2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Hepinize merhaba arkadaşlar,

Sizlerden uzun süre uzak kaldım haber veremedim bunun için öncelikle özür dilerim.

Ama size güzel haberlerle geldim Rabbime ne kadar şükretsem az. Onun hikmetinden asla sual olunmaz. Rabbime binlerce şükürler olsun ki hamileyim hemde doğal yoldan bu benim için daha da büyük bir mucize. Biliyorsunuz ki sorun eşimdeydi 2 aşılama ve 2 kez tüp bebek tedavim başarısız sonuçlanmıştı. 3.ye kasım ayında başlayacaktım ki hamile olduğumu öğrendim. Büyük bir mucizeydi benim için tüp ile de tutmayan nasıl doğal olmuştu. Ama sorguya ne hacet Rabbim nasip ettikten sonra. Tabi öğrendikten sonra doktorum hep tedirgin davrandı önce keseyi görelim, sonra kalp atışı duyalım felan yüreğim ağzımda geçti o süre. Sonrasında da beni hayattan alıkoyan 7/24 yattığım hiçbişey yiyip içmediğim bulantı ve kusmalı bir dönem geldi. Evimde bile kalamadım ilaçlarla serumlarla da kusmalarım bitmedi. Demek ki vakti zamanı gelmemiş dedim 6kg verdim sabrettim. Şükürler olsun ki o felaket günler geride kaldı bu sebepten dolayı sizlere de yazamadım çünkü kafamı kaldıramıyordum. Kusmam hala var doktorumun tahminine göre doğuma kadar da böyle devam edecek. Razıyım bu günlerime şükürler olsun yeter ki bebeğim hayırlı sağlıklı dünyaya gelsin başka bir isteğim yok.

Benden haberler bunlar. Birde kızım olacakmış şükürler olsun.

Burdaki arkadaşlarım her daim dualarımdasınız hamile olanlara sağlıklı sıhhatli kucaklarına almaları için, hamile kalmak isteyenlere de Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin diye dua ediyorum.
seni gidi yaramaz seni :KK20:seni çok merak ettim:KK17: kaç kere özelden mesaj attım bir arkadaş hamile o dedi:anneadayı: bende hangi topikti hatırlamıyorum son yazdığın msjda negatif sonuçlandığı hissine kapıldım üzüldüm:KK43: ama seni affettim minik kızını ALLAH C.C sana bağışlasın:KK68: gözün aydın olsun:KK68: bende 20 haftaya kadar kustum inşaALLAH seninde çok sürmeden biter :KK68::KK68:

Çok, çok çok sevindim!!! Gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

aminnn canım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :KK68:

Ahhh canım ne kadar sevindim anlatamamm!!!! Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Benim gönderdiğim ilaçlara gerek kalmamış demek :KK36::KK36::KK36::KK36:

sağol canım benim aminnnnn hepimize inşallah. Evet canım Allah razı olsun senden dostinex, folik asit i kullandım bile :KK68: diğerlerini de ihtiyacı olan arkadaşları bulup ileteceğimden hiç şüphen olmasın. Rabbim tez zamanda herkese tattırsın bu duyguları inşallah

seni gidi yaramaz seni :KK20:seni çok merak ettim:KK17: kaç kere özelden mesaj attım bir arkadaş hamile o dedi:anneadayı: bende hangi topikti hatırlamıyorum son yazdığın msjda negatif sonuçlandığı hissine kapıldım üzüldüm:KK43: ama seni affettim minik kızını ALLAH C.C sana bağışlasın:KK68: gözün aydın olsun:KK68: bende 20 haftaya kadar kustum inşaALLAH seninde çok sürmeden biter :KK68::KK68:

