım bugün transferin 9. Günü transfer gününü saymazsak 8. Gün kan testi verdim dayanamayıp 5.43 çıktıııııı sizcee nasılll sonuççççç

Kızlar dayanamadım bugün transferin 9. Günü transfer gününü saymazsak 8. Gün kan testi verdim dayanamayıp 5.43 çıktıııııı sizcee nasılll sonuççççç

cayaz seni dizime yatırıp popona popona vurmak istiyorum artık.... kuzum doktorlar neden 12. gün diyorlar? yahu bu adamlar onca sene boşuna mı okudu? onlar bilmeyecekte bizler mi bilcez şimdi? iyi desek gerçekten inancan mı?

bak ben tüp bebek denemeden önce bi kez idrarda pozitif çıktı, kan testi yaptırdım normalde reglime bikaç gün vardı 13 falan çıkmıştı. doktor bana bu değer çok arada bi değer, pozitifte olabilir negatifte bir hafta sonra tekrarlayalım dedi ve zaten bikaç gün sonra regl oldum ben.

az sabır canım. daha 8. günündesin yaaaa ama. kendine yazık ediyosun, bu kadar strese sokma kendini nolursun... hiç iyi bi şey değil bu yaptığın. kendine ne yaptığının farkında mısın canım sen yaaa

Benim o gun 1.20 cikmisti... tabiiii sonra negatif. ...senin ki daha artar belki bilmiyorum. Ptesi yine yap bakalim artiyo mu

Cayaz biraz sakin ol sabırlı ol amayaa haklı herşey alahtan tabii ama dr.ların bi bildiği var 12 gün derken ...şuan kendini strese sokuyosun oldukça fazlaa bu olumsuz etki yaşatmasın alllllaaah korusun
....inşlhhh allahım izniyle değerin kat kat çoğalır

işte 4 senedir bekliyorum 3 tane bebeğimi kaybettim ve eşimi ikna edene kadarda tüp bebeğe ruhen çok yoruldum 1 senemde eşime ve ailesine durumu anlatmakla geçirdim ve gerçekten yoruldum eminim çoğunuz eşinizden destek görmüşsünüzdür ama ben malesef ki swverek evlenmemize rağmen bu alakayı göremedim..tabikide çocuk istiyor ilk zamnlar bunu da istemedi gerçi ama normal yoldan olsun gözüyle bekledi hep ..ben ünv. Mezunuyum hemde iyi bi ünv. Ve biter bitmez evlendik ve evde oturdum çalışmadım da bana da evde oturup çocuk doğurmak onları büyütmek düşer dedim ama rabbim demek ki zamanı deil dedi olanlar da gitti şimdi umudum tüp bebekti eğer bu da tutmazsa gerçektenn yıkılıcam buna inanıyorum ümidim umutlarım kırılmış durumda...benim gibi olanlar çok iyi anlar cocugu olmuyo mu diyenler kısırmı diyenler cocugunu elletmek istemeyenler onları kıskandığımı düşünen zavalllılar.....yaşadım da yaşadım... Her bebek mağazasının önünden geçerken önceden allahım olsunnn bunlarınn hepsinii hepsini alıcam diodum ama artık zaman geçtikçe kafamı çevirerek geçiriyorum önünden...
Olmazsa tabi üzülürüm ama vardır onun da bi sebebi heralde rabbim de bu dünyada beni evlat la sınıyo..

canım benim seni o kadar iyi anlıyorumki aynı şeyleri bende yaşadım olmamasınana üzülürken tam oldu diye sevinçle dolan yüreğim bebeğimin kalp atışının duruşuyla son buldu, hemde 3 defa ama yılmadım pes etmedim yılmak yok rabbiminde sınavı böyle demekki bizim için dua etmekten başka bişey gelmez elimizden ,bende 7yıllık evliyim bu arada test sonucun için neden boş yere kafanı takıyorsun anlamıyorum yarın kesin sonuç çıkacak bak benim ilk aşılamamda pzt idrar testi yaptım çıkmadı çarşambaydı test günüm çarşamba kan testimi yapmıştım 52 çıkmıştı. Inş sende hamiştirsin boşyere sıkma canını belki bebeğine sıkıntı verirsin böylelikle boşyere

Hic bir tehlike yok canim. Ben deli gibi oksuruyordum hatta hala oksuruyorum. Bugun transferimi oldum. Doktoruma bi tehlikesi var mi dedim yok bisey olmaz dedi. Toplamadan sonra antibiyotik enfeksiyon ilaci falan veriyorlar o da iyi gelir binnua. Umarim biran once duzelirsin.

