- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
seni gidi yaramaz seniHepinize merhaba arkadaşlar,
Sizlerden uzun süre uzak kaldım haber veremedim bunun için öncelikle özür dilerim.
Ama size güzel haberlerle geldim Rabbime ne kadar şükretsem az. Onun hikmetinden asla sual olunmaz. Rabbime binlerce şükürler olsun ki hamileyim hemde doğal yoldan bu benim için daha da büyük bir mucize. Biliyorsunuz ki sorun eşimdeydi 2 aşılama ve 2 kez tüp bebek tedavim başarısız sonuçlanmıştı. 3.ye kasım ayında başlayacaktım ki hamile olduğumu öğrendim. Büyük bir mucizeydi benim için tüp ile de tutmayan nasıl doğal olmuştu. Ama sorguya ne hacet Rabbim nasip ettikten sonra. Tabi öğrendikten sonra doktorum hep tedirgin davrandı önce keseyi görelim, sonra kalp atışı duyalım felan yüreğim ağzımda geçti o süre. Sonrasında da beni hayattan alıkoyan 7/24 yattığım hiçbişey yiyip içmediğim bulantı ve kusmalı bir dönem geldi. Evimde bile kalamadım ilaçlarla serumlarla da kusmalarım bitmedi. Demek ki vakti zamanı gelmemiş dedim 6kg verdim sabrettim. Şükürler olsun ki o felaket günler geride kaldı bu sebepten dolayı sizlere de yazamadım çünkü kafamı kaldıramıyordum. Kusmam hala var doktorumun tahminine göre doğuma kadar da böyle devam edecek. Razıyım bu günlerime şükürler olsun yeter ki bebeğim hayırlı sağlıklı dünyaya gelsin başka bir isteğim yok.
Benden haberler bunlar. Birde kızım olacakmış şükürler olsun.
Burdaki arkadaşlarım her daim dualarımdasınız hamile olanlara sağlıklı sıhhatli kucaklarına almaları için, hamile kalmak isteyenlere de Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin diye dua ediyorum.
Çok, çok çok sevindim!!! Gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ahhh canım ne kadar sevindim anlatamamm!!!! Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Benim gönderdiğim ilaçlara gerek kalmamış demek
seni gidi yaramaz seniseni çok merak ettim kaç kere özelden mesaj attım bir arkadaş hamile o dedi bende hangi topikti hatırlamıyorum son yazdığın msjda negatif sonuçlandığı hissine kapıldım üzüldüm ama seni affettim minik kızını ALLAH C.C sana bağışlasın gözün aydın olsun bende 20 haftaya kadar kustum inşaALLAH seninde çok sürmeden biter
affedildin canımaminnn canım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
sağol canım benim aminnnnn hepimize inşallah. Evet canım Allah razı olsun senden dostinex, folik asit i kullandım bilediğerlerini de ihtiyacı olan arkadaşları bulup ileteceğimden hiç şüphen olmasın. Rabbim tez zamanda herkese tattırsın bu duyguları inşallah
ahhh canımm affedin beni gerçekten çok zor günlerdi bilirsin içtiğim 1 yudum su bile durmuyordu kan kusmaya başlamıştım artıkAmin canım benim Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın bizlere. İnşallah tamamen biter kusmalar çünkü hiç iştahım yok hala gram kilo almadım gerçi doktora göre sorun değil. Bebek şuan iyi diyor. Ama yiyemeyince ben tedirgin oluyorum. Senin bebişler ikizdi sanırım canım cinsiyetleri ne? Uzun zamandır yokum hiç birinizden haberim yok
affedildin canımgözden ıraktın ama dualarımdaydın bende hiç kilo almadım iştahsızlık had safhada ama ALLAH a şükür bebekler büyüyor ALLAH ömür verirse iki tane laz uşağı olacak (erkek) bugün diyetisyene gittik geçen hafta şeker yüklemesi sonucu yüksek çıktı artık mecburen 6 öğün yiyeceğim
amin canım çok sağol cümlemiz inşaALLAHAllah razı olsun canım. 6kg verdim öyle de kaldım iştahsızlık çok mecburiyetten yiyorum yemeği. ooyyy maşallah uşaklara Rabbim sağlıklı hayırlı kucağına almayı nasip etsin inşallah. neden dolayı yüksek çıktı? birde kaçıncı haftada hissetmeye başladın yavrucakları
Gözün aydın merve sonu güzel bi hikayen olmuş seninde....inşlahhh sağlıkla kucağına da alırsın kızını
amin canım çok sağol cümlemiz inşaALLAHbugün önce Endokrinolojiye gittim sonra Diyetisyene iki dr.unda ortak kanısı uzun süre açlık ve yanlış beslenme acıktıkça bağırsaklar için kayısı kurusu yiyordum birde şuan bol olan bir meyveden sayısına bakmadan yiyordum ikiside şekeri yükselten besinlerdenmiş bir hafta boyunca açlık ve tokluk şeker testi yapacağım haftaya kesin belli olacak neden yüksek çıktığı ben hatırı sayılır bir kiloya sahibim 20.haftalarda hissettim çok zayıf anne adayları 17.haftadan itibaren hissedebilirmiş ama bu durum tamamen her kişide değişiyor
bence hissedersin zayıflar daha erken haftalarda hissediyoryanlış beslenme kesin bende de varben kabızlık için bol su ile çözüm buldum çok şükür. ama meyve yiyemiyorum asit yapıyor çünkü gebelik reflüsü oluşmuş. tatlı da 3 aydır ağzıma sürmüyorum şeker namına bişey çıkar mı görcez ben 55kg yum şuan 2 haftadır hisseder gibiyim doktor erken daha hissetmezsin diyor da o yüzden merak ettim.