ahhh canımm affedin beni gerçekten çok zor günlerdi bilirsin içtiğim 1 yudum su bile durmuyordu kan kusmaya başlamıştım artık :KK43: Amin canım benim Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın bizlere. İnşallah tamamen biter kusmalar çünkü hiç iştahım yok hala gram kilo almadım gerçi doktora göre sorun değil. Bebek şuan iyi diyor. Ama yiyemeyince ben tedirgin oluyorum. Senin bebişler ikizdi sanırım canım cinsiyetleri ne? Uzun zamandır yokum hiç birinizden haberim yok :KK43:

aminnn canım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :KK68:

sağol canım benim aminnnnn hepimize inşallah. Evet canım Allah razı olsun senden dostinex, folik asit i kullandım bile :KK68: diğerlerini de ihtiyacı olan arkadaşları bulup ileteceğimden hiç şüphen olmasın. Rabbim tez zamanda herkese tattırsın bu duyguları inşallah

ahhh canımm affedin beni gerçekten çok zor günlerdi bilirsin içtiğim 1 yudum su bile durmuyordu kan kusmaya başlamıştım artık :KK43: Amin canım benim Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın bizlere. İnşallah tamamen biter kusmalar çünkü hiç iştahım yok hala gram kilo almadım gerçi doktora göre sorun değil. Bebek şuan iyi diyor. Ama yiyemeyince ben tedirgin oluyorum. Senin bebişler ikizdi sanırım canım cinsiyetleri ne? Uzun zamandır yokum hiç birinizden haberim yok :KK43:
affedildin canım:KK66: gözden ıraktın ama dualarımdaydın:KK68: bende hiç kilo almadım iştahsızlık had safhada ama ALLAH a şükür bebekler büyüyor:KK68: ALLAH ömür verirse iki tane laz uşağı olacak (erkek):emir_bebek::emir_bebek:bugün diyetisyene gittik geçen hafta şeker yüklemesi sonucu yüksek çıktı artık mecburen 6 öğün yiyeceğim:kk77:

affedildin canım:KK66: gözden ıraktın ama dualarımdaydın:KK68: bende hiç kilo almadım iştahsızlık had safhada ama ALLAH a şükür bebekler büyüyor:KK68: ALLAH ömür verirse iki tane laz uşağı olacak (erkek):emir_bebek::emir_bebek:bugün diyetisyene gittik geçen hafta şeker yüklemesi sonucu yüksek çıktı artık mecburen 6 öğün yiyeceğim:kk77:

Allah razı olsun canım. 6kg verdim öyle de kaldım iştahsızlık çok mecburiyetten yiyorum yemeği. ooyyy maşallah uşaklara Rabbim sağlıklı hayırlı kucağına almayı nasip etsin inşallah. neden dolayı yüksek çıktı? birde kaçıncı haftada hissetmeye başladın yavrucakları :KK66:

Gözün aydın merve sonu güzel bi hikayen olmuş seninde....inşlahhh sağlıkla kucağına da alırsın kızını :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah razı olsun canım. 6kg verdim öyle de kaldım iştahsızlık çok mecburiyetten yiyorum yemeği. ooyyy maşallah uşaklara Rabbim sağlıklı hayırlı kucağına almayı nasip etsin inşallah. neden dolayı yüksek çıktı? birde kaçıncı haftada hissetmeye başladın yavrucakları :KK66:
amin canım çok sağol cümlemiz inşaALLAH:KK68: bugün önce Endokrinolojiye gittim sonra Diyetisyene iki dr.unda ortak kanısı uzun süre açlık ve yanlış beslenme:KK57: acıktıkça bağırsaklar için kayısı kurusu yiyordum birde şuan bol olan bir meyveden sayısına bakmadan yiyordum ikiside şekeri yükselten besinlerdenmiş bir hafta boyunca açlık ve tokluk şeker testi yapacağım haftaya kesin belli olacak neden yüksek çıktığı ben hatırı sayılır bir kiloya sahibim 20.haftalarda hissettim çok zayıf anne adayları 17.haftadan itibaren hissedebilirmiş ama bu durum tamamen her kişide değişiyor :KK66:

