- 25 Ekim 2012
- 39
- 0
kızlar ben vajinal muayeneden korkuyorum içim almıyor düşününce:18: bu hafta dr a gtmem heralde..biraz daha büyüsün kerata
canım senınle aynı gun doğum yapacaz sanırım:)ben cumartesı gunu kontrole gıttım kese gorundu normal ultrasonda:) hemsırelere vajınal ultrason ıstemıorum dedım onlarda tamam doktor burdan baksın gorunmezse eger vajınal bakar dedıler çok sukur gorundu. bence senınkıde gorunur yaa . eger cok kılolu degılsen.
Kızlar bende swkiz ocak salı gününe randevu aldım erkenmı oldu sızce yaaa
fendemende ben de yarın gidicem canım..benm de tahmini doğum 5 eylül sanırım:) senn de sat 28 kasımdı di mi?
Merhabalar eylül anneleri,
bende bgn devletin acilinde kan testi yaptırdım,
acil lab da yapılan kan testinde biz sadece pozitif negatif şeklinde söyleyebiliriz,hcg miktarını söyleyemiyoruz die bişeler söylediler,
eşim tlfnla sonucu almak için aradığında 4.27 ya da 427 demişler eşim tam anlayamamışş ,yani pozitif diye de eklemişlerr
4. 27 olamaz değil mi 427 dir o :26::26::26:
canım aynı zamanlardayız hemen hemen sanırım..senn SAT ayın kaçıydı? sen 8 ocak erken mi diyosun da ben yarın gidicem :) hayrlısı valla hakkımızda
Canim 5 in altindaki degerler negatiftir o nedenle 4.27 olsaydi pozitif demezlerdi icin rahat olsun o 427dir...
Hayirli olsun.Günaydın
bugün çift çizgiyi gördüm
kana haftaya baktıracağım
Kızlar bende varım, Allah nasip ederse inşallah bebegimin yaklaşık doğum tarihi 07 Eylül gözüküyor. Hayırlısıyla sağlıcakla büyür bebişlerimiz inşallah. Bende cuma günü ultrasona gidicem çokmu erken acaba öyle yazmışlar ama. Birde alttan bakınca bir sakınca olmaz diyor herkes kararsız kaldım.
Kızlar bende varım, Allah nasip ederse inşallah bebegimin yaklaşık doğum tarihi 07 Eylül gözüküyor. Hayırlısıyla sağlıcakla büyür bebişlerimiz inşallah. Bende cuma günü ultrasona gidicem çokmu erken acaba öyle yazmışlar ama. Birde alttan bakınca bir sakınca olmaz diyor herkes kararsız kaldım.
merhabaa kızlar benimde 7 eylül görünüyor ben cts gününe randevu aldım daha fazla dayanamıycam çünkü
ben gecen cuma ögrendim 28 aralıkta yani beta değerim 390 cıkmıstı.
Sanırım keseyi görebiliriz.
bu arada sizlerde bulantı vs birşeyler başladımı?