Nasil oldun canim benim Insallah Biras daha İyisindir
maşallah canım kuzuyaaaaaa :) inşallah sağlıkla zamanında kucağına alırsın canım :) cinsiyeti ne idi canım? :)korkma canım drların dediği kiloda olmayabiliyor olsa bile bizim gelin maşallahhhhh nasıl çocuk doğurdu derler :) işin şakasıııııı :)Canım çok teşekkür ederim, iyiyim çok şükür. Bebeğim 2 hafta kadar önden gidiyor, tombiş bir bebek. 4 kiloyu çok rahat görür dedi doktor bugün. Hafiften bi korktum. :) Hayırlısı olsun diyelim. Sen nasılsın?
günaydınlar mutlu haftalar hatunlaaarrrrr
inşallah herşey çok çok güzel ilerler, inşallah önce göbişinde can bulurlar sonra kucağına alırsın bebelerini......
ay inanamıyorum yaaa; ben bu haberi nası atlamış da görmemişim....
nası sevindim anlatamammmmmmmaşallah size........
Allahım nazarlardan saklasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.....
Canlarımin Ici nasılsınız meneksecim Insallah transferin hayırlısıyla geçmiştir
Kızlar ben bugun randevuma gittim geldim muayene etmeden bi kan aldılar hemen ilac yazdi persembevgunu rahime çizik atmak Icin randevu verdi hakkımda hayırlısı olsun kızlar hepimuzinda sonu sağlıklı sihhatli bebisle biten son twdavilerimuz olur sevgiler dualarinuzi bekliyom Kislar
Canım çok teşekkür ederim, iyiyim çok şükür. Bebeğim 2 hafta kadar önden gidiyor, tombiş bir bebek. 4 kiloyu çok rahat görür dedi doktor bugün. Hafiften bi korktum. :) Hayırlısı olsun diyelim. Sen nasılsın?
canım transferin hayırlı olsun, umarım her şey yolundadır keyfin yerindedir. Allah güzel sonuçlar nasip etsin,bebeklerin seninle 9 ay kalsın inşallah. :)
Grip ve öksürük kaldi devamli terlemeye çalışıyorum ama ankara donuyor çarşamba yine hastane var araba olmamasi cok kötü yine hasta olcam bitmeden dye korkuyorum ya
Grip ve öksürük kaldi devamli terlemeye çalışıyorum ama ankara donuyor çarşamba yine hastane var araba olmamasi cok kötü yine hasta olcam bitmeden dye korkuyorum ya
canım çok geçmiş olsun öksürüğün için taze ıhlamur kaynatıp içebilirsin beni rahatlatmıştı umarım sana da faydası olur
Canım benimki de aynı tosuncuk oğlum :) şimdiden 2.5 kilo oldu bile... Eee anası da 4 kilo doğdu olcak o kadar
Canım aman dikkat et kendineGeçmiş olsun sıkı giyin Ankara donuyodur şimdi... Allah kolaylık versin
Günlerdir içiyorum vallahi balli süt nane limon ıhlamur çorba ne varsaartık evime geldim bakalım Rabbim büyük allah razı olsun miracim :)
Aminnn hepimize inşallah.maşallah canım kuzuyaaaaaa :) inşallah sağlıkla zamanında kucağına alırsın canım :) cinsiyeti ne idi canım? :)korkma canım drların dediği kiloda olmayabiliyor olsa bile bizim gelin maşallahhhhh nasıl çocuk doğurdu derler :) işin şakasıııııı :)
benim oğlan iyi gidiyor teyzesi :) şükürrrr yarabbimmm :) gelecek hafta kontrolümüz var :) her kontrolü heyecanla ve biraz korku ile bekliyoruz :) ilerledikçe haftalar rahatlama başlayacak :) şu 35e gelsem rahatlayacağım korkularım bitecek gibi sanki :)
allahım herkese sağlıkla önce karnında sonra kucağında hissetmeyi nasip etsin rabbim :)
Ayyy senden haber almak ne güzel! Maşallah oğluşa. Seninkinin adı ne olacak?Canım benimki de aynı tosuncuk oğlum :) şimdiden 2.5 kilo oldu bile... Eee anası da 4 kilo doğdu olcak o kadar
Kaç Kişiyiz | Nick | Yaş | Deneme Sayısı | Merkez/Doktor Adı | Sebep | Hangi Aşamada | Sonuç |