525 miiiiigünaydın amayaaaa maşalahhh liste gebe dolmuş hatta doğurmuşlar bile darısını başımıza
benim 4ncü denemem buyarın yumurtaları görmeye gidicem bakalım ne olmuşlar çok yüksek doz kullanıyom yine ilk 5 gün 525 doz gonal + lucrin ölüyoom sinirden bu hormonlar bana sinir yapıyo
Deniz'in içindeki mercan.... çok anlamlı ve güzel... adıyla yaşasın inşallahÇok güzel olmuş ismi, adıyla yaşasın... Bizimki Mercan olacak. :)
tamam onları da gebiş resmi koyarımmmm kiiiiiheyyy gidi eski günler heeyyyylisteyi görünce 2013 yılından beri yaşadıklarımız paylaştıklarımızı hatırladım listemizdeki hamile sayısı daha fazla aslında mesela serenay83 ikiz kızlarını kucağına aldı.merveaydın ı başka bir topikte hamile olarak gördüm ama yanlış anlamadıyasam düşük olmuş emha,iden bir kaç kişi daha hamileydi büyük bir ihtimal doğurmuşlardır inşaALLAH listedeki herkes hamile kalır ve yavrularını kucağına alır
ay neler konuşmuştuk seninle; rapor çıkarmak hakkında tedavi maddi zorluklar hakkında..... nası sevindim anlatamam... böyle haberler bizler için inanılmaz bir moral ve güç.... imkansızın olmadığının göstergesi.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... bizlere de nasip etsin inşallah... inşallah mide bulantılarında azalarak yok olur....Hepinize merhaba arkadaşlar,
Sizlerden uzun süre uzak kaldım haber veremedim bunun için öncelikle özür dilerim.
Ama size güzel haberlerle geldim Rabbime ne kadar şükretsem az. Onun hikmetinden asla sual olunmaz. Rabbime binlerce şükürler olsun ki hamileyim hemde doğal yoldan bu benim için daha da büyük bir mucize. Biliyorsunuz ki sorun eşimdeydi 2 aşılama ve 2 kez tüp bebek tedavim başarısız sonuçlanmıştı. 3.ye kasım ayında başlayacaktım ki hamile olduğumu öğrendim. Büyük bir mucizeydi benim için tüp ile de tutmayan nasıl doğal olmuştu. Ama sorguya ne hacet Rabbim nasip ettikten sonra. Tabi öğrendikten sonra doktorum hep tedirgin davrandı önce keseyi görelim, sonra kalp atışı duyalım felan yüreğim ağzımda geçti o süre. Sonrasında da beni hayattan alıkoyan 7/24 yattığım hiçbişey yiyip içmediğim bulantı ve kusmalı bir dönem geldi. Evimde bile kalamadım ilaçlarla serumlarla da kusmalarım bitmedi. Demek ki vakti zamanı gelmemiş dedim 6kg verdim sabrettim. Şükürler olsun ki o felaket günler geride kaldı bu sebepten dolayı sizlere de yazamadım çünkü kafamı kaldıramıyordum. Kusmam hala var doktorumun tahminine göre doğuma kadar da böyle devam edecek. Razıyım bu günlerime şükürler olsun yeter ki bebeğim hayırlı sağlıklı dünyaya gelsin başka bir isteğim yok.
Burdaki arkadaşlarım her daim dualarımdasınız hamile olanlara sağlıklı sıhhatli kucaklarına almaları için, hamile kalmak isteyenlere de Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin diye dua ediyorum.
bence hissedersin zayıflar daha erken haftalarda hissediyorreflü bende hamilelik önceside vardı şimdi at koşturuyor günde 1,5-2 litre arası su içiyorum ama sürekli ağzımda ben kilomu yazamıyacağım canım inşaALLAH şeker çıkmaz canım
aminnnn525 miiiiievet tatlım haklısın eminim çok sinir yapıyodur.... sonu güzel olsun inşallahhh... çektiklerini unuttursun....
