- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
Ah Arkadaşım hep aynı....."çocuk yapsana,daha ne bekliyosun,olmuyo mu,dua et,doktora git vs vs vs" ben akıl edemiyorum de mi doktoru..ya da dua etmiyo muyum..bunun Allahın elinde olduğunu bilmiyo mu insanlar..neyin havası bu öyleyse..en acısı da kadın kadına yapıyo bunu..hemcinslerimden bazen nefret etmişimdir bu patavatsız gereksiz muhabbetlerinden ötürü..sanane benim yatak hayatımdan,korunmamdan,çocuk doğurmamdan..sen mi bakacan sana nee..dellendim...İnşallah sağlıklı hayırlı sonuçlar alırsın
evet zaten bir gün vitrindekileri evlatlarıma giydiriceğimin hayalini kurarak millete doğumunda aldığım cicileri bak bunu da kızım olursa kesin alıcam umuduyla günlerimi geçirdim...tabiki umudumu yitirmiyorum kkalbimi bozmuyorum birinin bebeği olunca yine seviniyorum ama zor işte gerçi hayat zor ...hep dua ediyorum rabbim ne verirsen hayırlısını ver evladında hayırlısını ver sağlıklısını ver...inşallah rabbim dualarımı duymuştur 4 senedir bir fiil kalkarken yatarken yürürken konuşurken banyo yaparken ezan okurken ne bilim nefes alırken bile allaha el açıp dua ettim inşallah bu sefer dualarımı kabul eder tabi sizlerinde ...
Ya bak işte ben biliyorum benim gibi hepimizin sorunu var...kimse de demez yani acaba derdin mi var bişeye ihtiyacın mı var diye...all benden de okdr daha niye yapmıyosunuz çocuk??? Ee var bii sebebii demek ki ... Destek ol ..destek olmuyosan sus. Dedikodumu yapma bari... Çookk öylee ağlayarak eve geldiğimi biliyorum..çook ağlayarak annemi aradımı biliyorum anne bi günah mı işledim de allah bana bunları çektiriyor diye...beninle dalga gecenlerin sonu ne olucak acaba ?? Bir gün onlarda cezalnmicak mı??? Buraya yaşadıklarımı yazsam cilt cilt ansiklopedi olur...inan bana..
Hele bide allaha dua et diyenler yok mu öldüresim geliyor...
Ben imansız allahsızmıyım sen nerden biliosun benim dua edip etmediğimi????? Yani davulun sesi uzaktan hoş gelir herkese bizi bir tek bizler anlarız sanırım...
Yine diorum rabbim ellerimizi boş çevirmesin
amayacım bnide ekleyin şu listeye beceremdim4 kere deneme 1 gebelik kaybı yumurta rezevi azlığı şimdi bahçeci umutta 12 ay denicem eşdede sperm azlığı
S. N | NİCK | DENEME SAYISI | MERKEZ ADI | SEBEP | YAŞ | SONUÇ :)))) |
1 | amayaa | 2.deneme | bursa-soranus tüp bebek merkezi | yumurta rezerv azlığı+ fsh yüksek | 32 | |
2 | sahra 8482 | 1.deneme | bursa-acıbadem | çikolata kisti | ||
3 | zumrutline | 2.deneme | bursa-soranus tüp bebek merkezi | tüp alındı | 35 | |
4 | hstc | 1.deneme | eskişehir-acıbadem | kist+prolaktin+sperm hareketsizliği | 32 | |
5 | beren_35_01 | |||||
6 | naneliseker | 2.deneme | bursa-acıbadem | sebepsiz inferlitite | ||
7 | cileklimonata | 1.deneme | ankara başkent üni. hastanesi | rezerv azlığı | 26 | |
8 | muhurgozlum | |||||
9 | caregiver | 1.deneme | istanbul | sperm hareketi yok | ||
10 | cathee | 3.deneme | ankara | pcos | 31 | |
11 | nurdanur | 3.deneme | ||||
12 | hatibulut | 1.deneme | ankara başkent hastanesi | endometriozis(Çik.Kisti.) | 29 | |
13 | iden | 1.deneme | istanbul tüp bebek | 25 | ||
14 | naiadd | 1.deneme | izmir ege doğumevi | pko ve sperm azlığı | 26 | |
15 | nese77 | 2.deneme | adana başkent hastanesi | tüplerde sorun | 36 | |