1 | amayaa | 33 | 3.deneme | bursa ??? | fsh yüksekliği | beklemede... | |
2 | sahra8482 | . | 2.deneme | bursa-acıbadem | çikolata kisti | ..... | ..... |
3 | zumrutline | 35 | 3.deneme | bursa-pembe mavi | tüp alındı | bahara hazırlık, spor... | ....... |
4 | hstc | 32 | 1.deneme | e.şehir-acıbadem | kist-plolaktin-sperm hareketsizliği | ......... | ......... |
5 | beren_35_01 | ... | .. | ... | ... | ... | tedaviye gerek kalmadıııı |
6 | naneliseker | .. | 2.deneme | bursa-acıbadem | sebepsiz infertilite | ...... | ...... |
7 | cileklimonata | 26 | 1.deneme | ankara-başkent üni. | rezerv azlığı | gebeliğimi kaldı ayol, doğurdu bilem | |
8 | caregiver | .. | 1.deneme | istanbul | sperm hareketi yok | ..... | ..... |
9 | cathee | 31 | 4.deneme | ankara | pko | .. | tedaviye gerek kalmadıııı |
10 | hatibulut | 30 | 2.deneme | ankara başkent hastanesi | endometriozis+yumurta rezervi azlığı+morfoloji düşüklüğü | kavuşmaya az kaldı.... | |
11 | iden | 25 | 1.deneme | istanbul tüp bm | .. | .. | .. |
12 | naiadd | 26 | 1.deneme | izmir ege doğum evi | pko ve sperm azlığı | .. | .. |
13 | nese77 | 37 | 3.deneme | adana başkent has. | tüplerde sorun var | ???? | |
14 | ssofya | 32 | 2.deneme | kadıköy acıbadem | sperm azlığı | yusuf ve yuşa dünyamıza hoşgeldilerrr | |
15 | phaselis | 31 | 3.deneme | ... | tüpler kapalı | . | |
16 | sumeyyab | ... | 1.deneme | adana başkent | sperm azlığı ve pko | . | . |
17 | merve_uk | 25 | 1.deneme | ... | pko | . | . |
18 | kodal82 | 31 | 1.deneme | ankara anatolia | sperm azlığı ve morfoloji | uzun zamandır görünmüyor buralarda | |
19 | Msruya | 29 | 1.deneme | gazi | çikolata kisti | . | |
20 | reyyan2013 | 33 | 3.deneme | Ankara Zekai Tahir | Sperm Azlığı ve orfoloji | .... | .... |
21 | artemis-artemis | . | . | . | . | . | doğum yaptı ikizleri var... |
22 | mrvst | . | 1.deneme | başkent hulusi bey | . | uzun zamandır görünmütor :) | |
23 | nazarboncuk35 | . | . | . | . | 12 ağustostan beri uykusuz gecelerde | |
24 | krizantem00 | 28 | 2.deneme | bursa-art | rezerv azlığı, sağ tüp tıkalı ileri hızlı sperm azlığı | . | |
25 | aysenuraydın88 | . | 1.deneme | . | . | . | . |
26 | llyelizll | 35 | 3.deneme | ankara | sperm azlığı | tedavide...sonuna kadar güzel devam etsin inşallahh | ...... |
27 | nur8436 | 29 | 2.deneme | . | sebepsiz infertilite | . | . |
28 | mira38 | 28 | 1.deneme | Kayseri acıbadem | sperm sayısı ve hareketliliği | 30 Ağustostan beri uykusuz gecelerde.... | |
29 | iresistble | . | 1.deneme | istanbul tüp bebek | . | . | . |
30 | arwen10_19 | 27 | 1.deneme | ankara tbm | sperm sayı+morfoloji | . | . |
31 | monicagaller | 32 | 2.deneme | bahçeci fulya/aytun hanım | pko+sperm morfoloji-sayı-hareketlilik | minicalıktan yeniden mooooonicalığa geçiş sürecinde...4 bin küsurlu bi sonuç mu var, vayyy arkadaş yaaaa | |
32 | flyingmom | 26 | 2.deneme | kadıköy florence nightinggale | endometriozis | paşasının yolunu gözlemekte, vuslata az kaldı kiiii | |
33 | güzbahar | 41 | 2.deneme | . | yumurta rezerv azlığı sperm sorunu | tedavi öncesi takviye kullanımında | ....... |
34 | serenay83 | 30 | . | . | çikolata kisti | . | |
35 | MaraDespina | 29 | 1.deneme | istanbul umut tbm | sağ tüp tıkalı ve yumurta tembelliği | . | . |
36 | melek84 | 29 | 1.deneme | ist. süleymaniye kadın doğum | tekrarlayan düşük | .... | . |