merhabalaaarrr
amayaacım merak etme iyiyim canım :) sadece bilgisayara giremiyorum. ilaçlardan dolayı sanırım mide bulantılarım çok oluyor. bu arada tontişlerim 5 günlük oldular inşallah benimledirler:18: beklemekte ne kadar zor allahım çabuk çabuk geçsin günler güzel haberler için :KK52::KK16:

Ah Arkadaşım hep aynı....."çocuk yapsana,daha ne bekliyosun,olmuyo mu,dua et,doktora git vs vs vs" ben akıl edemiyorum de mi doktoru..ya da dua etmiyo muyum..bunun Allahın elinde olduğunu bilmiyo mu insanlar..neyin havası bu öyleyse..en acısı da kadın kadına yapıyo bunu..hemcinslerimden bazen nefret etmişimdir bu patavatsız gereksiz muhabbetlerinden ötürü..sanane benim yatak hayatımdan,korunmamdan,çocuk doğurmamdan..sen mi bakacan sana nee..dellendim...
Ben mutluyum çok şükür. .evlendim dünya iyisi eşim var.sorunum yok hiç..ve dileğimiz mutlu yuvamız evlatlarla şenlensin,büyütelim onları..ana baba olalım biz de,hakkını vere vere..hepimizin durumu,istegi bu yönde. .Allah bizi şereflendirsin inşallah,o mis kokulu cennet meyveleriyle..
Burda olan olmayan herkesin yuvasını bereketlendirsin kuzularla :KK16:
Bugün anneme dedim gerçektenn bazen siz bile anlayamazsınız beni kızlar daha iyi anlıo cünkü hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz dedim...amiinnnn işallahhhh hepiiimiziii ...
cayaz seni dizime yatırıp popona popona vurmak istiyorum artık.... kuzum doktorlar neden 12. gün diyorlar? yahu bu adamlar onca sene boşuna mı okudu? onlar bilmeyecekte bizler mi bilcez şimdi? iyi desek gerçekten inancan mı?

bak ben tüp bebek denemeden önce bi kez idrarda pozitif çıktı, kan testi yaptırdım normalde reglime bikaç gün vardı 13 falan çıkmıştı. doktor bana bu değer çok arada bi değer, pozitifte olabilir negatifte bir hafta sonra tekrarlayalım dedi ve zaten bikaç gün sonra regl oldum ben.

az sabır canım. daha 8. günündesin yaaaa ama. kendine yazık ediyosun, bu kadar strese sokma kendini nolursun... hiç iyi bi şey değil bu yaptığın. kendine ne yaptığının farkında mısın canım sen yaaa
Çookk gülldümm okurkennnn ahh benn ahh bennn :) tutamıyorum kendimii Eğer bugün yaptırmasaydım innınn bana pzrtesiye kdr depresyona girmiştim 5.43 biliyorum çook düşükk ama şindi bi nedenimm varr belkii bebeğimmm geç tutundu ve büyüücekkk :)))))
Benim o gun 1.20 cikmisti... tabiiii sonra negatif. ...senin ki daha artar belki bilmiyorum. Ptesi yine yap bakalim artiyo mu
duua edinn canımmm pzrtesi tekrarlıycaz...

Cayaz biraz sakin ol sabırlı ol amayaa haklı herşey alahtan tabii ama dr.ların bi bildiği var 12 gün derken ...şuan kendini strese sokuyosun oldukça fazlaa bu olumsuz etki yaşatmasın alllllaaah korusun
....inşlhhh allahım izniyle değerin kat kat çoğalır
Amiiinnnnnn çokkk erkenn biliyorumm amaa yaptırmasaaydımm daha çok kendimi stresr sokucaktım en azından şindi bi umut
canım benim seni o kadar iyi anlıyorumki aynı şeyleri bende yaşadım olmamasınana üzülürken tam oldu diye sevinçle dolan yüreğim bebeğimin kalp atışının duruşuyla son buldu, hemde 3 defa ama yılmadım pes etmedim yılmak yok rabbiminde sınavı böyle demekki bizim için dua etmekten başka bişey gelmez elimizden ,bende 7yıllık evliyim bu arada test sonucun için neden boş yere kafanı takıyorsun anlamıyorum yarın kesin sonuç çıkacak bak benim ilk aşılamamda pzt idrar testi yaptım çıkmadı çarşambaydı test günüm çarşamba kan testimi yapmıştım 52 çıkmıştı. Inş sende hamiştirsin boşyere sıkma canını belki bebeğine sıkıntı verirsin böylelikle boşyere
:)))) idrarr ben 4 tane yapptımm çıkmadıı en sonunda kan yaptırcam dedim eğer yptırmsdaydım kahrolcaktım umutsuxluğa kapılcaktım ama şimdi inamıyorummm bebeğimmm bana annesinee tutunncakkk