16 | ssofya | 2.deneme | kadıköy acıbadem | spermm azlıgı | 32 | |
17 | phaselis | 3.deneme | tüpler kapalı | 31 | ||
18 | sumeyyab | 1.deneme | adana başkent hastanesi | sperm azlığı ve pko | ||
19 | merve_uk | 1.deneme | pko | 25 | ||
20 | kodal82 | 1.DENEME | ANKARA ANATOLİA | SPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ | 31 | |
21 | Msruya | 1. deneme | Gazi | Çikolata Kisti | 29 | |
22 | reyyan2013 | 2.deneme | Ankara Zekai Tahir | Sperm Azlığı ve Morfoloji | 33 | |
23 | artemis-artemis | |||||
24 | mrvst | 1. deneme | Başkent Üni. Hulusi Bey | |||
25 | NAZARBONCUK35 | |||||
26 | gogii | 1. Deneme | Morfoloji ve Kist (galiba :)) | |||
27 | krizantem00 | 2.deneme | Bursa ART Tüp Bebek | rezerv azlığı, sağ tüp tıkalı, ileri hızlı sperm azlığı | 28 | |
28 | casmile | 2.deneme | ||||
29 | aysenuraydın88 | 1.deneme | emsey hastanesi | endometrioma ve tüp tıkanıklığı | 25 | |
30 | llyelizll | 1.deneme | ankara | sperm azlığı | 34 | |
31 | nur8436 | 2.deneme | sebepsiz infertilite | 29 | ||
32 | mira38 | 1.deneme | Kayseri acıbadem | sperm sayısı ve hareketliliği | 28 | |
33 | iresistble | 1.deneme | İstanbul Tüp Bebek | |||
34 | arwen10_19 | 1.deneme | özel ankara t.b.m | sperm sayı+morfoloji | 27 | |
35 | monicagaller | 1.deneme | pko+ sperm morfolojisi-sayısı-hareketliliği | 31 | ||
36 | flyingmom | 2.deneme | Kadıköy Florence Nightingale | endometriozis | 26 | |
37 | guzbahar | tek deneme | anadolu sağlık merkezi | yumurta azlığı sperm problemi | 41 | |
38 | serenay83 | istanbul feminen kadın sağlığı merkezi | çikolata kisti | 30 | ||
39 | MaraDespina | 1.deneme | istanbul umut tüp bebek | sağ tüp kapalı ve yumurta tembelliği | 29 | |
40 | MELEK_84 | 1.deneme | İST.SÜLEYMANİYE KADIN DOĞUM | TEKRARLAYAN DÜŞÜK | 29 | |
41 | zelve | 1.deneme | Bornova Şifa Hastanesi | yumurta rezerv azlığı | ||
42 | emha | 1.deneme | İstanbul cerrahi | sperm azlığı | 28 | |
43 | cmas1 | 2.deneme | ataşehir memorial | sebepsiz... | 43 | |
44 | pers | |||||
45 | alpgulsun | 1.deneme | İstanbul Avrupa Şafak hastanesi | morfoloji %2 ve hareket sorunu | 30 | |
46 | psikoyaman | 1.deneme | izmir tavmergen klinik+ege üni | endometriozis+azosperm | 28 | |
47 | nihan_16 | 1.deneme | bursa art tüp bebek | |||
48 | kalinkam | 3.deneme | eurofertil istanbul. | polikistik over | ||
49 | ada67 | 2.deneme | maslak acıbademde | endometrıozıs | 36 | 3 yaşında bir oğlu var, ikinci için ikinci denemesi |
50 | didem_brs | 1.deneme | bursa jineplus | azosperm | 24 | |
51 | alfabe | 4.deneme ama 2. transfer | Ege Üniversitesi | rezerv azlığı, sperm azlığı ne ararsan var | 37 | |
52 | Ozlem-ahmet | 1.deneme | bursa jinemed tbm | morfoloji+sperm hareketszlği | 21 | |
53 | fundurtan | 1.deneme | izmir özel ege tüp bebek merkezi | pko+morfoloji | 31 | |
54 | cicibebe_ | 3.deneme | bahçeci fulya | azosperm | 31 | |
55 | s_akgun1982 | 3.deneme | Taksim Alman Hastanesi | Kan pırtılaşması | 31 | |
56 | a_gurur | 3. deneme | izmir eğe doğum hastanesi | tüp tıkalı+polikistik over | 29 | |
57 | bukezolsun | 1.deneme | sebepsiz infertilite | ankara başkent hulusi hoca | ||
58 | binnua | rezerv azlığı ve çik. kisti | 27 | |||
59 | bebek-34 | 5.deneme | bahçeci umut | rezerv ve sperm azlığı | ||
[/QUOTE]
S.