Deniz'in içindeki mercan.... çok anlamlı ve güzel... adıyla yaşasın inşallah
tamam onları da gebiş resmi koyarımmmm kiiiii
ay neler konuşmuştuk seninle; rapor çıkarmak hakkında tedavi maddi zorluklar hakkında..... nası sevindim anlatamam... böyle haberler bizler için inanılmaz bir moral ve güç.... imkansızın olmadığının göstergesi.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... bizlere de nasip etsin inşallah... inşallah mide bulantılarında azalarak yok olur....
takviye aldığını söylemişler... kür falan mı yaptın? neler yaptın anlat bakalımreflü için sabahları lansor alıyorum ve bırakmayacakmışım doktor öyle dedi. Allah iyiliğini versin inşallahayyy inşallah çıkmaz şeker zaten bu mideyle 1 parça tatlı yiyemezken o suyu nasıl içeceğim onu da bilmiyorum bakalım hayırlısı
evet canım o şekerli su çok zor içiliyor ama mecburen gözümüzü kapatıp bir çırpıda içeceğizreflü için sabahları lansor alıyorum ve bırakmayacakmışım doktor öyle dedi. Allah iyiliğini versin inşallahayyy inşallah çıkmaz şeker zaten bu mideyle 1 parça tatlı yiyemezken o suyu nasıl içeceğim onu da bilmiyorum bakalım hayırlısı
günaydınlarrrrr....
ilk sayfadaki tablomuzun şaftı kaymış gibi duruyodu. bu sabah onu düzenledimmm.... bakınnnnn
Kaç Kişiyiz Nick Yaş Deneme Sayısı Merkez/Doktor Adı Sebep Hangi Aşamada Sonuç 1 amayaa 33 3.deneme bursa ??? fsh yüksekliği beklemede... 2 sahra8482 . 2.deneme bursa-acıbadem çikolata kisti ..... ..... 3 zumrutline 35 3.deneme bursa-pembe mavi tüp alındı bahara hazırlık, spor... ....... 4 hstc 32 1.deneme e.şehir-acıbadem kist-plolaktin-sperm hareketsizliği ......... ......... 5 beren_35_01 ... .. ... ... ... tedaviye gerek kalmadıııı 6 naneliseker .. 2.deneme bursa-acıbadem sebepsiz infertilite ...... ...... 7 cileklimonata 26 1.deneme ankara-başkent üni. rezerv azlığı geldi kızçeler gebeliğimi kaldı ayol, doğurdu bilem 8 caregiver .. 1.deneme istanbul sperm hareketi yok ..... ..... 9 cathee 31 4.deneme ankara pko .. tedaviye gerek kalmadıııı 10 hatibulut 30 2.deneme ankara başkent hastanesi endometriozis+yumurta rezervi azlığı+morfoloji düşüklüğü kavuşmaya az kaldı.... 11 iden 25 1.deneme istanbul tüp bm .. .. .. 12 naiadd 26 1.deneme izmir ege doğum evi pko ve sperm azlığı .. .. 13 nese77 37 3.deneme adana başkent has. tüplerde sorun var ???? 14 ssofya 32 2.deneme kadıköy acıbadem sperm azlığı yusuf ve yuşa dünyamıza hoşgeldilerrr 15 phaselis 31 3.deneme ... tüpler kapalı . 16 sumeyyab ... 1.deneme adana başkent sperm azlığı ve pko . . 17 merve_uk 25 1.deneme ... pko . . 18 kodal82 31 1.deneme ankara anatolia sperm azlığı ve morfoloji uzun zamandır görünmüyor buralarda 19 Msruya 29 1.deneme gazi çikolata kisti . 20 reyyan2013 33 3.deneme Ankara Zekai Tahir Sperm Azlığı ve orfoloji .... .... 21 artemis-artemis . . . . . doğum yaptı ikizleri var... 22 mrvst . 1.deneme başkent hulusi bey . uzun zamandır görünmütor :) 23 nazarboncuk35 . . . . 12 ağustostan beri uykusuz gecelerde 24 krizantem00 28 2.deneme bursa-art rezerv azlığı, sağ tüp tıkalı ileri hızlı sperm azlığı . 25 aysenuraydın88 . 1.deneme . . . . 26 llyelizll 35 3.deneme ankara sperm azlığı tedavide...sonuna kadar güzel devam etsin inşallahh ...... 27 nur8436 29 2.deneme . sebepsiz infertilite . . 28 mira38 28 1.deneme Kayseri acıbadem sperm sayısı ve hareketliliği 30 Ağustostan beri uykusuz gecelerde.... 29 iresistble . 1.deneme istanbul tüp bebek . . . 30 arwen10_19 27 1.deneme ankara tbm sperm sayı+morfoloji . . 