cayazcım çok sabırsızsın rabbim seni şu an bi sınava soktu bakalım kulum sabırlımı şükretmesini biliyomu diye arkadaşm şükür ve sabırla test gününü bekle ve bizlerede güzl haberlr ver oldumu :KK1::KK1:

kuzum ilk sayfadaki listeye ekledim ben seni:) ama sıra 60 oldu. çünkü ben 59a bir giriş yapmıştım zaten

gördüm cnm çok tşk nasıl gidiyo iyisin umarım seni takip ediyorum burda herkeze baya moral kaynağı olmuşsun belli yüreği güzel insan rabbim güzel yüreğine kalbine göre versin inş :KK1::KK1::KK16::KK16::KK16::KK16:

Kizlaarrrr saatler once transferimi oldum. Ama resmen öldüm. Hastaneye gittigimde bekledim epeyce sıra gelmesini. Dayanamiyorum dedim hemsireye altima edicem. Daha cok islem var mi. O da 1 kisi var biraz yapin dedi. Tekrar su icersiniz. Butun mesanemi bosalttim valla. Beklerken yine ictim ama. Ameliyathaneden cagirdilar. Sıkışık misiniz dediler biraz dedim. Onemli degil zayifsiniz zaten dedi. Hazirlandim yattim catala 5 dakka gecti doktor yok 10 dakka gecti yok patlayacagim dedim cok kötüyüm gelmiyormu doktor. Saniyeler bile saat gibi geldi. Embritolog geldi minik kusun resmini getirdi ona bile sevinemedim.Allahim beni bu azaptan kurtar dedim. Patliyorum sandim yeminle. Doktor geldi teknisyen karindan ultrasonla bakti islem olurken ultrasonla bastirdi , doktorum "yahu ne bastiriyorsun kadina cok bastirmayla iyi gozukmez. O kadin ne halde biliyomusun, sen idrara sikisikken bi bastirayim da karnina gor o zaman gününü " dedi. Cok guzel bi yere yerlestirdik dedi. Gordum bende minigimi :KK66: bittiyse tuvaletimi yapayim dedim. Odaya aldilar 5 dakka sonra yap dediler. Gecti mi gecmedi mi nasil gecti o 5 dakka hic bilmiyorum. Daha once surgu de kullanmamistim hic. Nasil kullanilacagini da bilmiyorum once yatagi islatirim diye utandim sonra amaaaannnn dedim saldim gitti valla :KK66:
Siz siz olun kizlar cok sıkışık gitmeyin. Hafif sıkışık olmak yeterliymis. Ben cektim siz cekmeyin :KK66:

cayazcım çok sabırsızsın rabbim seni şu an bi sınava soktu bakalım kulum sabırlımı şükretmesini biliyomu diye arkadaşm şükür ve sabırla test gününü bekle ve bizlerede güzl haberlr ver oldumu :KK1::KK1:
Rabbim beni 4 senedir sınıyor :) her evladımı kaybettiğimde hayırlısı buymuş dedim ..transfer gününü saymazsak 8. Gündü bugün ve morale ihtiyacım vardı sizlerden çok destek alıyorum sağolun varolun..allah sizlerinde gönlüne göre versinn en kısa zamanda ..doğum zamanları.ızı konusalım nerde doğurucamızı neler alıcamızıı ..inşallahhhh hepimizin sınavı bu tedviyle biter bebeklerimizi kucaklarımıza alırızzz :))

Rabbim beni 4 senedir sınıyor :) her evladımı kaybettiğimde hayırlısı buymuş dedim ..transfer gününü saymazsak 8. Gündü bugün ve morale ihtiyacım vardı sizlerden çok destek alıyorum sağolun varolun..allah sizlerinde gönlüne göre versinn en kısa zamanda ..doğum zamanları.ızı konusalım nerde doğurucamızı neler alıcamızıı ..inşallahhhh hepimizin sınavı bu tedviyle biter bebeklerimizi kucaklarımıza alırızzz :))

olsun be arkadaşm vardır bundada bi hikmet ben 14 yıllık evliyim 4 kere tüp denedim bende kaybttim bebeğimi ama hep şükrettim rabbimin bi bildiği var dedim en son 9 ayda yaptım oda düştü napim peki isyanmı edeyim asla bundada var bi hayır 12 ayda tekrar denicem rabbim vercek inş bize bu mutluluğu tatdırcak ama vakti zamanı geldiğinde allah çekemeyeciği yükü vermezmiş kuluna bi gün bizde ANNE OLUCAZ ALLAHIMIN İZNİYLE oldumu güzel insan güzel düşün güzel olsun :KK1::KK1:

X