37 | zelve | . | 1.deneme | Bornova Şifa has. | yumurta rezerv azlığı | . | . |
38 | emha | 28 | 1.deneme | istanbul cerrahi | sperm azlığı | . | . |
39 | bebek_34 | . | . | . | . | dinleniyor..... | . |
40 | cicibebe | . | . | . | . | gözümüz yollarda kaldı... | |
41 | gul3535can | 28 | 1.deneme | izmir ege üni. | endometriozis | nisan regli ile başlayacak | . |
42 | selen1977 | 37 | 2.deneme | ankara gürgan klinik | sebepsiz infertilite | ||
43 | unbelivable | 34 | 1.deneme | yurtdışı | morfoloji+sayı | ||
44 | pers | . | . | . | . | . | hoşgeldin bebek |
45 | alfabe | . | 4.deneme | . | rezerv azlığı ??? | . | |
46 | kalinkam | . | 4.deneme | eurofertil istanbul. | polikistik over | hoş geldin Muhammet bebek | |
47 | kalbimdesin | 38 | 8.deneme | . | pcos | . | |
48 | nazan.e | . | . | . | . | ||
49 | sezerkose | 30 | 3 | Florance Nigh./Prof. Dr. Cemil Akgül | Pco+Azosperm | inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir meleği | |
50 | merveaydin | 25 | 3.deneme | merkez arayışında | SPERM SAYI VE HAREKET AZLIĞI | rapor çıktı mı ??? tedavi başladı mı??? nolduuuuu ????( ekim ayında rapor çıkacak... sonra gelsin bebişlerrrr :)))) | . |
51 | melindam3535 | 31 | 5.deneme | bursa acıbadem | sperm sayısı morfolojı rezerv azlığı | 2015 mart ayında tedaviye başlayacak | ... |
canım maşallah kızımıza :) inşallah canım sağlıkla alalım kuzularımızı :)Aminnn hepimize inşallah.
Benimki kız teyzesi. Maşallah seninki de kocaman olmuş, artık doğsa da rahat rahat büyür içini ferah tut, bu günlerin tadını çıkar. Adı ne olacak? Öpüyorum.
Ayyy senden haber almak ne güzel! Maşallah oğluşa. Seninkinin adı ne olacak?
Çok güzel olmuş ismi, adıyla yaşasın... Bizimki Mercan olacak. :)canım maşallah kızımıza :) inşallah canım sağlıkla alalım kuzularımızı :)
bizim oğlana biz mehmet düşünüyorduk eşim sarp ekleyecekti ama tüp bebk tedavisine başladığımda görüştüğümüz bir arkadaşımızın kızı 4 yaşında bebk olacak erkek olacak adı da çınar olacak diyordu bebek tuttu baktık sonra erkek :) onu kırmayalım dedik sarp yerine çınar ekleyelim dedik :) mehmet çınar olacak kuzumuzun adı :) sen ne düşünüyorsun canım :)
heyyy gidi eski günler heeyyyygünaydınlarrrrr....
ilk sayfadaki tablomuzun şaftı kaymış gibi duruyodu. bu sabah onu düzenledimmm.... bakınnnnn
Kaç Kişiyiz Nick Yaş Deneme Sayısı Merkez/Doktor Adı Sebep Hangi Aşamada Sonuç 1 amayaa 33 3.deneme bursa ??? fsh yüksekliği beklemede... 2 sahra8482 . 2.deneme bursa-acıbadem çikolata kisti ..... ..... 3 zumrutline 35 3.deneme bursa-pembe mavi tüp alındı bahara hazırlık, spor... ....... 4 hstc 32 1.deneme e.şehir-acıbadem kist-plolaktin-sperm hareketsizliği ......... ......... 5 beren_35_01 ... .. ... ... ... tedaviye gerek kalmadıııı 6 naneliseker .. 2.deneme bursa-acıbadem sebepsiz infertilite ...... ...... 7 cileklimonata 26 1.deneme ankara-başkent üni. rezerv azlığı geldi kızçeler gebeliğimi kaldı ayol, doğurdu bilem 8 caregiver .. 1.deneme istanbul sperm hareketi yok ..... ..... 9 cathee 31 4.deneme ankara pko .. tedaviye gerek kalmadıııı 10 hatibulut 30 2.deneme ankara başkent hastanesi endometriozis+yumurta rezervi azlığı+morfoloji düşüklüğü kavuşmaya az kaldı.... 11 iden 25 1.deneme istanbul tüp bm .. .. .. 12 naiadd 26 1.deneme izmir ege doğum evi pko ve sperm azlığı .. .. 13 nese77 37 3.deneme adana başkent has. tüplerde sorun var ???? 