- 4 Ekim 2013
- 1.385
- 675
Kızlar iyi geceler
Kusura bakmayın çok geç yazdığım için ama hep koşturma halindeyim. Uykusuz gecelerrrr
Neyse hikayeme başlayım. Çarşamba akşamı heyecandan hiç uyuyamadım. Neyse ki sabah oldu ve güzel bir duş aldım.sabah 7 de son lokmamı ağzıma aldım. Saat 9,30 da hastanedeydim. Ama elim ayağım titriyordu. Yatışımızı yaptık ve serumum bağlandı. Heyecandan konuşamıyordum bile Masalıma kavuşmama birkaç saat kalmıştı.Bildiğim tüm duaları okudum ve ard arda isimlerinizi saydım.
Saat 13 de tekerlekli sandalyem geldi ve ben ameliyathaneye götürüldüm. Genel anestesi olacağını zannediyordum. Doktor açıklama bile yapmadan beni spinal anestezi için hazırladılar. Bense bebeğime kavuşma heyecanıyla sağlıklı olsun diye dualar ederek yine hepinizin isimlerini saydım. Arkadaşlarım da inşallah bunları yaşar bebeklerine sağ salim kavuşurlar dedim. İsimlerinizi heyecandan şaşırmamak için unutmamak için yazmıştım.
Neyse ki doktor geldi ve sezeryanım başladı. Birkaç dakika sonra saat 14,04 de bir ağlama sesiyle çınladı ameliyathane. Sağlıklı mı diye çırpınmaya başladım. Ve bebeğimi yanımdaki bebek beşiğine yatırdılar. Bebek doktoru geldi kontrolleri yapıldı. Doktor gayet sağlıklı hayırlı olsun dedi ve gitti. Masalımı yanıma getirdiler. Kokusunu içime nasıl çektim anlatamam. Annesine benzeyen sarışın fıstık gibi bir kızdı. Rabbim nazardan saklasın. Artık içim rahat etmişti dualarıma devam ettim.
Biraz sonra odama alındım ama bebeğim çoktan odaya gitmişti. Ailem beni de kapıda karşıladı. Arkadaşlarım gelmişti. Harika bir duyguydu.
Sabaha kadar uyumadık ben sancıdan kızım ise mamadan. Neyse sıkıntılı yerleri es geçiyorum. Ertesi gün öğlene doğru hastaneden çıktım ve evime geldim. O günden beri uykusuzum. Ama Masalıma kavuştum ya gerisi boş.
Rabbim dualarımı kabul etti bebeğimi bana verdi. Darısı sizlerin başına. Bu başka bişeymiş. Canınızda yansa, uykusuzda kalsanız herşey bebeğinizmiş. Rabbim sizlere de yaşatsın. Şimdi kısa kesmek zorundayım.
Ben hayatımın Masalına, mucizeme, meleğime, herşeyime kavuştum. Bunları yazarken ağlıyorum hala rüyada gibiyim. Rabbim sizlerede yaşatsın.
Sizleri çok seviyorum kader arkadaşlarım. Hepiniz için güzel günler gelecek ben hep inandım inanıyorum. Sizi çok öpüyorum. Sağlıcakla kalın.
Tebrik ederim... Sağlıkla, analı babalı büyüsün inşallah :) Darısı bizlerin başına...:)