NNİCK DENEME
SAYISIMERKEZ ADI SEBEP YAŞ SONUÇ :)))) 1 amayaa 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi yumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek32 2 sahra 8482 1.deneme bursa-acıbadem çikolata kisti 3 zumrutline 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi tüp alındı 35 4 hstc 1.deneme eskişehir-acıbadem kist+prolaktin+sperm hareketsizliği 32 5 beren_35_01 6 naneliseker 2.deneme bursa-acıbadem sebepsiz inferlitite 7 cileklimonata 1.deneme ankara başkent üni. hastanesi rezerv azlığı 26 8 muhurgozlum 9 caregiver 1.deneme istanbul sperm hareketi yok 10 cathee 3.deneme ankara pcos 31 11 nurdanur 3.deneme 12 hatibulut 1.deneme ankara başkent hastanesi endometriozis(Çik.Kisti.) 29 13 iden 1.deneme istanbul tüp bebek 25 14 naiadd 1.deneme izmir ege doğumevi pko ve sperm azlığı 26 15 nese77 2.deneme adana başkent hastanesi tüplerde sorun 36 16 ssofya 2.deneme kadıköy acıbadem spermm azlıgı 32 17 phaselis 3.deneme tüpler kapalı 31 18 sumeyyab 1.deneme adana başkent hastanesi sperm azlığı ve pko 19 merve_uk 1.deneme pko 25 20 kodal82 1.DENEME ANKARA ANATOLİA SPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ 31 21 Msruya 1. deneme Gazi Çikolata Kisti 29 22 reyyan2013 2.deneme Ankara Zekai Tahir Sperm Azlığı ve Morfoloji 33 23 artemis-artemis 24 mrvst 1. deneme Başkent Üni. Hulusi Bey 25 NAZARBONCUK35 26 gogii 1. Deneme Morfoloji ve Kist (galiba :)) 27 krizantem00 2.deneme Bursa ART Tüp Bebek rezerv azlığı, sağ tüp tıkalı, ileri hızlı sperm azlığı 28 28 casmile 2.deneme 29 aysenuraydın88 1.deneme emsey hastanesi endometrioma ve tüp tıkanıklığı 25 30 llyelizll 1.deneme ankara sperm azlığı 34 31 nur8436 2.deneme sebepsiz infertilite 29 32 mira38 1.deneme Kayseri acıbadem sperm sayısı ve hareketliliği 28 33 iresistble 1.deneme İstanbul Tüp Bebek 34 arwen10_19 1.deneme özel ankara t.b.m sperm sayı+morfoloji 27 35 monicagaller 1.deneme pko+ sperm morfolojisi-sayısı-hareketliliği 31 36 flyingmom 2.deneme Kadıköy Florence Nightingale endometriozis 26 37 guzbahar tek deneme anadolu sağlık merkezi yumurta azlığı sperm problemi 41 38 serenay83 istanbul feminen kadın sağlığı merkezi çikolata kisti 30 39 MaraDespina 1.deneme istanbul umut tüp bebek sağ tüp kapalı ve yumurta tembelliği 29 40 MELEK_84 1.deneme İST.SÜLEYMANİYE KADIN DOĞUM TEKRARLAYAN DÜŞÜK 29 41 zelve 1.deneme Bornova Şifa Hastanesi yumurta rezerv azlığı 42 emha 1.deneme İstanbul cerrahi sperm azlığı 28 43 cmas1 2.deneme ataşehir memorial sebepsiz... 