Gözün aydın merve sonu güzel bi hikayen olmuş seninde....inşlahhh sağlıkla kucağına da alırsın kızını :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sağol canım aminnn Allah razı olsun. Rabbim sana da isteyen herkese de hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah. Rabbim öyle büyük ki mucizeleri sonsuz. Asla duadan vazgeçmeyin. Ben öncelikle Allah ın izniyle sonra duaların sonra da kullandığımız takviyelerin sayesinde olduğunu düşünüyorum. Çok az kişi kaldı bu topikte hepsi gebe kalacak Allah ın izniyle

amin canım çok sağol cümlemiz inşaALLAH:KK68: bugün önce Endokrinolojiye gittim sonra Diyetisyene iki dr.unda ortak kanısı uzun süre açlık ve yanlış beslenme:KK57: acıktıkça bağırsaklar için kayısı kurusu yiyordum birde şuan bol olan bir meyveden sayısına bakmadan yiyordum ikiside şekeri yükselten besinlerdenmiş bir hafta boyunca açlık ve tokluk şeker testi yapacağım haftaya kesin belli olacak neden yüksek çıktığı ben hatırı sayılır bir kiloya sahibim 20.haftalarda hissettim çok zayıf anne adayları 17.haftadan itibaren hissedebilirmiş ama bu durum tamamen her kişide değişiyor :KK66:

yanlış beslenme kesin bende de var :KK57: ben kabızlık için bol su ile çözüm buldum çok şükür. ama meyve yiyemiyorum asit yapıyor çünkü gebelik reflüsü oluşmuş. tatlı da 3 aydır ağzıma sürmüyorum şeker namına bişey çıkar mı görcez :KK66: ben 55kg yum şuan 2 haftadır hisseder gibiyim doktor erken daha hissetmezsin diyor da o yüzden merak ettim.

yanlış beslenme kesin bende de var :KK57: ben kabızlık için bol su ile çözüm buldum çok şükür. ama meyve yiyemiyorum asit yapıyor çünkü gebelik reflüsü oluşmuş. tatlı da 3 aydır ağzıma sürmüyorum şeker namına bişey çıkar mı görcez :KK66: ben 55kg yum şuan 2 haftadır hisseder gibiyim doktor erken daha hissetmezsin diyor da o yüzden merak ettim.
bence hissedersin zayıflar daha erken haftalarda hissediyor:KK66: reflü bende hamilelik önceside vardı şimdi at koşturuyor :KK73:günde 1,5-2 litre arası su içiyorum ama sürekli ağzımda ben kilomu yazamıyacağım canım:-) inşaALLAH şeker çıkmaz canım :KK36::KK36::KK36:

günaydın amayaaaa maşalahhh liste gebe dolmuş hatta doğurmuşlar bile darısını başımıza :KK68::KK68:
benim 4ncü denemem bu :KK43::KK43: yarın yumurtaları görmeye gidicem bakalım ne olmuşlar çok yüksek doz kullanıyom yine ilk 5 gün 525 doz gonal + lucrin ölüyoom sinirden bu hormonlar bana sinir yapıyo :mad:
525 miiiii:eek::eek::eek: evet tatlım haklısın eminim çok sinir yapıyodur.... sonu güzel olsun inşallahhh... çektiklerini unuttursun....

Çok güzel olmuş ismi, adıyla yaşasın... Bizimki Mercan olacak. :)
Deniz'in içindeki mercan.... çok anlamlı ve güzel... adıyla yaşasın inşallah:KK36::KK36:
heyyy gidi eski günler heeyyyy:KK14: listeyi görünce 2013 yılından beri yaşadıklarımız paylaştıklarımızı hatırladım :KK61::-):KK71:listemizdeki hamile sayısı daha fazla aslında mesela serenay83 ikiz kızlarını kucağına aldı.merveaydın ı başka bir topikte hamile olarak gördüm ama yanlış anlamadıyasam düşük olmuş emha,iden bir kaç kişi daha hamileydi büyük bir ihtimal doğurmuşlardır inşaALLAH listedeki herkes hamile kalır ve yavrularını kucağına alır:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
tamam onları da gebiş resmi koyarımmmm kiiiii:KK70::KK70::KK70:

Sizlerden uzun süre uzak kaldım haber veremedim bunun için öncelikle özür dilerim.

