2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben vajinal muayeneden korkuyorum içim almıyor düşününce:18: bu hafta dr a gtmem heralde..biraz daha büyüsün kerata

canım senınle aynı gun doğum yapacaz sanırım:)ben cumartesı gunu kontrole gıttım kese gorundu normal ultrasonda:) hemsırelere vajınal ultrason ıstemıorum dedım onlarda tamam doktor burdan baksın gorunmezse eger vajınal bakar dedıler çok sukur gorundu. bence senınkıde gorunur yaa . eger cok kılolu degılsen.

canım bu cumartesi gittim dediğinde bebeğin kaç haftalıktı tam olarak? ve b hcg kaç çıkmıştı ilk öğrendiğinde adetin kaçıncı günüydü? bi yazar msn bunları biraz çok olmş sorularım ama :)

valla ben yarın da ayarlayabilirsem iş çıkışı gidicem doktora
çünkü 1 düşüğüm oldu daha önce aksilikler olsun istemiyorum
haftaya da özel olarak randevu alıcam çok ertelemeyin ne olur ne olmaz

fendemende ben de yarın gidicem canım..benm de tahmini doğum 5 eylül sanırım:) senn de sat 28 kasımdı di mi?

fendemende ben de yarın gidicem canım..benm de tahmini doğum 5 eylül sanırım:) senn de sat 28 kasımdı di mi?

evet tatlım sat 28 kasımdı benim de
valla normalde haftaya salı düşünüyordum ama bu hafta da randevu ayarlayabilirsem iş çıkışıma muhakkak gidicem
bir sorun olmadığını duymak istiyorum Allahım nolur

Canim 5 in altindaki degerler negatiftir o nedenle 4.27 olsaydi pozitif demezlerdi icin rahat olsun o 427dir...

Slm kizlar benim de sat29 kasim ama ben tup bebekle hamile kaldigim icin hafta hesabi farkli oluyor normal gebelikten.ilk testimde beta hcg 45di 2.5gun sonra 128e yukselmis doktor sorun yok dedi ama ben katlanarak gitmedigi icin korkuyorum.hamilelik takvimi bile ekleyemedim.en son testi cuma yaptirmistim.yarin aksam yine test verip persembe sabah ultrasona gidicem insallah guzel haberlerle donerim...

canım aynı zamanlardayız hemen hemen sanırım..senn SAT ayın kaçıydı? sen 8 ocak erken mi diyosun da ben yarın gidicem :) hayrlısı valla hakkımızda

Cnm bnm sat 28 kasimdi... ne biliyim yaa kese gormek icin erken dio herkes gidipte goremezsem cok uzulurum daha onceki gebeliklerim hep cok kotu sonlandi acaip korkuyorum artk senin sat kacti?

Kızlar bende varım, Allah nasip ederse inşallah bebegimin yaklaşık doğum tarihi 07 Eylül gözüküyor. Hayırlısıyla sağlıcakla büyür bebişlerimiz inşallah. Bende cuma günü ultrasona gidicem çokmu erken acaba öyle yazmışlar ama. Birde alttan bakınca bir sakınca olmaz diyor herkes kararsız kaldım.

Günaydın
bugün çift çizgiyi gördüm
kana haftaya baktıracağım
Hayirli olsun.

Hayirli olsun seninle ayni hinlere denk gelmisz:)) benimde 6eylul die gozukuyor ama pazartesi gidicem ben sende oyle yap bence daha net gormek istiyosan

Ben kan testini haftaya yaptıracağım
randevumuda 2 hafta sonraya aldırdım
hayırlısıyla kese, kalp atışı hepsi birden görünür inşallah

merhabaa kızlar benimde 7 eylül görünüyor ben cts gününe randevu aldım daha fazla dayanamıycam çünkü
ben gecen cuma ögrendim 28 aralıkta yani beta değerim 390 cıkmıstı.
Sanırım keseyi görebiliriz.
bu arada sizlerde bulantı vs birşeyler başladımı?

hayırlı olsun canım aynı benimkiyle. benim beta değerim de 214 çıktı bana cuma dediler. Keseyi görürüz inşallah. Alttan baktıracakmısın yoksa karındanmı. bende hiç bulantı ve kusma yok çok şükür sadece çok uykum geliyo

Ben bugun is cikisi gidicem kizlar nolur nolmaz baktirmak istiyorum sorun varsa da bastan bileyim sat 28 kasimdi 28inde araligin bhcg 75 küsür cikmisti yine bakilir heralde bugun herkesin hayirli olsun haftaya da baska bir doktora tekrar gidicem benm idrar testinde 2. Cizgi cok silikti bu sabah tekrar yaptim artik cok belirgin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…