43 44 pers 45 alpgulsun 1.deneme İstanbul Avrupa Şafak hastanesi morfoloji %2 ve hareket sorunu 30 46 psikoyaman 1.deneme izmir tavmergen klinik+ege üni endometriozis+azosperm 28 47 nihan_16 1.deneme bursa art tüp bebek 48 kalinkam 3.deneme eurofertil istanbul. polikistik over 49 ada67 2.deneme maslak acıbademde endometrıozıs 36 3 yaşında bir oğlu var, ikinci için ikinci denemesi 50 didem_brs 1.deneme bursa jineplus azosperm 24 51 alfabe 4.deneme ama 2. transfer Ege Üniversitesi rezerv azlığı, sperm azlığı ne ararsan var 37 52 Ozlem-ahmet 1.deneme bursa jinemed tbm morfoloji+sperm hareketszlği 21 53 fundurtan 1.deneme izmir özel ege tüp bebek merkezi pko+morfoloji 31 54 cicibebe_ 3.deneme bahçeci fulya azosperm 31 55 s_akgun1982 3.deneme Taksim Alman Hastanesi Kan pırtılaşması 31 56 a_gurur 3. deneme izmir eğe doğum hastanesi tüp tıkalı+polikistik over 29 57 bukezolsun 1.deneme sebepsiz infertilite ankara başkent hulusi hoca 58 binnua rezerv azlığı ve çik. kisti 27 59 bebek-34 5.deneme bahçeci umut
[TD]/TD]rezerv ve sperm azlığı
[TD]
Kizlar yazilanlari surekli okuyorum ama tarihleri takip edemiyorum en yakin sonuc alacak kimler var?B
Ben bugun aldım sonucumu,3.gün embriyosu 2 adet embriyo betahcg 304.Bu 3.tüp bebeğim ilki 5.gün embriyosuydu beta hcg 71.di.değer,m katlanarak devam etmişti.Ama 18.gün kaybettim. Belki kan sulandırıcı iğne kullanmadığımız için olmuştur dedi saolsun doktorum .Kısmet değilmiş.2.side 3.Gün embriyosuydu beta hcg 1076 idi.12 hafta redüksiyonla kaybettim.Bu sefer inşaalah sağlıcakla kucağıma almak nasip olur.Allah herkesin muradını verir.
Ben bir şey soracağım. Yarın sabah 8 de yumurtalarım toplanacak inş. Fakat 2 gündür grip gibiyim üşüttüm sanırım. Narkozda bir tehlike yaratır mı acaba
Binnua geçmiş olsun. ..benimde yarın yumurta toplama gerçekleşecek. ..bana aksam ılık bir dus al dediler ve 12 den sonra yemek yasak.ayrica yarın sadece atletle kalacağız galiba.guzelcr rahat rahat giyin bugun ıhlamur iç güzelce. Allah yardimcimiz olsun.narkozu bur tehlike yaratacağını sanmam. ..
hayırlı cumalar ayşenur,hemen cevap vereyim kendi adıma
çatlatma iğnesi hariç kullandığım iğne adları
menogon(yumurta geliştirme)
orgalutran (yumurtalar çatlamasın diye)
prengly,decapeptly(transfer sonrası günaşırı)
diye iğneler......
