2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Hehe benimki de artik dogsun bu ne ya diyo

Cañmmmmmmmmmm biliyordum sssendensescikmayinca bize sürpriz yapacak diyordum Hamdolsun zor zamanlar geçmişbile bulanti kusmalarin sonu dünyalar tatliai bir melek olacak bu herseye deger.arada yaz bizi ihmal etme seni cok seviyorum :)

Mervecim cokk sevindimmm Rabbim sağlıkla sihhatle zamninda eline aldirsin Allahım ne kadar buyuk dimi kuzum Insallah o mucizeyi Bisde yaşarız keyifli hamilelikler dilerim sevgiler hersey gönlünce olsun

Sağol amayammmm darısı başına inşallah.

Darısı başına canım.

Kızlar iyi geceler

Kusura bakmayın çok geç yazdığım için ama hep koşturma halindeyim. Uykusuz gecelerrrr

Neyse hikayeme başlayım. Çarşamba akşamı heyecandan hiç uyuyamadım. Neyse ki sabah oldu ve güzel bir duş aldım.sabah 7 de son lokmamı ağzıma aldım. Saat 9,30 da hastanedeydim. Ama elim ayağım titriyordu. Yatışımızı yaptık ve serumum bağlandı. Heyecandan konuşamıyordum bile Masalıma kavuşmama birkaç saat kalmıştı.Bildiğim tüm duaları okudum ve ard arda isimlerinizi saydım.

Saat 13 de tekerlekli sandalyem geldi ve ben ameliyathaneye götürüldüm. Genel anestesi olacağını zannediyordum. Doktor açıklama bile yapmadan beni spinal anestezi için hazırladılar. Bense bebeğime kavuşma heyecanıyla sağlıklı olsun diye dualar ederek yine hepinizin isimlerini saydım. Arkadaşlarım da inşallah bunları yaşar bebeklerine sağ salim kavuşurlar dedim. İsimlerinizi heyecandan şaşırmamak için unutmamak için yazmıştım.

Neyse ki doktor geldi ve sezeryanım başladı. Birkaç dakika sonra saat 14,04 de bir ağlama sesiyle çınladı ameliyathane. Sağlıklı mı diye çırpınmaya başladım. Ve bebeğimi yanımdaki bebek beşiğine yatırdılar. Bebek doktoru geldi kontrolleri yapıldı. Doktor gayet sağlıklı hayırlı olsun dedi ve gitti. Masalımı yanıma getirdiler. Kokusunu içime nasıl çektim anlatamam. Annesine benzeyen sarışın fıstık gibi bir kızdı. Rabbim nazardan saklasın. Artık içim rahat etmişti dualarıma devam ettim.

Biraz sonra odama alındım ama bebeğim çoktan odaya gitmişti. Ailem beni de kapıda karşıladı. Arkadaşlarım gelmişti. Harika bir duyguydu.

Sabaha kadar uyumadık ben sancıdan kızım ise mamadan. Neyse sıkıntılı yerleri es geçiyorum. Ertesi gün öğlene doğru hastaneden çıktım ve evime geldim. O günden beri uykusuzum. Ama Masalıma kavuştum ya gerisi boş.

Rabbim dualarımı kabul etti bebeğimi bana verdi. Darısı sizlerin başına. Bu başka bişeymiş. Canınızda yansa, uykusuzda kalsanız herşey bebeğinizmiş. Rabbim sizlere de yaşatsın. Şimdi kısa kesmek zorundayım.

Ben hayatımın Masalına, mucizeme, meleğime, herşeyime kavuştum. Bunları yazarken ağlıyorum hala rüyada gibiyim. Rabbim sizlerede yaşatsın.

Sizleri çok seviyorum kader arkadaşlarım. Hepiniz için güzel günler gelecek ben hep inandım inanıyorum. Sizi çok öpüyorum. Sağlıcakla kalın.