Ama size güzel haberlerle geldim Rabbime ne kadar şükretsem az. Onun hikmetinden asla sual olunmaz. Rabbime binlerce şükürler olsun ki hamileyim hemde doğal yoldan bu benim için daha da büyük bir mucize. Biliyorsunuz ki sorun eşimdeydi 2 aşılama ve 2 kez tüp bebek tedavim başarısız sonuçlanmıştı. 3.ye kasım ayında başlayacaktım ki hamile olduğumu öğrendim. Büyük bir mucizeydi benim için tüp ile de tutmayan nasıl doğal olmuştu. Ama sorguya ne hacet Rabbim nasip ettikten sonra. Tabi öğrendikten sonra doktorum hep tedirgin davrandı önce keseyi görelim, sonra kalp atışı duyalım felan yüreğim ağzımda geçti o süre. Sonrasında da beni hayattan alıkoyan 7/24 yattığım hiçbişey yiyip içmediğim bulantı ve kusmalı bir dönem geldi. Evimde bile kalamadım ilaçlarla serumlarla da kusmalarım bitmedi. Demek ki vakti zamanı gelmemiş dedim 6kg verdim sabrettim. Şükürler olsun ki o felaket günler geride kaldı bu sebepten dolayı sizlere de yazamadım çünkü kafamı kaldıramıyordum. Kusmam hala var doktorumun tahminine göre doğuma kadar da böyle devam edecek. Razıyım bu günlerime şükürler olsun yeter ki bebeğim hayırlı sağlıklı dünyaya gelsin başka bir isteğim yok.

Burdaki arkadaşlarım her daim dualarımdasınız hamile olanlara sağlıklı sıhhatli kucaklarına almaları için, hamile kalmak isteyenlere de Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin diye dua ediyorum.
ay neler konuşmuştuk seninle; rapor çıkarmak hakkında tedavi maddi zorluklar hakkında..... nası sevindim anlatamam... böyle haberler bizler için inanılmaz bir moral ve güç.... imkansızın olmadığının göstergesi.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... bizlere de nasip etsin inşallah... inşallah mide bulantılarında azalarak yok olur....:KK68::KK68::KK68:

bence hissedersin zayıflar daha erken haftalarda hissediyor:KK66: reflü bende hamilelik önceside vardı şimdi at koşturuyor :KK73:günde 1,5-2 litre arası su içiyorum ama sürekli ağzımda ben kilomu yazamıyacağım canım:-) inşaALLAH şeker çıkmaz canım :KK36::KK36::KK36:

reflü için sabahları lansor alıyorum ve bırakmayacakmışım doktor öyle dedi. Allah iyiliğini versin inşallah :-) :KK36:ayyy inşallah çıkmaz şeker zaten bu mideyle 1 parça tatlı yiyemezken o suyu nasıl içeceğim onu da bilmiyorum bakalım hayırlısı

525 miiiii:eek::eek::eek: evet tatlım haklısın eminim çok sinir yapıyodur.... sonu güzel olsun inşallahhh... çektiklerini unuttursun....