şuanda sadece progestan fitil ve estrofem hap kullanıyorum..başka da bişe kalmadı canım
Kızlar dayanamadım bugün transferin 9. Günü transfer gününü saymazsak 8. Gün kan testi verdim dayanamayıp 5.43 çıktıııııı sizcee nasılll sonuççççç
Kızlar dayanamadım bugün transferin 9. Günü transfer gününü saymazsak 8. Gün kan testi verdim dayanamayıp 5.43 çıktıııııı sizcee nasılll sonuççççç
bebek_34 .!.:tşk cnm ya ben baya beceriksiz çıktım bu konuda beceremdimde
Cayaz biraz sakin ol sabırlı ol amayaa haklı herşey alahtan tabii ama dr.ların bi bildiği var 12 gün derken ...şuan kendini strese sokuyosun oldukça fazlaa bu olumsuz etki yaşatmasın alllllaaah korusunKızlar dayanamadım bugün transferin 9. Günü transfer gününü saymazsak 8. Gün kan testi verdim dayanamayıp 5.43 çıktıııııı sizcee nasılll sonuççççç
işte 4 senedir bekliyorum 3 tane bebeğimi kaybettim ve eşimi ikna edene kadarda tüp bebeğe ruhen çok yoruldum 1 senemde eşime ve ailesine durumu anlatmakla geçirdim ve gerçekten yoruldum eminim çoğunuz eşinizden destek görmüşsünüzdür ama ben malesef ki swverek evlenmemize rağmen bu alakayı göremedim..tabikide çocuk istiyor ilk zamnlar bunu da istemedi gerçi ama normal yoldan olsun gözüyle bekledi hep ..ben ünv. Mezunuyum hemde iyi bi ünv. Ve biter bitmez evlendik ve evde oturdum çalışmadım da bana da evde oturup çocuk doğurmak onları büyütmek düşer dedim ama rabbim demek ki zamanı deil dedi olanlar da gitti şimdi umudum tüp bebekti eğer bu da tutmazsa gerçektenn yıkılıcam buna inanıyorum ümidim umutlarım kırılmış durumda...benim gibi olanlar çok iyi anlar cocugu olmuyo mu diyenler kısırmı diyenler cocugunu elletmek istemeyenler onları kıskandığımı düşünen zavalllılar.....yaşadım da yaşadım... Her bebek mağazasının önünden geçerken önceden allahım olsunnn bunlarınn hepsinii hepsini alıcam diodum ama artık zaman geçtikçe kafamı çevirerek geçiriyorum önünden...
Olmazsa tabi üzülürüm ama vardır onun da bi sebebi heralde rabbim de bu dünyada beni evlat la sınıyo..
Ben bir şey soracağım. Yarın sabah 8 de yumurtalarım toplanacak inş. Fakat 2 gündür grip gibiyim üşüttüm sanırım. Narkozda bir tehlike yaratır mı acaba
Bugün anneme dedim gerçektenn bazen siz bile anlayamazsınız beni kızlar daha iyi anlıo cünkü hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz dedim...amiinnnn işallahhhh hepiiimiziii ...Ah Arkadaşım hep aynı....."çocuk yapsana,daha ne bekliyosun,olmuyo mu,dua et,doktora git vs vs vs" ben akıl edemiyorum de mi doktoru..ya da dua etmiyo muyum..bunun Allahın elinde olduğunu bilmiyo mu insanlar..neyin havası bu öyleyse..en acısı da kadın kadına yapıyo bunu..hemcinslerimden bazen nefret etmişimdir bu patavatsız gereksiz muhabbetlerinden ötürü..sanane benim yatak hayatımdan,korunmamdan,çocuk doğurmamdan..sen mi bakacan sana nee..dellendim...
Ben mutluyum çok şükür. .evlendim dünya iyisi eşim var.sorunum yok hiç..ve dileğimiz mutlu yuvamız evlatlarla şenlensin,büyütelim onları..ana baba olalım biz de,hakkını vere vere..hepimizin durumu,istegi bu yönde. .Allah bizi şereflendirsin inşallah,o mis kokulu cennet meyveleriyle..