31 monicagaller 32 2.deneme bahçeci fulya/aytun hanım pko+sperm morfoloji-sayı-hareketlilik minicalıktan yeniden mooooonicalığa geçiş sürecinde...4 bin küsurlu bi sonuç mu var, vayyy arkadaş yaaaa 32 flyingmom 26 2.deneme kadıköy florence nightinggale endometriozis paşasının yolunu gözlemekte, vuslata az kaldı kiiii 33 güzbahar 41 2.deneme . yumurta rezerv azlığı sperm sorunu tedavi öncesi takviye kullanımında ....... 34 serenay83 30 . . çikolata kisti . 35 MaraDespina 29 1.deneme istanbul umut tbm sağ tüp tıkalı ve yumurta tembelliği . . 36 melek84 29 1.deneme ist. süleymaniye kadın doğum tekrarlayan düşük .... . 37 zelve . 1.deneme Bornova Şifa has. yumurta rezerv azlığı . . 38 emha 28 1.deneme istanbul cerrahi sperm azlığı . . 39 bebek_34 . . . . dinleniyor..... özleniyor . 40 cicibebe . . . . gözümüz yollarda kaldı... 41 gul3535can 28 1.deneme izmir ege üni. endometriozis nisan regli ile başlayacak . 42 selen1977 37 2.deneme ankara gürgan klinik sebepsiz infertilite bebişiyle uykusuz gecelerde 43 unbelivable 34 1.deneme yurtdışı morfoloji+sayı bebişiyle uykusuz gecelerde 44 pers . . . . . hoşgeldin bebek 45 alfabe . 4.deneme . rezerv azlığı ??? . 46 kalinkam . 4.deneme eurofertil istanbul. polikistik over hoş geldin Muhammet bebek 47 kalbimdesin 38 8.deneme . pcos . 48 nazan.e . . . . 49 sezerkose 30 3 Florance Nigh./Prof. Dr. Cemil Akgül Pco+Azosperm inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir meleği gebe kaldı ancak dr hatası... 50 merveaydin 25 3.deneme merkez arayışında SPERM SAYI VE HAREKET AZLIĞI rapor çıktı mı ??? tedavi başladı mı??? nolduuuuu ????( ekim ayında rapor çıkacak... sonra gelsin bebişlerrrr :)))) . 51 melindam3535 31 5.deneme bursa acıbadem sperm sayısı morfolojı rezerv azlığı 2015 mart ayında tedaviye başlayacak ...
Hepinize merhaba arkadaşlar,
yanlış beslenme kesin bende de varben kabızlık için bol su ile çözüm buldum çok şükür. ama meyve yiyemiyorum asit yapıyor çünkü gebelik reflüsü oluşmuş. tatlı da 3 aydır ağzıma sürmüyorum şeker namına bişey çıkar mı görcez ben 55kg yum şuan 2 haftadır hisseder gibiyim doktor erken daha hissetmezsin diyor da o yüzden merak ettim.
ay neler konuşmuştuk seninle; rapor çıkarmak hakkında tedavi maddi zorluklar hakkında..... nası sevindim anlatamam... böyle haberler bizler için inanılmaz bir moral ve güç.... imkansızın olmadığının göstergesi.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... bizlere de nasip etsin inşallah... inşallah mide bulantılarında azalarak yok olur....
takviye aldığını söylemişler... kür falan mı yaptın? neler yaptın anlat bakalım
evet canım o şekerli su çok zor içiliyor ama mecburen gözümüzü kapatıp bir çırpıda içeceğizbende gaviscon şurup içiyorum günde 4 kere bayağı faydası oluyor hamilelik haftası büyüyünce aç olmak insanı çok yoruyor sürekli mideden kazı makinası sesi geliyor zorlada olsa yemeğe çalışıyorsun benimde bu hafta canım bi tatlı istiyor sorma gitsin hakikaten yasak olan insanı cezbediyor
inşaALLAH canımaynen canım gözü kapatıp içeceğim artık bende. lansoru sabah 1 kere alıyorum sadece. evet midem kazınıyor ama bişey yiyesim gelmiyor çok tuhaf bir durum. yasak cazip gelir haklısın ama dikkat et şekerine canım benim umarım normale döner
zaten duygusaldım annelik hepten bi tuhaf etti beni.inan göz yaşlarımı tutamadım çok şükür mevlaya senin yüzünü de güldürdü.17 haftada net bi şekilde hissetmeye başlamıştım canım.o zamanlar gaz sancısı segirme adını koyamamıştım ama sende ilereyen günlerde göreceksin ki o minik mucizenin anne ben burdayım deme şekli.