Deniz'in içindeki mercan.... çok anlamlı ve güzel... adıyla yaşasın inşallah:KK36::KK36:
tamam onları da gebiş resmi koyarımmmm kiiiii:KK70::KK70::KK70:

ay neler konuşmuştuk seninle; rapor çıkarmak hakkında tedavi maddi zorluklar hakkında..... nası sevindim anlatamam... böyle haberler bizler için inanılmaz bir moral ve güç.... imkansızın olmadığının göstergesi.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... bizlere de nasip etsin inşallah... inşallah mide bulantılarında azalarak yok olur....:KK68::KK68::KK68:
aminnnn:KK68: canımmmm aminnnnn:KK36::KK36::KK36: herşey vakti gelince oluyor tedavilerimizde mutlu sonlar için vesile oluyor:anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

reflü için sabahları lansor alıyorum ve bırakmayacakmışım doktor öyle dedi. Allah iyiliğini versin inşallah :-) :KK36:ayyy inşallah çıkmaz şeker zaten bu mideyle 1 parça tatlı yiyemezken o suyu nasıl içeceğim onu da bilmiyorum bakalım hayırlısı
takviye aldığını söylemişler... kür falan mı yaptın? neler yaptın anlat bakalım:KK48::KK48::KK48:

evet canım o şekerli su çok zor içiliyor ama mecburen gözümüzü kapatıp bir çırpıda içeceğiz:confused: bende gaviscon şurup içiyorum günde 4 kere bayağı faydası oluyor hamilelik haftası büyüyünce aç olmak insanı çok yoruyor sürekli mideden kazı makinası sesi geliyor:KK35: zorlada olsa yemeğe çalışıyorsun benimde bu hafta canım bi tatlı istiyor sorma gitsin hakikaten yasak olan insanı cezbediyor:oops:

günaydınlarrrrr....

ilk sayfadaki tablomuzun şaftı kaymış gibi duruyodu. bu sabah onu düzenledimmm.... bakınnnnn :KK48::KK48::KK48::KK48:

Kaç KişiyizNickYaşDeneme SayısıMerkez/Doktor AdıSebepHangi AşamadaSonuç
1amayaa333.denemebursa ???fsh yüksekliğibeklemede...:KK43:
2sahra8482.2.denemebursa-acıbademçikolata kisti..........
3zumrutline353.denemebursa-pembe mavitüp alındıbahara hazırlık, spor..........
4hstc321.denemee.şehir-acıbademkist-plolaktin-sperm hareketsizliği..................
5beren_35_01..............tedaviye gerek kalmadıııı :anneadayı:
6naneliseker..2.denemebursa-acıbademsebepsiz infertilite............
7cileklimonata261.denemeankara-başkent üni.rezerv azlığı:emir_bebek::emir_bebek:geldi kızçelergebeliğimi kaldı ayol, doğurdu bilem:KK49:
8caregiver..1.denemeistanbulsperm hareketi yok..........
9cathee314.denemeankarapko..tedaviye gerek kalmadıııı:anneadayı::nazar:
10hatibulut302.denemeankara başkent hastanesiendometriozis+yumurta rezervi azlığı+morfoloji düşüklüğükavuşmaya az kaldı....:nazar::anneadayı:
11iden251.denemeistanbul tüp bm......
12naiadd261.denemeizmir ege doğum evipko ve sperm azlığı....
13nese77373.denemeadana başkent has.tüplerde sorun var????:KK43:
14ssofya322.denemekadıköy acıbademsperm azlığıyusuf ve yuşa dünyamıza hoşgeldilerrr:emir_bebek::emir_bebek::nazar::anneadayı:
15phaselis313.deneme...tüpler kapalı.:nazar::nazar::anneadayı:
16sumeyyab...1.denemeadana başkentsperm azlığı ve pko..
17merve_uk251.deneme...pko..
18kodal82311.denemeankara anatoliasperm azlığı ve morfolojiuzun zamandır görünmüyor buralarda:KK20: :nazar::anneadayı:
19Msruya291.denemegaziçikolata kisti.:nazar::anneadayı:
20reyyan2013333.denemeAnkara Zekai TahirSperm Azlığı ve orfoloji........
21artemis-artemis.....doğum yaptı ikizleri var...:emir_bebek::emir_bebek:
22mrvst.1.denemebaşkent hulusi bey.uzun zamandır görünmütor :):nazar::anneadayı:
23nazarboncuk35....12 ağustostan beri uykusuz gecelerde :emir_bebek::emir_bebek::nazar::anneadayı:
24krizantem00282.denemebursa-artrezerv azlığı, sağ tüp tıkalı ileri hızlı sperm azlığı.:KK43:
25aysenuraydın88.1.deneme....
26llyelizll353.denemeankarasperm azlığıtedavide...sonuna kadar güzel devam etsin inşallahh:KK68::KK68:......
27nur8436292.deneme.sebepsiz infertilite..
28mira38281.denemeKayseri acıbademsperm sayısı ve hareketliliği30 Ağustostan beri uykusuz gecelerde.... :emir_bebek::nazar::anneadayı:
29iresistble.1.denemeistanbul tüp bebek...
30arwen10_19271.denemeankara tbmsperm sayı+morfoloji..
31monicagaller322.denemebahçeci fulya/aytun hanımpko+sperm morfoloji-sayı-hareketlilikminicalıktan yeniden mooooonicalığa geçiş sürecinde...4 bin küsurlu bi sonuç mu var, vayyy arkadaş yaaaa:nazar::nazar::anneadayı::anneadayı:
32flyingmom262.denemekadıköy florence nightinggaleendometriozis paşasının yolunu gözlemekte, vuslata az kaldı kiiii:KK48::KK48::KK48::nazar::anneadayı:
33güzbahar412.deneme.yumurta rezerv azlığı sperm sorunutedavi öncesi takviye kullanımında.......
34serenay8330..çikolata kisti.:nazar::anneadayı:
35MaraDespina291.denemeistanbul umut tbmsağ tüp tıkalı ve yumurta tembelliği..
36melek84291.denemeist. süleymaniye kadın doğumtekrarlayan düşük.....
37zelve.1.denemeBornova Şifa has.yumurta rezerv azlığı..
38emha281.denemeistanbul cerrahisperm azlığı..
39bebek_34....dinleniyor.....:KK54:özleniyor:KK19:.
40cicibebe....gözümüz yollarda kaldı...:nazar::anneadayı:
41gul3535can281.denemeizmir ege üni.endometriozisnisan regli ile başlayacak.
42selen1977372.denemeankara gürgan kliniksebepsiz infertilite:emir_bebek:bebişiyle uykusuz gecelerde:nazar::anneadayı:
43unbelivable341.denemeyurtdışımorfoloji+sayı:emir_bebek:bebişiyle uykusuz gecelerde:nazar::anneadayı:
44pers.....hoşgeldin bebek:emir_bebek::nazar:
45alfabe.4.deneme.rezerv azlığı ???.:nazar::anneadayı:
46kalinkam.4.denemeeurofertil istanbul.polikistik overhoş geldin Muhammet bebek:emir_bebek::nazar::anneadayı:
47kalbimdesin388.deneme.pcos.:nazar::anneadayı:
48nazan.e....:KK49::KK49::nazar::anneadayı:
49sezerkose303Florance Nigh./Prof. Dr. Cemil AkgülPco+Azosperminşallah tedaviye gerek kalmadan gelir meleği:KK68: :nazar::nazar::anneadayı::anneadayı: gebe kaldı ancak dr hatası...
50merveaydin253.denememerkez arayışındaSPERM SAYI VE HAREKET AZLIĞIrapor çıktı mı ??? tedavi başladı mı??? nolduuuuu ????( ekim ayında rapor çıkacak... sonra gelsin bebişlerrrr :)))).
51melindam3535315.denemebursa acıbademsperm sayısı morfolojı rezerv azlığı2015 mart ayında tedaviye başlayacak...

kalbimdesine katılıyorum hey gidi günler hey.oldu mu olacak mı hareket edip hayırla doğacakmı derken ne günler geldi geçti.RABBİMe sonsuz hamdü senalar olsun.