Gozun aydın bitanemmm Rabbim anali babalı sağlıklı sihhatli buyutsün .vatanına milletine annesine babasına hayırlı evlat olsun Allahım mutlulugunuzu bozmasın hep gusel gunler göstersin sana cook tesekkur ederim bizleri dualarindan eksik etmedigim Icin Insallah kabul olur Rabbim büyüktür masal kızımız sağlıkla büyüsün hic kötü günler göstermesin sevgiler Allaha emanet olun

çok güzel bi hikaye çok heycanlı çok duygusal çook ne bilim çook işte harikaaa sanki kendimi hayal ettim senin yerinde muhteşem bi duygu olsa gerek dedim maşalahhhhhhhhh subanalaaaaahhh
dualarına bizide kattığını yazmışsın çok sevindim...rabbim masalına ve sana sağlıklı ömürler versin canım

Aminnnnn canım..
Allah analı, babalı sağlıklı ve mutlu günlerde büyümesi, güzel günler görmenizi nasip etsin.
İnan heyecanla okudum yazını, Masal'ınıza kavuşmanıza çok sevindim. İsmide kendi gibi harika, Annesi yazmış zaten fıstık gibi diye
Darısı tüm anne olmak isteyenlere inşallah. Hepimiz bu güzel duyguyu yaşayalım

Selencim Allah bagislasin gözünüz aydin Masal ismini çok severim adi gibi bahtida güzel olsun inşallah Allaha emanet olun ...

Iyiyim Yelizcim iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın aralikta 4. denemem kimyasal oldu Allahin takdiri dedik toparlaniyoruz buraya da olumsuz birsey yazmak istemedim o ara iyiyim çok şükür simdi :) neseyi seni okudum tedavileriniz inşallah 9 ay sonunda kucaginiza almakla sonuclansin tedavisi olan herkes için inşallah hamis arkadaslarimda sağ salim kucaklarina alsinlar kuzucuklari Bende dinleniyorum bahar da başka şehre taşınma ihtimalimiz var sehir de belli değil eşimin işinden dolayi kısmet ondan sonra belki yeni tedavi düşünüruz ya da kendiliğinden olur Rabbim büyük çok öpüyorum kizlar sizi
sahraaa nerelerdesin iyimisin

Son düzenleme:
canımmmm benimmmmmmm ahanda böyle oldum ben yaaaa.....
hayatınız Masal gibi geçsin.... uykusuzluğunuz uzun sürmesin, hareketleri takip edeceği seni taklit edeceği zamanları hayal et.... inan ne yazacağımı bilemiyorum o kadar güzel anlatmışsın ki.... çok çok çok güzel bi hikaye, mutlu sona ulaşmış bi Masal....

ayrıca isimlerimizi yazdığını söylemişsin ya, o arada derede aklına gelmesi bile çok güzel.... Allah razı olsun, dualarını kabul etsin.... seni öpüyor, Masalı uzaktan kokluyorummmm

Selencim Allah bagislasin gözünüz aydin Masal ismini çok severim adi gibi bahtida güzel olsun inşallah Allaha emanet olun ...
tam sen nerelerdesin diyecektim ki yeliz sormuş... iyi olmana sevindim. inşallah Rabbim tedaviye gerek kalmadan gönderiverir meleğini canım.... bende ilk reglim ile bi kontrole gidip mart nisan gibi başlamayı düşünüyorum.... bu bahar hepimize bahar gelir inşallah....

canım arkadaşım yazdıklarını okurken kendimi tutamadım ağladım ağladım ne güzel bir mucize ilk tüpde kimyasal olunca yazdıkların vardı özellikle annemle ilgili o günde çok ağlatmıştın beni bugünde ağladım ama mutluluktan hepimiz birbirimizin hikayelerinden üzülüp mutlu oluyoruz bu ne güzel bir samimiyet ve sevgidir.Sarı şekere ve sana maaşaALLAH canım hepimizin gözü aydın olsun meleğini sağ salim kucağına aldın Masala Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin analı babalı ve kardeşli büyüsün inşaALLAH

Yarın minnoşumuzla randevumuz var, inşallah herşey yolundadır. Korkutuyor bazen beni, bu sıralar karnım çok sık sertleşiyor.
yalancı kasılmadır onlar merak etme rahimi doğuma hazırlıyor inşaALLAH sende 38.haftayı görürsün

Neşeeeeeeee
canım nasılsın inşaALLAH bu sefer senden de güzel haberler alacağız sonra sırayla tedavide olan arkadaşlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…