14 ssofya 32 2.deneme kadıköy acıbadem sperm azlığı yusuf ve yuşa dünyamıza hoşgeldilerrr 15 phaselis 31 3.deneme ... tüpler kapalı . 16 sumeyyab ... 1.deneme adana başkent sperm azlığı ve pko . . 17 merve_uk 25 1.deneme ... pko . . 18 kodal82 31 1.deneme ankara anatolia sperm azlığı ve morfoloji uzun zamandır görünmüyor buralarda 19 Msruya 29 1.deneme gazi çikolata kisti . 20 reyyan2013 33 3.deneme Ankara Zekai Tahir Sperm Azlığı ve orfoloji .... .... 21 artemis-artemis . . . . . doğum yaptı ikizleri var... 22 mrvst . 1.deneme başkent hulusi bey . uzun zamandır görünmütor :) 23 nazarboncuk35 . . . . 12 ağustostan beri uykusuz gecelerde 24 krizantem00 28 2.deneme bursa-art rezerv azlığı, sağ tüp tıkalı ileri hızlı sperm azlığı . 25 aysenuraydın88 . 1.deneme . . . . 26 llyelizll 35 3.deneme ankara sperm azlığı tedavide...sonuna kadar güzel devam etsin inşallahh ...... 27 nur8436 29 2.deneme . sebepsiz infertilite . . 28 mira38 28 1.deneme Kayseri acıbadem sperm sayısı ve hareketliliği 30 Ağustostan beri uykusuz gecelerde.... 29 iresistble . 1.deneme istanbul tüp bebek . . . 30 arwen10_19 27 1.deneme ankara tbm sperm sayı+morfoloji . . 31 monicagaller 32 2.deneme bahçeci fulya/aytun hanım pko+sperm morfoloji-sayı-hareketlilik minicalıktan yeniden mooooonicalığa geçiş sürecinde...4 bin küsurlu bi sonuç mu var, vayyy arkadaş yaaaa 32 flyingmom 26 2.deneme kadıköy florence nightinggale endometriozis paşasının yolunu gözlemekte, vuslata az kaldı kiiii 33 güzbahar 41 2.deneme . yumurta rezerv azlığı sperm sorunu tedavi öncesi takviye kullanımında ....... 34 serenay83 30 . . çikolata kisti . 35 MaraDespina 29 1.deneme istanbul umut tbm sağ tüp tıkalı ve yumurta tembelliği . . 36 melek84 29 1.deneme ist. süleymaniye kadın doğum tekrarlayan düşük .... . 37 zelve . 1.deneme Bornova Şifa has. yumurta rezerv azlığı . . 38 emha 28 1.deneme istanbul cerrahi sperm azlığı . . 39 bebek_34 . . . . dinleniyor..... özleniyor . 40 cicibebe . . . . gözümüz yollarda kaldı... 41 gul3535can 28 1.deneme izmir ege üni. endometriozis nisan regli ile başlayacak . 42 selen1977 37 2.deneme ankara gürgan klinik sebepsiz infertilite bebişiyle uykusuz gecelerde 43 unbelivable 34 1.deneme yurtdışı morfoloji+sayı bebişiyle uykusuz gecelerde 44 pers . . . . . hoşgeldin bebek 45 alfabe . 4.deneme . rezerv azlığı ??? . 46 kalinkam . 4.deneme eurofertil istanbul. polikistik over hoş geldin Muhammet bebek 47 kalbimdesin 38 8.deneme . pcos . 48 nazan.e . . . . 49 sezerkose 30 3 Florance Nigh./Prof. Dr. Cemil Akgül Pco+Azosperm inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir meleği gebe kaldı ancak dr hatası... 50 merveaydin 25 3.deneme merkez arayışında SPERM SAYI VE HAREKET AZLIĞI rapor çıktı mı ??? tedavi başladı mı??? nolduuuuu ????( ekim ayında rapor çıkacak... sonra gelsin bebişlerrrr :)))) . 51 melindam3535 31 5.deneme bursa acıbadem sperm sayısı morfolojı rezerv azlığı 2015 mart ayında tedaviye başlayacak ...
az kaldı canımgünaydın amayaaaa maşalahhh liste gebe dolmuş hatta doğurmuşlar bile darısını başımıza
benim 4ncü denemem buyarın yumurtaları görmeye gidicem bakalım ne olmuşlar çok yüksek doz kullanıyom yine ilk 5 gün 525 doz gonal + lucrin ölüyoom sinirden bu hormonlar bana sinir yapıyo
Bitanem naptin yaaa nasilsin :)) az kaldi desene :))
Aminnn hepimize inşallah.