zaten duygusaldım annelik hepten bi tuhaf etti beni.inan göz yaşlarımı tutamadım çok şükür mevlaya senin yüzünü de güldürdü.17 haftada net bi şekilde hissetmeye başlamıştım canım.o zamanlar gaz sancısı segirme adını koyamamıştım ama sende ilereyen günlerde göreceksin ki o minik mucizenin anne ben burdayım deme şekli.

evet canım benim neler konuştuk neler paylaştık.işten ayrıldım tedavi de baya zorlayacaktı beni Rabbim yüzüme güldü şükürler olsun inşallah kucağıma aldığım günü de gösterir. Sizler hiç gücünüzü kaybetmeyin Rabbim büyük. Mucizeler hiç beklenmedik anda geliyor. Benimde gücümü kaybettiğim anlar çok oldu sizlerin sayesinde ayakta kaldım. Rabbim sana da isteyen herkese de hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah. sağol canım inşallah geçer bulantılarım tamamen. Sıra kalan arkadaşlar da güzel haberlerle dönün bu topikte hamiş olmayan kalmasın inşallah :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

takviye aldığını söylemişler... kür falan mı yaptın? neler yaptın anlat bakalım:KK48::KK48::KK48:

canım benim eşimn sayı,hareket ve morfoloji problemi vardı. Hatta %90 baş anomalisi vardı spermlerde. En son uzun araştırmalar sonucu bişey olur mu olmaz mı korkusuyla eşime aldıklarımı kullandırttım. Tabi ki onlar vesile Rabbim nasip ettikten sonra ama belki sizlere de vesile olur deneyin derim.

GNC'den,

Quenzyme Q10 50mg günde 1 adet
L-Arginine 1000 mg günde 1 adet
Sabahları aç karna keçi boynuzu özü
Akşamları yatmadan keçi boynuzu pekmezi bunları eşim kullandı.

Bende bir problem yoktu ama takviye olsun istedim. GNC'den,

Arginmax Woms günde 1 adet kullandım.

bu zamana kadar da ne duyduysam denedim. İleri hareketli sperm %0 iken çakşır kökü suyu da %1 e yükseltti. Ne keçi boynuzu kürü ne de proxeed plus ne de diğerleri bu kadar yükselmemişti. Onu da deneyebilirsiniz.

evet canım o şekerli su çok zor içiliyor ama mecburen gözümüzü kapatıp bir çırpıda içeceğiz:confused: bende gaviscon şurup içiyorum günde 4 kere bayağı faydası oluyor hamilelik haftası büyüyünce aç olmak insanı çok yoruyor sürekli mideden kazı makinası sesi geliyor:KK35: zorlada olsa yemeğe çalışıyorsun benimde bu hafta canım bi tatlı istiyor sorma gitsin hakikaten yasak olan insanı cezbediyor:oops:

aynen canım gözü kapatıp içeceğim artık bende. lansoru sabah 1 kere alıyorum sadece. evet midem kazınıyor ama bişey yiyesim gelmiyor çok tuhaf bir durum. yasak cazip gelir haklısın ama dikkat et şekerine canım benim umarım normale döner

zaten duygusaldım annelik hepten bi tuhaf etti beni.inan göz yaşlarımı tutamadım çok şükür mevlaya senin yüzünü de güldürdü.17 haftada net bi şekilde hissetmeye başlamıştım canım.o zamanlar gaz sancısı segirme adını koyamamıştım ama sende ilereyen günlerde göreceksin ki o minik mucizenin anne ben burdayım deme şekli.

canım benim ağlatmak istemezdim seni ama gözyaşlarımız yeter ki mutluluktan olsun. şükürler olsun ki nasip etti Rabbim. aynen canım dediğin gibi bende adını koyamıyorum ama var bi hareket yani. dediğin gibi ilerleyen günlerde ben burdayım der zaten Allah ın izniyle

X