2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Tebrik ederim... Sağlıkla, analı babalı büyüsün inşallah :) Darısı bizlerin başına...:)

sen napıyosun şekerim.... şekerim demişken şekerle ilgili bi sorun olmadı dimi.....
hiç sorma canım bende şekerlendim bugün diyet listesine başladım şeker ölçüm cihazıyla ölçüm yapmam gerekiyordu ama bir türlü beceremedim

kızlarrr aranızda pıhtılaşma sorunu olan varmıydı bide bu çıktı yawww bugün öğrendim

faktor v leiden : heterozgot
mthfr 1298 a>c : homozigot
yorum : bu iki trombofili etkeninin birlikte olması olguda belirgin kilinik bulgulara neden olma riski taşır

yazıyor doktorada ulaşamadım yaa amaaaaaann kafayı yicem

bende yaptırdım taşıyıcı olduğumu söylemişti dr... ama inan hatırlamıyorum değerleri ne yazdığını falan... senlik bi durum yok ama çocuğunda kan pıhtılaşması sorunu olur muhtemelen demişti bana

Yelizcim bende vardı ama çok ciddi değildi yinede coraspin ve hibor iğne kullandım uzun süren kanamanın yarısında iğneyi kestik dr. belki iğneye tekrar başlarız diyor paylaşabilirsem test sonucunu sende görürsün sıkıntı yapma tedavisi kolay transferden hemen önce iğneye başlayacaksın

o hibor nası kötü bi iğnedir yaaa.... kolumdan vuruluyodum mosmor olmuştu

o hibor nası kötü bi iğnedir yaaa.... kolumdan vuruluyodum mosmor olmuştu
evet canım benim içinde çok stresliydi ben 14 haftalık olana kadar göbeğimden vurdum artık gerilme olduğu için vuramadım koluma devam ettim 10 gün sonrada bıraktık şimdi ayaklarım şişmeye başladı doktor belki hibora tekrar başlarız dedi

Buralardaydim ama sessiz sedasiz okuyordum Herkesin iyi olmasi çok güzel Canim bnm evet dediğin bahar hepimize çok iyi gelir hatta mucizelerimizi getirir görüşürüz yine

Buralardaydim ama sessiz sedasiz okuyordum Herkesin iyi olmasi çok güzel Canim bnm evet dediğin bahar hepimize çok iyi gelir hatta mucizelerimizi getirir görüşürüz yine
sen acıbadem şahin beyde tedavi oldun diye biliyorum en son, o da melindam ile karşılaşmışsınız diye biliyorum ordan yani... o dönem phala, melindam, sen ve iz88 diye bi arkadaş gitmişti... izin gebeliği oldu ikizdi biri kaldı...

Evet cnm ben dördünude orda denedim sonuncu da tuttu derken kimyasal oldu işte kısmet melimdamla tanistik orda çok tatli bir kiz ikizlerden biri kalmis izin Allah bu bebise can saglik versin inşallah

Mervecim cokk sevindimmm Rabbim sağlıkla sihhatle zamninda eline aldirsin Allahım ne kadar buyuk dimi kuzum Insallah o mucizeyi Bisde yaşarız keyifli hamilelikler dilerim sevgiler hersey gönlünce olsun
Aminnnn Allah razı olsun canım evet Rabbim çok büyük. Ne zaman nasip edeceğini hiçbirimiz bilmiyoruz ama sonu güzel oluyor bundan eminim. Rabbim öncelikle isteyen herkese en doğalından olmuyorsa da sıkıntı yok tüp,aşılama ile nasip etsin inşallah. Her daim dualarımdasınız bundan emin olun.

Cañmmmmmmmmmm biliyordum sssendensescikmayinca bize sürpriz yapacak diyordum Hamdolsun zor zamanlar geçmişbile bulanti kusmalarin sonu dünyalar tatliai bir melek olacak bu herseye deger.arada yaz bizi ihmal etme seni cok seviyorum :)

Kuzummmmm bende seni seviyorum. Allahıma şükürler olsun bu mutluluğu yaşattı kucağıma almayıda nasip eder inşallah. Seninde çok az kalmış oğluşunu kucağına almaya Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Kusmalar tamamen bitecek inşallah dört gözle bekliyorum.

Kizlar haftaya bende yavruma kavusuyorum inşallah sali günü son kontrol ve önümüzdeki hafta sonuna kadar bi gün alip epiduralle kavuscam yavruma allahin izniyle. .rabbim tüm hamilelere güzel dogumlar isteyen tüm herkese de hayırlı evlatlar versin inşallah :)

ayy canım hadi Allah yardımcın olsun. sağlıcakla bebişini kucağına al gel evine.Rabbim uzun ömürler versin hepinize. güzel haberlerini bekliyoruz

Allahim ne harika bir duygu ya

inşallah vakitlice zamanında gelir meleğiniz....güzel doğum hikayelerinizi dinleyelim....

İnşallah cnm, darısı başınıza.. Ben de çok isterim güzel bebişlerimizin, güzel hikayelerini yazmayı

yalancı kasılmadır onlar merak etme rahimi doğuma hazırlıyor inşaALLAH sende 38.haftayı görürsün

:) eveet aynen öyleymiş. Bugün doktorum da söyledi, kendini rahim doğuma hazırlıyor diye. Cuma günü ctg için tekrar gidicem, kalp atışlarını dinlicez uzun uzun :)
Âmin cnm, sadece ben değil hepimiz görürüz inşallah 38 leri 40 ları hatta. Her zmn diyorum Allahım tüm isteyenlere anneliği nasip eyle, istemeyenlerden alıp bize versin.

Ayy gözlerim dolduuuu Allah sağlıkla kavuştursun yavruna tatlım... Darısı bizlerin başına uff daha dün gibi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…