Benimki kız teyzesi. Maşallah seninki de kocaman olmuş, artık doğsa da rahat rahat büyür içini ferah tut, bu günlerin tadını çıkar. Adı ne olacak? Öpüyorum.
Ayyy senden haber almak ne güzel! Maşallah oğluşa. Seninkinin adı ne olacak?
Çok, çok çok sevindim!!! Gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Hepinize merhaba arkadaşlar,
Sizlerden uzun süre uzak kaldım haber veremedim bunun için öncelikle özür dilerim.
Ama size güzel haberlerle geldim Rabbime ne kadar şükretsem az. Onun hikmetinden asla sual olunmaz. Rabbime binlerce şükürler olsun ki hamileyim hemde doğal yoldan bu benim için daha da büyük bir mucize. Biliyorsunuz ki sorun eşimdeydi 2 aşılama ve 2 kez tüp bebek tedavim başarısız sonuçlanmıştı. 3.ye kasım ayında başlayacaktım ki hamile olduğumu öğrendim. Büyük bir mucizeydi benim için tüp ile de tutmayan nasıl doğal olmuştu. Ama sorguya ne hacet Rabbim nasip ettikten sonra. Tabi öğrendikten sonra doktorum hep tedirgin davrandı önce keseyi görelim, sonra kalp atışı duyalım felan yüreğim ağzımda geçti o süre. Sonrasında da beni hayattan alıkoyan 7/24 yattığım hiçbişey yiyip içmediğim bulantı ve kusmalı bir dönem geldi. Evimde bile kalamadım ilaçlarla serumlarla da kusmalarım bitmedi. Demek ki vakti zamanı gelmemiş dedim 6kg verdim sabrettim. Şükürler olsun ki o felaket günler geride kaldı bu sebepten dolayı sizlere de yazamadım çünkü kafamı kaldıramıyordum. Kusmam hala var doktorumun tahminine göre doğuma kadar da böyle devam edecek. Razıyım bu günlerime şükürler olsun yeter ki bebeğim hayırlı sağlıklı dünyaya gelsin başka bir isteğim yok.
Benden haberler bunlar. Birde kızım olacakmış şükürler olsun.
Burdaki arkadaşlarım her daim dualarımdasınız hamile olanlara sağlıklı sıhhatli kucaklarına almaları için, hamile kalmak isteyenlere de Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin diye dua ediyorum.
Hepinize merhaba arkadaşlar,
Sizlerden uzun süre uzak kaldım haber veremedim bunun için öncelikle özür dilerim.
Ama size güzel haberlerle geldim Rabbime ne kadar şükretsem az. Onun hikmetinden asla sual olunmaz. Rabbime binlerce şükürler olsun ki hamileyim hemde doğal yoldan bu benim için daha da büyük bir mucize. Biliyorsunuz ki sorun eşimdeydi 2 aşılama ve 2 kez tüp bebek tedavim başarısız sonuçlanmıştı. 3.ye kasım ayında başlayacaktım ki hamile olduğumu öğrendim. Büyük bir mucizeydi benim için tüp ile de tutmayan nasıl doğal olmuştu. Ama sorguya ne hacet Rabbim nasip ettikten sonra. Tabi öğrendikten sonra doktorum hep tedirgin davrandı önce keseyi görelim, sonra kalp atışı duyalım felan yüreğim ağzımda geçti o süre. Sonrasında da beni hayattan alıkoyan 7/24 yattığım hiçbişey yiyip içmediğim bulantı ve kusmalı bir dönem geldi. Evimde bile kalamadım ilaçlarla serumlarla da kusmalarım bitmedi. Demek ki vakti zamanı gelmemiş dedim 6kg verdim sabrettim. Şükürler olsun ki o felaket günler geride kaldı bu sebepten dolayı sizlere de yazamadım çünkü kafamı kaldıramıyordum. Kusmam hala var doktorumun tahminine göre doğuma kadar da böyle devam edecek. Razıyım bu günlerime şükürler olsun yeter ki bebeğim hayırlı sağlıklı dünyaya gelsin başka bir isteğim yok.
Benden haberler bunlar. Birde kızım olacakmış şükürler olsun.
Burdaki arkadaşlarım her daim dualarımdasınız hamile olanlara sağlıklı sıhhatli kucaklarına almaları için, hamile kalmak isteyenlere de Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin diye dua ediyorum.