2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Haticimmmm hayırlı dogumlarvdilerim Rabbim sağlıkla sihhatle eline aldirsin bir svazda Insallah sevgilerv

Kızlar bugun randevum vardı benim hem ultroson hem çizik atacaktir doktor muayene etti polip var dedi kürtaj olman getekiyo dedi gecen senede boylevyarida kalmıştı tedavi Allahım yaaa hakkımızda hayirlisini versin hic bi işimiz rast gitmiyo hem bişey sorudan size normalde ben 25 de adet olmam lazımdı eger vu zamanada kadar kürtaj olursam Tedaviye baslanirmi acaba bu kötü biseymi ne olur cevap yazın tamammi sizleri seviyorum

canım ALLAH C.C kolaylık versin testlerin sonucu her zaman temiz çıksın hamileliğini Rabbim sana mucize olarak nasip etti inşaALLAH her aşamayı sıkıntısız kolaylıkla atlatırsın

Haticim süper bir haber sağlıkla kavuşun inşaALLAH Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik ve doğumlar nasip etsin doğumdan sonra bizi haberdar et merakta bırakma

haticim sağlıkla kucağına alırsın inşalahh bebeğini senden de doğum hikayeni heycanla bekliyoruz

canımm yaa geçmiş olsun ..gelince üst üste geliyo durumunu bende çok yaşıyorum seni anlıyorum ama ne yapalım herşeyde bi hayr vardır deyip dua edip bekliyoruz ..merak etme bunuda kolayca atlatırsın inşalahh güzel günler bizi bekliyor inşlaahh....tedaviye nezman başlıyacağını heralde doktor daha iyi bilir ..hayırlı haberlerini bekliyorz..

canım öncelikle yaşadığın hayal kırıklığını anlıyorum ama herşey kısmet ALLAH C.C sevdiği kullarına dertler verir üzülme mükafatını alacaksın inşaALLAH Almanyada çiziği nasıl atıyorlar acaba burada histeroskopi yapılıyor polip v.s gibi şeyler bu işlem esnasında alınıyor çizikte aynı anda atılıyor bana kalırsa zaten küretajdan sonra kanaman olacaktır o kanamadan sonraki adetinde başlarlar yada ilaç verip adet kanamanı ayarlarlar biraz daha sabır arkadaşım Rabbim ol demeden olmuyor beklemek zor ama en azından bütün problemleri tedavinin başında çözüp temiz bir rahimle yavrularına kavuşursun

aminnnnnn canım aminnnnn tüm kalbimle

Tesekkur ederim arkadaşlar desteğinizi Icin hepinizide .burada adetin 17 gunu ile 23 gunu arasında yapilayorlarmis normal ultroson muayenesinde yapilarlar herhalde baska bir yere gönderdi okonuda uzman diye zaten dedi kuryajda çizik görevi goruyo dedi artik şaşırdım niye böyle oluyo aramıherseyin hayırlısı Rabbim ol deyince hersey oluyo Allahım hepimuzinde yüzünü guldursun sevgiler zda bu durumu yaşayan varmi

Yelizcim allah razı olsun inşallah bu arada senden de güzel haberler aliriz :)

Ayy gözlerim dolduuuu Allah sağlıkla kavuştursun yavruna tatlım... Darısı bizlerin başına uff daha dün gibi yaa

Sorma bende herseye agliyorum biz neler cektik bi hafta kalmasi ne demek ya rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin gerçekten hani zaman geçmiyor derler ya ben her anin tadini cikardim çünkü o kadar cok bekledik ki isyan etmek bize yakismaz.benden sonra sirayla dogurcaksiniz artik valla :))

canım benim bostandaki meyveler gibiyim yatarak büyüyorum şekerim yüksek çıktı diyete başladım hergün ölçüm yapıyorum şimdilik haberler böyle

KUzenim dr srn gibiydi insülin vuruyordu bide diyet falan.ama noldu sonunda dünyalar tatlisi oglu kucagindaaaaa bu arada sizin cinsiyet ne okdu ben kacirdim mi orayi :)

vardır bi bildkleri stres yapma sonu güzel olacak inşaALLAH

KUzenim dr srn gibiydi insülin vuruyordu bide diyet falan.ama noldu sonunda dünyalar tatlisi oglu kucagindaaaaa bu arada sizin cinsiyet ne okdu ben kacirdim mi orayi :)
haftaya endokrin profu ölçümleri değerlendirecek herşey güzel olur inşaALLAH bizimde erkek teyzesi eşime benzerlerse iki tane laz uşağı

haftaya endokrin profu ölçümleri değerlendirecek herşey güzel olur inşaALLAH bizimde erkek teyzesi eşime benzerlerse iki tane laz uşağı

Ay inşallah güzel sonuçlar alirsin.oyyyy srninde mi oglusun olacak oleyyyyy bizimkide laz usagi olacak.kiz hic dusunmedim ama kime benzeyeck acabaaaaa annem bana diyoki tüp bebek ya hani ya doktora benzerse diyo deli ediyo

Ay inşallah güzel sonuçlar alirsin.oyyyy srninde mi oglusun olacak oleyyyyy bizimkide laz usagi olacak.kiz hic dusunmedim ama kime benzeyeck acabaaaaa annem bana diyoki tüp bebek ya hani ya doktora benzerse diyo deli ediyo
Sağlıkla eline al tatlimda kime benserse benzesin valla moralim bozuktu senin yazdığını okuyunca güldüm desem yalan olmaz annenin hayal gücü cok kuvvetluymis Allah başınızdan eksik etmesin ellerinden operim hersey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…