Burda olan olmayan herkesin yuvasını bereketlendirsin kuzularla
Çookk gülldümm okurkennnn ahh benn ahh bennn :) tutamıyorum kendimii Eğer bugün yaptırmasaydım innınn bana pzrtesiye kdr depresyona girmiştim 5.43 biliyorum çook düşükk ama şindi bi nedenimm varr belkii bebeğimmm geç tutundu ve büyüücekkk :)))))cayaz seni dizime yatırıp popona popona vurmak istiyorum artık.... kuzum doktorlar neden 12. gün diyorlar? yahu bu adamlar onca sene boşuna mı okudu? onlar bilmeyecekte bizler mi bilcez şimdi? iyi desek gerçekten inancan mı?
bak ben tüp bebek denemeden önce bi kez idrarda pozitif çıktı, kan testi yaptırdım normalde reglime bikaç gün vardı 13 falan çıkmıştı. doktor bana bu değer çok arada bi değer, pozitifte olabilir negatifte bir hafta sonra tekrarlayalım dedi ve zaten bikaç gün sonra regl oldum ben.
az sabır canım. daha 8. günündesin yaaaa ama. kendine yazık ediyosun, bu kadar strese sokma kendini nolursun... hiç iyi bi şey değil bu yaptığın. kendine ne yaptığının farkında mısın canım sen yaaa
duua edinn canımmm pzrtesi tekrarlıycaz...Benim o gun 1.20 cikmisti... tabiiii sonra negatif. ...senin ki daha artar belki bilmiyorum. Ptesi yine yap bakalim artiyo mu
Amiiinnnnnn çokkk erkenn biliyorumm amaa yaptırmasaaydımm daha çok kendimi stresr sokucaktım en azından şindi bi umutCayaz biraz sakin ol sabırlı ol amayaa haklı herşey alahtan tabii ama dr.ların bi bildiği var 12 gün derken ...şuan kendini strese sokuyosun oldukça fazlaa bu olumsuz etki yaşatmasın alllllaaah korusun
....inşlhhh allahım izniyle değerin kat kat çoğalır
:)))) idrarr ben 4 tane yapptımm çıkmadıı en sonunda kan yaptırcam dedim eğer yptırmsdaydım kahrolcaktım umutsuxluğa kapılcaktım ama şimdi inamıyorummm bebeğimmm bana annesinee tutunncakkkcanım benim seni o kadar iyi anlıyorumki aynı şeyleri bende yaşadım olmamasınana üzülürken tam oldu diye sevinçle dolan yüreğim bebeğimin kalp atışının duruşuyla son buldu, hemde 3 defa ama yılmadım pes etmedim yılmak yok rabbiminde sınavı böyle demekki bizim için dua etmekten başka bişey gelmez elimizden ,bende 7yıllık evliyim bu arada test sonucun için neden boş yere kafanı takıyorsun anlamıyorum yarın kesin sonuç çıkacak bak benim ilk aşılamamda pzt idrar testi yaptım çıkmadı çarşambaydı test günüm çarşamba kan testimi yapmıştım 52 çıkmıştı. Inş sende hamiştirsin boşyere sıkma canını belki bebeğine sıkıntı verirsin böylelikle boşyere
kuzum ilk sayfadaki listeye ekledim ben seni:) ama sıra 60 oldu. çünkü ben 59a bir giriş yapmıştım zaten
Rabbim beni 4 senedir sınıyor :) her evladımı kaybettiğimde hayırlısı buymuş dedim ..transfer gününü saymazsak 8. Gündü bugün ve morale ihtiyacım vardı sizlerden çok destek alıyorum sağolun varolun..allah sizlerinde gönlüne göre versinn en kısa zamanda ..doğum zamanları.ızı konusalım nerde doğurucamızı neler alıcamızıı ..inşallahhhh hepimizin sınavı bu tedviyle biter bebeklerimizi kucaklarımıza alırızzz :))cayazcım çok sabırsızsın rabbim seni şu an bi sınava soktu bakalım kulum sabırlımı şükretmesini biliyomu diye arkadaşm şükür ve sabırla test gününü bekle ve bizlerede güzl haberlr ver oldumu
Rabbim beni 4 senedir sınıyor :) her evladımı kaybettiğimde hayırlısı buymuş dedim ..transfer gününü saymazsak 8. Gündü bugün ve morale ihtiyacım vardı sizlerden çok destek alıyorum sağolun varolun..allah sizlerinde gönlüne göre versinn en kısa zamanda ..doğum zamanları.ızı konusalım nerde doğurucamızı neler alıcamızıı ..inşallahhhh hepimizin sınavı bu tedviyle biter bebeklerimizi kucaklarımıza alırızzz :))